• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

pnr, venue ve nesrin yorumlarınız için çok teşekkürler..venue sen nuri battal' a yaptırmıştın sanırım; nesrin de fth dağdelen de...gerçekten bu kadar DOĞAL görünüyor mu?tam vazgeçmiştim biliyor musunuz.şu yabancı sitelerdeki ameliyat fotoları iğrenç ötesi..bizimkiler de istemiyor yaptırmamı :((daha önce 2 dr la görüşmüştüm.

beni düşündüren en önemli şeylerden biri doğallık biri de dokunuca karşı tarafa vereceği his.böyle sakız kıvamında olabilecek mii?sakızın az serti olsa da iş görürkaydirigubbakcemile3dü

pnr cım sen ufuk bilkay a mı yaptırdın izmir de?
kızlarr bana özelden foto gönderirseniz çoooook mutlu olacağım.aklımdaki sorular büyük oranda cevap bulacakk..şimdiden teşk.lerrrr

bu arada roxelena sana da geçmiş olsun diyeyim herhalde olmuşsundur..inşallah sonuç seni memnun eder....:1hug:

Yabancı sitelerdeki resimler gerçekten çok kötü.. Ben ameliyat olalı 2 sene oluyor Naci Çelik'e yaptırmıştım. Şu an gayet doğal. Jelli protez konduğu için dokununca meme kıvamındalar.. Çok memnunum..

gerçekten öyleyse harikaaa.bana en yakın gelen isim naci bey zaten.o zaman ben haftasonu için bi randevu alıyımmhihoyyyt

merhaba arkadaslar subat tatılınde amelıyat olucam ama kafam ınanılmaz karısık dr konusunda ılk nacı beye sonra hasan fındık a yrn tekrar nacı celık e gıdıp kafama takılan herseyı not aldım cd hazırladım onların hepsını sorup gosterıcem ben bu dual plan ve kas altı ustu duurmlarını pek bılmıorum hıc karar veremedım banada yardım edın bılgılerınızı beklıyorummm arkadaslar...

ayrıca goguslerım hıc yok denecek kadar kucuk bu tarz bı amelıyat gecırenlerde varsa bana yazın onerılerınızı....

sımdıdıen cok saolun :)::)

lolıpop ya tugrul beye ulasamıyorum acıl nosu adresı lazım bana bı sekılde yazarsan cok sevınrımmmm

merhaba arkadaslar subat tatılınde amelıyat olucam ama kafam ınanılmaz karısık dr konusunda ılk nacı beye sonra hasan fındık a yrn tekrar nacı celık e gıdıp kafama takılan herseyı not aldım cd hazırladım onların hepsını sorup gosterıcem ben bu dual plan ve kas altı ustu duurmlarını pek bılmıorum hıc karar veremedım banada yardım edın bılgılerınızı beklıyorummm arkadaslar...

ayrıca goguslerım hıc yok denecek kadar kucuk bu tarz bı amelıyat gecırenlerde varsa bana yazın onerılerınızı....

Canım benim göğüslerim de neredeyse erkek çocuk memesi gibiydi.. Ama Naci bey bana çok uygun bi protez taktı. Hem meme büyütme hem liposuction işlemi yaptırmıştım kendisine ve yeniden doğdum diyebilirim. Ameliyat sonrası hastaya ilgisi de ayrı güzel bir konu. Kendisi de asistanları ararlar kontrol randevuları falan verirler. Sürekli takip ederler yani. Benim birçok yakınım değişik ameliyatlar oldu kendisine ve hepsi çok memnun.. Ben şiddetle tavsiye ederim..

pnr, venue ve nesrin yorumlarınız için çok teşekkürler..venue sen nuri battal' a yaptırmıştın sanırım; nesrin de fth dağdelen de...gerçekten bu kadar DOĞAL görünüyor mu?tam vazgeçmiştim biliyor musunuz.şu yabancı sitelerdeki ameliyat fotoları iğrenç ötesi..bizimkiler de istemiyor yaptırmamı :((daha önce 2 dr la görüşmüştüm.

beni düşündüren en önemli şeylerden biri doğallık biri de dokunuca karşı tarafa vereceği his.böyle sakız kıvamında olabilecek mii?sakızın az serti olsa da iş görürkaydirigubbakcemile3dü

kızlarr bana özelden foto gönderirseniz çoooook mutlu olacağım.aklımdaki sorular büyük oranda cevap bulacakk..şimdiden teşk.lerrrr

Plastik cerrahide Türkiye gerçekten çok önde.Çok iyi plastik cerrahlarımız var o yüzden yabancı sitelerdeki fotoğraflara takılma hiç.O fotoğraftakinden bile doğal çünkü o fortoğraftaki yuvarlak protez anatomik değil.

Selam kizlar ben araniza yeni katildim. Ama yaklasik 1 aydir takip ediyorum yazilarinizi .Ben de 15 gün once meme büyütme operasyonu gecirdim .Sormak istediginiz birsey olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim .4 senelik evliyim. Henüz cocugum yok.Önümüzdeki bir iki yilda dusunmuyorum .Cok az agrim kaldi bugun masaja basliycam sanirim gittikcede azalicak.Agri hafif bir hamlik agrisi suan .Ameliyattan sonraki ilk 3 gün sonrasinda korkulucak bisey yok Agri gittikce azaliyor..Ama sunu söylemek istiyorumki gercekten piskolojinizi cok etkiliyorsa bu ameliyati yaptirin .Basit duzeltmeler az buyutmeler ve kucultmeler icin bu kadar strese narkoza degmez.Benim gogsum neredeyse sifirdi ve suan cok memnunum mutluyum iyiki yaptirmisim.Ayanaya cok daha rahat bakabiliyorum.Sonunda bunca sene neden beklemisim diyorsunuz ..:teselli:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Selam kizlar ben araniza yeni katildim. Ama yaklasik 1 aydir takip ediyorum yazilarinizi .Ben de 15 gün once meme büyütme operasyonu gecirdim .Sormak istediginiz birsey olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim .4 senelik evliyim. Henüz cocugum yok.Önümüzdeki bir iki yilda dusunmuyorum .Cok az agrim kaldi bugun masaja basliycam sanirim gittikcede azalicak.Agri hafif bir hamlik agrisi suan .Ameliyattan sonraki ilk 3 gün sonrasinda korkulucak bisey yok Agri gittikce azaliyor..Ama sunu söylemek istiyorumki gercekten piskolojinizi cok etkiliyorsa bu ameliyati yaptirin .Basit duzeltmeler az buyutmeler ve kucultmeler icin bu kadar strese narkoza degmez.Benim gogsum neredeyse sifirdi ve suan cok memnunum mutluyum iyiki yaptirmisim.Ayanaya cok daha rahat bakabiliyorum.Sonunda bunca sene neden beklemisim diyorsunuz ..:teselli:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Merhaba canim tesekur ederim sanada gecmis olsun.Umarim cok cabuk toparlanirsin.Sargilar alindiktan sonra inanilmaz rahatliyorsun .Basit duzeltmeler derken gogsunden hafif rahatsizlik duyanlaraydi lafim.yoksa kucuk yada buyuk protez taktiranlara degil .Doktoruna guven 170 cc dediyse senin icin yeterlidir eminim .benim tahtaydi resmen cok cok kucuktu.bana doktorum 300 cc önerdi.ilk sordugu soruda bir ortama girdigin zaman goguslerinlemi yoksa kendinlemi dikkat cekmek istersin ?Bende dogal cok buyuk olmayan vucuduma yakisicak cokda dikkat cekmiycek bisey istiyorum demistim ben 57 kiloyum boyumda 163 omuzum ve kalcam genis belimde ince 300 cok ideal durdu gerci suan tam formunda degiller biri biraz daha sis ama benim gibi duruyolar protez gibi degil sen hic takilma canim 170 cc ye kesinlikle senin icin idealdir . baska bisey sormak istersen cekinme canim sevgiyle kal...

Merhaba canim tesekur ederim sanada gecmis olsun.Umarim cok cabuk toparlanirsin.Sargilar alindiktan sonra inanilmaz rahatliyorsun .Basit duzeltmeler derken gogsunden hafif rahatsizlik duyanlaraydi lafim.yoksa kucuk yada buyuk protez taktiranlara degil .Doktoruna guven 170 cc dediyse senin icin yeterlidir eminim .benim tahtaydi resmen cok cok kucuktu.bana doktorum 300 cc önerdi.ilk sordugu soruda bir ortama girdigin zaman goguslerinlemi yoksa kendinlemi dikkat cekmek istersin ?Bende dogal cok buyuk olmayan vucuduma yakisicak cokda dikkat cekmiycek bisey istiyorum demistim ben 57 kiloyum boyumda 163 omuzum ve kalcam genis belimde ince 300 cok ideal durdu gerci suan tam formunda degiller biri biraz daha sis ama benim gibi duruyolar protez gibi degil sen hic takilma canim 170 cc ye kesinlikle senin icin idealdir . baska bisey sormak istersen cekinme canim sevgiyle kal...
----------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
tamam hayatim bu rsimdekini istiyorsan 170 cc bunun icin yeterlidir bu arada yeme icmene dikkat et gucsuz kalmamaya bak guzel beslen grip olmamaya calis sogukta cok kalma sigara kullaniyosan icme en azindan 2 hafta ve en onemlisi moral hep yarin oldugunda dusun az kaldi diye sabir 15 inci gunu sudyen ve bikini denerken insan hic bir aciyi hatirlamiyor :))

Gecmıs olsun canımm:)
merak ettım kıme oldunnyuvarlak mı damlamı taktırdın ve ne kadara mal oldu sana bu amelıyat...

cnm hasan fındıgı bende duydum fıyat aldınmı öğrene bilirmiyimm?

Sevgili siss, o yabancı sitelerdeki fotolara hiç takılma cunku bizim hekimlerimiz pek cok konuda oldugu gibi estetik cerrahide ve ozellikle bu meme oper.da da cok basarılılar, gozumle sahit olduklarımı soylemek gerekirse benle aynı gun kontrole gelen Almanya'dan gelmiş hastalar goruyordum hep dr umun odasının onunde, kaldı ki diger Turk hekimlere de cok gelen vardır eminim..

Dogallık olarak da; neresinden sıkarsan sık eline meme kıvamında geliyo, masajlarda goruceksin..Sen sakıza razıysan hemen yaptır derimnaniknanik

Evet ben yogun tavsiye aldıgı icin Ufuk Bilkay'a gittim ve zaten onla gorustukten sonra baska kimseyle gorusmeye ihtiyac duymadan oldum ameliyatımı onayerimseniben Foto koyarım ama once bana ogretmen lazıma.s

canım çok sağol, bu cevaplar ve bu tarz konuşmalarla rahatlıyorum inan ki. Ben zaten küçük istiyordum. Ama bilirsin hep bir şüphe olur:) Şu linkteki gibi olsun yeter bana;
Breast Augmentation (Breast Implants) Pictures - Before & After Photos - Dr. Sam Gershenbaum

Daha sonra tekrar yazacağım, şimdi biraz dinleneyim. Öpüldün.

Cok gecmiş olsun cnma.s.:nazar: Bak buralarda olduguna gore iyisin demek kia.s Ayrıca ihtiyac az olsun cok olsun, isteyip psikolojik anlamda da hazır olan herkes yaptırmalı bence..İnsan bukadar niye beklemişim bile diyor cunku olduktan sonra..Protezin buyuklugu acısından da icini rahat tut cunku doktorlar bikaç farklı boyutta protez deniyorlar zaten amel. sırasında, merak etme sen illa 170 bile takın deseydin doktor onu sende yeterli bulmasaydı yine kendi uygun gordugunu takardı eminima.s Kafanı rahat goguslerini de sıcak tut cnm;)))

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar bi sorum olucakti bugun 15 inci gunum ve ameliyattan ciktigimdan beri sol gogsum daha cok agriyordu doktorum hasan findik bu agri farkliliginin normal oldugunu soyledi ama sol yukari sag asaga bakiyo meme ucu suan sol daha sis korkuyorumda esitlenmiycek diye bu normalmi acaba ne zaman esitlenir sizce doktoruma resim cekip gondersemmi ki :(

kizlar bi sorum olucakti bugun 15 inci gunum ve ameliyattan ciktigimdan beri sol gogsum daha cok agriyordu doktorum hasan findik bu agri farkliliginin normal oldugunu soyledi ama sol yukari sag asaga bakiyo meme ucu suan sol daha sis korkuyorumda esitlenmiycek diye bu normalmi acaba ne zaman esitlenir sizce doktoruma resim cekip gondersemmi ki :(

selam simayca, sol tarafta kalbimiz oldugu icin pek cok kisi senin bu yasadıgın daha fazla agrı sızı durumunu yasıyo, ayrıca benim de sol gogsum hiza olarak sagdan biraz farklı, sag iniyor ama sol daha yavas iniyor asagı, doktorum sol tarafın da tam anlamıyla inmesi icin 6ay bi muddet biçti, zaten amel. oncesi de surenin bu oldugunu biliyordum oyuzden icim rahat bekliyorum..Bi de icini rahatlatıcaksa: benim 50.gunumyerimseniben Sevgiler..

Back