Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaamm;
Ben de dün oldum ameliyatımı. İnanamıyorum hala. Bu site olmasa asla karar veremezdim. Tuğrul Turan'a oldum. Memeucu, memedokusu altı, 300cc planlamıştık. Sonanda his duyusu kaybını kesinlikle istemiyorum, risk alamam dedim, 325'i de deneyin dedim. Güldü dr. bey. Bakarız dedi. Ameliyata giriş süperdi. Asansöre binmeden damardan ilaç verdiler. Sonra yatağımda uyandım. Süper kaliteli bi uyku oluyor:)) Memealtı kesisi, kasüstü, 325cc yuvarlak Mentor konuldu. İlk gece biraz ağrılıydı, sırtım ve memelerin yanları. Ayağa kalkınca da aşağı doğru bi baskı hissi ve ağrı oluyor. Normal ama bunlar. Kasaltı asla yaptıramazdım diyorum, aslında acıya da dayanıklıyım ama... Eşim çok yardımcı, annem de kızıma bakıyor ama annem mememden kitle aldırdım diye biliyor. Hırka giydiğim için hiç belli olmuyor. Asla izin vermezdi hatta yemin verdirip çıkarttırırdı falan, öyle karşı yani:))))) Birazdan gidip sütyen alıcaz eşimle, 1hafta sonra takıcam. Şimdilik sargı altındalar, iyi görünüyolar. Ama doğallığını bilemem. Doğrusu benim fotolardan edindiğim duygu, doğal olacak olan, kasüstünde de kasaltında da olabiliyor. Benim kuzenimin göğüslerinin fotosunu bu siteye yollasam, direk silikon düşünüleceği için, yorumlar aynen şöyle olurdu; 'yaa bu bedendeki birine niye böyle 400cc yuvarlak hem de kasüstü koymuşlar, hiç doğal durmuyor, 2 tas konmuş gibi falan. Oysa kuzenimin göğüsleri 15yaşından beri böyle, silikon falan diil, ama taş gibi ve de doğal. 162cm boyunda 50kg 29 yaşında bi kız. Yani bu kişiye bağlı. Silikon diil valla demekten bıktı artık.. Benimkileri görücez bakalım. 15 gün sonra isteyene foto yollarım. şimdi marks and spencer.a gidip sütyen almam lazım, çünkü migrosun bile olmadığı başka bi şehirde yaşıyoruz biz. Yarın dönüyoruz. İstanbul yazma sebebim, İstanbulluyum ama tayin nedeniyle doğudayız bi süredir. Neyse selamlar herkese. Doğal olmazsa, ilerde kasaltına çevirebilrim ama şimdilik, kızım 1,5 yaşında, annem yanıbaşımda, işime 1haftada dönme zorunluluğum varken, daha ağrılı olan kasaltını göze alamazdım. Dua edip beklemek en doğrusu şuan sanırım. Hoşçakalın.
arkadaslar birsey sorucam,slikonlarin omru kac yil?kesinlikle cocuk dogurunca emzirilebiliyormu?hamilelik esnasinda gogusler buyuyor cocuk dogurduktan sonra gogusler kuculecek slikonlarda sarkarmiki??bilgisi olan bu 3 sorumada cevap verebilirmi lutfen,tesekkurler..:1hug:
merhaba,
ameliyat olalı bir ay oldu arkadaşlar. herşey yolunda gibi. sadece göğsumun bazı yerlerinde alerji gibi kabarıyor ve kaşınıyor. acaba sporcu sütyenini sürekli takıyor olmamız olabilir mi sebebi? gerçi doktora da göstereceğim ama sizlere de sormak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.
yeni ameliyat olanlar hepinize geçmiş olsun...
kime ameliyat olmuştunuz? ben de forumu bi süredir takip ediyorum. okudukça kafası karışıor insanın. cerrahpaşa ya da çapa da olmak istiyorum. ama orda olan kimse çıkmadı galiba.
Tesekkur ederim pnr cevabin icin.
merhaba arkadaşlar,
mayıs ayında onur erolda burun ameliyatı yaptırıcam..aynı zamanda göğüslerim küçüklüğündende şikayetçiyim..burun estetiğim sırasında göğsümde yapılsın diye düşünüyorum..ama bazıları çok ağrılı olucamı söyledi,napıcama karar veremedim bende hazır yatmışken o da aradan çıksın diye düşünüyorum
Ben küçültme operasyonlarını merak ediyorum yaptıran varsa paylaşabilir mi???
Bence narkoz almışken ikisini de birarada yaptırın. Burnunuz ağrımaz sanırım sadece göğüslerinizi 2-3 gün kadar ağrır..