Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
çok yakında meme büyütme ameliyatı olacağım. ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum; merak ediyorum, acaba doğal göğüs yumuşaklığına yaklaşıyor mu? yaklaşık 6 ay kadar sonra göğüsler ne durumda oluyor? göğüs altı kesisi yaptıranlar da acaba izler ne durumda. şimdiden çok teşekkürler.
roxelana,ameliyat olalı 3 ay oldu benim.4ün içindeyim yani..280cc göğüs altı kesisi oldu ve şuan bile izler soluk hafif bir pembelik var,korkacak,sıkıntı yapacak birşey yok yani..6.aydan itibaren zamanla solacağı söleniyor.doğallığa gelince şuan bile gayet doğallar,kimse anlamıyor.ve gayet yumuşaklar,normal göğüs gibi yani.. zamanla dahada yumuşayacaklar..ben çok memnunum,iyiki yaptırmışım diyorum.ameliyat olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum..umarım hekesin istediği gibi olur.a.s.merhaba arkadaşlar,
çok yakında meme büyütme ameliyatı olacağım. ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum; merak ediyorum, acaba doğal göğüs yumuşaklığına yaklaşıyor mu? yaklaşık 6 ay kadar sonra göğüsler ne durumda oluyor? göğüs altı kesisi yaptıranlar da acaba izler ne durumda. şimdiden çok teşekkürler.
off ya bende göğüslerimden çok şikayetçiyim.çok küçük ve sarkık hatta belimde kalın çok çirkin duruyor.spor masaj krem herşey boş. bilmiyorum ama hep aklımda silikon yaptırmak.
ImageShack - Image Hosting :: 0morgone1sl8.jpg
ve buuu..eğer böle olacaksa bir an bile tereddüt etmezdim..olan göğüs dokusu yetersiz o yüzden yapaylık söz konusu.dokununca vereceği his de şüphe uyandırıcı.deri de ince ve zayıf olunca (( bir de kızlar ben güzel yapılmış silikonlu bi göğüs görme şansı bulamadım maalesef..iyi görünenler göğüs dokusu silikondan az olmayanlardısenağlama
Su operasyon sonrasi masaji ayrintili anlatirmisiniz?
Bol şanslar dua ettim senin için.. Umarım her şey bi çırpıda olur biter hiç sıkıntı acı çekmezsin.. Ölçülerin de tam istediğin gibi olur.. dileğince geçer her şey...
ve buuu..eğer böle olacaksa bir an bile tereddüt etmezdim..olan göğüs dokusu yetersiz o yüzden yapaylık söz konusu.dokununca vereceği his de şüphe uyandırıcı.deri de ince ve zayıf olunca (( bir de kızlar ben güzel yapılmış silikonlu bi göğüs görme şansı bulamadım maalesef..iyi görünenler göğüs dokusu silikondan az olmayanlardısenağlama
kızlar, yarın ameliyat oluyorum. bana şans dileyin:)