bir cerrahın sitesinde protezlerin ömrünün maksimum 20 yıl olduğu yazıyor ama. :uhm:
Merhaba Kizlar, bende coktandir bu siteyi takip ediyorum, ama yeni üye oldum.
Benimde cok ilgim var bu gögüs ameliyatina, hatta yaptirma asamasina geldim, ama agrilarindan cok korkuyorum
* Kas üstü düsünüyorum, aranizda kas üstü olan varmi?
* Ameliyattan sonra ve eve dönüldügünde, o agrilar AGRI KESICI ile dinmiyor hafiflemiyormu?
* 3 ay sonra tatile gidecegim, 3 ay icerisinde agrim sizim diner, rahatlarmiyim sizce?
Cevap yazarsaniz cok sevinirim.
Merhaba Kizlar, bende coktandir bu siteyi takip ediyorum, ama yeni üye oldum.
Benimde cok ilgim var bu gögüs ameliyatina, hatta yaptirma asamasina geldim, ama agrilarindan cok korkuyorum
* Kas üstü düsünüyorum, aranizda kas üstü olan varmi?
* Ameliyattan sonra ve eve dönüldügünde, o agrilar AGRI KESICI ile dinmiyor hafiflemiyormu?
* 3 ay sonra tatile gidecegim, 3 ay icerisinde agrim sizim diner, rahatlarmiyim sizce?
Cevap yazarsaniz cok sevinirim.
arkadaşlar benim 4 gün oldu ilk iki gün hiç ağrım yok sayılırdı fakat dün özellikle bugün ağrılarım arttı Dün sporcu sütyeni takmaya başladım o çok rahatsız ediyor.Protezlerim çok yeni ama biri tam oturmamış gibi ve her yerim şiş karnım göğsüm İki göğüs aram çok gergin ve şiş Bunlar düzelirmi sizce lütfen bana cevap yazrsanız sevinirim
Merhaba,
Geçtiğimiz c.tesi kas üstü, pütürlü, hıgh profil 350 cc operasyon geçirdim.
Şu anda ağrım yok ama dikiş yerlerinde zaman zaman batma oluyor. onun dışında şimdilik iyiyim ve memnunum.
öncelikle çok geçmiş olsun. şişlikler ödemden dolayıdır. göğüslerinin şiş olması ve göğüs aranın gergin olması çok normal. ama karnının neden şiş olduğunu anlayamadım. doktoruna bir sor istersen. bunun dışında sporcu sütyenini süreli takman gerekiyor. sakın sıkılıp çıkartma. çünkü toparlanmasında gerçekten etkili.
Merhaba,
Geçtiğimiz c.tesi kas üstü, pütürlü, hıgh profil 350 cc operasyon geçirdim.
Şu anda ağrım yok ama dikiş yerlerinde zaman zaman batma oluyor. onun dışında şimdilik iyiyim ve memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?