• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kizlar bana 310 ml takildi simdi eski sütyenlerimi denedim hala oluyorlar,tamam eskiden icleri dolu dolu degildi ama yine de moralim bozuldu :) ameliyat öncesi aman büyük olmasin dogal olsunlar diye tutturdum simdi de daha büyük olabilirlerdi diye düsünüyorum,insan galiba gercekten cabuk alisiyor yeni büyüklüge

kizlar bana 310 ml takildi simdi eski sütyenlerimi denedim hala oluyorlar,tamam eskiden icleri dolu dolu degildi ama yine de moralim bozuldu :) ameliyat öncesi aman büyük olmasin dogal olsunlar diye tutturdum simdi de daha büyük olabilirlerdi diye düsünüyorum,insan galiba gercekten cabuk alisiyor yeni büyüklüge

310 ml derken ?cc olarak ne takıldı su an kaç bedensin ..?bende biraz daha buyuk olabilirdi diyenlerdenim :)

Son düzenleme:
herkese merhaba,
benim 3 hafta oldu ameliyat olalı. tecrübeli arkadaşlar masaj ne zaman başlıyor?? ya da illa masaj yapmak gerekiyor mu? şimdiden teşekkürler.

310 ml derken ?cc olarak ne takıldı su an kaç bedensin ..?bende biraz daha buyuk olabilirdi diyenlerdenim :)

75 b tam oluyor bazilarinda da gögüs ucu firlamak üzereymis gibi duruyor,cc olarak 300 sanirim daha büyük olabilirdi kesinlikle :)

jeny merhaba cuma günü sizin bankaya geldim ama demiştim ya seni neye göre bulacağımı bilmiyorum hangi bölümde çalışıyosun bi de hangi şubedesin büyük ihtimalle paranın bi kısmını kredi çekicem o konuda da sana danışabilirim sanırım tabi ulaşabilirsem:)

75 b tam oluyor bazilarinda da gögüs ucu firlamak üzereymis gibi duruyor,cc olarak 300 sanirim daha büyük olabilirdi kesinlikle :)
300 cc mi takıldı sana ?bi yanlışlık olmasın ..bende aman dogal olsun sırıtımasın dedim bana 250 yuvarlak takıldı doktorda bunu uygun görmüş ..alıştımmı nedir daha buyuk olabilirdi diyorum simdi

300 cc mi takıldı sana ?bi yanlışlık olmasın ..bende aman dogal olsun sırıtımasın dedim bana 250 yuvarlak takıldı doktorda bunu uygun görmüş ..alıştımmı nedir daha buyuk olabilirdi diyorum simdi[/QUOTE
cc olarak yazmiyor bende 310 gr yaziyor

Bna da 300cc takılmıştı. 2 sene oldu ilk zamanlar acaba büyük mü oldu diyodum ama zamanla yerleşip biraz daha ufaldılar. Şu an çok memnunum. Tam olarak şeklini alması yaklaşık 1 seneyi alıyor.

venue slm yuvarlak protez doğal durmuyo diyolar gerçekten öyle mi bi de sana göğüs altı kesisi mi yapılmıştı izler ne durumda benim en çok kafama takılan bu ikisi de

ya kızlar bisey sorucam,silikon taktırılınca bebek emziremeyeği söyleniyo.bekarken yada cocuğu olmadan silikon taktırıp bebeği olunca emziren varmı?
bide ist.daki arkadaslara sormak istiyorum,ne kadara mal oldu?
a.s.

Ben biriyle tanışmıştım silikondan çok sonra hamile kalmış eve emzirmiş. Hiçbir problem olmadığını söylemişti. Zaten dr.larda süt kanallarıyla protezin konuduğu yerin alakası olmadığını söylüyolar.
Geçen ay arkadaşım Naci Çelik'e yaptırdı 5000 YTL ydi yanlış hatırlamıyosam. Bende 2 sene önce kendisine yaptırmıştım...

venue slm yuvarlak protez doğal durmuyo diyolar gerçekten öyle mi bi de sana göğüs altı kesisi mi yapılmıştı izler ne durumda benim en çok kafama takılan bu ikisi de

slm bende öle düşünüyordum ama benımkıler çok dogal oldu ya fazla buyuk olmamasınnda payı büyük 3 ay bitti ..yuvarlak takılıcaksa kasaltı yaptırmanı tavsiye ederim diger türlü gercekten dogal durmuyo..koltukaltı yapıldı benım izleride 3cm lık ince bi cizgi kaldı su an 6 ay içinde tam siliniyomuş ztn ..memnunum ben

slm bende öle düşünüyordum ama benımkıler çok dogal oldu ya fazla buyuk olmamasınnda payı büyük 3 ay bitti ..yuvarlak takılıcaksa kasaltı yaptırmanı tavsiye ederim diger türlü gercekten dogal durmuyo..koltukaltı yapıldı benım izleride 3cm lık ince bi cizgi kaldı su an 6 ay içinde tam siliniyomuş ztn ..memnunum ben

bana da kasalti yuvarlak takildi ve cok dogallar hatta fazla dogal ve kücük bulmaya basladim,venue senin ölcülerinde nasil bir degisiklik oldu önceden nasildi simdi nasil?

bana da kasalti yuvarlak takildi ve cok dogallar hatta fazla dogal ve kücük bulmaya basladim,venue senin ölcülerinde nasil bir degisiklik oldu önceden nasildi simdi nasil?

benım göğüslerim 75 di hatta zar zor dolduruyodum 75 lik bi sütyeni ama şekli çok güzeldi memelerimin yuvarlak ve orantılı ..ben herşeyı doktora bıraktım çok güvendigim için aman sırıtmasın dedigimi hatırlıyorum ameliyathanede :) şu an 80b yi dolduruyorm şekli fln inanılmaz dogal kımse inanmaz silikon olduguna 250 cc takıldı bana ama biraz daha buyuk olabilirlermiş demeeye başladım... maymun iştah işte:p

benım göğüslerim 75 di hatta zar zor dolduruyodum 75 lik bi sütyeni ama şekli çok güzeldi memelerimin yuvarlak ve orantılı ..ben herşeyı doktora bıraktım çok güvendigim için aman sırıtmasın dedigimi hatırlıyorum ameliyathanede :) şu an 80b yi dolduruyorm şekli fln inanılmaz dogal kımse inanmaz silikon olduguna 250 cc takıldı bana ama biraz daha buyuk olabilirlermiş demeeye başladım... maymun iştah işte:p senin kaç nasıllar ?ve kilon ne

Arkadaşlar;
Tuğrul Turan'a göğüs büyütme ameliyatı olan var mı? Hangi yöntemi kullanıyo ve memnunmusunuz, bilgi verebilir misiniz? Aklım çok karışık, ona karar vermişken biranda duraksadım. Biraz daha araştırmaya ihtiyacım var sanırım.:((( Fashion star da epeydir foruma uğramıyo, yoksa eniyi bilgiyi o verebilirdi sanırım en son olanlardan biri olarak.

Selam arkadaşlar,
Bu doğal durma olayını ben anlayamadım, Dr.un tecrübesiyle mi, vucut şekliyle mi alakalı bilmem ama her yöntem herkeste böyle dururu diye bir kaide yok. Benim protezlerim kas üstüne kondu , ve yuvarlak, 1 ay geçti ve muhteşem duruyorlar, kesinlikle çok çok doğal, (görenler de bunu onaylıyor zaten). Ameliyatımı Tuğrul Turan yaptı, sanırım desireist bu da senin soruna cevap olabilir. Hayatımın her döneminde iş çıkışı gidip protez taktıracağım kadar kolay bir ameliyatım oldu :) Abartısız sıfır acı...Sonuç beni şimdilik çok çok memnun etti, ama gelecek ne gösterir elbette bilemeyiz. Allah korusun ama şimdilik çok memnunum. Tavsiye ederim herkese...Sevgiler

Selam arkadaşlar,
Bu doğal durma olayını ben anlayamadım, Dr.un tecrübesiyle mi, vucut şekliyle mi alakalı bilmem ama her yöntem herkeste böyle dururu diye bir kaide yok. Benim protezlerim kas üstüne kondu , ve yuvarlak, 1 ay geçti ve muhteşem duruyorlar, kesinlikle çok çok doğal, (görenler de bunu onaylıyor zaten). Ameliyatımı Tuğrul Turan yaptı, sanırım desireist bu da senin soruna cevap olabilir. Hayatımın her döneminde iş çıkışı gidip protez taktıracağım kadar kolay bir ameliyatım oldu :) Abartısız sıfır acı...Sonuç beni şimdilik çok çok memnun etti, ama gelecek ne gösterir elbette bilemeyiz. Allah korusun ama şimdilik çok memnunum. Tavsiye ederim herkese...Sevgiler

Selam;
Eski msjlarınızı okudum da şimdi, Barış Beye olacakken sonanda Tuğrul Beye dönmüşsünüz. Bende de tam tersi oldu aslında. Tuğrul beye olacakken, Barış beye karar vermiştim ama bugün mesajıma gelen cevabınızdan sonra tüm forumu bidaha okudum. acı istemiyorum, o kadar kolaysa memnun olmazsam bi daha kasaltı olurum diyorum. Küçük kızım var, işden 10gün izin alabilirim. 1ay içinde ev taşıycam. Çok işlerim var yani. Kolay ve acısızı seçmem daha mantıklı görünüyo. Sanırım Tuğrul beyi seçicem. Bu arada ameliyat olup hala forumu takip edip bize bilgiler verdiğin için çok çok teşekkürler. Sevgiler...:1hug:

Kafayı yemek üzereyim, kasaltı mı, memedokusu altı mı, birtürlü karar veremedim. Allahtan bu siteyi buldum. Kasüstü yaptırıcam artık karar verdim . Çünkü gördüğüm kadarıyla memeye ve vücuda bağlı güzel olması. Güzel olacağı varsa, subglanduler de güzel, submuskuler de. Ya da tersi. Dua edip, ameliyata girmek lazım, o kadar:))

Breast Augmentation Befor & After Images

Sadece ileri tuşuyla fotolar açılıyor. Müthiş bi site.

merhaba arkadaşlar,
çok yakında meme büyütme ameliyatı olacağım. ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum; merak ediyorum, acaba doğal göğüs yumuşaklığına yaklaşıyor mu? yaklaşık 6 ay kadar sonra göğüsler ne durumda oluyor? göğüs altı kesisi yaptıranlar da acaba izler ne durumda. şimdiden çok teşekkürler.

Back