Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım

az kaldı canım, biliyorum beklerken zaman geçmek bilmiyor ama ben ameliyat olalı 1,5 ay olmuş bile işte
sıra elbet sana da gelecek

garip olan ne biliyor musun. zaman hem geçmiyor. bazen de bir bakıyorum ki epey zaman geçmiş. :44: çok ilginç bir his bu. insanı hem deli ediyor hem de mutlu... uğraşılarla kafamı dağıtıyordum ki o uğraşılar da bunalttı beni. okulla ilgili işler de çok yoğun bu ara.. çoğu bitti azı kaldı diyorum. böyle mesajlarına da bayılıyorum bilesin.

arkadalar yorumlarınızı okurken daha bi hırslandım bende yaptırmak istiyorum ama doktor konusunda korkularım var tavsiyelerinize ihtiyacım var va ne olur birazda fiyat yazın

arkadalar yorumlarınızı okurken daha bi hırslandım bende yaptırmak istiyorum ama doktor konusunda korkularım var tavsiyelerinize ihtiyacım var va ne olur birazda fiyat yazın

önce meme estetiği başlığındaki konuları okuyun. gerçekten niyetiniz varsa ameliyat olmaya, merak ettiğiniz tüm başlıklar var zaten. zaman ayırın ve okuyun. aklınızdaki soru işaretleri azalsın. sonra dr araştırmasına girersiniz, dr larla doğrudan görüşmek de hem kişinin doktoru tanıması hem de doktorun hastasını tanıması açısından son derece önemlidir diye düşünüyorum.
ücret konusu da en son düşüneceğiniz konu olmalı. sadece şunu söyleyebilirim: sayısı az da olsa, bazı doktorlar çalıştıkları hastaneye de bağlı olaraktan standartların üstünde fiyat verebiliyorlar.
fiyatın doğrudan buraya yazılması taraftarı da değilim. fiyatı etkileyen unsurlar var. o şu kadara olmuş ben niye bu kadara oldum demek pek de doğru değil.
daha 4 mesajınız var. aceleye getirmeyin bu konuyu bence.

Sizde baya tecrübelisiniz??

Dr Eser Aydoğdu, 03.05.2012 de yapıldı meme ucundan, 300 cc high profile Mentor. fiyat 6000 tl esthethica ataşehir de....

Arzum ben ameliyat olalı on gün oldu. Koltukaltindan yapıldı. Suan hala ağrılarım devam ediyor. Sporcu sutyeni takmaya devam ediyorum o kadar sıkı ki özellikle alt kısmı nefes almakta zorlanıyorum. Ve sutyenin dısında kalan kısımlar öyle sislerki etlerim dışarıya fırlamış gibi yani koltukaltlarimin çevresindeki kısımlar hatta sırtta kalan Koltukalti hizam sis. Kollarımı iki yana kapatmakta zorlanıyorum. Sanki kollarımın altında tenis topu varmış gibi kapatamiyorum bu normal mı? Ayrıca alt kol denilen yer yani yeri söyle tarif edeyim yaşlandigimizda kollarımızda sarkan bölge varya yumuşak dokulu olan yer Orada his kaybı gibi tarif etmekte zorlandığım bir uyuşukluk var. Dokundugumda acı hissediyorum bu normal mi peki. İnan bu ağrı ve acılardan göğüslerin sekli nasıl olmuş vs önemsediğim yok yani tadını çıkartamadım goguslerimin. Zaten verdikleri sutyen öyle sıkı ki göğüsler bastırılmış ve büyük bir alana yayılmış gibi. Bu arada çok büyük taktirmissin diye düşünme suan takılı olan sporcu sutyeni bedeni 75B Cup. Bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar çektiğim acılar normal mı? Bana ameliyat sonraki durumlarınizdan bahsedermisiniz.

Geçmiş olsun canım..Ameliyat olalı fazla bir zaman geçmemiş.Agrılarının olması,kol hareketlerindeki kısıtlılık gayet normal bir durum.Ameliyattan sonra takılan korse şeklindeki sütyen sıkılıgından dolayı rahatsız eder.Benim sütyenin geldigi bölgeler yani lastik yerleri vücudumu kesmeye başlamıştı.Hatta morarmalar bile olmuştu Malefesfki buna katlanmak zorundasın.Kesi yerin koltukaltı oldugundan dolayı kollarını kapatmakta zorluk çekebilirsin.Sonuçta o bölgeden müdahale edilmiş,dikiş var.Kol kasları gövde kaslarına gögüs kaslarına baglıdır.Koltukaltı kesisinde protezi yerleştirmek için açılacak cebe gidene kadar birçok lifler zarar görür.Bu yüzden koltukaltı kesisini çogu doktor tercih etmez.Kollarındaki his kaybı bu yüzden kaynaklanıyor.Zamanla dokular kendini yenileyecek ve bu şikayetlerin azalacaktır inşallah.Koltukaltı kesisinde protez kas altına yerleştirilir.Kas altı yönteminde ödemler fazla olur.Sonuçta kas kesiliyor.Sadece gögüs bölgen degil gögüs çevresindede ödemlerin olur.Sütyen sıktıgından dolayıda rahat nefes alamama,batma hissi olacaktır.İdare edeceksin canım benim,yapacak bir şey yok.Sütyenin sıkması lazım protezin tam olarak dogru yere yerleşmesi,içerde bir kanama olmaması ve daha fazla ödem olmaması için..Şu anki ödemden dolayıda gögüsler büyüklügünü göstermez.Yaygın ve geniş dururlar.Korkma,zamanla normal sporcu sütyenine geçtigin zaman gerçek şekline gelecekler Koltuk altı kesisinde serum fizyolojik protez tercih edilir,yada küçük ebatta silikon jel protez.Çünkü bu açılan tünelden büyük bir protezin geçmesi imkansızdır.
Canım yaşadıgın sıkıntılar normal.Bu ameliyat yönteminde butür sıkıntılar yaşanır.Keşke birkaç doktora daha görünüp fikir alsaydın.Başka bir yöntemle ameliyat olsaydın.Koltukaltı kesisi yöntemine bende pek sıcak bakmıyorum.Geçmiş olsun tekrardan.Allah şifa versin sana.Endişe etme,herşey düzelecek

Kas zarı altı benim içinde doğru yöntem sanırım

merhaba ben yeni bi üyeyim 1- 2 sorum var meme büyüütmeyle ilgili yardım edermisiniz (

Son düzenleme:
arkadaşlar peki yeniden meme oluşturma hakkında bilgisi olan varm etrafında tanık olduğu benim göğüsüm alındı tedaviler bittikten sonra yeniden oluşturma yaptırıcam bu ay bitiyo ve ben kışın yaptırmayı düşünüyorum haccettepe üni de bilgisi olan varmı?

merhaba arkadaşlar;
Ben taktırmış olduğum meme protezlerimi çıkarttırmak istiyorum.Acaba bu konuda herhangibir bilgisi olan var mı?Çıkarttırdıktan sonra eski haline mi geliyor yoksa daha mı kötü oluyor?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Taktırırken yeterli araştırma yapmadığım için şimdi çok pişmanım aynı hatayı çıkartma işleminde yapmak istemiyorum.Şimdiden teşekkürler.

neden çıkarttırmak istiyorsun, ne zaman yaptırmıştın. araştırmadım demişsin , takıldığı bölgeyle mi ilgili rahatsızlık oluştu?
bence sarkma olur, çünkü derin, silikon boyutunda esnemiştir ve içindeki çıkınca gevşeklik sözkonusu olur. daha kötü olur bence ,
memnuniyetsizliğinin nedeninin bilmiyorum ama belki silikonu yeniletmek daha iyi olur.

Aslında çıkarttırmak istememin 2 nedeni var.İlk nedenim;doktora defalaraca büyük istemediğimi söylememe rağmen istediğimden büyük olması ikincisi ise operasyondan sonra asimetri oluştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…