- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
Aslında çıkarttırmak istememin 2 nedeni var.İlk nedenim;doktora defalaraca büyük istemediğimi söylememe rağmen istediğimden büyük olması ikincisi ise operasyondan sonra asimetri oluştu.
Maalesef doktor ile görüştüm.Ondan kaynaklanan bir sorun olmadığımını benim göğüs yapımda bozukluk olduğunu söyledi.ama ameliyattan önce simetri bozukluğum yoktu.
gizemcim, ben de meme büyütme olacağım , dr seçmeye çalısıyorum ,
memnun olmadığın dr u bana da yazarmısın canım?
evet sana sormadan böyle bir olayın gerçekleşmesi kötü olmuş. neyse geçti gitti artık boşver kendini üzme.
senin ameliyat kaç yıl oldu gizem nasıl gidiyor şikayetin yoktur değil mi ? acaba yıllar geçtikçe silikon operasyonundan sonra göğüsler sarkar mı
sonra ne yapmak gerek , tekrar ameliyat mı olunur acaba?
Arkadaşlar herkese selam.ben buraya vücut estetiği forumundan geldim.6 ay önce lazer lipo oldum ve fazla yağlarım alındı inceldim.şimdide kocam memelerimin küçüklüğünden şikayet ettiği için bu foruma geldim.liposuction ameliyatım çok iyi geçti ve iyi sonuç aldım.forumdaki arkadaşlarında çok yardımı desteği oldu.şimdi sıra sizde.Aslında çok büyük bir şey istemiyorum.2 çocuk yaptım.artık çocukda düşünmüyoruz.Nasıl birşey yaptırsam acaba.aslında sarkıklığı gidertsemde yetermi diye düşünüyorum.Bu konuyu izinden gelince ameliyatımı yapan doktorumada danışacağım ama bu arada sizdende bilgi alayım dedim.Acaba ileriki yıllarda çok sarkma falan olurmuki.Yaşım 26.
ooo canım benim 26 yaşında 2 çocuk maşallah diyorum sana..ben 22 yaşındayım göğüs büyütme ameliyatımı da 21 yaşımda oldum yaklaşık 10 ay oldu..sana önerim kendi doktorunda geldikten sonra görüşecekmişsin zaten aman kararında kıvamında yaptır canımneyi merak edersen de sor..normal bir meme de sarkma naısl olursa silikonlı göğüste de o kadar olur diyor benim doktorum
Arkadaşlar herkese selam.ben buraya vücut estetiği forumundan geldim.6 ay önce lazer lipo oldum ve fazla yağlarım alındı inceldim.şimdide kocam memelerimin küçüklüğünden şikayet ettiği için bu foruma geldim.liposuction ameliyatım çok iyi geçti ve iyi sonuç aldım.forumdaki arkadaşlarında çok yardımı desteği oldu.şimdi sıra sizde.Aslında çok büyük bir şey istemiyorum.2 çocuk yaptım.artık çocukda düşünmüyoruz.Nasıl birşey yaptırsam acaba.aslında sarkıklığı gidertsemde yetermi diye düşünüyorum.Bu konuyu izinden gelince ameliyatımı yapan doktorumada danışacağım ama bu arada sizdende bilgi alayım dedim.Acaba ileriki yıllarda çok sarkma falan olurmuki.Yaşım 26.
ne mutlu sana. gencecik yaşında 2 çocuk sahibi olmuşsun.
iki çocuk emzirmişsin. muhtemelen göğüs ucu kesisini önerir doktor başka çocuk da düşünmediğiniiz için. çünkü süt bezlerine ihtiyacın olmayacak ve iz kalma olasılığı en düşük yer göğüs ucu kesisi ile yapılan ameliyatlar. dikleştirme de yapılacaksa kesi yeri değişir mi bilemem. belki dikleştirme yapılacağı için ona uygun kesi yeri ve teknik önerilir. en iyisi doktorunla görüşmen.
aşırı büyük olmadığı sürece sarkma olayı olacağını sanmıyorum. yerçekimine bağlı olarak zaten bir miktar gevşeme olacaktır.
Burcucuğum ne kadar da gençmişsin daha ...maşallah !!!!! tam 10 yaş benden küçükmüşsün....ve en iyisini yaptın canım benim...bende yıllardır bekledim bu ameliyatı ve bu sene yaptırdım....senin yaşında belki de cesaret edemezdim kim bilir :)))))))
Sağolasın.aman nazar değmesin.genç yaşda çocuk sahibi olmak gerçekten çok iyiymiş.Ama bellimi olur istemiyoruz derken bir tane daha oluverir çocuk.o riske giremem.hem meme ucundan yapılan operasyonda hissisleşmede olabiliyormuş.bakalım yeni başladım araştırmaya.kocamı ikna edebilirsem olmaktan kurtulurum.:))
Sağolasın.aman nazar değmesin.genç yaşda çocuk sahibi olmak gerçekten çok iyiymiş.Ama bellimi olur istemiyoruz derken bir tane daha oluverir çocuk.o riske giremem.hem meme ucundan yapılan operasyonda hissisleşmede olabiliyormuş.bakalım yeni başladım araştırmaya.kocamı ikna edebilirsem olmaktan kurtulurum.:))
Yeterli meme dokunuz varsa dikleştirme operasyonu ilede harika bir sonuca ulaşabilirsiniz.Fakat gögüslerinizin küçüklügünden bahsetmişsiniz.Bu durumda silikon takviyeside gerekecektir diye düşünüyorum.Gögüs dokunuzda deri gevşemesi varsa,sarkıklık sınırı geçmişse dikleştirme artı silikon takviyesiyle harika bir sonuca ulaşırsınızSilikon takviyesi yapılırsa ilerki yıllarda çok sarkma olmaz.Ama sadece dikleştirme yapılan ameliyatlarda ileride yine sarkma durumları olabiliyor..Doktorunuz size en net,güzel,dogru bilgiyi verecektir Bizler durumunuzu tam bilmedigimiz göremedigimiz için bu şekilde bilgi verebiliyoruz..İnşallah herşey gönlünüzce olur..Sevgiler..
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Aslında yazılanları okuyunca yapılan işlemler falan çok korkuyorum.Halbuki bütün vücudumdan lazer lipo oldum ve 15 gün yattım.yinede insan çekiniyor.Aslında göğüslerim okadar küçük değil ama tabi 2 çocuktan sonra yaşım genç bile olsa sarkma oluyor.Eşimde o kadar çok zorlamıyor ama tabi erkek milleti işte.Nedense büyük göğüs takıntıları var.Eğer lipo yapan doktorum bu ameliyatı yapıyorsa dediğim gibi ona danışıcam.Zaten önümüzdeki kışa nasipse ilk ameliyatta zor olur diye yapamadığım karın gerdirme ameliyatım olacak.Doktorum çok iyi.Ben her ikisinide yaparım derse yaptırırım ona.Tabi bende bu arada bu forumdan sizlerin yorumlarınızı tecrübelerinizi okuyarak biraz daha bu konuda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.İnan o zor lazer lipo ameliyatını olmaya bile bu forumdaki aynı ameliyatı olan sağolsun bazı arkadaşların tavsiyesi desteği tecrübesi ile ikna oldum.Ve çok memnunum.Yoksa sadece doktorun tavsiyesiyle iknasıyla hayatta olmazdım.