• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba kızlar
ben de siteye yeni üye oldum ve heyecanımı sizinle paylaşmak istedim. 25 şubatta ameliyat oluyorum bendeeeee... :dance:

gelişmelerden sizleri haberdar edicem.

kızlar kafam karıştı,burnumu onur erol yapıcak kesin mayısta,ben göğüste aynı anda olsun bitsin diyodum ama göğüs için 10 milyar dedi ve bana çok geldi açıkçası sonuçta 5-6 yı zaten gözden çıkartmıştım ve çoğu dr o fiyata yapıyo...bu gidişle göğüs başkası burun başkası yapıcak ve 2 kere amel.sıkıntısı çekicem....eğer biraz indirim yaparsa martta görüşmeye gittiğimde 7 falan dersede onur erola yapıcak aynı anda olup biticek...ama başka iyi dr lar 5-6 ya yaparken 10 da vermem yaniii

canım ya göğüs ameliyatı için çok fazla istememiş mi ? Ne kadar farklı bir teknik kullanıyor ki 10.000. tabii bu ameliyat sonuçta olmuşken en güzel sonuç elde edilsin isteniliyor. Umarım hakkında doğru karar hangisi ise onu verebilirsin

işte bana öyle geldi,tabi olmuşken en iyisi en güzeli olsun isteniyo..burun mesala çok öenmli bişey yüzün ortasında ama göğüs için 6-7 bin verip gayet güzel şekilde yaptırabilirim,1 taraftanda 3bin için 2 kez ameliyat olmayı göze almalımıyım diyorum ama baya kafam karıştı ztn 10000 duyunca şaşırdım...bakalım biraz indirim yaparsa burun+göğüs en fazla 15000 derse onur erola yaptırırım ama yok inmezse..herkesin yaptığı amel. içinde 10000 veremem kusura bakmasın:)

genelde her yerde ayrı bir piyasa var...adana ayrı, ankara ayrı, istanbul ayrı...onur erol ünlülerin doktoru olduğu için onun da piyasası başka...tabii karar senin ama bu işi taşi çatlasa 6000'e yapıyorlar. ama dediğim gibi ben onur erol'a olacağım diyorsan o parayı da gözden çıkarman gerekiyor...bu iş herşeyde olduğu gibi piyasa işi....estee lauder krem 100 USD, vichy 60 YTL...içerik aynı ama marka, reklam vs vs ....bunlar hep maliyet tabii...

burun için kesin onur erol diyorum ama göğüs için demiyorum...haklısın 6000 normal bi fiyat ama işte aynı anda yapılmasıda benim içn büyük bi avantaj...ama 10000de abartı yani

doğru söylüyorsun..ikisini bir arada olmak da büyük avantaj aslında...aklında bulunsun...tunç hoca'ya burnunu yaptıran bir arkadaşım da var...ben biliyorum öncesi ve sonrasını..gerçekten başarılı..yani aklında bulunsun, kendini kapana kısılmış gibi hissetme diye...elindeki birden fazla alternatif her zaman iyidir.

yarın işe başlıyorum canım, kollarım çok daha rahat hareket ediyorlar...bugün 4. gün, dışarı çıktım, yemek yedim, gezdim, ciddi bir sıkıntım yok....şimdi geriye yumuşamalarını beklemek kaldı sabırla:-) geriye gerginlik hissi kaldı bir tek, sanki bir kuzu yemişim, boğazımdan geçmiş ama mideme ulaşamadan böğrüme oturmuş hihii :-)) inşallah yavaş yavaş o da geçecek ve şişler gidecek...

yarın işe başlıyorum canım, kollarım çok daha rahat hareket ediyorlar...bugün 4. gün, dışarı çıktım, yemek yedim, gezdim, ciddi bir sıkıntım yok....şimdi geriye yumuşamalarını beklemek kaldı sabırla:-) geriye gerginlik hissi kaldı bir tek, sanki bir kuzu yemişim, boğazımdan geçmiş ama mideme ulaşamadan böğrüme oturmuş hihii :-)) inşallah yavaş yavaş o da geçecek ve şişler gidecek...

Selam.... 5. günde işe başlayacaksın demeka.s... ben de perşembe sabah olsam pazartesi işe başlar mıyım diye düşünüyorum... Doktor başlarsın dedi ama yine de yaşayan birinden bunu duymak güzel....

Çok geçmiş olsun

süper cnm gelmiş geçmiş olsun:) gelsin dantelli sütyenler,gitsin süngerli 2 beden büyük gösterenler:):)

bende ankaradayım,senin doktorunlada bi görüşüyüm,sen memnunsun çünkü...
senin doktorun kolaltı kesisi yapıyomu peki bi bilgin varmı canım?

ilk iş günümden selamlar arkadaşlaaar :-)) kendi kendime kasılıyorum acaba anlaşılıyor mu diye? fakat gördüğüm kadarıyla herkes kendi halinde, anlayan çakan yok allah'tan.miraculouscum, yapmıyorum demişti bana. sadece meme uc uve meme altı....sevgiler herkese...

kızlar birde şu high profile low profile farkını söylermisiniz?

biri yuksek biri alcak protez miraculous. yuksek profılde sılıkonun dekolte kısmına gelen yer şişkın duruyor. sanki boyle alttan desteklı sutyen var gıbı yani .sahne sanatcıları ozellkle kullanıyor dıye duymustum .
lowda ise oyle bir şişkinlik yok ve düşük duruyor. kim low u tercıh eder onu da bilemiyorum tabii:)
bir de orta profıl var , sanırım en cok tercıh edılen bu .

Back