- 21 Ocak 2012
- 268
- 1
teşekkürler incilya :)) bende sana ulaşmaya çalıştım mesaj yoluyla sanırım ulaşamadım. forumda yeniyim. Boğaz içi tıp merkezi kafama yattı sanırım. fiyat olarakta bana uyuyor. peki sen memnun istediğin sonucu elde ettinmi.?
Bende yeniyim fotograf yuklemek istiyorum ama sanirim mesaj sayim yeterli degil,eger hemen yaptirmicaksan foto yukluyunce bakabilirsin cnm .Bana 285 cc Nagor( ozellikle ben istedim) damla high profil kas alti takildi.Su anda inanilmaz dogal duruyor ama sana tavsiyem boyutuna iyi karar vermen cunku cogu doktor bu konuda hep kucuk boyutlardan yana sanirim,vucuduna uyacak en saglikli ve ideal boyuta karar vermelisin.Bana da Necdet bey 240 filan demisti ben 285 istedim.Simdi diyorumki keske 300den asagi yaptirmasaydim.
Agrim cok oldu bi hafta yardimsiz yatip kalkamadim ama sanirim bu ameliyat yontemimle alakali.Hastane fena diil 1 gece istersen kalabiliosun ama ben cikmistim aksam uzeri.Su an sol gogsumdeki kas hareket ettikce protezde o yonde hareket ediyor bunu doktoruma sorucam ama snein kafani karistirmasin belkide cok yeniyim o yuzden.Forumdaki arkadaslarada sorucaktim bunu zaten.
Dogru modeli boyutu secersen cnm orda yaptirmaman icin hicbir sebep yok bence... Simdiden bol sans