Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

canım çok geçmiş olsun ama silikonları çıkartınca deride sarkma olur bence de..büyüklük konusu düşünülmesi gereken en önemli konu bence de Allahtan benim doktor tam istediğim büyüklükte yaptı yoksa kendim zayıf ama koca memeli biri olurdum herhalde
Aslında çıkarttırmak istememin 2 nedeni var.İlk nedenim;doktora defalaraca büyük istemediğimi söylememe rağmen istediğimden büyük olması ikincisi ise operasyondan sonra asimetri oluştu.

silikonu kas üstüne mi koydu? hangi doktor bu söyleyebilir misin? bence aynı doktora git durumu anlat ve hatasını düzeltmesini söyle,
sonuşta sen ona güvendin ve az da para vermedin. benim görüştüğüm bir dr. bir hastamda sorun oluşmuştu ve tekrar düzelttim demişti.
daha küçük silikon tasın sarkma olursa da toplasın bari...

Maalesef doktor ile görüştüm.Ondan kaynaklanan bir sorun olmadığımını benim göğüs yapımda bozukluk olduğunu söyledi.ama ameliyattan önce simetri bozukluğum yoktu.

belki de vardı da önceden göğüsler çok küçük olduğu için mi belli olmuyordu acaba

Maalesef doktor ile görüştüm.Ondan kaynaklanan bir sorun olmadığımını benim göğüs yapımda bozukluk olduğunu söyledi.ama ameliyattan önce simetri bozukluğum yoktu.

gizemcim, ben de meme büyütme olacağım , dr seçmeye çalısıyorum ,
memnun olmadığın dr u bana da yazarmısın canım?

canım benım memnun olmadıgım estetıkle ılgılı değil.başka bı saglık sorunum daha vardı benım onla ılgılı yanı hormonal bıras sıkıntılar var..onla ılgılı olarak gıttıgım doktorla tartısmıstım yanı plastık cerrrah degıl.proflugun verdıgı bı ukalalık saygısızlık ve benı gereksız yere kobay olarak amelıyata alan bı cerrahtı..sonradan ogrendımkı bunu kameraya almıs ve asıstanlarına gosterecegı bır ornek olay ıncelemesı.. yasım kucuk oldugu ıcın o zamanlar bılınclı davranmadım..

evet sana sormadan böyle bir olayın gerçekleşmesi kötü olmuş. neyse geçti gitti artık boşver kendini üzme.
senin ameliyat kaç yıl oldu gizem nasıl gidiyor şikayetin yoktur değil mi ? acaba yıllar geçtikçe silikon operasyonundan sonra göğüsler sarkar mı
sonra ne yapmak gerek , tekrar ameliyat mı olunur acaba?

12 temmuzda ıkıncı yılımı kutladım canım
hıc bı sorunum sıkayetım olmadı.. ayda bır ıkı kere doktorumun dedıgı gıbı masajlarımı yapıyorum.
tabı sarkabılır yercekımıne karsı koymanın cozumu bulunmadı daha ama normal goguse gore daha az bı sarkma olur.
doktorun ofısınde bı resımde 15 yıl sılıkonlarını kullanan bı bayanın resmını gordum.aman aman bı sarkma degıldı yanı normal kullanabılırdıde ama daha buyugunu ıstedıgı ıcın degıstırtmıs.
sonrasında sılıkon cıkartmadan dıklestırme yapılıyo ıstenılırse o sekılde yaptırılır yada yenıletılır.

Arkadaşlar herkese selam.ben buraya vücut estetiği forumundan geldim.6 ay önce lazer lipo oldum ve fazla yağlarım alındı inceldim.şimdide kocam memelerimin küçüklüğünden şikayet ettiği için bu foruma geldim.liposuction ameliyatım çok iyi geçti ve iyi sonuç aldım.forumdaki arkadaşlarında çok yardımı desteği oldu.şimdi sıra sizde.Aslında çok büyük bir şey istemiyorum.2 çocuk yaptım.artık çocukda düşünmüyoruz.Nasıl birşey yaptırsam acaba.aslında sarkıklığı gidertsemde yetermi diye düşünüyorum.Bu konuyu izinden gelince ameliyatımı yapan doktorumada danışacağım ama bu arada sizdende bilgi alayım dedim.Acaba ileriki yıllarda çok sarkma falan olurmuki.Yaşım 26.

ooo canım benim 26 yaşında 2 çocuk maşallah diyorum sana..ben 22 yaşındayım göğüs büyütme ameliyatımı da 21 yaşımda oldum yaklaşık 10 ay oldu..sana önerim kendi doktorunda geldikten sonra görüşecekmişsin zaten aman kararında kıvamında yaptır canım neyi merak edersen de sor..normal bir meme de sarkma naısl olursa silikonlı göğüste de o kadar olur diyor benim doktorum

Burcucuğum ne kadar da gençmişsin daha ...maşallah !!!!! tam 10 yaş benden küçükmüşsün....ve en iyisini yaptın canım benim...bende yıllardır bekledim bu ameliyatı ve bu sene yaptırdım....senin yaşında belki de cesaret edemezdim kim bilir :)))))))

ne mutlu sana. gencecik yaşında 2 çocuk sahibi olmuşsun.
iki çocuk emzirmişsin. muhtemelen göğüs ucu kesisini önerir doktor başka çocuk da düşünmediğiniiz için. çünkü süt bezlerine ihtiyacın olmayacak ve iz kalma olasılığı en düşük yer göğüs ucu kesisi ile yapılan ameliyatlar. dikleştirme de yapılacaksa kesi yeri değişir mi bilemem. belki dikleştirme yapılacağı için ona uygun kesi yeri ve teknik önerilir. en iyisi doktorunla görüşmen.
aşırı büyük olmadığı sürece sarkma olayı olacağını sanmıyorum. yerçekimine bağlı olarak zaten bir miktar gevşeme olacaktır.

Sağolasın.aman nazar değmesin.genç yaşda çocuk sahibi olmak gerçekten çok iyiymiş.Ama bellimi olur istemiyoruz derken bir tane daha oluverir çocuk.o riske giremem.hem meme ucundan yapılan operasyonda hissisleşmede olabiliyormuş.bakalım yeni başladım araştırmaya.kocamı ikna edebilirsem olmaktan kurtulurum.:))

ben deli doluyumdur bebeğimmm göğüslerim büyüyecek dedim zaten cesaretim tamdır her zaman oldum ve kurtuldummm :) şimdi çoook daha mutluyum dolu dolu yaşıyorum en güzel yaşlarımı doğru yapmışım dimi? ben de 18 yaşımdan beri bekledim ameliyat olmayı :)

doğru doktorla bunun da üstesinden gelinir diye düşünüyorum. yine de sen bilirsin. senin gerçekten çok ihtiyacın yok gibi. eşin için istiyorsun. bu ameliyatı kendin için istediğinde doğru bir adaysın.

İki çocuk annesiyim.Bir buçuk sene önce meme büyütme ameliyatı oldum.Emzirmelerden kaynaklanan gögüs içi boşalması,hafif sarkma problemlerini silikon ameliyatı ile düzelttik.Kesi yerim meme ucu.Kas zarı altına 400cc lik yuvarlak protez kullanıldı.Sonuç??? Tam istedigim gibi dolu dolu,diri gögüsler Meme ucu kesisinde yazıldıgı gibi hissizlik yada emzirememe,süt bezlerinin tamamen kesilmesi gibi bir risk yok.Sag gögsümden iki kez ameliyat oldum.Doktorum şu an hamile kalsan rahatlıkla emzirebilirsin diyor ve garantisinide veriyor.Gerçi artık çocuk düşünmüyorum ama emzirebilecegimin garantisini almak tabiki güzel bir duygu.Meme ucu kesisi olan biri olarak kesinlikle ama kesinlikle bir his kaybı yaşamadıgımı belirtmek isterim.İlk zamanlar tabiki uyuşukluk oldu.Doktorum zamanla geçecegini söyledi beni rahatlattı ve gerçektende mememdeki bütün hisler geri geldi.Kulaktan dolma bilgilerle degil,yaşayan,tecrübe eden kişilerle irtibat halinde olursan daha net,dogru bilgiler edinebilirsin canım.Meme ucu kesisinde silikonun yerleştirilecegi cebe ulaşmak için meme dokusu kesilip ulaşılmıyor.Meme dokusu üzerinden açılan bir yolla cebe ulaşılıyor.Bu sayedede süt bezleri zarar görmüyor.Tabi tamamen degil.Bunu iddia edemem.Bir kısım süt kanalları zarar görebilir.Bu birazda doktorun TECRÜBESİNE ve dikkatine baglı bir durumdur.Forumda meme ucu kesisiyle ameliyat olup rahatlıkla emzirmiş bayanların bilgilerinede ulaştık.
Hissizlik durumuna gelince bu riskin sadece meme ucu kesisi ile ameliyat olanlarda oldugunu sanma.Meme altı kesisiyle ameliyat olan kişilerdede hissizlik durumu oldugunu gördük.Ve malesefki kalıcı olan vakalar oldu.Vücudumuzda herhengi bir yer kesilse yani herhengi bir bölgesinden ameliyat olsak kesi olan bölgede mutlaka uyuşukluk,his kaybı oluyor.Meme ucundanda girilse,meme altındanda ameliyattan sonraki ilk zamanlar bir uyuşukluk ve hissizlik olacaktır.Zamanla 6 ay 1 sene içerisinde kesilen dokular kendini yenileyecek ve dokularda his geri gelecektir.Ama agır durumlarda malesefki hissizlik olacaktır.Bunu sadece kesi yeri olarak görmemek lazım.Kesi yeri açıldıktan sonra protezin yerleştirilecegi cebe gidene kadar dokumuz içeriden kesilecek ve zarar görücek.Birçok kılcaldamarlar kesilecek.. İnşallah sende uzman eller altında başarıyla sonuçlanan bir ameliyata imza atarsın
Eşini ikna etme konusunda gelince Allah yardımcın olsun Bende bu sorunu yaşamıştım ama şunu unutmaki kadın kafaya koyarsa yapamayacagı şey yoktur..Sana başarılar diliyorum.Umarım en kıssa zamanda sende güzel haberlerle aramızda olursun.Sevgiler..

Yeterli meme dokunuz varsa dikleştirme operasyonu ilede harika bir sonuca ulaşabilirsiniz.Fakat gögüslerinizin küçüklügünden bahsetmişsiniz.Bu durumda silikon takviyeside gerekecektir diye düşünüyorum.Gögüs dokunuzda deri gevşemesi varsa,sarkıklık sınırı geçmişse dikleştirme artı silikon takviyesiyle harika bir sonuca ulaşırsınız Silikon takviyesi yapılırsa ilerki yıllarda çok sarkma olmaz.Ama sadece dikleştirme yapılan ameliyatlarda ileride yine sarkma durumları olabiliyor..Doktorunuz size en net,güzel,dogru bilgiyi verecektir Bizler durumunuzu tam bilmedigimiz göremedigimiz için bu şekilde bilgi verebiliyoruz..İnşallah herşey gönlünüzce olur..Sevgiler..

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Aslında yazılanları okuyunca yapılan işlemler falan çok korkuyorum.Halbuki bütün vücudumdan lazer lipo oldum ve 15 gün yattım.yinede insan çekiniyor.Aslında göğüslerim okadar küçük değil ama tabi 2 çocuktan sonra yaşım genç bile olsa sarkma oluyor.Eşimde o kadar çok zorlamıyor ama tabi erkek milleti işte.Nedense büyük göğüs takıntıları var.Eğer lipo yapan doktorum bu ameliyatı yapıyorsa dediğim gibi ona danışıcam.Zaten önümüzdeki kışa nasipse ilk ameliyatta zor olur diye yapamadığım karın gerdirme ameliyatım olacak.Doktorum çok iyi.Ben her ikisinide yaparım derse yaptırırım ona.Tabi bende bu arada bu forumdan sizlerin yorumlarınızı tecrübelerinizi okuyarak biraz daha bu konuda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.İnan o zor lazer lipo ameliyatını olmaya bile bu forumdaki aynı ameliyatı olan sağolsun bazı arkadaşların tavsiyesi desteği tecrübesi ile ikna oldum.Ve çok memnunum.Yoksa sadece doktorun tavsiyesiyle iknasıyla hayatta olmazdım.

Hiç korkma canım.Hele lazer lipo falan olmuşsun sen deneyimlisin agrılara.Meme ameliyatı öyle dayanılmayacak çok çok zor bir ameliyat degil.Ben karın bölgemden yag aldırmıştım,inan o daha agrılı gelmişti bana.. Doktorun iyiyse,güveniyorsan tabiki konuş ameliyatını ona ol.Senin için en iyisi neyse yapacaktır muhakkak Karın germemi olacaksın seeennnn Maşallah sana,iyi cesaret Hadi hayırlısı olsun canım,şans seninle olsun

merhaba arkadaslar
ben aranıza yeni katıldım, 2 gundur neredeyse tüm gün sizlerin paylasımlarını okuyorm ve benım gibi düşünüp hisseden ne kadr cok kişi varmıs diyorum.siz iyiki varsınız :)) ohh yaa sonunda bnım dilimdende anlayan birileriyle aynı sorunları ve cözümlerini konusacagım arkadaslarım oldu :))

bn yenı konu acamadım kusura bakmayın acemiliğime verin ... bnım gögüslerimde cok küçük ve bende bunun eksikliğini her zamn hissettiğim gibi ,zaman gectikce alısırım yenerim düşüncesinde olsamda aksine zamn gectikce cok daha fazla eksiklik hissetmeye basladım.cok üzülüyorum !!! amelıyat olmak istiyorum ama bunun için de cok calışmam lazım coook :))) istanbulda yakın zamnda göğüs büyütme estetiği olan arkadaslardan öneri bekliyorum ...özel dısında devlet veya üniversite hastanelerinde ameliyat olanlar var mı ? varsa bana yardımcı olurlarsa cok memnun olurum.şimdiden herkese cok tesekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…