arkadaşlar meme ucundan ameliyat olup hissizlik sorunu yaşayan varmı 20 gün olmasına rağmen meme ucumda hala hissizlik var dr um geçeceğini söylüyor ama bu problemle pek karşılaşan yok gibi üstelik 20 gün olmuşken. bu problemi yaşayan arkadaşlar sizden yardım rica ediyorum
lalara onu bilmem ama gazi tıptan osman latifoğlu ve reha yavuzer"i çok tavsiye ediyolar ameliyat olanlar çok memnun
o kaşıntılar genelde bandajlardan olur.. protezin kaşıntı yaptığını hiç duymadım:uhm:
arkadaşlar meme ucundan ameliyat olup hissizlik sorunu yaşayan varmı 20 gün olmasına rağmen meme ucumda hala hissizlik var dr um geçeceğini söylüyor ama bu problemle pek karşılaşan yok gibi üstelik 20 gün olmuşken. bu problemi yaşayan arkadaşlar sizden yardım rica ediyorum
ben de protezlerden olmamasını umuyorum. yarın doktora gideceğim. sebebini yazarım...
merhaba kızlar benim de merak ettiğim bir konu var protez taktırdıktan sonra o bölgenin vücut sıcaklığına ulaşmadığını ve daha soğuk olduğunu duymuştum gerçekten öyle mi?*
Kızlar bende bu cumartesı günü Tunç Tiryaki'den randevu aldım görüşmeye gideceğim
Kendisinde operasyon geçirenler varmı?
bende ameliyat oldum hemde hiç ağrım olmadan sadece iki gün yattım ikinci gün ayaktaydım ama biras halsizdim ama öle hiç zor bişi olmadı ve çok memnunum bidaha olsa bidaha yaptırırdım meme ucundan yapıldığı için de izler tamamen gitti denecek kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?