slm arkadaşlar bende dr umdan haber bekliyorum ameliyat günü için. bir sorum olacak sigara içenlere, 10 gün önceden sigaranın bırakılması gerektiğini duydum, sigara içen ve ameliyat olan arkadaşlar sigarayı bıraktılarmı acaba ameliyat öncesi?
arkadaşlar bende dün ameliyat oldum bugün 2. günüm hiç ağrım yok ama inanılmaz bir gerginlik hissi ve şişlik var. inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılar da biter. ama değer sanırım bunlarıda çekmeye şimdiden giyeceğim kıyafetlerin hayalini kurmaya başladım :)
Arkadaşlar benim memişlerin yapısı şöyle;göğüs uçlarım karşıya değil yanlara bakıyo ve ortası biraz ayrık,silikon konulunca da bu durumda bi değişme olmadı.Üçgen bi sütyen denedim yanlardan yuvarlakça çıktılar teyzem,sütyen küçük olduğundan böyle oluyo dedi..toplayan telli sütyenlerden takarsam ortaya doğru gelirmiş..bide spor yaparsam,ağırlık kaldırırsam falan yanlara doğru gidiyo ya ortaya gelirmiş biraz daha.. Göğüs ucu benimki gibi hafif yana bakan ve böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu aranızda? Acaba yuvarlak protez konmasının etkisi olabilir mi bu,söylenildiği gibi spor yapınca ve sütyenle değişebilir mi bu durum? Aslında "bu senin göğsüünün yapısı o yüzden değişme olmaz" dediğinizi duyar gibiyim :çok üzgünüm:
Arkadaşlar benim memişlerin yapısı şöyle;göğüs uçlarım karşıya değil yanlara bakıyo ve ortası biraz ayrık,silikon konulunca da bu durumda bi değişme olmadı.Üçgen bi sütyen denedim yanlardan yuvarlakça çıktılar teyzem,sütyen küçük olduğundan böyle oluyo dedi..toplayan telli sütyenlerden takarsam ortaya doğru gelirmiş..bide spor yaparsam,ağırlık kaldırırsam falan yanlara doğru gidiyo ya ortaya gelirmiş biraz daha.. Göğüs ucu benimki gibi hafif yana bakan ve böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu aranızda? Acaba yuvarlak protez konmasının etkisi olabilir mi bu,söylenildiği gibi spor yapınca ve sütyenle değişebilir mi bu durum? Aslında "bu senin göğsüünün yapısı o yüzden değişme olmaz" dediğinizi duyar gibiyim :çok üzgünüm:
jeny nerdesin merak ediyorum bi aksilik yoktur inşallah iyileşme sürecinde olduğun için giremiyosundur herhalde hadi çabuk iyileş de yeni halinle bize merhaba de:))
çok sevindim herşeyin yolunda olmasına vücudundaki değişikliklere alışman biraz zaman alacaktır mutlaka ama bu istediğin yönde bi değişiklik olunca durum farklı olur herhalde canım ameliyatla ilgili bazı ayrıntıları merak ediyorum kaç cc protez takıldı göğüs altından mı kesti şu an durumları nasıl iyileşme sürecinde çok zorlandın mı yani kçıncı günden sonra ayağa kalkıp kendi başına hareket edebildin ben aileme haber vermeden yaptırıcam ve en geç 1 hafta sonra afyona dönmem gerekiyo sence durumu çakarlar mı bi de doktor bey ödeme konusunda bi kolaylık sağladı mı ben sadece göğüs olucam ya bana ne kadara mal olur merak ediyorum
Neden iki ameliyatı aynı gün yapmadı da o kadar narkoz aldınız ki acaba. Benim bi ark. ikisini tek seferde olmuştu..:uhm:
canım şu an göğüslerim 80-85 lik cup ları dolduruyor.ameliyat sonrası benim biraz ağrılı oldu yani ilk gün hiç kalkamadım hatta kımıldayamadım o kadar söyleyeyim ama 1 hafta sonra normale dönüyorsun kollarını çok rahat hareket ettiremezsin ama ilk günlere göre daha iyi olursun.bende göğüs altı kesisi uyguladı zaten en çok kullanılan ve en rahat yöntem de bu.ödemeler kredi kartı ile de yapılabiliyor ama 3500 civarını gözden çıkartman lazım.sen kesin kararlımısın ne zaman olacaksın ameliyatı???[/QUO
göğüs altı kesisi dahamı az acılı oluyo acaba yada sen çok agrı çekmişsin kas altı daha cok agrılı olmuıyo mu ben kas altı yaptırdım 1hafta çok cnm yandı bir arkadaşım meme kesisi altına koydurucak o yuzden merak ettik senın agrı durumunu bir de kaç cc senın göğüsler ?
canım ben öğretmenim o yüzden şubat tatilini bekliyorum hem o zamana kadar para meselesini de halletmeye çalışıcam. yaza düğünümvar ve eşimin karşısına bu ufaklıklarla çıkmak istemiyorum:) para konusunu halledebilirsem ve bi akksilik olmazsa 1 ay sonra ben de bi değişime uğrıcam. sen reha beyden memnun kaldın mı sence iyi bi doktor mu bu konu da fikir alabileceğim tek kişi sensin ve fikirlerin benim için çok önemli. bi de sen reha beye hastane no sundan mı ulaşmıştın?
2-3 ay bu sütyeni kullanmamız gerekiyormuşbenim daha bandajlar bile çıkmadı ameliyat olalı 4 gün oldu çünkü, 4 gün sonra çıkacak bandajlar, tek sorun bandajlar alerji yaptı su topladı derimde bazı yerler, dr a sordum geçer takma dedi :) sigaraya da başladım bu arada az içiyorum ama içiyorum
iyiyim saol ama bu seferde hissizlik sorunu var. sol tarafta ucunda ilk günden beri hiç his yok bugün 1 hafta oldu hala aynı ve bugün dikişlerim alındı sağdakindede hissizlik başladı dr geçer diyo ama ben epey takıyorum kafama hiç geçecek gibi gelmiyorsenin nasıl oldu şekil, ağrı vs durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?