• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aleyna sen kime ameliyat olmuştun acaba ve ne kadara olmuştun öğrenebilir miyiz acaba bi mahsuru yoksa..:)

:)) canım 3500 tl ye vardı ameliyat masrafım ama isim vermek istemiyorum,,, benle ilgili her sorunuzu memnuniyetle yanıtlarım ama doktorumu tanıtıcı bilgi vermek istemiyorum,yalnız burdaki isimlerden hiçbiri değil,,,

ya arkadaslar ben gögüslerimi kaldirtmak istiyorum am ahic bi bilgim yok..!!Tecrübesi olan , ve bana yardim etmek isteyen biri varmi acaba?

Akıl karıştırıcam ama benim de aklım çok karışık. Göğüs altım ameliyat öncesi 83'dü (normal olarak hala öyle), göğüs uçlarından ölçüm 90'dı şimdi 95cm. Ve daha 1 ay olmasına rağmen, 325cc konmasına rağmen, kasüstü olmasına rağmen küçükler!! gerçekten küçükler. Moralim bozuk! Eşim şaşkın!! İyi diyor ama ben gene A cup sütyen giyiyorum, C falan olmadı. Dar kazak giysem bile bi tek uçları belli oluyor. Dolgulu sütyen giydim anca doludolu göründüler. Eeeeee, noooldu şimdi, onca ağrı, emek, para, zaman? Ya konan 325 diil, ya bizim dr.lar küçük göğüs seviyolar, ya da amerikan sitelerindeki gibi 400den aşağısı bizi kurtarmayacak. Ben bikininin süngerlerini yeniden takiym bari!! şimdi memelerim dik, doğal ve hala o plajda gördüklerimle alakası olmayacak kadar küçük!! Eşim başka bi açdan baktı; acaba, tekrar yaptırın diye özellikle mi küçük yapıyorlar, sonuçta 1ay sonra küçüleceğini bu işi yapan birinin bilmesi lazım diyor. gerçekten moralim bozuk. mayıstan önce tekrar olabilirim. Bir süre siteden uzaklaşıp, gaza gelmemem lazım:))) Bir de size daha sonra sütyen bedenleriyle ilgili bir cetvel yollayacağım, işte ona göre ben A cup bile değilim:((( Öncesine göre var, tamam ama 1.75 boy, 64 kg.ya A cup reva mı? Offffffffffff, ki ne offfff.

325 ve kasüstü olmasina ragmen kücük buluyorsan biz yakinmakta gercekten hakliyiz:(ben kasalti oldugu icin bu kadar kücüldügünü düsünüyordum cünkü ameliyat öncesi protezi sütyenime koyup ilk denedigimde büyük bile bulmustum,sadece bir arkadasim biliyor o da hic belli olmadigini söylüyor ya eskiden gercekten kücük olduklarini iyi sakliyordum ya da gercekten kücük bunlar...ciplakken eskiye göre tabii ki fark görüyorum ama giyinikken hic bir fark görmüyorum onca paraya cabaya da degmezmis diye düsündügüm de cok oluyor,doktoruma bastan beri büyük olmasin dogal olsun diye tutturduguma cok pismanim kimden neden cekindiysem yaptirmisken taktir iste söyle büyük büyük di mi :oklava:

mrb.ablalarm diim çnkü okuyorm bn. :)) ya bn takip ediyorum bu siteyi çok psikolojim bozulmuştu bitkisel herseyi denedim neredyse ama hiç bi işe yaramadı. bnde sizin gbi silikon düşünüyorum 1 2 yıl içerisinde. ama korkuyorumda çünkü ilerde evlilik çock faln emzirmede bi sorun olmaz değilmi ?? tabi bide bunun için para lasm. :D:D annemlerden gizli yaptırırım zatn.. bana bi akıl werirseniz ck sevinirm. :)))

hey allahım herkes bi delirmiş herkes bi sinir küpü. Basbayağı teşekkür etmiştim, dürüstçe doktorumun adını vermek istemiyorum deme cesaretini gösterdiğin için. Sonuçta herkes her şeyi söylemek zorunda değil bunu böyle dürüst bi şekilde ifade ettiğin için teşekkür etmiştim işte sana. Hey allahım yarabbim yaaaa...

hey allahım herkes bi delirmiş herkes bi sinir küpü. Basbayağı teşekkür etmiştim, dürüstçe doktorumun adını vermek istemiyorum deme cesaretini gösterdiğin için. Sonuçta herkes her şeyi söylemek zorunda değil bunu böyle dürüst bi şekilde ifade ettiğin için teşekkür etmiştim işte sana. Hey allahım yarabbim yaaaa...[/QU

seni tanımıyorum ve sadece yazdığından anlam çıkarmak durumundayım, sana ne anlamda yazdığını sordum tek cümleyle çünkü her iki anlam da geldi aklıma ,, yanılıyor olabilirim diye düşündüm ve sana sordum direk,tepkisizce,,, burda görünüyor ki sinir küpü olan sensin, ''deli'' kelimesi çocukların bile ağzına yakışmazken burda hiç hoş olmamış,lütfen saygı sınırları cercevesinde konuşalım ve amacımızdan sapmayalım

şişirilen protezmi?benımkı serum fizyolojık doktor tuzlu su ile şişirdi istedigim gibi şişiremedi o ayrı mesele ! yıllardır hayalını kurdugum ameliyatı oldum ama sonuc mutlu etmedi hala ınanamıyorum!..sırt üstü yatınca çok az bişey farkla dik duruyorrr her sabah dahada mı indi diye bakıyorum stres üstüne stres.

:1no2::1no2:
Cnm ben ölçülerimiz yakın derken boy-kiloyu kastetmiştim yani minyonuz cok buyuge kacma bence gibilerinden..Yoksa benim şimdiki gogus olcum seni yonlendiremezki, eski olculerimizin aynı olması lazım onun icin, benim eskiden A cup full doluyodu 220 ile B full oldu simdi, ona gore hesap et cnm, ama venue ve desireist ark.lar kesinlikle haklı yani bariz bi kuculme bu, ben bi bikiniyi full dolduran ama yanlardan tasmayan gogusleri cok guzel ve seksi buldugum icin halimden memnunum hatta kuculmemis hali beni endiselendiriyodu acıkcası, ama oyle buyuk begenen birinin tatmin olması mumkun değil 200lerle, buyuk istiyorsan doktorunla bunda ciddi ciddi anlaşın amel. oncesi derim, hele C flnsa istegin cok acık belirt bunu bence, kızlar bi de yeniden ameliyat demişsiniz aman naaptınız:)))))))) bu forumda gogus estetiginde okudum, ameliyatsız şişirilebiliyomuş bunlar, bi araştırın isterseniz, pisipisine yasamayın tekrar o gunleri, acılar geciciyse de hani o donemin o stresi yeter, bidaha töbeeeeee:))))) Olacak ark.lara kolaylıklar tabi şimdiden:1hug:sahnur heycan cok normal ama su gibi gecicek merak etme:))) bol sanslar sana da cnm:1hug:

pnr_ yardımların için çok tşk ederim :)) inan o kadar çok resim gördümki nette yaptığım araştırmalarda kafam karıştı :((birinde 275 kocmaan duruyo birinde küçük duruyo hemen hemen herkes de 300 den aşağı taktırmamış.ben yarın doktorumla tekrar görüşücem.hadi hayırlısı bakalım.ama 250 cc takınca istediğim büyüklükte olacak mı çok merak ediyorumm

off kızlar okafdar düşündüm taşındım,arastırdım derken 3 gün önce nihayet ameliyata girdim,1.60 boyunda 54 kiloyum,doktor göğüsüme bakınca meme dokun var vs dedi 75 idi ölçüm,doktorum ısrarla 175 cc takmak istedi ben de ısrarla küçük olduğunu vücudumun kabul edebeileceği kadar büyük olmasını istediğimi söledim,zaten minyonum ne kadar büyük olabilirdi ki,, ben 300 cc civarı düşünürken doktor 175 diince şok oldum,ben ısrarcı olunca 250 cc taktı ama daha fazlası olabilirdi,, hatta ameliyat sonrası da benim tarzım değildi bu ölçüde takmak ama sen çok ısrarcı oldun dedi,,, ben bu doktor işini aceleye getirdim,alanında çok iyi,zaten profösör ve bandajlarımı açtığında baktım çok güzel çok doğal duruyorlardı,hiç sorunsuz,ama istediğimden küçük işte,,, okadar para ve acı karşılığında benim istediğim değil doktorumun istediği ölçü gerçekten üzdü beni ve bunların daha da küçüleceğini düşünmek istemiyorum bile,,,

aleyna...250 cc kaç bedene denk geliyo bi bilgin var mı??benim küçücük göğüslerim doktorum banada 250c olur dedi ama ben a yı bile doldurmuyorum c olmasını istiyorum.2 gün sonra ameliyatım war yarın tekrar görüşücemdoktorumla:(((

aleyna...250 cc kaç bedene denk geliyo bi bilgin var mı??benim küçücük göğüslerim doktorum banada 250c olur dedi ama ben a yı bile doldurmuyorum c olmasını istiyorum.2 gün sonra ameliyatım war yarın tekrar görüşücemdoktorumla:(((

A yi bile dolduramiyorsan 250 ile bence c olmaz

Merhaba Arkadaşlar,

Ben uzun zamandır siteyi takip etmiyorm.Benim ameliyatım olalı 1.5 yıl oldu .Hatırlarsanız ilk yazımdan bu konunun ilk yazısıdır.. 315 cc damla kullanıldı.. Şu an göğüs çevrem 93 cm fiLan. Sütyen ölçüm ise 80-85 markaya göre değişiyor. Ama önemli olan kup oda C hatta bazı markalarda D. :)

Ben inanılmaz memnunum...

canım benim göğsüm sıfır değildi,a yı dolduruyordum şimdi kaç oldu bilemiorum hala bandajlı , senin için yetersiz kalabilir 250 ama su da var ki herkesin meme dokusu da farklı sadece dışardan göründüğü gibi değil ,, bakarsın göğsünüz dışardan aynı görünüyor ikinize de 250 konulmuş orum ki canım,, ama sonuç farklı... bilemiyorum ki canım,, en iyisi doktorunla geniş geniş konuş,tam olarak nasıl istediğini söyle o gerekeni ve vücudunun kabul ettiğini yapar,,,umarımm,,,

bu arada ameliyat sonrası rahat bişiler giy,ben altıma tayt giymiştim üstüme de önden düğmeli bir penye,ilk gün tuvalet ihtiyacım için yataktan kalktığımda bayılıyordum nerdeyse başım döndü, 2 gün de yataktan kendi başıma doğrulamadım, suan hafif ağrım var,, inşallah sen de hayırlısıyla atlatırsın ve memnun kalırsın,,,

Merhaba kızlar

Yazmasammı dedim ama sizde bilin tabi, sonuçta her vücut aynı tepkiyi vermez. Annemin bir arkadaşı yaptırdığında bu ameliyatı 3 sene sonra çıkarmak zorunda kaldı. kistler oluştu ve mamografide riskleri göremeyeceklerini söylemiş doktoru. Derhal ameliyata girdi yeniden. bunlar gerçekler arkadaşlar. risk yok değil, vücuda yabancı bir madde kabul ettirilmeye çalışılıyor sonuçta.
Cesaret işi.Doğal yollardan göğsü büyütmekle ilgili şeyleri denediniz mi? yabancı bir maddedense bir defa onları denemek lazım diye düşünüyorum. Bu sitedeki topiklerde güzel sonuçlar alan arkadaşlar var. bende çok git gel yaşadım bu konuda ama ne o parayı denkleştirebildim nede o cesareti tam topalayabildim. sonuçta iş arkadaşlarım bile öğrenecek silikon yaptırdığımı ve bu konunun kahramanı olmak bile istemedim. benim göğüslerim hakkında konuşulmasını yani. hepsi bir yana yukarıda bahsettiğim tam gaz geri çevirdi beni.

tabi küçük memelerde kaderimiz olmasın ama kendi adıma ben çok korktum.

sevgili arkadaşım slikon ve güzel göğüsler uğruna çektiklerini yazmışsın.tamda ben yaptıran varsa yazsın diyecektim.iyi oldu.bende yıllardır çözüm arıyorumgöğüs büyütücülerimi denesem acaba sonuş nasıl olur diyorum bazen.bazende slikon yaptırayım kesin çözüm olsun diyorum ne yapacağımı şaşırdım.bana fikir verirmisin.:(Çok üzgünüm çoook

papatya teşekkürler.doğal yolar diye kasteddiğin herhangi önereceğpin bir marka varmı.kullanılan ve memnun kalınan buna da yazarsan çok memnun olurum.

Merhaba kızlar

Yazmasammı dedim ama sizde bilin tabi, sonuçta her vücut aynı tepkiyi vermez. Annemin bir arkadaşı yaptırdığında bu ameliyatı 3 sene sonra çıkarmak zorunda kaldı. kistler oluştu ve mamografide riskleri göremeyeceklerini söylemiş doktoru. Derhal ameliyata girdi yeniden. bunlar gerçekler arkadaşlar. risk yok değil, vücuda yabancı bir madde kabul ettirilmeye çalışılıyor sonuçta.
Cesaret işi.Doğal yollardan göğsü büyütmekle ilgili şeyleri denediniz mi? yabancı bir maddedense bir defa onları denemek lazım diye düşünüyorum. Bu sitedeki topiklerde güzel sonuçlar alan arkadaşlar var. bende çok git gel yaşadım bu konuda ama ne o parayı denkleştirebildim nede o cesareti tam topalayabildim. sonuçta iş arkadaşlarım bile öğrenecek silikon yaptırdığımı ve bu konunun kahramanı olmak bile istemedim. benim göğüslerim hakkında konuşulmasını yani. hepsi bir yana yukarıda bahsettiğim tam gaz geri çevirdi beni.

tabi küçük memelerde kaderimiz olmasın ama kendi adıma ben çok korktum.

canım bu uyarın için teşekkür ederiz,,, bu ender görülen bir durum,,, belki protezden kaynaklanmıştır belki de olacağı vardır bilemiyorum,, ama sakın o doğal yollar diye adlandırdığınız bitkisel olduğu iddia edilen ilaçları,kremleri kullanmayın, uzmanlar bile bu konuda silikon yaptırın ama diğer yollara başvurmayın diyor, bu bir yana diğer yandan da onların etkisi hem geçici hem de az,,, karar sana kalmış ama ben ameiyatı denemeni tavsiye ederim,, hem bir yakınınla gider kimseye de söylemezsin,, bir kaç gün de dinlenirsin kimse de bilmez,, ben öyle yaptım,,,

arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum :)) hala inanamıyorum tabi olacağıma.her istediğimi rahat rahat giyebilicem süper bi duygu yaaa:)) inşallah bi sorun olmadan geçer ameliyatım daa hayaıl kırıklığı olmazz.bugün doktorumla görüştüm tekrar.resimlere baktık ameliyatta 250cc ve 275 cc deneyeceğini hangisi daha güzel olursa onu koyacağını söyledi.bende söyledim olmuşken en büyüğü olsun istiyorum.ama çirkin ve çok büyük durursa koymayın dedim.o da resimlerini çekeceğini söyledi.hadi bakalım hayırlısı.şimdi en çok çekeceğim acı gözümde büyüyor.tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.sevgilerr

Back