• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar 4.ay civarı yada sonrası böle arada giren agrılarnız oldumu...sol göğüsümde ara ara bi agrı giriyo kolumla 2memeyı birleştirince resmen batma yapıyoo ama hergun diil böle bişey yaşayan oldumu yada buna benzer ..

arkadaslar amelıyatıma cok az bır sure kaldı:teytey: sporcu sutyenlerınden alıcam nerde bulabılırım bırde ne beden alıcam hıc bılmıyorum hep desteklı kullandıgım ıcın bunlardan nedense anlamıyorum :)))))
fiyat ve marka verırsenız cok sevınırım:lepi::lepi:

canım bana da doktorum medşkalden alacağımı söyledi 50 dolar dedi,markasını bilemiyorum yarın tekrar görüşcem doktorumla ve son rytuşları yapcaz:) dışardan da bir arkadaş ''fila''marka aldığını söylemişti 70 tl ye,, ama ameliyat sütyeni diye iç giyim mağazalarında da satıldığını söyledi,ii yani dilersen 30 a alırsın dlersen bu dedğim fiyatlara,,, yalnız medikaldekinin farkı göğsü her taraftan sıkıyor ve protezin daha iyi oturmasını sağlıyormuş,,,, ölçüsüne gelince doktorun söylemeli sanırım,,, son boyut bakalım ne olcak:) ben bu hagfta ameliyata giriyorum,senin de yakınmış artık çıktıktan sonra paylaşırız,, inşallah ikimizin de dilediği gibi olur ;)kaydirigubbakcemile2

benimki kas altı.şu anda tam 1 hafta oldu. hala normale dönemedim. ilk üç gün çok zor geçti.sırt üstü yatmaktan hertarafım tutuldu :( yan yatınca gögüs kafesimde çok baskı hissediyorum. yatıp doğrulurken zorlanıyorum. güzel görünüyolar ama çok sertler. hayırlısıyla normale dönsem artık.yan yatıp mışıl mışıl uyumayı çooook özledim :((

Arkadaşlar
Ameliyat sonrası iz durumunuz nasıl?
bende bu konuda çok hassazım bir çok kişi bu konuda korkuttu beni
göğüs altından yapılan ameliyatlar iz çok mu kalıyor?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler

Arkadaşlar
Ameliyat sonrası iz durumunuz nasıl?
bende bu konuda çok hassazım bir çok kişi bu konuda korkuttu beni
göğüs altından yapılan ameliyatlar iz çok mu kalıyor?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler

benimki kas altına konuldu ve göğüs altından kesiyle yapıldı.şu anda dikiş yerlerim çok belli üstünde ipler fln var. 2cm kadar kesi yeri var. zamanla izler azalır daha çok yeni.

saol aleynacım:)
umarım hersey dıledıgımız gıbı olur en ıyısı ben doktora ıkıncı gıdısımde bı soruıım...
sen kıme oluyodun amelıyatını tatlım?

arkadaşlar haddim olmayarak ama içimden gelerek birşey yazmak istiyorum.dört senedir uğraşıp ta parasını birtürlü denkleştirememiş ve bunun sıkıntısı ile depresyona girmiş vede canından çok sevdiği eşiyle arası bozulmuş biri olarak size tavsiyem bukadar da çok incelemeyin bazı şeyleri.doktordu, hastaneydi,kasaltı yada üstüydü,hangi protezdi, bırakın bunları doktorlar halletsin ya onlar bunun için senelerce okuyup yüzlerce binlerce ameliyat yapıyorlar.eğer durumunuz varsa vede halinizden memnun değilseniz bukadar düşünmeyin bence sizin yerinizde olmak isteyen kimbilir kimler vardır benim gibi.yazdıklarım kimseyi kırmak için değil umarım herkes mutlu olur

ben evli değilim ama bende senin durumundayım canım imkansızlıklardan dolayı şimdilik aklımın bi kösesinde ama imkanın olunca küçük memelerim altında olacaklar :roflol::roflol: bende çok sıkılıyorum çünkü yandan dar ama arkadan pon pon bi popom var ve meme namına hiç bişey yok çok orantısız duruyor .. umarım isteğimize sende bende en kısa zamanda kavuşuruz canınıda çok sıkma sevgiyle kal

merhaba arkadaşlar,
bende 24 ocakta amelyat oldum. kas üstü yapıldı. doktorum prof. dr. murat topalan. 9 gün oldu ve bn cidden çok rahat bi şekilde eski yaşantıma döndüm. sadece 2. ve 3. günler zor oluyor ama dayanılmayacak gibi hiç deil (ki bn baya canı tatlı bi insanımdır =)) ilk bi hafta baya şişti bnm 8. günden itibaren inmeyede başladı şişlerim. hatta bu gün tam 4 saat alışveriş yaptım ve hiç bi sorunumun olmadı. =) (bir sürü giysi denedim ona ramen:)) morarma vs gibi bi sorunumda yok... bunca zmn boşuna korkmuşum diorum resmen sonuç o kadar değiştiriyor ki insanın psikolojisini, herşeye değer... :D

arkadaşlar mayıs ayında bende onur erola hem göğüs hem burun yaptırıcam inşallah...ama benim aşırı derecede ameliyat korkum var..yani anestezi falan...ölücekmişim gibi falan geliyo:(
acaba 1-2 seans psikologa falanmı gitsem?
hem yaptırmak istiyorum hemde aşırııı derecede korkuyorum

benimde inanılmaz korkum vardı bi de iğneden flnda korkarım bn kan fln aldırmadım senelerce bu korkumdan... tüm heyecan sedye gelene kadar amelyat öncesi bi de tabi damar yolu açmaları ki o da şans biraz iyi hemşire olunca sorun olmuyo.. mesela bnm amelyat yerim morarmadı hiç ama damar yolunu açtıkları yerin morluğu daha yeni geçiyo.. sedye gelince cesaret iğnesini yapıolar sana sonra dünya bi anda güzelleşio valla çok muhteşem bi iğne o güle oynaya gidiosun amelyathaneye:D:D ztn o iğneden sonra ne narkozuydu ne bni keseceklerdi fln hiç bir korku kalmıyo.. bnm en eğlendiğim zaman dilimiydi :)

24 ocakta olmuştum. 9 gün oldu. doktorum akın yücel. cerrahpaşada prof.
ama ameliyatımı cerrahpaşa da yapmadı.beşiktaş ta bi hastanede yaptı.

anladım canım tekrar geçmiş olsun :)
bizi bilgilendirdiğin içinde teşekkürler
bende ameliyat günü almıştım ama şuan iptal ettim biraz daha düşünmek istiyorum
özellikle ameliyat sonrası izi canlı olarak kendim görmek istiyorum sanırım ondan sorna ıkna olacağım

slm arkadaslarŞeniz, ben siteye yeni uye oldum. gercekten cok guzel ve ise yarayan bilgiler veriyosunuz. bende temmuzun baslarinda turkiyeye gelip ameliyat olmayi dusunuyorum. sizlerden aldigim bilgilere gore dr. baris beye yaptirmayi dusunuyorum ameliyatimi. insallah dogru karar vermisimdir. lutfen tecrubelerinizi paylasin baris beyin hastalari...:kahve:

acilen öneriye ihtiyacım var :((
protezlerimden hiçmi hiç memnun diilm boyutu hiç tatmın etmedi benı kendi bedenımden çok az bir farkı oldugunu düşünüorum beklentimi doktoruma çok iyi anlatamadıgım için kendime kızıp duruyorum sanırım 2.ameliyat gözüküyor bana :(

acilen öneriye ihtiyacım var :((
protezlerimden hiçmi hiç memnun diilm boyutu hiç tatmın etmedi benı kendi bedenımden çok az bir farkı oldugunu düşünüorum beklentimi doktoruma çok iyi anlatamadıgım için kendime kızıp duruyorum sanırım 2.ameliyat gözüküyor bana :(

Geçmiş olsun üzüldüm
Hangi doktordas ve nezamn ameliyat oldunuz?

tşk ederim.4.5 ay oldu n.battal doktorumun aadı kendisi bu işin tecrubelisi sorun onda diil bende isteklerimi anlatamadıgımdan simdi memnunsuzluk yasıyorum acaba banamı öle geliyo anlamadım kı

keşke baştan söyleseydin çok küçük olmasın taktırdığıma değsin falan deseydin...dr ler genelde amel.esnasında deniyolar aslında bi kaç cc.
bende onur erola yaptırıcam inşallah mayısta.kuzeniminkide 250 cc ama tam kıvamında küçük değil..
doktorunla görüştünmü ne dedi?

daha görüşmedim doktorumla iyice oturmasını ve biraz yaşamayı düşünüyorum baktım memnun diilm ozmn gidip görüşücem..ben cok araştırmadan (cc boyutlar konusunu)gözüm kapalı girdim ameliyat işine bir anda olanlardanım ani oldu doktorumda aile dostu çok fazla buyuk olmasın diyip girdik ameliyata.herkesin küçük anlayışı belki farklıdır cnm bir de beden ölçüleri boy vs var bana ufak durdugu kesin birde ameliyat sonrası çok fazla ödem oluştu bende şişler 1.5 aydır inmiş vaziyette şidmi tam anlamıyla oturdu.saol cnm ilgi için

Back