Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,
inşallah benim de senin gibi hissdeceğim günler çabuk gelir. ben de yeni ameliyat oldum da. ameliyat sonrasında drenler kaç gün kaldı sende? teşekkürler şimdiden
saolun arkadaşlar bende randevu aldım perşembe günü gidiyorum..gel görelim neler yapılabilir dei bakalım ...korkuyorum acıkcası yine ameliyat derler diye.... bide kaldırmak için ters t şeklinde ameliyat derlerse yandım... bir sürü acı ve dikiş izleri... ne olacak bilmiyorum...
arkadaşlar bende nihayet bir adım attım ve 5 ocak için Barış beyden randevu aldım..kendisi çok yoğun olduğu için ancak ozamana randevu verebildiler..fiyatı 5 milyar..birde yılbaşından sonra zam gelme durumu varmış ama kesin değilmiş..inşallah bu sefer başarabilirim
slm arkadaşlar bende dr umdan haber bekliyorum ameliyat günü için. bir sorum olacak sigara içenlere, 10 gün önceden sigaranın bırakılması gerektiğini duydum, sigara içen ve ameliyat olan arkadaşlar sigarayı bıraktılarmı acaba ameliyat öncesi?
Kızlarrrr,
selam...Ben aramızda deneyimli olanlara sormak istiyorum...Tam olarak protezlerin şekline kavuşması ve aralarındaki farklılıkların gitmesi, yumuşaması ne kadar sürüyor?? Benim 3 hafta olacak yarın, biri super oldu, ama sol taraf daha sert, ve birazcık daha büyük..Normaldir değil mi??? Çok küçülmesinlerrrrr :)))))
3 ayda aa oldu galiba diyorsun, 6. ayında işte şimdi oldu diyosun, lakin 1 sene sonra bakıyorsun ki asıl şimdi olmuş:)
Benim 2 sene olacak 3. - 6. ayda ve 1. senede resimlerim doktorum tarafından çekilmişti. En güzeli 1. sene dolunca çekilen resimlerimdi..
merhaba arkadaslar,ben amaliyat olalai tam 1 ay oldu,doktorumu gozum kapali herkese tavsiye edebilrim,ben gogus ve burun amaliyati gecirdim birergun arayla,gogsum resmen iki cocuktan sonra ici bosalmisti,kucuktu ve bos bir balon gibiydi,once diklestirme yapti sonra 250cc damla protez kas zari altina koydu,su anda biraz yumusadi sanirim 2.aydan sonra iyice guzel olucaklar,goguslerimden cok memnunum,hic agrim sizim olmadi,ne burnumda ne gogsumde,bu kadar agrisiz gecicegini bilseydim yillarca beklemzedim,26 yasindayim iki cocuk annesiyim ama kendimi 20 yasindaki yeni ewlenmis kiz gibi hissediyorum ,doktorum bu iste bence en iyisi tabiki dr.baris cakir baska kim olabilir canim doktorum benim onu cok seviyorum,degil 5000 ytl 7000 ytl bile olsa sonuna kadar hak ediyor,saygilar herkese....:1hug:
Sğolun arkadaşlar,loLLyPoP'um benim neler demek istediğimi çok güzel anlamış, bunları yaşamamda onun çok büyük katkısı oldu.Bu yüzden loLLyPoP'cum sana kocaman bi teşekkürü borç biliyorum ve öpüyorum canım
pnr_'cım sana da çoook geçmiş olsun canım,ben de sütyene geçersem rahatlarım diyordum demek sütyende çok sıkıyo..ne yapalım dayanıcaz artık,Allaha çok şükür bu günlere de gelebildik,ağrı sızı olsa da dert etmiyorum o kadar,kambur kambur geziniyorum evde :) nedense dik yürüyemiyorum...onun içinde ayrıca kafama kitap koyup alıştırma yapıcam sonra...
Başta Kalem1981,abcj,öykü76,ddreamer canıum arkadaşlarımı da öpüyorum,dularını benden esirgemediler çok teşekkür ediyorum onlara....
İnşallah ameliyat olmayı çok isteyen ve zamana ihtiyacı olan arkadaşlar da hayırlısıyla herşeyi yoluna koyup ameliyatlarını olup tecrübelerini burdan yazabilirler,ben de onlar için bol bol dua edicem,herşey gönlümüzce olsun hanımlarr!!!CüvCüv:belki tanıdık gelmiştir he!)
canım protezler küçük degil aksine büyük...90 95 bedene cıktı gögüslerim maalesef...ve hala sarkık durumda olarak...ben 3 ayı doldurdum ameliyat olalı sarkık olmaması gerekiyor suan degilmi?ve cok büyükler ya... ve tekrar ameliyat olacam galiba daha zor olurmu bu izler cok belirgin kalırmı bilmiyorum... bide gögüs ucundan girerek yapılmazmı acaba küçültme felan...oranın izleri dahamı hafif oluyor ?
merhaba arkadaslar,ben amaliyat olalai tam 1 ay oldu,doktorumu gozum kapali herkese tavsiye edebilrim,ben gogus ve burun amaliyati gecirdim birergun arayla,gogsum resmen iki cocuktan sonra ici bosalmisti,kucuktu ve bos bir balon gibiydi,once diklestirme yapti sonra 250cc damla protez kas zari altina koydu,su anda biraz yumusadi sanirim 2.aydan sonra iyice guzel olucaklar,goguslerimden cok memnunum,hic agrim sizim olmadi,ne burnumda ne gogsumde,bu kadar agrisiz gecicegini bilseydim yillarca beklemzedim,26 yasindayim iki cocuk annesiyim ama kendimi 20 yasindaki yeni ewlenmis kiz gibi hissediyorum ,doktorum bu iste bence en iyisi tabiki dr.baris cakir baska kim olabilir canim doktorum benim onu cok seviyorum,degil 5000 ytl 7000 ytl bile olsa sonuna kadar hak ediyor,saygilar herkese....:1hug:
sevgili fasion bende uzun zamandır girmiyordum sende ameliyat olmuşsun güle güle kullan yeni gögüslerini benim 2.5 ay oldu inan cok güzeller kimse anlamadı bile silikon oldugunu gececek canım bu acılı günlerin ve buraya ben gibi yeni yaptıran arkadaşlara sende bunları yazacaksın bana hep böyle diyorlardı destek alıyordum onlardan sende öyle düşün