• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet kaçırmışım doktora hırsımdan unutmuşum ...:)
ozmn gecmiş olsun yine ıydialena bu kez daha dikkatli olmuştur doktor sanırım ..bir de protezlerin çok buyuk diil buna ragmen uygun cebi açamamış doktorun ki bu sorunu yaşadın böyle bir sorun olabilcegini sayende ögrenmiş olduk...

Arkadaşlar;
Bu masaj konusu nedir böyle anlamadım. Bir kez bile yapmadım, sporcu sütyenini de sadece 1 hafta taktım. Dr.um masajın sadece ameliyatta kanama gibi bir problem olursa kapsül sertleşmesin diye yapılır dedi. Bilemiyorum valla... Son mesajımda boyutları küçük bulduğumu söylemiştim ama, geçen haftasonu bir termal otele gittik ve orada silikon olduğu bariz olan bir bayan vardı. herkes birbirine gösterdi abartısız. ama beni farkeden olmadı, fotoğraflara baktığımda da hiç de öyle yokmuş gibi olmadıklarını gördüm. Ayrıca İpekyoldan 38 beden elbise aldım, göğüs dekolteli, süper oturdu. Daha büyük olsalar kesinlikle sığmazdı. Valla o bayanı gördükten sonra, ben boyutlardan memnunum. İlerde de sarkar falan, bi de kaldırt, uğraş!! Dışarda gördüğümüz dikkat çeken dik göğüslerin dolgulu sütyen olmadığı ne malum!! Malum dolgulu sütyen mucizesini en iyi bilenler bizleriz, di mi:))) Sevgiler.

Merhaba Kizlar, bende coktandir bu siteyi takip ediyorum, ama yeni üye oldum.
Benimde cok ilgim var bu gögüs ameliyatina, hatta yaptirma asamasina geldim, ama agrilarindan cok korkuyorum :(

* Kas üstü düsünüyorum, aranizda kas üstü olan varmi?
* Ameliyattan sonra ve eve dönüldügünde, o agrilar AGRI KESICI ile dinmiyor hafiflemiyormu?
* 3 ay sonra tatile gidecegim, 3 ay icerisinde agrim sizim diner, rahatlarmiyim sizce?
Cevap yazarsaniz cok sevinirim.

Benimde cok ilgim var bu gögüs ameliyatina, hatta yaptirma asamasina geldim, ama agrilarindan cok korkuyorum :(

* Ameliyattan sonra ve eve dönüldügünde, o agrilar AGRI KESICI ile dinmiyor hafiflemiyormu?
* 3 ay sonra tatile gidecegim, 3 ay icerisinde agrim sizim diner, rahatlarmiyim sizce?

Selam,

ilk soruna cevap veremeyeceğim benimki kas altı..:1rolleyes:
ağrıların elbette ağrı kesicilerle hafifliyor.
ben 3 hafta sonra otobüsle fethiyeye tatile gitmiştim.. düşün artıkyerimseniben

mrb arkadaşlar ben cumartersi akşamı göğüs büyütme ameliyatı oldum koltuk altından kas altı yapıldı.anesteziden uyanırken 20 dk üşüme krizi geçirdim burda anlatıldığı gibi hiç sancım olmadı bende şaşırdım kendime 2 gün çok rahat uyudum yalnız dün ve bu gece sıkıntılı geçti göğüsümdeki baskıdan dolayı ameliyatı ankarada oldum yolculuk 5 saat sürdü gündüzleri hiçbir sıkıntım ağrım yok kesinlikle korkulacak bir ameliyat değil.sadece biraz sabır gerekiyor.ve size enaz 1 hafta bakacak birisi gerekiyor çünkü doktorum ne kadar kendini iyi hissetsende kollarımı kullanmamamı istedi 3. gün sargılaroım çıktı 4. gün banyo yaptım.sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

canım ben kasüstü oldum 2 hafta önce,ilk 2 gün ağrılı ve yatakta gecti,3. gün ayaklandım,şimdi ise gayet iyiyim,sen 3 ay sonrasından bahsediyorsun ozamana bomba bomba gezersin tatil meydanlarında:))

yellowcanary & aleyna.85, kizlar tesekkürler cevabiniz icin, canimsiniz.

Bende mart icinde ameliyat olmayi düsünüyorum istanbulda. Kiz kardesim evlenecek nisan ortasinda. Yani ameliyattan 1 ay sonra dügünü var. Herhalde onun dügününde halay cekmeyi unutabilirim :).
Ama felaket korkuyorum ya. Bu gidisle narkoza gerek kalmayacak, kendim bayilacagim sanirim :).

lydialena,,,,, çoook çookk geçmiş olsunn,,, içini ferah tut ve kontrollerini aksatma, umarım bu sefer herşey yolunda gider,, ben de 2 hafta önce 250 cc taktırdım memeucundan doktorum 1 hafta öncesi için kontrole gelmemi söylemişti ama şehir dışında olduğundan ve calıştığımdan gidemedim,,, benim de seninki kadar olmasa da aynı şikayetim var,,,, bir göğsüm gayet normal bir şekilde ağrısız iyileşirken diğer gösümde zaman zaman ağrılar oluşuyor.protez diğeri kadar oturmamış bunu hissedebiliyorum ve aynı yere de konulmamış,,, ama karşıdan baktığında bir görüntü farklılığı yok,,,, 2 gün önce doktora gittim bu durumumdan bahsettim ama suan iyileşmekte olduğundan zamanla oturacaklarından ve bir problem olmadığından bahsetti,,, tabii sadece baktı ve eliyle kontrol etti okadar,, offf sen de öyle diyince zaten korkuodum iyice içime kurt düştü...
canım o sonradan gittiğin iki doktor kontrolünü nasıl yaptı, yani ne gibi bir cihaz kullandı, nasıl teşhisi koydu,,,

arkadaşlar benim 4 gün oldu ilk iki gün hiç ağrım yok sayılırdı fakat dün özellikle bugün ağrılarım arttı Dün sporcu sütyeni takmaya başladım o çok rahatsız ediyor.Protezlerim çok yeni ama biri tam oturmamış gibi ve her yerim şiş karnım göğsüm İki göğüs aram çok gergin ve şiş Bunlar düzelirmi sizce lütfen bana cevap yazrsanız sevinirim

arkadaşlar benim 4 gün oldu ilk iki gün hiç ağrım yok sayılırdı fakat dün özellikle bugün ağrılarım arttı Dün sporcu sütyeni takmaya başladım o çok rahatsız ediyor.Protezlerim çok yeni ama biri tam oturmamış gibi ve her yerim şiş karnım göğsüm İki göğüs aram çok gergin ve şiş Bunlar düzelirmi sizce lütfen bana cevap yazrsanız sevinirim

öncelikle çok geçmiş olsun. şişlikler ödemden dolayıdır. göğüslerinin şiş olması ve göğüs aranın gergin olması çok normal. ama karnının neden şiş olduğunu anlayamadım. doktoruna bir sor istersen. bunun dışında sporcu sütyenini süreli takman gerekiyor. sakın sıkılıp çıkartma. çünkü toparlanmasında gerçekten etkili.

geçmiş olsun diliyorum xxlamia.bazen ödemler karına kadar inebiliyor kızlar. aleyna.85 canım sağol. sana özel mesaj attım uzun uzun. orada yazmayı unuttum sonradan kontrol eden doktorlar elleriyle muayene ettiler göğsümü, bir cihaz kullanmadılar. artık 3. ayın sonunda olduğu için cihaz kullanmalarına gerek yoktu zaten, asimetrisi ve alt kısma yayılamadığı çok belliydi.hemen anladılar sorunu ve ikisi de aynı şeyi söyledi.

merheba benim göğüslerim ölçüsü normal ama ben dahabüyük istiyorum... bir çocum var zaten ama bir tane daha yaparsam silikonlu göğüslerde aşırı büyüme olduğu için çatlıyormuş doğrumu göğüs cilti

birde kas üstü kas altı silikonu merak eden arkadşlar için resim ekliyorum

teknik_analiz.jpg

soldaki kas altı sağdaki kas üstü......

Merhaba,

Geçtiğimiz c.tesi kas üstü, pütürlü, hıgh profil 350 cc operasyon geçirdim.

Şu anda ağrım yok ama dikiş yerlerinde zaman zaman batma oluyor. onun dışında şimdilik iyiyim ve memnunum.

Merhaba,

Şu anda ağrım yok ama dikiş yerlerinde zaman zaman batma oluyor. onun dışında şimdilik iyiyim ve memnunum.

geçmiş olsun naaz Aynı günün akşamı saat 8.30 da bende ameliyat oldum.İlk iki günüm ağrım sancım olmadı Fakat bugünlerde ağrım var özellikle sporcu sütyeni çok rahatsız ediyor.Ve göğsümde karnımda şişliklerim var bunlar daha çok geriyor.Bana 300cc koltuk altı kasaltı takıldı.Birde iki göğüs arasındaki gerginliğe çok takıyorum Sende de böylemi Ayrıca kime ameliyat oldun?

öncelikle çok geçmiş olsun. şişlikler ödemden dolayıdır. göğüslerinin şiş olması ve göğüs aranın gergin olması çok normal. ama karnının neden şiş olduğunu anlayamadım. doktoruna bir sor istersen. bunun dışında sporcu sütyenini süreli takman gerekiyor. sakın sıkılıp çıkartma. çünkü toparlanmasında gerçekten etkili.

Teşekkür ederim Antares.Karnım derken göğüs kafesi altı ile belime doğru şişkinlik var elime değdiğimde hamlık ağrısı gibi ağrım var .Biraz önce doktorumu aradım Oda bunların geçici olduğunu söyledi.Sporcu sütyenini çok rahatsız oluyorsan geceleri çıkartabilirsin dedi.Fakat ayakta iken muhakkak takmam gerektiğini söyledi.Ben de bunların geçici olduğunu biliyorum fakat gel bunu kafama anlat.Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.Bu işin sabır işi olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum

Merhaba,

geçmiş olsun canım,,,
350 cc benim istediğim ölçüydü ama doktorumu 175ten 250 ye zor cıkarttırdım kendisi küçük gğüs yanlısı olduğundan kötükedihüso merak ettim ameşiyat öncesi göğüs ölçün kaçtı şimdi kaç oldu,,, bir de boyun kaçtı??

Back