Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selaamm;
Ben de dün oldum ameliyatımı. İnanamıyorum hala. Bu site olmasa asla karar veremezdim. Tuğrul Turan'a oldum. Memeucu, memedokusu altı, 300cc planlamıştık. Sonanda his duyusu kaybını kesinlikle istemiyorum, risk alamam dedim, 325'i de deneyin dedim. Güldü dr. bey. Bakarız dedi. Ameliyata giriş süperdi. Asansöre binmeden damardan ilaç verdiler. Sonra yatağımda uyandım. Süper kaliteli bi uyku oluyor:)) Memealtı kesisi, kasüstü, 325cc yuvarlak Mentor konuldu. İlk gece biraz ağrılıydı, sırtım ve memelerin yanları. Ayağa kalkınca da aşağı doğru bi baskı hissi ve ağrı oluyor. Normal ama bunlar. Kasaltı asla yaptıramazdım diyorum, aslında acıya da dayanıklıyım ama... Eşim çok yardımcı, annem de kızıma bakıyor ama annem mememden kitle aldırdım diye biliyor. Hırka giydiğim için hiç belli olmuyor. Asla izin vermezdi hatta yemin verdirip çıkarttırırdı falan, öyle karşı yani:))))) Birazdan gidip sütyen alıcaz eşimle, 1hafta sonra takıcam. Şimdilik sargı altındalar, iyi görünüyolar. Ama doğallığını bilemem. Doğrusu benim fotolardan edindiğim duygu, doğal olacak olan, kasüstünde de kasaltında da olabiliyor. Benim kuzenimin göğüslerinin fotosunu bu siteye yollasam, direk silikon düşünüleceği için, yorumlar aynen şöyle olurdu; 'yaa bu bedendeki birine niye böyle 400cc yuvarlak hem de kasüstü koymuşlar, hiç doğal durmuyor, 2 tas konmuş gibi falan. Oysa kuzenimin göğüsleri 15yaşından beri böyle, silikon falan diil, ama taş gibi ve de doğal. 162cm boyunda 50kg 29 yaşında bi kız. Yani bu kişiye bağlı. Silikon diil valla demekten bıktı artık.. Benimkileri görücez bakalım. 15 gün sonra isteyene foto yollarım. şimdi marks and spencer.a gidip sütyen almam lazım, çünkü migrosun bile olmadığı başka bi şehirde yaşıyoruz biz. Yarın dönüyoruz. İstanbul yazma sebebim, İstanbulluyum ama tayin nedeniyle doğudayız bi süredir. Neyse selamlar herkese. Doğal olmazsa, ilerde kasaltına çevirebilrim ama şimdilik, kızım 1,5 yaşında, annem yanıbaşımda, işime 1haftada dönme zorunluluğum varken, daha ağrılı olan kasaltını göze alamazdım. Dua edip beklemek en doğrusu şuan sanırım. Hoşçakalın.

arkadaslar birsey sorucam,slikonlarin omru kac yil?kesinlikle cocuk dogurunca emzirilebiliyormu?hamilelik esnasinda gogusler buyuyor cocuk dogurduktan sonra gogusler kuculecek slikonlarda sarkarmiki??bilgisi olan bu 3 sorumada cevap verebilirmi lutfen,tesekkurler..:1hug:

pnr ve rexelana tesekkurler arkadaslar rahatlattiniz beni bakalim artik bekliycez bu ameliyat sonrasi en önemli sey sabir sanirim :) aysem07 canim bende 4 senelik evliyim 2 seneye kadarda bi bebek dusunuyorum kismetse .suan hic dogum yapmadim ve 15 gün oncede meme buyutme ameliyati gecirdim 300 cc lik protez takildi kas alti kesinlikle cocuk emzirebilirsin ama ona göre doktorunu aydinlaticaksin ileride bebek istedigini ve sorun yasamak istedigini soyliyeceksin ona gore doktorunda farkli bir yontem deniycek tip okadar cabuk ilerliyorki bakalim 5-10 seneye kadar neler cikacak :)silikonun ömrü gogsun cok deforma olmadigi surece( asiri sarkma ve kendi isteginle cikartma yada allah korusun buyuk bir kaza )ömür boyu kullanilabilir dedi doktorum .cogu okudugum yerdede boyle yaziyor.hamilelikten sonrada gogsun sarmasina gelince yapinla alakali kimisininki sarkmiyormus ama asiri buyume ve arkasindan asiri kuculme olursa zannedersem biraz sarkar cnm..

Çok gecmis olsun, dogal olmıycagını sanmam cunku senin gibi cocuk dogurmus bayanlarda emzirmeden dolayı, dr ların kas ustu takmasına alt yapı olucak bi meme dokusu oluyormus genelde, zaten dr un yeterli gormese boyle buyuk denilebilicek bi protezi takmazdı memeüstü bencea.s Kuzeninin goguslerinin silikon olmadıgına inanırım cunku benim de goguslerim ilk buyudugu zamanlar nasılsa hala o diklikte okdr enteresan ki, ark.larım sasırırlar mesela, hatta silikon koyulduktan sonra biraz asagı indi diyebilirimkaydirigubbakcemile3 ama tabi memnunum halimden Sevgiler..

selam aysem, silikon gogsumuzle beraber sarkıyor diye biliyorum yani normalde gogsun nasıl sarkarsa o da onla beraber o olcude sarkıyor seklinde..Meme altı kesisi ile kesinlikle süt kanallarına zarar gelmiyo ve emzirebiliyorsun ama gogus halkasından kesilirse zarar gelebilirmiş, gelmeyedebilirmiş ama doktorlar genelde bekar bayanlara tercih etmiyor riske etmemek icin sanırım, omurleri ise omurluk ama niye yeniletenler var diye ben de cok sordum kendime ve dr uma, sonunda bunun keyfi bi secim oldugunu idrak edebildima.s Yani ornegin 10sene sonra gogusleri ve beraberinde silikonları sarkan bi bayan gidip de ilk takıldıgı hali gibi olsun derse yeni bir protez taktırabiliyo, yoksa patladıgından sızdıgından yada benzeri olumsuzluklardan değil. Sevgiler..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir kaç gündür yazdıklarınızı takip ediyordum

merhaba,
ameliyat olalı bir ay oldu arkadaşlar. herşey yolunda gibi. sadece göğsumun bazı yerlerinde alerji gibi kabarıyor ve kaşınıyor. acaba sporcu sütyenini sürekli takıyor olmamız olabilir mi sebebi? gerçi doktora da göstereceğim ama sizlere de sormak istedim. cevaplarınızı bekliyorum.

yeni ameliyat olanlar hepinize geçmiş olsun...

kime ameliyat olmuştunuz? ben de forumu bi süredir takip ediyorum. okudukça kafası karışıor insanın. cerrahpaşa ya da çapa da olmak istiyorum. ama orda olan kimse çıkmadı galiba.

kime ameliyat olmuştunuz? ben de forumu bi süredir takip ediyorum. okudukça kafası karışıor insanın. cerrahpaşa ya da çapa da olmak istiyorum. ama orda olan kimse çıkmadı galiba.

Benim ameliyatımı dr. Çağrı Sade yaptı. ben de ameliyat öncesi çok fazla araştırıp okumuştum. gerçekten insanın kafası karışıyor. şunu söyleyebilirim herkes farklı şeyler yaşıyor.

merhaba arkadaşlar ben 1 ay sonra ameliyat olucağım. ben kas altı damla jel silikon düşünüyorum hem kıvam hem görüntünün doğal olması için sizce nasıl tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

merhaba arkadaşlar,
mayıs ayında onur erolda burun ameliyatı yaptırıcam..aynı zamanda göğüslerim küçüklüğündende şikayetçiyim..burun estetiğim sırasında göğsümde yapılsın diye düşünüyorum..ama bazıları çok ağrılı olucamı söyledi,napıcama karar veremedim bende hazır yatmışken o da aradan çıksın diye düşünüyorum

Bence narkoz almışken ikisini de birarada yaptırın. Burnunuz ağrımaz sanırım sadece göğüslerinizi 2-3 gün kadar ağrır..

Bence narkoz almışken ikisini de birarada yaptırın. Burnunuz ağrımaz sanırım sadece göğüslerinizi 2-3 gün kadar ağrır..

bende sizin gibi düşünüyorum...olmuşken 2 si birarada olsun kii sıkıntım olursada tek seferde yaşıyım bitsin...mayıs ayında kısmetse olucam ve bitiricem işihihoyyyt

arkadaşlar meme ucundan ameliyat olup hissizlik sorunu yaşayan varmı 20 gün olmasına rağmen meme ucumda hala hissizlik var dr um geçeceğini söylüyor ama bu problemle pek karşılaşan yok gibi üstelik 20 gün olmuşken. bu problemi yaşayan arkadaşlar sizden yardım rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…