kizlar bana 310 ml takildi simdi eski sütyenlerimi denedim hala oluyorlar,tamam eskiden icleri dolu dolu degildi ama yine de moralim bozuldu :) ameliyat öncesi aman büyük olmasin dogal olsunlar diye tutturdum simdi de daha büyük olabilirlerdi diye düsünüyorum,insan galiba gercekten cabuk alisiyor yeni büyüklüge
310 ml derken ?cc olarak ne takıldı su an kaç bedensin ..?bende biraz daha buyuk olabilirdi diyenlerdenim :)
300 cc mi takıldı sana ?bi yanlışlık olmasın ..bende aman dogal olsun sırıtımasın dedim bana 250 yuvarlak takıldı doktorda bunu uygun görmüş ..alıştımmı nedir daha buyuk olabilirdi diyorum simdi75 b tam oluyor bazilarinda da gögüs ucu firlamak üzereymis gibi duruyor,cc olarak 300 sanirim daha büyük olabilirdi kesinlikle :)
300 cc mi takıldı sana ?bi yanlışlık olmasın ..bende aman dogal olsun sırıtımasın dedim bana 250 yuvarlak takıldı doktorda bunu uygun görmüş ..alıştımmı nedir daha buyuk olabilirdi diyorum simdi[/QUOTE
cc olarak yazmiyor bende 310 gr yaziyor
venue slm yuvarlak protez doğal durmuyo diyolar gerçekten öyle mi bi de sana göğüs altı kesisi mi yapılmıştı izler ne durumda benim en çok kafama takılan bu ikisi de
slm bende öle düşünüyordum ama benımkıler çok dogal oldu ya fazla buyuk olmamasınnda payı büyük 3 ay bitti ..yuvarlak takılıcaksa kasaltı yaptırmanı tavsiye ederim diger türlü gercekten dogal durmuyo..koltukaltı yapıldı benım izleride 3cm lık ince bi cizgi kaldı su an 6 ay içinde tam siliniyomuş ztn ..memnunum ben
bana da kasalti yuvarlak takildi ve cok dogallar hatta fazla dogal ve kücük bulmaya basladim,venue senin ölcülerinde nasil bir degisiklik oldu önceden nasildi simdi nasil?
bana da kasalti yuvarlak takildi ve cok dogallar hatta fazla dogal ve kücük bulmaya basladim,venue senin ölcülerinde nasil bir degisiklik oldu önceden nasildi simdi nasil?
Selam arkadaşlar,
Bu doğal durma olayını ben anlayamadım, Dr.un tecrübesiyle mi, vucut şekliyle mi alakalı bilmem ama her yöntem herkeste böyle dururu diye bir kaide yok. Benim protezlerim kas üstüne kondu , ve yuvarlak, 1 ay geçti ve muhteşem duruyorlar, kesinlikle çok çok doğal, (görenler de bunu onaylıyor zaten). Ameliyatımı Tuğrul Turan yaptı, sanırım desireist bu da senin soruna cevap olabilir. Hayatımın her döneminde iş çıkışı gidip protez taktıracağım kadar kolay bir ameliyatım oldu :) Abartısız sıfır acı...Sonuç beni şimdilik çok çok memnun etti, ama gelecek ne gösterir elbette bilemeyiz. Allah korusun ama şimdilik çok memnunum. Tavsiye ederim herkese...Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?