göğüs büyütme eşin izin vermemesi

sadmarley

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
14
10
3
25
kızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim :(( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum :(((

kızlar selam. 27 yaşındayım. bir çocuğum var. göğüslerim çok küçük. 75 destekliyi bile doldurmuyor. küçüklüğümden beri bu ameliyatı yaptırmak istiyorum. ama eşim istemiyor. yapay sevmiyorum diyor ya da yaptırıp açık giyinirim diye korkuyor bilmiyorum neden istemediğini tam olarak çözemedim. bana bi önerisi olan var mı eşimi nasıl ikna edebilirim :(( bu aralar fazla kafama koydum çünkü hemen yaptırmak istiyorum :(((
yani eş istemiyorsa neden illa yaptırmak istiyorsun sonuçta o şekil beğenmiş kabul etmiş evlenmiş.
kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var?

Merhaba
Öncelikle bu sizin bedeniniz ve kendinize ait olan bir şey üzerinde başkasının kararı çok da önemli olmamalı diye düşünüyorum. Bu eşiniz bile olsa.. Aynaya baktığınızda kendinizi iyi hissetmeniz her şeyden önce geliyor. Eş için ameliyat olmaya da karşıyım, yine eş istemiyor diye olmamaya da karşıyım. 18 yaşından sonra reşit oluyoruz ve yasal olarak aile bile karışamıyor. Bizler yeni bir ebeveyn sahibi olmak için değil, hayat yoldaşı olmak için evleniyoruz. Bu sebep ile bence KENDİNİZ İSTİYORSANIZ yaptırın. Biraz kızar biraz küser daha sonra kendisi de beğenir. Önceliğiniz kendiniz olsun. Sevgiler 🌸

yani eş istemiyorsa neden illa yaptırmak istiyorsun sonuçta o şekil beğenmiş kabul etmiş evlenmiş.
kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var?
Bu nasıl bir yorumdur kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor yemin ederim.. İlla birilerine beğendirmek için mi ameliyat olunuyor? Öyleyse siz hayatınızı başkaları için yaşıyorsunuz demek ki..

Bu nasıl bir yorumdur kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor yemin ederim.. İlla birilerine beğendirmek için mi ameliyat olunuyor? Öyleyse siz hayatınızı başkaları için yaşıyorsunuz demek ki..
hanımefendi neye celallendiniz bu kadar?
evli insanlar eşlerine bostan korkuluğu muamelesi mi yapsın yani eşi büyük göğüslü kadın istemiyor demek ki sonuçta yarın yatağa beraber girecekler. bekar olsa tamam kendi tercihidir de kadın erkek evli insanlar eşlerinin fikirlerini önemsemeli. adam büyük göğüslü kadın istese öyle biriyle evlenirdi.

Öncelikle nasıl bir ameliyat yaptıracağınız konusunda mutlaka araştırma yapın, örneğin silikon mu olacak, hangi dolgu maddesi kullanılacak , markası , ameliyatı yapacak doktor ya da kendi vücudunuzdan alınan yağ ile mi yapacaksınız.
Vücut sizin tabiki kararı siz verirsiniz, ama en azından bu ameliyatın risklerini kalıcılığını iyice araştırın. Bu ameliyatın ciddi riskleri de var , anestezi alacaksınız, kesik yeri nasıl olacak, iyileşme süreci gibi bir çok konuyu araştırın.
Benimkiler de küçüktü , kilo alınca biraz büyüdü ama diyet yapınca ilk ordan gidiyor kilolar 🤷🏻‍♀️. Ben biraz araştırdım ama riskli buldum ayrıca yaşınız çok genç bu ameliyatı olursanız , ilerde silikon maddesine bağlı olarak tekrar ameliyat, silikonun patlaması, emzirma sorunu gibi bit çok risk var.
Ben olmaktan vazgeçtim canım kıymetli geldi. Ama siz bilirsiniz tabi ki.

hanımefendi neye celallendiniz bu kadar?
evli insanlar eşlerine bostan korkuluğu muamelesi mi yapsın yani eşi büyük göğüslü kadın istemiyor demek ki sonuçta yarın yatağa beraber girecekler. bekar olsa tamam kendi tercihidir de kadın erkek evli insanlar eşlerinin fikirlerini önemsemeli. adam büyük göğüslü kadın istese öyle biriyle evlenirdi.
Bu düşüncenize saygı duyarım ancak düzgün bir dil ile “bence eşinizi dinleyin” gibi yorum yapmak varken , “kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var” tarzında nahoş bir yoruma sessiz kalamadım. Üzgünüm. Üslup herşeydir

tamam da evli bir kadın kocası istemediği halde ısrarla ben göğüslerimi büyüteceğim diyorsa insan bir şüphelenmez mi?
Bu düşüncenize saygı duyarım ancak düzgün bir dil ile “bence eşinizi dinleyin” gibi yorum yapmak varken , “kendini beğendirmek istediğin başkaları mı var” tarzında nahoş bir yoruma sessiz kalamadım. Üzgünüm. Üslup herşeydir

sağlık sorunu vs yok hem de tamamen estetik kaygıyla.

tamam da evli bir kadın kocası istemediği halde ısrarla ben göğüslerimi büyüteceğim diyorsa insan bir şüphelenmez mi?

Ben olsam şüphe etmem, kaldı ki şüphelenmek bizim üzerimize vazife de değil bence. Benim eşim de sütyensiz gezerim diye ve çok büyük olur dikkat çeker diye istemiyordu ama “Senin hayaların olmasaydı ya da çocuk sahibi olduktan sonra sarksaydı mutsuz olup düzelttirmek istemez miydin? diyerek örnek verdim. Böyle deyince mantıklı buldu. Sonuçta erkeği erkek yapan organı bozulsa nasıl psikolojisi bozulur özgüveni düşerse biz kadınları da görsel olarak kadın yapan göğüs ve kalçadır. Olmadığında özgüvenimiz düşüyor. Eşimize yaptığımız cilveye kadar bile etkisi oluyor. Mutlu kadın mutlu evlilik demektir özetle. Ha ben eşinizi yok sayın da demiyorum ama orta yolu bulup ikna etmek de kadına bağlı.

Şey diyo musunuz bir de tecavüz haberlerine onlar da kuyruk sallamasaydı? Ya da o saatte orda ne işi vardı filan?

Ben olsam şüphe etmem, kaldı ki şüphelenmek bizim üzerimize vazife de değil bence. Benim eşim de sütyensiz gezerim diye ve çok büyük olur dikkat çeker diye istemiyordu ama “Senin hayaların olmasaydı ya da çocuk sahibi olduktan sonra sarksaydı mutsuz olup düzelttirmek istemez miydin? diyerek örnek verdim. Böyle deyince mantıklı buldu. Sonuçta erkeği erkek yapan organı bozulsa nasıl psikolojisi bozulur özgüveni düşerse biz kadınları da görsel olarak kadın yapan göğüs ve kalçadır. Olmadığında özgüvenimiz düşüyor. Eşimize yaptığımız cilveye kadar bile etkisi oluyor. Mutlu kadın mutlu evlilik demektir özetle.
ben ettim bir an ki burası genele açık bir forum sormak hakkımız yoksa tabii ki kurcalamak haddimiz değil. sadece sordum.
erkeklerin hayaları görünmüyor sonuçta ya da çok belli olmuyor giydiklerinden. memenin ne kadar etkili bir uzuv olduğunun ben de farkındayım bazen ben de memnun olmayabiliyorum ama konu sahibinin durumu başka bence.
oturup anlaşmaları şart.

bunu kesinlikle kabul edemem.
insan önce eşinin kendisini güzel bulmasını ister. eşi göğüslerinden memnunsa büyütmene gerek yok diyorsa ben illa büyüteceğim diye ısrar eden birine bunu sormak anormal değil yoksa bu forumda tonla meme estetiği konusu var girip aynı şeyi söylemiyoruz değil mi

ben ettim bir an ki burası genele açık bir forum sormak hakkımız yoksa tabii ki kurcalamak haddimiz değil. sadece sordum.
erkeklerin hayaları görünmüyor sonuçta ya da çok belli olmuyor giydiklerinden. memenin ne kadar etkili bir uzuv olduğunun ben de farkındayım bazen ben de memnun olmayabiliyorum ama konu sahibinin durumu başka bence.
oturup anlaşmaları şart.
Zaten olay dışarıdan görünmesi değil başkasına beğendirmek değil kişinin kendini beğenmesi. Meme de görünmüyor dekolte giymezsen. Burada tesettürlü arkadaşlarımız da var örneğin.

bunu kesinlikle kabul edemem.
insan önce eşinin kendisini güzel bulmasını ister. eşi göğüslerinden memnunsa büyütmene gerek yok diyorsa ben illa büyüteceğim diye ısrar eden birine bunu sormak anormal değil yoksa bu forumda tonla meme estetiği konusu var girip aynı şeyi söylemiyoruz değil mi
Insan önce kendi bedeninden kendi memnun olmak ister. Koca dediğini yarın boşayadabiliriz. Kulu mu olalım?

Zaten olay dışarıdan görünmesi değil başkasına beğendirmek değil kişinin kendini beğenmesi. Meme de görünmüyor dekolte giymezsen. Burada tesettürlü arkadaşlarımız da var örneğin.
tesettürlü olsun olmasın şeklen çoğu kıyafetten belli oluyor. illa dekolte vermesi gerekmiyor.

Hayır şüphelenmez. Çünkü sapık zihniyetli değiliz, normaliz.
Adam istemiyorsa kendi memelerini yaptırmasın doğal kullansın, kadının memesi kadının kararı.
Her b*ka karışmasınlar öyle.

Back
X