merhaba arkadaslar subat tatılınde amelıyat olucam ama kafam ınanılmaz karısık dr konusunda ılk nacı beye sonra hasan fındık a yrn tekrar nacı celık e gıdıp kafama takılan herseyı not aldım cd hazırladım onların hepsını sorup gosterıcem ben bu dual plan ve kas altı ustu duurmlarını pek bılmıorum hıc karar veremedım banada yardım edın bılgılerınızı beklıyorummm arkadaslar...
ayrıca goguslerım hıc yok denecek kadar kucuk bu tarz bı amelıyat gecırenlerde varsa bana yazın onerılerınızı....
sımdıdıen cok saolun :)::)
pnr, venue ve nesrin yorumlarınız için çok teşekkürler..venue sen nuri battal' a yaptırmıştın sanırım; nesrin de fth dağdelen de...gerçekten bu kadar DOĞAL görünüyor mu?tam vazgeçmiştim biliyor musunuz.şu yabancı sitelerdeki ameliyat fotoları iğrenç ötesi..bizimkiler de istemiyor yaptırmamı(daha önce 2 dr la görüşmüştüm.
beni düşündüren en önemli şeylerden biri doğallık biri de dokunuca karşı tarafa vereceği his.böyle sakız kıvamında olabilecek mii?sakızın az serti olsa da iş görürkaydirigubbakcemile3dü
pnr cım sen ufuk bilkay a mı yaptırdın izmir de?
kızlarr bana özelden foto gönderirseniz çoooook mutlu olacağım.aklımdaki sorular büyük oranda cevap bulacakk..şimdiden teşk.lerrrr
Selam kizlar ben araniza yeni katildim. Ama yaklasik 1 aydir takip ediyorum yazilarinizi .Ben de 15 gün once meme büyütme operasyonu gecirdim .Sormak istediginiz birsey olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim .4 senelik evliyim. Henüz cocugum yok.Önümüzdeki bir iki yilda dusunmuyorum .Cok az agrim kaldi bugun masaja basliycam sanirim gittikcede azalicak.Agri hafif bir hamlik agrisi suan .Ameliyattan sonraki ilk 3 gün sonrasinda korkulucak bisey yok Agri gittikce azaliyor..Ama sunu söylemek istiyorumki gercekten piskolojinizi cok etkiliyorsa bu ameliyati yaptirin .Basit duzeltmeler az buyutmeler ve kucultmeler icin bu kadar strese narkoza degmez.Benim gogsum neredeyse sifirdi ve suan cok memnunum mutluyum iyiki yaptirmisim.Ayanaya cok daha rahat bakabiliyorum.Sonunda bunca sene neden beklemisim diyorsunuz ..:teselli:
----------------------------------------------------------------Merhaba canim tesekur ederim sanada gecmis olsun.Umarim cok cabuk toparlanirsin.Sargilar alindiktan sonra inanilmaz rahatliyorsun .Basit duzeltmeler derken gogsunden hafif rahatsizlik duyanlaraydi lafim.yoksa kucuk yada buyuk protez taktiranlara degil .Doktoruna guven 170 cc dediyse senin icin yeterlidir eminim .benim tahtaydi resmen cok cok kucuktu.bana doktorum 300 cc önerdi.ilk sordugu soruda bir ortama girdigin zaman goguslerinlemi yoksa kendinlemi dikkat cekmek istersin ?Bende dogal cok buyuk olmayan vucuduma yakisicak cokda dikkat cekmiycek bisey istiyorum demistim ben 57 kiloyum boyumda 163 omuzum ve kalcam genis belimde ince 300 cok ideal durdu gerci suan tam formunda degiller biri biraz daha sis ama benim gibi duruyolar protez gibi degil sen hic takilma canim 170 cc ye kesinlikle senin icin idealdir . baska bisey sormak istersen cekinme canim sevgiyle kal...
merhaba arkadaslar subat tatılınde amelıyat olucam ama kafam ınanılmaz karısık dr konusunda ılk nacı beye sonra hasan fındık a yrn tekrar nacı celık e gıdıp kafama takılan herseyı not aldım cd hazırladım onların hepsını sorup gosterıcem ben bu dual plan ve kas altı ustu duurmlarını pek bılmıorum hıc karar veremedım banada yardım edın bılgılerınızı beklıyorummm arkadaslar...
ayrıca goguslerım hıc yok denecek kadar kucuk bu tarz bı amelıyat gecırenlerde varsa bana yazın onerılerınızı....
sımdıdıen cok saolun :)::)
pnr, venue ve nesrin yorumlarınız için çok teşekkürler..venue sen nuri battal' a yaptırmıştın sanırım; nesrin de fth dağdelen de...gerçekten bu kadar DOĞAL görünüyor mu?tam vazgeçmiştim biliyor musunuz.şu yabancı sitelerdeki ameliyat fotoları iğrenç ötesi..bizimkiler de istemiyor yaptırmamı(daha önce 2 dr la görüşmüştüm.
beni düşündüren en önemli şeylerden biri doğallık biri de dokunuca karşı tarafa vereceği his.böyle sakız kıvamında olabilecek mii?sakızın az serti olsa da iş görürkaydirigubbakcemile3dü
pnr cım sen ufuk bilkay a mı yaptırdın izmir de?
kızlarr bana özelden foto gönderirseniz çoooook mutlu olacağım.aklımdaki sorular büyük oranda cevap bulacakk..şimdiden teşk.lerrrr
canım çok sağol, bu cevaplar ve bu tarz konuşmalarla rahatlıyorum inan ki. Ben zaten küçük istiyordum. Ama bilirsin hep bir şüphe olur:) Şu linkteki gibi olsun yeter bana;
Breast Augmentation (Breast Implants) Pictures - Before & After Photos - Dr. Sam Gershenbaum
Daha sonra tekrar yazacağım, şimdi biraz dinleneyim. Öpüldün.
kizlar bi sorum olucakti bugun 15 inci gunum ve ameliyattan ciktigimdan beri sol gogsum daha cok agriyordu doktorum hasan findik bu agri farkliliginin normal oldugunu soyledi ama sol yukari sag asaga bakiyo meme ucu suan sol daha sis korkuyorumda esitlenmiycek diye bu normalmi acaba ne zaman esitlenir sizce doktoruma resim cekip gondersemmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?