kızlar benim de iki göğsüm arasında gerginlik var 2 hafta önce ameliyat oldum,, ve ben de aynı şeyi düşünüyordum böyle mi kalcak yoksa daha naturelleşcekmi diye,, sanırım zamanla inecek,,,
bu arada ben com dan aldım sporcu sütyen ,, toparlayıcı olarak geçiyor arkası normal sütyen gibi tabii askılar falan geniş,, doktorum onu önermişti, 30-45 arası fiyatı değişiyor,,, öneririm,, ismi aklıma gelmiyor şimdi modelin ilgilenen olursa bakarım
Merhaba Arkadaşlar,
Göğüslerimi büyüttüm sonunda. Hem de daha 24 saat ancak olmuştur. Prof. Tunç Şafak' a oldum amilyatımı. Tavsiye ederim. Bu siteyi çok okumuştum. Ama hep iyi deneyimleri örnek almıştım. Kas altı diye gözümde boşuna büyütmüşüm. tek tavsiyem ayrıntılar sizi ilgilendirmesin, önemli olan doktorunuza güvenmeniz, damla, yuvarlak, cc, high, low....hepsi doktorun deneyimiyle ilgili derim ben...deriniz, beliniz ve vücudunuz neyi kaldırırsa onu yapar iyi bir cerrah zaten...sakın korkmayın, ağrılar var ama dayanılmaz hiç değil...hem de daha 1. günüm, tuvalete kendim girdim, çorap giydim çıkardım vs)hihoyyyt
Merhaba abcj, çok teşekkür ederim. Evet kas altı oldum. Doktorum sadece damla silikon koyuyor zaten. Yuvarlak tercih etmiyor. Her iki tarafa da 295 cc lik damla silikon koydu. Çarş. günü 17.00 da aldılar odadan, odaya geri döndüğümde 18.30 du. Güle oynaya gittim ameliyathaneye çünkü bi iğne yapıyorlar çakır keyif oluyorsun. Döndüğümde de genel anestezi yüzünden gördüğüm rüyayı anlatıyordum doktora ve hemşirelere) ben akay hastanesin'de oldum, Çarş. gece orda kaldım, gece boyunca kalçadan ağrı kesici yaptılar, Perş. sabah yani dün de taburcu oldum. Şu an majezik alıyorum ağızdan ağrı kesici, dayanamadım askılı bi bluz giydim bugün, mucize gibiler!!
Teşekkür ederim Antares.Karnım derken göğüs kafesi altı ile belime doğru şişkinlik var elime değdiğimde hamlık ağrısı gibi ağrım var .Biraz önce doktorumu aradım Oda bunların geçici olduğunu söyledi.Sporcu sütyenini çok rahatsız oluyorsan geceleri çıkartabilirsin dedi.Fakat ayakta iken muhakkak takmam gerektiğini söyledi.Ben de bunların geçici olduğunu biliyorum fakat gel bunu kafama anlat.Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.Bu işin sabır işi olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum
Merhaba xxlamia. ben göğüsaltı kesisi ile oldum operasyonu. tam bir kaldırma değil ama saçımı tarayabiliyorum, dirseklerden kırarak yavaş hareketlerle bluz giyebiliyorum ama kolumdan güç alıp bir yere ağırlığımı vermem ya da üst raflara kollarımı uzatıp birşeyler almam tabii mümkün değil.sana da çok geçmiş olsun. bu arada benim hiç sargım yok, ameliyattan çıktığımda beri sadece meme altı kesilerimin olduğu yerde, sanırım orda dikiş var, iki tane beyaz plaster var o kadar. sporcu sutyeni de giymeyecekmişim, istediğin çamaşırı al giy dedi doktorum şimdiden.şu an evde olduğum için birşey takmıyorum. zaten şu an sutyenli gibiler çok sert) biraz yumuşasın alıcam dantellileri inşallah maaşallah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?