• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar yaa nette bi sürü resim gördüm kiminde 275 büyük duruyorken kimindede aynı ölçü küçük gözüküyo.anlam veremiyorum yaa bende korkuyorum küçük durucak diye 250cc koyacak doktorum off :((

cnm herkesin vücut ve olan meme dokusuna göre takılıyo.memesi olup 275 takılırsa büyük durur ama sıfır memeye 275 takılırsa daha küçük durur

Benim bugün tam 3 ay oldu cnm,boyum 168,kilom 58,ameliyat öncesi gögüsalti 70cm,gögüs cevresi de 75 cm di yani nerdeyse sifir :(ama yüksek profil de cok sert oluyor saniyorum??
Benim üstüm cok zayif oldugu icin doktorum da cok büyügünü tavsiye etmedi ama 310 ve 325 arasinda gidip gelmistik bugün olsa büyügünü secerdim.Çok üzgünüm çoook

ztn zayıfsın.. bende öle üstüm kollarım göğüs kafaesim fln zayıftır buna karşı omuzlarım geniştir göğüs bendede sıfır gibi bişeydi çok az vardı bence senın protezlerin en ideali deniz kendiminkiyle kıyaslıyorum tabiki seni görmedim.şu an göğüsünü alttan ölçünce ne verıyo bende tam 85 cnm ben ilk aydan yanı inmeye başladıgından beri böle huzursuzum 4,5ay oldu benım ve 4.ayda ciddi bir fark var daha ufalmaz inş.protez gercek boyutunu gösterdi...tekrar ameliyat işini arastırdım az bucuk ama sanırım tekrar o aşamları tek tek yaşamak istemiyorum :(hele o stresi hiç..

arkadaşlar yaa nette bi sürü resim gördüm kiminde 275 büyük duruyorken kimindede aynı ölçü küçük gözüküyo.anlam veremiyorum yaa bende korkuyorum küçük durucak diye 250cc koyacak doktorum off :((

cnm biz böle telaş yaptık die panık yapma bence sen 49 kilo da birisin çok büyük gercekten itici olabilir 250 ufak bir protez diil ama bana ufak durdu işte..dokoruna açık açık söle öle duracaksa 250 yeterli olmz de birde buyuk olsun die çirkin gözükmekte var cnm bana en yakışcak olan ve dolgun bir meme istiyorum de doktoruna ya yaptırmaya karar verme ayrı sıkıntı olunca ayrı sıkıntı basit bir ameliyat ama 1kere olabildigimizden dogru karar vermeye çalışmak gercekten zor ...

deathless01,elenya,ela_ela,oliviay,impulse,baby20,ojeist.
formu baştan sona okudum ve hepinizinde Nebil beye silikon ameliyatı olduğunuzu öğrendim.Ben aslında 1 ay sonra başka bi doktora olmaya karar vermiştim ama hepinizinde Nebil beyden çok memnuz kalmanız ve benimde Ankara oluşum fikrimi değiştirdi.sizinle özelde görüşmem mümkünmü?
ama siteye yeni üye olduğum için özelden nasıl görüşürüm bilmiyorum onu da söylerseniz sevinirim....

Akıl karıştırıcam ama benim de aklım çok karışık. Göğüs altım ameliyat öncesi 83'dü (normal olarak hala öyle), göğüs uçlarından ölçüm 90'dı şimdi 95cm. Ve daha 1 ay olmasına rağmen, 325cc konmasına rağmen, kasüstü olmasına rağmen küçükler!! gerçekten küçükler. Moralim bozuk! Eşim şaşkın!! İyi diyor ama ben gene A cup sütyen giyiyorum, C falan olmadı. Dar kazak giysem bile bi tek uçları belli oluyor. Dolgulu sütyen giydim anca doludolu göründüler. Eeeeee, noooldu şimdi, onca ağrı, emek, para, zaman? Ya konan 325 diil, ya bizim dr.lar küçük göğüs seviyolar, ya da amerikan sitelerindeki gibi 400den aşağısı bizi kurtarmayacak. Ben bikininin süngerlerini yeniden takiym bari!! şimdi memelerim dik, doğal ve hala o plajda gördüklerimle alakası olmayacak kadar küçük!! Eşim başka bi açdan baktı; acaba, tekrar yaptırın diye özellikle mi küçük yapıyorlar, sonuçta 1ay sonra küçüleceğini bu işi yapan birinin bilmesi lazım diyor. gerçekten moralim bozuk. mayıstan önce tekrar olabilirim. Bir süre siteden uzaklaşıp, gaza gelmemem lazım:))) Bir de size daha sonra sütyen bedenleriyle ilgili bir cetvel yollayacağım, işte ona göre ben A cup bile değilim:((( Öncesine göre var, tamam ama 1.75 boy, 64 kg.ya A cup reva mı? Offffffffffff, ki ne offfff.

Merhaba pink pink bende Nebil Bey e ameliyat olacağım bir hafta sonra senin gibi diğer arkadaşlardan etkilenip Nebil Bey e karar verdim.Ben çok ani karar verdim .Bir hafta önce Doktorumla görüşüp hemen gün aldım. Çünkü ne kadar uzatsak insanın kafası o kadar karışıyor.İnşallah pişman olmam

Akıl karıştırıcam ama benim de aklım çok karışık. Göğüs altım ameliyat öncesi 83'dü (normal olarak hala öyle), göğüs uçlarından ölçüm 90'dı şimdi 95cm. Ve daha 1 ay olmasına rağmen, 325cc konmasına rağmen, kasüstü olmasına rağmen küçükler!! gerçekten küçükler. Moralim bozuk! Eşim şaşkın!! İyi diyor ama ben gene A cup sütyen giyiyorum, C falan olmadı. Dar kazak giysem bile bi tek uçları belli oluyor. Dolgulu sütyen giydim anca doludolu göründüler. Eeeeee, noooldu şimdi, onca ağrı, emek, para, zaman? Ya konan 325 diil, ya bizim dr.lar küçük göğüs seviyolar, ya da amerikan sitelerindeki gibi 400den aşağısı bizi kurtarmayacak. Ben bikininin süngerlerini yeniden takiym bari!! şimdi memelerim dik, doğal ve hala o plajda gördüklerimle alakası olmayacak kadar küçük!! Eşim başka bi açdan baktı; acaba, tekrar yaptırın diye özellikle mi küçük yapıyorlar, sonuçta 1ay sonra küçüleceğini bu işi yapan birinin bilmesi lazım diyor. gerçekten moralim bozuk. mayıstan önce tekrar olabilirim. Bir süre siteden uzaklaşıp, gaza gelmemem lazım:))) Bir de size daha sonra sütyen bedenleriyle ilgili bir cetvel yollayacağım, işte ona göre ben A cup bile değilim:((( Öncesine göre var, tamam ama 1.75 boy, 64 kg.ya A cup reva mı? Offffffffffff, ki ne offfff.

325 ve küçükmü ?benımkiler cidden çok küçük o zmn artık eminim...benden sonra bir arkadaşımda ameliyat oldu ama o yurt dışında onunkiler inanılmaz dolgun ve dogal oldular 400 takılmış...bizim doktorlarımız kesinlike dogallıgı ve küçük göğüsü sevıyo kötü niyetle öle koyduklarını sanmıyorum ama surda okudugum her msjda hasta buyuk için ısrar ediyo doktor bu yeterli diyo. sanıırm protez içeri girince alışınca bunyeye vucut daha da küçük gösteriyo yoksa protez nsl küçülsün 2.kontrolumde doktoruma ya bunlar çok küçüldü dedigimde nsl küçüldü kocamanlar işte demişti bende alala banamı öle geliyo diye üstünde durmadım şimdi 4,5 ay oldu daha da indi...benımde anca destekli suytende belli oluyolar dolu dolu duruyor...her neyse yapıcak bişey yok tekrar ameliyat düşüncesi bile strese sokuyor benı maddi manevi.. alışmayı ve mutlu olmayı ümit ediyorum...

off kızlar okafdar düşündüm taşındım,arastırdım derken 3 gün önce nihayet ameliyata girdim,1.60 boyunda 54 kiloyum,doktor göğüsüme bakınca meme dokun var vs dedi 75 idi ölçüm,doktorum ısrarla 175 cc takmak istedi ben de ısrarla küçük olduğunu vücudumun kabul edebeileceği kadar büyük olmasını istediğimi söledim,zaten minyonum ne kadar büyük olabilirdi ki,, ben 300 cc civarı düşünürken doktor 175 diince şok oldum,ben ısrarcı olunca 250 cc taktı ama daha fazlası olabilirdi,, hatta ameliyat sonrası da benim tarzım değildi bu ölçüde takmak ama sen çok ısrarcı oldun dedi,,, ben bu doktor işini aceleye getirdim,alanında çok iyi,zaten profösör ve bandajlarımı açtığında baktım çok güzel çok doğal duruyorlardı,hiç sorunsuz,ama istediğimden küçük işte,,, okadar para ve acı karşılığında benim istediğim değil doktorumun istediği ölçü gerçekten üzdü beni ve bunların daha da küçüleceğini düşünmek istemiyorum bile,,,

kas üstü damla oldum arkadaşlar,ilk gün sıkı bir acı çektim,2 gece yattım ve bugün çok iyiyim,oturup kalktıkça zorlanıorum,bir de sırtüstü yatmaktan sırtım ağrıdı:) göğüs ucumdan oldum ameliyatı suan bandajlı,1 hafta bandajlı kaldıktan sonra sporcu sütyene geçeceğim,,,

kas üstü damla oldum arkadaşlar,ilk gün sıkı bir acı çektim,2 gece yattım ve bugün çok iyiyim,oturup kalktıkça zorlanıorum,bir de sırtüstü yatmaktan sırtım ağrıdı:) göğüs ucumdan oldum ameliyatı suan bandajlı,1 hafta bandajlı kaldıktan sonra sporcu sütyene geçeceğim,,,

geçmiş olsun aleyna çabuk atlatırsın umarım. yaa herkes zamanla küçüldüğünden şikayet ediyor. valla korkmaya başladım :(( gidip gidip aynaya bakar oldum. ben de büyük olsun istedim. vücudumun alabileceği en büyük boyu takın demiştim dr a. dr ameliyatta büyüğü denediğini ama göğsümün çok gerildiğini ve kapatamadığını söyledi. 260 cc takmış.bu boyut bana çok güzel duruyor gibi geldi (daha önce hiç göğsüm yoktu çünkü dümdüzdü) şu anda 14 gün oldu. şişliklerimin indiğini hissediyorum. 3.gün resmini çekmiştim göğsümün :))) üçüncü gün ve şu an arasında pek fark yok arkadaşlar hala aynı görünüyolar. inşallah daha sonra da küçülmezler. yazıları okudukça korkuttunuz beni yaaa :((((

aleyna.85 geçmiş olsun.Ameliyatını nerede kime yaptırdın.Ameliyat sonrası ağrın çok oldumu bende bir hafta sonra ameliyat olacağım Aslında baya korkuyorum.Benim Boy 1.62 kilo52 Bana 300cc olur dediler.Fakat büyük yaptırdıkça acı fazla olur diyorlar.Birazda bundan çekiniyorum.Taşıyabilirmiyim falan diyorum.

pnr...bugün doktorumla görüştüm 250cc uygun ama ameliyatta sen istiyorsun diye 275 de denicem dedi.bişey rica edicem senden hani ölçülerimiz yakın demiştin yaa.çok merak ediyorumm göğüslerini sırtından ölçtüğünde çevresi kaç cm çıkıyo??bu arada ayın 10 unda ameliyatım war :)) yuvarlak protez kas üstü koyacak.off şimdiden heyecan sardı.hadi hayırlısı.

Cnm ben ölçülerimiz yakın derken boy-kiloyu kastetmiştim yani minyonuz cok buyuge kacma bence gibilerinden..Yoksa benim şimdiki gogus olcum seni yonlendiremezki, eski olculerimizin aynı olması lazım onun icin, benim eskiden A cup full doluyodu 220 ile B full oldu simdi, ona gore hesap et cnm, ama venue ve desireist ark.lar kesinlikle haklı yani bariz bi kuculme bu, ben bi bikiniyi full dolduran ama yanlardan tasmayan gogusleri cok guzel ve seksi buldugum icin halimden memnunum hatta kuculmemis hali beni endiselendiriyodu acıkcası, ama oyle buyuk begenen birinin tatmin olması mumkun değil 200lerle, buyuk istiyorsan doktorunla bunda ciddi ciddi anlaşın amel. oncesi derim, hele C flnsa istegin cok acık belirt bunu bence, kızlar bi de yeniden ameliyat demişsiniz aman naaptınız:)))))))) bu forumda gogus estetiginde okudum, ameliyatsız şişirilebiliyomuş bunlar, bi araştırın isterseniz, pisipisine yasamayın tekrar o gunleri, acılar geciciyse de hani o donemin o stresi yeter, bidaha töbeeeeee:))))) Olacak ark.lara kolaylıklar tabi şimdiden:1hug:sahnur heycan cok normal ama su gibi gecicek merak etme:))) bol sanslar sana da cnm:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun aleyna çabuk atlatırsın umarım. yaa herkes zamanla küçüldüğünden şikayet ediyor. valla korkmaya başladım :(( gidip gidip aynaya bakar oldum. ben de büyük olsun istedim. vücudumun alabileceği en büyük boyu takın demiştim dr a. dr ameliyatta büyüğü denediğini ama göğsümün çok gerildiğini ve kapatamadığını söyledi. 260 cc takmış.bu boyut bana çok güzel duruyor gibi geldi (daha önce hiç göğsüm yoktu çünkü dümdüzdü) şu anda 14 gün oldu. şişliklerimin indiğini hissediyorum. 3.gün resmini çekmiştim göğsümün :))) üçüncü gün ve şu an arasında pek fark yok arkadaşlar hala aynı görünüyolar. inşallah daha sonra da küçülmezler. yazıları okudukça korkuttunuz beni yaaa :((((

sana demiştim ya 90 olsun şöle bomba olsun istiorum die,,, ahh ahh hayaller gerçek olsaaaa:)) ya aslında gerçekten başarılı bir operasyon olmuş göğsüm açıldığı an herkesin yüzündeki ifadeden de bunu gördüm ben de beğendim,öncekine nispeten hariklar ama benim isteğimi karşılamadı doktor da dedi şimdi bu ödemli hali zamanla protez yerine oturcak die bu küçüleceği anlamına da gelio...:(( ben de korkuorm,,, bari hep böyle kalsaydı,, ben de senin gibi zaman zaman fotosunu alcam karşılaştırcam,,,

aleyna.85 geçmiş olsun.Ameliyatını nerede kime yaptırdın.Ameliyat sonrası ağrın çok oldumu bende bir hafta sonra ameliyat olacağım Aslında baya korkuyorum.Benim Boy 1.62 kilo52 Bana 300cc olur dediler.Fakat büyük yaptırdıkça acı fazla olur diyorlar.Birazda bundan çekiniyorum.Taşıyabilirmiyim falan diyorum.[/QUOTE

senin suan göğüs ölçün kaç? benimki 250 cc idi dolu dolu 90 beden istiyordum ama istediğim olmadı,ameliayt öncesi 75 idi göğüs ölçüm,vücut ölçülerimiz çok yakın 300 cc yi taşımakta zorluk cekmezsin,,
kas üstü ameliyat sonrası daha ağrısız oluyor,, ilk günüm gerçekten kötüydü,, hatta dedim keşke girmeseydim bu ameliyata o kadar da kötü değildiler:)) ertesi gün nispeten azaldı ama hala yataktaydım,kendi başıma yataktan kalkamıodmidoğrulamıodm,bugn 4. günüm şimdi iyiyim,acım var ama beni engellemior, ben de zorlamıorm kendimi...

Cnm ben ölçülerimiz yakın derken boy-kiloyu kastetmiştim yani minyonuz cok buyuge kacma bence gibilerinden..Yoksa benim şimdiki gogus olcum seni yonlendiremezki, eski olculerimizin aynı olması lazım onun icin, benim eskiden A cup full doluyodu 220 ile B full oldu simdi, ona gore hesap et cnm, ama venue ve desireist ark.lar kesinlikle haklı yani bariz bi kuculme bu, ben bi bikiniyi full dolduran ama yanlardan tasmayan gogusleri cok guzel ve seksi buldugum icin halimden memnunum hatta kuculmemis hali beni endiselendiriyodu acıkcası, ama oyle buyuk begenen birinin tatmin olması mumkun değil 200lerle, buyuk istiyorsan doktorunla bunda ciddi ciddi anlaşın amel. oncesi derim, hele C flnsa istegin cok acık belirt bunu bence, kızlar bi de yeniden ameliyat demişsiniz aman naaptınız:)))))))) bu forumda gogus estetiginde okudum, ameliyatsız şişirilebiliyomuş bunlar, bi araştırın isterseniz, pisipisine yasamayın tekrar o gunleri, acılar geciciyse de hani o donemin o stresi yeter, bidaha töbeeeeee:))))) Olacak ark.lara kolaylıklar tabi şimdiden:1hug:sahnur heycan cok normal ama su gibi gecicek merak etme:))) bol sanslar sana da cnm:1hug:

ameliyatsız göğüs şişirme hakkında hiç bir bilgim yok ve böyle birşey olduğunu da bi,lmiyordum bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın,ben şimdi başlıorm netten araştırmaya,, vakit nakittir :P

ameliyatsız göğüs şişirme hakkında hiç bir bilgim yok ve böyle birşey olduğunu da bi,lmiyordum bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın,ben şimdi başlıorm netten araştırmaya,, vakit nakittir :P

ameliyatsız gögüs şişirme diye bir şey duymadım ,ama şişirilebilen protezlerin olduğunu duymuştum. Kenarlarında sibop olan bu protezler,ameliyat sonrasında iki göğüs arasında asimetri olursa veya yeterli büyüklüğe ulaşılmamamışsa,lokal anestezi altında şişirilebiliyorlar ve ama benim öğrendiğim kadarıyla bu,serum fizyolojik türü bir protez ve diğer protezlere göre daha pahalı imiş.Benim bildiklerim bu kadar arkadaşlar,umarım faydalı olmuştur.

teşekkür ederim arkadaşım, benim düşüncem de belli bir türe özgü protezde oluyorsa oluyordur,, aksi halde haberdar olurduk böyle birşeyden

prof.dr.ibrahim saraçoğlunun göğüs büyütme kürü bi işe yarıyormu acaba?kullanan varmı?
tamamen bitkiselmiş,ama 1 sene düzenli olarak kullanılması gerekiyormuş,tabii birde yediğimiz içtiğimize dikkat edecekmişiz.valla ben 1 hafta düzenli içilen antibiyotikleri bile düzenli içemiyorum onu bir sene nasıl kullanırdım bilmiyorum,galiba en iyisi 2 saatte büyütebilen tek yöntem silikonlar....yan etkilerinide göze alıcaz artık ne yapalım....:1no2:

canım yan etki asıl o kürlerde,kremlerde vs,,, geçici büyütme sağlayabiliyorlar ama uzmanlar o yöntemlerle göğsünüz ne kadar büyüyorsa okadar korkun diyorlar,,, zaten kesin çözüm değil,

Back