• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya kızlar dr. tuğrul turana nasıl ulaşılabilir?nerede görev yapıyor?ve kaça yapıyor?

merhaba arkadaşlar,
çok yakında meme büyütme ameliyatı olacağım. ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum; merak ediyorum, acaba doğal göğüs yumuşaklığına yaklaşıyor mu? yaklaşık 6 ay kadar sonra göğüsler ne durumda oluyor? göğüs altı kesisi yaptıranlar da acaba izler ne durumda. şimdiden çok teşekkürler.

6 aya kadar hemen hemen son şeklini almış oluyo zaten.. Jelli protezler serum fizyolojik olanlara göre gerçek meme dokusuna çok daha yakın..İzler de incecik beyaz bi iz halinde ve meme altında kalıyor. Ancak memenin kaldırılıp iyice bakılmazı lazım görmek için..
Umarım yardımım olmuştur...:içelim:

merhaba arkadaşlar,
çok yakında meme büyütme ameliyatı olacağım. ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum; merak ediyorum, acaba doğal göğüs yumuşaklığına yaklaşıyor mu? yaklaşık 6 ay kadar sonra göğüsler ne durumda oluyor? göğüs altı kesisi yaptıranlar da acaba izler ne durumda. şimdiden çok teşekkürler.
roxelana,ameliyat olalı 3 ay oldu benim.4ün içindeyim yani..280cc göğüs altı kesisi oldu ve şuan bile izler soluk hafif bir pembelik var,korkacak,sıkıntı yapacak birşey yok yani..6.aydan itibaren zamanla solacağı söleniyor.doğallığa gelince şuan bile gayet doğallar,kimse anlamıyor.ve gayet yumuşaklar,normal göğüs gibi yani.. zamanla dahada yumuşayacaklar..ben çok memnunum,iyiki yaptırmışım diyorum.ameliyat olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum..umarım hekesin istediği gibi olur.a.s.

off ya bende göğüslerimden çok şikayetçiyim.çok küçük ve sarkık hatta belimde kalın çok çirkin duruyor.spor masaj krem herşey boş. bilmiyorum ama hep aklımda silikon yaptırmak.

off ya bende göğüslerimden çok şikayetçiyim.çok küçük ve sarkık hatta belimde kalın çok çirkin duruyor.spor masaj krem herşey boş. bilmiyorum ama hep aklımda silikon yaptırmak.

selam, 3500 tl ve ya 5000 tl ayırabiliyorsan git ameliyat ol derim, harika bir mutluluk çünkü, bunu ancak çık mutsuzsan tavsiye ederim tabii.yoksa hiç manası yok o kadar para vermenina.s. Ama ilaçmış kremmiş, hamilelikte büyüyecekmiş hepsi fasa fiso..yıllarca hamileliği bekledim büyür diye, evet büyüdü ama 1 yıl sonra içi boş minik patiklea.sre döndü, eskisinden daha da küçük oldu:))))

ImageShack - Image Hosting :: 0morgone1sl8.jpg

ve buuu..eğer böle olacaksa bir an bile tereddüt etmezdim..olan göğüs dokusu yetersiz o yüzden yapaylık söz konusu.dokununca vereceği his de şüphe uyandırıcı.deri de ince ve zayıf olunca :((( bir de kızlar ben güzel yapılmış silikonlu bi göğüs görme şansı bulamadım maalesef..iyi görünenler göğüs dokusu silikondan az olmayanlardısenağlama

ve buuu..eğer böle olacaksa bir an bile tereddüt etmezdim..olan göğüs dokusu yetersiz o yüzden yapaylık söz konusu.dokununca vereceği his de şüphe uyandırıcı.deri de ince ve zayıf olunca :((( bir de kızlar ben güzel yapılmış silikonlu bi göğüs görme şansı bulamadım maalesef..iyi görünenler göğüs dokusu silikondan az olmayanlardısenağlama

selam, benimkiler bu fotodakilere cok benziyo, hatta bunlar cok yuvarlak, benimkiler daha bi huni gibi oldular oyuzden cok daha dogal ve hoş gozukuyolar ancak dedigin gibi meme dokum fazlaydı benim, bi gogsum digerinden goze batıcak derecede kucuktu oyuzden ozellikle protez istemiştim, eger gogus dokun cidden cok azsa kendimce sana tavsiyem: cok buyuk protez asla tercih etme ve damla protez tercih et, cidden cok dogal duruyor..

Ayrıca dual plan yapabilen bi doktor bulmanı da oneririm cunku ust kısım hem top gibi olmuyor hem de dolgun oluyor, alt kısımsa meme altına geldigi icin zaten gayet dolgun oluyor, gogsunun alt kısmında biraz yogunluk bile varsa uygulanabiliyor sanırım, bi arastırmanı tavsiye ederim, doktorumu siddetle tavsiye ederim ama izmirde:))) istanbulda ddreamer Teoman Dogan'a yaptırmıstı dual planla, o da cok memnun bak. Sevgiler..

Su operasyon sonrasi masaji ayrintili anlatirmisiniz?

Selam, masajı tabiri caizse hamur yogurur gibi yapıosun, istedigin kadar da sert yapmaktan cekinme zaten doktorun kontrolde yapınca hak verirsin banaa.s Hatta okadar sert yapmıstıki benim dr um, bunca zaman yaptıgım masaj deilmiş dedim içimdenkaydirigubbakcemile3 Elinle protezi sıkıstırarak ovaller çiziyorsun, yanlardan ve alttan-yukarı şekillerde. Ayrıca en onemlisi kendi meme ucunu sıkmıycaksın, sıktıgının protez oldugundan emin olucak sekilde yapıcaksın diye de ozellikle uyarmıstı doktorum. Umarım tarif edebildim. Sevgiler..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Bol şanslar dua ettim senin için.. Umarım her şey bi çırpıda olur biter hiç sıkıntı acı çekmezsin.. Ölçülerin de tam istediğin gibi olur.. dileğince geçer her şey...

Tuğrul turana nasıl ulaşabilirim arkadaşlar?
mail adresi sitesi telefonu vs falan varsa bana özelden yazabilirmisiniz?

benımkı aynen böle hatta daha güzel hiç yapay durmuyoooo bu fotodaki silikonlu meme mi ?çok buyuk olursa yapay durur bir de kişiye doktora göre değişiyor...

Benimde göğüs dokum ince ve zayıftı o yüzden doktorum kas altı damlayı uygun gördü.Görünüş olarak çok doğal.yerimseniben

kızlar, yarın ameliyat oluyorum. bana şans dileyin:)

Selam roxelana, inş beklediginden de guzel sonuclar alırsın, merak etme hersey korktugumuzun aksine cok daha kolay gelişiyo, bu muydu abarttıgım ameliyat diyosuna.s Şimdiden gecmiş olsun bol şanslaaaara.s.

Back