Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar amelıyatıma cok az bır sure kaldı:teytey: sporcu sutyenlerınden alıcam nerde bulabılırım bırde ne beden alıcam hıc bılmıyorum hep desteklı kullandıgım ıcın bunlardan nedense anlamıyorum :)))))
fiyat ve marka verırsenız cok sevınırım:lepi::lepi:
benimki kas altı.şu anda tam 1 hafta oldu. hala normale dönemedim. ilk üç gün çok zor geçti.sırt üstü yatmaktan hertarafım tutuldu yan yatınca gögüs kafesimde çok baskı hissediyorum. yatıp doğrulurken zorlanıyorum. güzel görünüyolar ama çok sertler. hayırlısıyla normale dönsem artık.yan yatıp mışıl mışıl uyumayı çooook özledim (
Arkadaşlar
Ameliyat sonrası iz durumunuz nasıl?
bende bu konuda çok hassazım bir çok kişi bu konuda korkuttu beni
göğüs altından yapılan ameliyatlar iz çok mu kalıyor?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler
arkadaşlar haddim olmayarak ama içimden gelerek birşey yazmak istiyorum.dört senedir uğraşıp ta parasını birtürlü denkleştirememiş ve bunun sıkıntısı ile depresyona girmiş vede canından çok sevdiği eşiyle arası bozulmuş biri olarak size tavsiyem bukadar da çok incelemeyin bazı şeyleri.doktordu, hastaneydi,kasaltı yada üstüydü,hangi protezdi, bırakın bunları doktorlar halletsin ya onlar bunun için senelerce okuyup yüzlerce binlerce ameliyat yapıyorlar.eğer durumunuz varsa vede halinizden memnun değilseniz bukadar düşünmeyin bence sizin yerinizde olmak isteyen kimbilir kimler vardır benim gibi.yazdıklarım kimseyi kırmak için değil umarım herkes mutlu olur
benimki kas altına konuldu ve göğüs altından kesiyle yapıldı.şu anda dikiş yerlerim çok belli üstünde ipler fln var. 2cm kadar kesi yeri var. zamanla izler azalır daha çok yeni.
canım teşekkür ederim
senin nekadr zaman oldu ameliyat olalı?ve doktorunun ismi ne öğrenebilirmiyim?
24 ocakta olmuştum. 9 gün oldu. doktorum akın yücel. cerrahpaşada prof.
ama ameliyatımı cerrahpaşa da yapmadı.beşiktaş ta bi hastanede yaptı.
acilen öneriye ihtiyacım var (
protezlerimden hiçmi hiç memnun diilm boyutu hiç tatmın etmedi benı kendi bedenımden çok az bir farkı oldugunu düşünüorum beklentimi doktoruma çok iyi anlatamadıgım için kendime kızıp duruyorum sanırım 2.ameliyat gözüküyor bana