Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bugün 4.günüm. İlk 3 günü anlatayım. (Dr Tuğrul Turan'a 325cc kasüstü, memealtı kesisi ile yuvarlak silikon konmuş, genel anestezi ile olmayıp, sedasyon anestezisi ile olan kişiyim diye hatırlattıktan sonra:)))
ameliyattan çıkınca; aaa hiç bişey duymadım, acı da yok, uykumm varrrr.
ilk gece; offf kıprdayamıyorum, nefes alamıyorum, sırtüstü yatamıyorum, 3 yastıkla iki büklüm yatıyorum. Gece offf, ağrım var, ağrıkesici alıyim.
ertesi gün.. Ayağa kalkınca aşağı baskı oluyo, dikiş yerlerinde batmalar var, kambur yürüyorum. ama alışverişe gidip 4 saat geziniyorum.
2.gece.. 2 yastıkla yattım, yana da döndüm hafiften. ohh valla fena uyumadım
3.gün... alışveriş, kızımı kucağa alma, ufak paketleri taşıma, ani hareketlere dikkat, batma oluyor.
3.gece.. 1 yastıkla, iki yana da dönerek bi uyumuşum ki... Ohhhh.
4.gün... Süper. kızımı kucağıma alabiliyorum, hızlı atlamasına dikkat!! Her işimi de yapıyorum. ağrıkesiciyi almayı unuttum tümgün.
4.gece.. Bence çok iyi olacak. Hiç ağrım yok. Yüzüstü dışında hertürlü yatarım. Mışılmışıl da uyurum:))

Dün eve gelirgelmez, yatakodasının kapısını kitleyip -annem faktörünü hatırlatırım tekrardan:))- bikinilerimi bandajların üstünden denedim:))))))))))) Güzel görünüyo:)))
İşte böyle geçti ilk 4gün. Dr Tuğrul Bey'e gelince çok sıcak, ameliyattan sonra 2kere aradı. Ne alemdesin dedi. Sütyeni bulupbulamadığımı sordu. İlgili çok. Memnunum ben kendisinden.
Bence ameliyat zor diil. olunabilinir. ama ileride ne olur bilmiyorum. Sevgiler..

selam ipekk,

benim bir ayı geçti. tam olmasa da hissizlik var biraz. ama gitgide düzeliyor. sonuçta ödem var biliyorsun. geçtikçe herşey normale dönmeye başlayacak. onun dışında herşey yolunda mı? bende kaşıntı ve alerji gibi kabarmalar var. nedenini bilmiyorum ama en kısa zamanda doktora göstereceğim.

sanırım kaşıntı ve kabarma alerjik bünyelerde ouyo benim bünyem alerjik ve bende de oluyo büyük bi sorun olduğunu sanmıyorum. inşallah bu hissizlik düzelir dediğin gibi kaşınmaya razıyım :))

Doç.Dr. Naci Kostakoğlu na ameliyat olanınız varmı ben onu düşünüyorum ankarada ama çokda bilemiyorum lütfen yardımcı olun.

lalara onu bilmem ama gazi tıptan osman latifoğlu ve reha yavuzer"i çok tavsiye ediyolar ameliyat olanlar çok memnun

nasıl var mı sende bir gelişme. ben de kaşıntı ve kızarıklıklar devam....

kaşıntı ve kızarıklık var bende de hala baştan beri pek takmadım bünyem alerjik zaten herşeye tepki verio, sütyeni bazı günler banyo yapıp çıkarıyorum rahatlıyorum :) hissizlik aynen dwm onu soruyosan senin dikişler düştümü kendiliğinden benimkiler düşmedide acaba iyileşemedimi diorum yoksa daa zamanımı var?

merhaba kızlar benim de merak ettiğim bir konu var protez taktırdıktan sonra o bölgenin vücut sıcaklığına ulaşmadığını ve daha soğuk olduğunu duymuştum gerçekten öyle mi?*

Kızlar bende bu cumartesı günü Tunç Tiryaki'den randevu aldım görüşmeye gideceğim
Kendisinde operasyon geçirenler varmı?

yellowcanary çok hissediliyo mu peki dışarıdan dokununca o soğukluk sen evliymişsin bi de eşin ne diyo bu konuda bi de sonradan gören biri anlar mı silikon olduğunu

Kızlar bende bu cumartesı günü Tunç Tiryaki'den randevu aldım görüşmeye gideceğim
Kendisinde operasyon geçirenler varmı?

mayıstan bu yana yok malesef hıc okumadım , daha onceden varsa bilemiyorum ama .

bişey sormak ıstıyorum kızlar. sitede tatlıcadıarzu isimli uye var . onun avatarında gordum buraya da kopyalayım avatarı .biraz komık bı avatar ama resmı gormenızı ıstıyorum .
gogsu boyle duran var mı kaydirigubbakcemile2

sanırım olmadı bi daha deniyeyım ..

Son düzenleme:

merhaba
siz hangi doktora yaptırdınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…