canım bu uyarın için teşekkür ederiz,,, bu ender görülen bir durum,,, belki protezden kaynaklanmıştır belki de olacağı vardır bilemiyorum,, ama sakın o doğal yollar diye adlandırdığınız bitkisel olduğu iddia edilen ilaçları,kremleri kullanmayın, uzmanlar bile bu konuda silikon yaptırın ama diğer yollara başvurmayın diyor, bu bir yana diğer yandan da onların etkisi hem geçici hem de az,,, karar sana kalmış ama ben ameiyatı denemeni tavsiye ederim,, hem bir yakınınla gider kimseye de söylemezsin,, bir kaç gün de dinlenirsin kimse de bilmez,, ben öyle yaptım,,,
kızlar benim de bir sorum olcak ,,,, dpoktorunuz size ameliayt sonrası için hangi ilaçtan verdi,,,
ben dün çok iyidim,,, çok da ters hareket yaptım yordum kendimi bugün biraz sırtıma doğru da ağrım var,,, bugün 6. günüm ,,, sizde ağrılar tamamen ne zaman dindii??
çok teşekkür ederim antares,, bana da bir ağrı kesici ve bir antibiyotik verdi,,, bazıları da morarma gibi geçici olumsuzluklardan bahsediyordu ama Allah a şükür şimdilik hiç öyle bir durumum yok,, yarın bandajlarım açılcak benim için büyük günnn ,,,oleeyy :))
sevgili arkadaşım slikon ve güzel göğüsler uğruna çektiklerini yazmışsın.tamda ben yaptıran varsa yazsın diyecektim.iyi oldu.bende yıllardır çözüm arıyorumgöğüs büyütücülerimi denesem acaba sonuş nasıl olur diyorum bazen.bazende slikon yaptırayım kesin çözüm olsun diyorum ne yapacağımı şaşırdım.bana fikir verirmisin.Çok üzgünüm çoook
ivycan slm sana göğüs altı kesisi uygulanmıştı di mi izler ne durumda bi de merak ettiğim bişey var arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre sonra fiziksel temas olabiliyo? yani eşinizle olan ilişkiniz açısından
Antares80 seninki kas altı olmuş bende kasaltı düşünüyorum ama çok ağrılı oluyormuş,korkuyorum.1,5 yaşında çok yaramaz bebeğim var onunla kaçıncı gün tam olarak ilgilenebilirim?birde ben göğüs altı kesisi istiyorum çok iz kalıyormu?doktorum genelde koltuk altı kesisi ile yapıyormuş ama o daha bir ağrılı oluyormuş hemde lenf bezlerine zarar verme olasılığı var diye duymuştum,seninki nerden oldu ve ne zaman olmuştun?
ben teoman doğana ameliyat oldum..bence kesinlikle görüş derim.ben çok memnunumArkadaşlar Ben teoman Doğan'a muyneye gitmek istiyorum
kendisinden randevu aldım Amerikan hastanesindeymiş fakat muayne ücreti 200 tl sizce nasıl bir doktor ?
gitmeme değer mı?
çok çok gecmiş olsun, böyle bir problem cıkması gercekten zor olmalı ,doktorunda aymazlıgına da pes doktor secimi çok önemli bir konu bariz doktorun dikkatsizligi ihmalkarlıgı burda sözkonuusu ..umuyorum 2.ameliyatın sonrası böle bır sıkıntı yaşamazsın tek bir meme de sorun olduguna göre orası acılck diilmi? bir de haklısın böle bişe olupta doktorun gecicek demesi daha sonra başka doktorun sorun var demesi senın kendi doktorundan sogumana neden olmuş bende olsam güvenemem gercekten ama bencede o doktora ameliyat olmalısın cnm emınım bu kez daha dikkatili ve dogru bir ameliyat yaopacaktır ?herhngi bi ücret ödicekmisin bunun için?
canım çok sağol. ikinci ameliyatımı oldum ben.zaten buraya yazmak için onun da bitmesini bekliyordum.yazı uzun olduğu için gözden kaçırmış olabilirsin.tek taraf açıldı ve yine aynı yerden kesi yapıldı.şimdi yine biraz şiş göğsüm. masaj yapmya devam ediyorum. yine aynı süreç yani. ücret filan ödemedim, öldürseler ödemezdim zaten.çok öptüm seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?