yellowcanary çok hissediliyo mu peki dışarıdan dokununca o soğukluk sen evliymişsin bi de eşin ne diyo bu konuda bi de sonradan gören biri anlar mı silikon olduğunu
kaşıntı ve kızarıklık var bende de hala baştan beri pek takmadım bünyem alerjik zaten herşeye tepki verio, sütyeni bazı günler banyo yapıp çıkarıyorum rahatlıyorum :) hissizlik aynen dwm onu soruyosansenin dikişler düştümü kendiliğinden benimkiler düşmedide acaba iyileşemedimi diorum yoksa daa zamanımı var?
Merhaba,
Barış bey ve Tuğrul bey arasında kararsız kaldım ve önce 7 Şubat tarihine Barış bey'den ön görüşme randevusu aldım.
Bir çok doktora gidip kafamı karıştırma istemiyorum.
Eğer aklım yatarsa en yakın zamanda da operasyonu geçirmek istiyorum.
Umarım herşey istedğimiz gibi olur...
slm,
benim dikişler 1 aya yakınken düştü. doktor scarex adında bir krem verdi. bu krem açık yara kalmayınca sürülebiliyor. izlerin daha çabuk kaybolmasını sağlıyormuş. gerçekten de okadar az kaldı ki iz geçti bile diyebilirim. şunu söyleyebilirim sigara gerçekten iyileşme sürecini etkiliyor. kızarıklıklara gelince alerjiden oluyormuş. sütyeni değiştirdim. sen de dene istersen. çünkü benimkiler geçmeye başladı. hissizlik olayına gelince doktorun normal diyorsa doğrudur diye düşünüyorum. çünkü söyledikleri çıkıyor genelde ve bunu zaman geçtikçe anlıyorsun. moralini yüksek tutmaya çalış bu da önemli biliyorsun...[/QUOT
merhaba sen küçülttünmü büyüttünmü ben geçen sene küçülttüm ameliyatım 6 saat sürdü iyleşmemm de uzun sürdü acı çektim ama ben dayanıklıyım heralde fazla zorlanmadım
a.s.
merhaba, ben büyütme ameliyatı oldum. ben de dayanıklı olduğumu düşünüyordum ama ilk iki günü zor geçirdim. seninki daha zordur sanırım...
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım ve dün geceden beri bilgi almak için hemen hemen her mesajı okudum.aklım karıştı valla:)) ben antalya da tıp fakültesinde olacağım ameliyatımı şubatta.ama doktorumla detaylı olarak henüz konuşmadık protezin ölçüsünü.1.60 boyumda ve 49 kilodayım.75 a yı tam olarak doldurmuyorum ve göğüslerim küçücük.kaç cc koyacak bilmiyorum 220cc olur dedi ama high mı modarate mi söylemedi.haftaya tekrar gittiğimde hepsini soracağım.ama asıl merak ettiğim kas üstü mü kas altı mı yapacağı??heralde birde zar altı denilen yeni bi yöntem var.damla mı yuvarlak mı olacak hiç bi bilgim yok şu anda.benim ölçülerimde olup ameliyat olan sevgili arkadaşlar.biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.doktorunuz kaç cc,kas üstü mü altına mı koydu??damla mı koydu??bu damla silikonun dönme olayı nedir onu hiç anlamadı mzaten.. :))
mesajlarınız bekliyorum sevgiler.
pnr hızlı cevabın için çok tşkler :) peki şu an kaç beden sutyen kullanıyorsun??ben 75a dan c ye büyümesini istiyorum.ama nette okuduklarım genelde 300cc falan ve gördüğüm resimlerde bence ideal ölçüler.yani öğrenmek istediğim 260 cc ne kadar büyük bi ölçü??bu arada geçmiş olsun.ne güzel sen atlatmışsın.bir de ben hostesim.15 gün rapor alıcam ameliyattan sonra.ama bu süre yeterli olur mu bilmiyorum.şu an uçuşlarım çok sık değil ama uçuş sırasında kollarımızı çok kullanıyoruz ve kaldır,it çek gibi hareketler çok olluyo.o yüzden birz korkum war.birde yuvarlak protezler kötü mü olur??yani çok küçük göğüslerde damla daha mı ii duruyor??bir de hangi doktora yaptırdın??sevgiler
kızlar ben de haftaya ameliyat oluyorum,doktorum sporcu sütyenimi de medikalden alacağımı ve 50 dolar olduğunu söylediği,,, siz de öyle mi aldınız,,, 50 dolar ona vermek hiç içimden gelmiyor
aleyna sen kimde ameliyat olacaksın canım??
ben ameliyat olanlara birşey soracagım kaç gun içinde işinize geri dönebiliyorsunuz??? ameliyatların maliyete ne kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?