pnr hızlı cevabın için çok tşkler :) peki şu an kaç beden sutyen kullanıyorsun??ben 75a dan c ye büyümesini istiyorum.ama nette okuduklarım genelde 300cc falan ve gördüğüm resimlerde bence ideal ölçüler.yani öğrenmek istediğim 260 cc ne kadar büyük bi ölçü??bu arada geçmiş olsun.ne güzel sen atlatmışsın.bir de ben hostesim.15 gün rapor alıcam ameliyattan sonra.ama bu süre yeterli olur mu bilmiyorum.şu an uçuşlarım çok sık değil ama uçuş sırasında kollarımızı çok kullanıyoruz ve kaldır,it çek gibi hareketler çok olluyo.o yüzden birz korkum war.birde yuvarlak protezler kötü mü olur??yani çok küçük göğüslerde damla daha mı ii duruyor??bir de hangi doktora yaptırdın??sevgiler
Rica ederim, ben suan sporcu sutyeninde full B cup kullanıyorum, normal sutyen ise takmadım henuz, bi süre de olsa sutyensiz gezmenin rahatlıgını yasamak istedim amel.tan sonra
Ama sporcuda B ise normalde B de C de olabilir, C de biraz bosluk kalır tahminimce..
260cc su kadar bi olcudur diye doktorun sana gosterse daha dogru olur bence ama cok buyuk olsun istiyosan az gelir diyebilirim yine de, cunku benim amel.tan once cok kucuk degildi goguslerim ve suanda asırı buyuk değilseler de gayet dolgunlar ve eşitler artık:)) ama senin idealin full C cupsa tatmin etmeyebilir, doktorunun da onayıyla 300cc civarı düsünebilirsin bence.
15gun kas altı da ustu de olsan iyilesmen icin gayet guzel bi sure, kas ustu olanlar 3.gun ise gidiyoruz diyolar, kas altında da 15.gun acıların cok azalmıs olucak artık, en fazla o itip cekmelerde kas yerlerinde hafif acı duyarsın ama o da anlık, hemen geciyo zaten, ben ilk gunden itibaren oyle hareketleri cok yaptım, pc yorgan fln tasıdım:)) korkma okdr:))
Yuvarlak kotu damla iyi duruyo diye bisey yok ama bunu tamamen doktoruna bırak bence, mesela ben damla diyodum, doktorumsa ikisi de olabilir diyodu, ama ameliyatta daha cok yakıstırınca o da damlada karar kıldı yine damla olduhihoyyyt yani biz ne desek de isin ehli karar veriyo ona, dr.una bırak sen de bence..Benim amel.ımı İzmir'de Ufuk Bilkay yaptı, sevgiler..