Akıl karıştırıcam ama benim de aklım çok karışık. Göğüs altım ameliyat öncesi 83'dü (normal olarak hala öyle), göğüs uçlarından ölçüm 90'dı şimdi 95cm. Ve daha 1 ay olmasına rağmen, 325cc konmasına rağmen, kasüstü olmasına rağmen küçükler!! gerçekten küçükler. Moralim bozuk! Eşim şaşkın!! İyi diyor ama ben gene A cup sütyen giyiyorum, C falan olmadı. Dar kazak giysem bile bi tek uçları belli oluyor. Dolgulu sütyen giydim anca doludolu göründüler. Eeeeee, noooldu şimdi, onca ağrı, emek, para, zaman? Ya konan 325 diil, ya bizim dr.lar küçük göğüs seviyolar, ya da amerikan sitelerindeki gibi 400den aşağısı bizi kurtarmayacak. Ben bikininin süngerlerini yeniden takiym bari!! şimdi memelerim dik, doğal ve hala o plajda gördüklerimle alakası olmayacak kadar küçük!! Eşim başka bi açdan baktı; acaba, tekrar yaptırın diye özellikle mi küçük yapıyorlar, sonuçta 1ay sonra küçüleceğini bu işi yapan birinin bilmesi lazım diyor. gerçekten moralim bozuk. mayıstan önce tekrar olabilirim. Bir süre siteden uzaklaşıp, gaza gelmemem lazım:))) Bir de size daha sonra sütyen bedenleriyle ilgili bir cetvel yollayacağım, işte ona göre ben A cup bile değilim(( Öncesine göre var, tamam ama 1.75 boy, 64 kg.ya A cup reva mı? Offffffffffff, ki ne offfff.
aleyna dürüst olduğun için teşekkür ederiz canım.. :)
hey allahım herkes bi delirmiş herkes bi sinir küpü. Basbayağı teşekkür etmiştim, dürüstçe doktorumun adını vermek istemiyorum deme cesaretini gösterdiğin için. Sonuçta herkes her şeyi söylemek zorunda değil bunu böyle dürüst bi şekilde ifade ettiğin için teşekkür etmiştim işte sana. Hey allahım yarabbim yaaaa...[/QU
seni tanımıyorum ve sadece yazdığından anlam çıkarmak durumundayım, sana ne anlamda yazdığını sordum tek cümleyle çünkü her iki anlam da geldi aklıma ,, yanılıyor olabilirim diye düşündüm ve sana sordum direk,tepkisizce,,, burda görünüyor ki sinir küpü olan sensin, ''deli'' kelimesi çocukların bile ağzına yakışmazken burda hiç hoş olmamış,lütfen saygı sınırları cercevesinde konuşalım ve amacımızdan sapmayalım
Cnm ben ölçülerimiz yakın derken boy-kiloyu kastetmiştim yani minyonuz cok buyuge kacma bence gibilerinden..Yoksa benim şimdiki gogus olcum seni yonlendiremezki, eski olculerimizin aynı olması lazım onun icin, benim eskiden A cup full doluyodu 220 ile B full oldu simdi, ona gore hesap et cnm, ama venue ve desireist ark.lar kesinlikle haklı yani bariz bi kuculme bu, ben bi bikiniyi full dolduran ama yanlardan tasmayan gogusleri cok guzel ve seksi buldugum icin halimden memnunum hatta kuculmemis hali beni endiselendiriyodu acıkcası, ama oyle buyuk begenen birinin tatmin olması mumkun değil 200lerle, buyuk istiyorsan doktorunla bunda ciddi ciddi anlaşın amel. oncesi derim, hele C flnsa istegin cok acık belirt bunu bence, kızlar bi de yeniden ameliyat demişsiniz aman naaptınız:)))))))) bu forumda gogus estetiginde okudum, ameliyatsız şişirilebiliyomuş bunlar, bi araştırın isterseniz, pisipisine yasamayın tekrar o gunleri, acılar geciciyse de hani o donemin o stresi yeter, bidaha töbeeeeee:))))) Olacak ark.lara kolaylıklar tabi şimdiden:1hug:sahnur heycan cok normal ama su gibi gecicek merak etme:))) bol sanslar sana da cnm:1hug:
off kızlar okafdar düşündüm taşındım,arastırdım derken 3 gün önce nihayet ameliyata girdim,1.60 boyunda 54 kiloyum,doktor göğüsüme bakınca meme dokun var vs dedi 75 idi ölçüm,doktorum ısrarla 175 cc takmak istedi ben de ısrarla küçük olduğunu vücudumun kabul edebeileceği kadar büyük olmasını istediğimi söledim,zaten minyonum ne kadar büyük olabilirdi ki,, ben 300 cc civarı düşünürken doktor 175 diince şok oldum,ben ısrarcı olunca 250 cc taktı ama daha fazlası olabilirdi,, hatta ameliyat sonrası da benim tarzım değildi bu ölçüde takmak ama sen çok ısrarcı oldun dedi,,, ben bu doktor işini aceleye getirdim,alanında çok iyi,zaten profösör ve bandajlarımı açtığında baktım çok güzel çok doğal duruyorlardı,hiç sorunsuz,ama istediğimden küçük işte,,, okadar para ve acı karşılığında benim istediğim değil doktorumun istediği ölçü gerçekten üzdü beni ve bunların daha da küçüleceğini düşünmek istemiyorum bile,,,
aleyna...250 cc kaç bedene denk geliyo bi bilgin var mı??benim küçücük göğüslerim doktorum banada 250c olur dedi ama ben a yı bile doldurmuyorum c olmasını istiyorum.2 gün sonra ameliyatım war yarın tekrar görüşücemdoktorumla((
aleyna...250 cc kaç bedene denk geliyo bi bilgin var mı??benim küçücük göğüslerim doktorum banada 250c olur dedi ama ben a yı bile doldurmuyorum c olmasını istiyorum.2 gün sonra ameliyatım war yarın tekrar görüşücemdoktorumla((
Merhaba kızlar
Yazmasammı dedim ama sizde bilin tabi, sonuçta her vücut aynı tepkiyi vermez. Annemin bir arkadaşı yaptırdığında bu ameliyatı 3 sene sonra çıkarmak zorunda kaldı. kistler oluştu ve mamografide riskleri göremeyeceklerini söylemiş doktoru. Derhal ameliyata girdi yeniden. bunlar gerçekler arkadaşlar. risk yok değil, vücuda yabancı bir madde kabul ettirilmeye çalışılıyor sonuçta.
Cesaret işi.Doğal yollardan göğsü büyütmekle ilgili şeyleri denediniz mi? yabancı bir maddedense bir defa onları denemek lazım diye düşünüyorum. Bu sitedeki topiklerde güzel sonuçlar alan arkadaşlar var. bende çok git gel yaşadım bu konuda ama ne o parayı denkleştirebildim nede o cesareti tam topalayabildim. sonuçta iş arkadaşlarım bile öğrenecek silikon yaptırdığımı ve bu konunun kahramanı olmak bile istemedim. benim göğüslerim hakkında konuşulmasını yani. hepsi bir yana yukarıda bahsettiğim tam gaz geri çevirdi beni.
tabi küçük memelerde kaderimiz olmasın ama kendi adıma ben çok korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?