• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar bende nihayet bir adım attım ve 5 ocak için Barış beyden randevu aldım..kendisi çok yoğun olduğu için ancak ozamana randevu verebildiler..fiyatı 5 milyar..birde yılbaşından sonra zam gelme durumu varmış ama kesin değilmiş..inşallah bu sefer başarabilirim

slm arkadaşlar bende dr umdan haber bekliyorum ameliyat günü için. bir sorum olacak sigara içenlere, 10 gün önceden sigaranın bırakılması gerektiğini duydum, sigara içen ve ameliyat olan arkadaşlar sigarayı bıraktılarmı acaba ameliyat öncesi?

merhaba,

inşallah benim de senin gibi hissdeceğim günler çabuk gelir. ben de yeni ameliyat oldum da. ameliyat sonrasında drenler kaç gün kaldı sende? teşekkürler şimdiden

Selan antares80. Memebüyültme ameliyatında niye dren taktılar onu anlamadım..

saolun arkadaşlar bende randevu aldım perşembe günü gidiyorum..gel görelim neler yapılabilir dei bakalım ...korkuyorum acıkcası yine ameliyat derler diye.... bide kaldırmak için ters t şeklinde ameliyat derlerse yandım... bir sürü acı ve dikiş izleri... ne olacak bilmiyorum...

Acaba protezini küçük mü koydular.Çünkü farketmemesi imkansız.. Eğer sarkıklık varsa maalesef o ter T şeklinde yapılan ameliyattan olman gerekecek. Benim arkadaşım olmuştu izler tamamen geçmese de bir süre sonra bayaa hafifliyo. Bizi sonuçtan haberdar et canım..

arkadaşlar bende nihayet bir adım attım ve 5 ocak için Barış beyden randevu aldım..kendisi çok yoğun olduğu için ancak ozamana randevu verebildiler..fiyatı 5 milyar..birde yılbaşından sonra zam gelme durumu varmış ama kesin değilmiş..inşallah bu sefer başarabilirim

Barış bey hakkında bilgim yok ama ol ve kurtul bence:) Sonra niye bu kadar beklemiştim dersin. Şahsen ben öyle diyorum. 30 yaşından sonra kadın oldum resmen:):)

slm arkadaşlar bende dr umdan haber bekliyorum ameliyat günü için. bir sorum olacak sigara içenlere, 10 gün önceden sigaranın bırakılması gerektiğini duydum, sigara içen ve ameliyat olan arkadaşlar sigarayı bıraktılarmı acaba ameliyat öncesi?

ben 2 gün öncesinden bırakmıştım. Eğer meme ucundan gireceklerse sigara içmemek daha önemliymiş. SAnırım yaraların iyileşmesi bakımından.. bilgin oldun canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrr,
selam...Ben aramızda deneyimli olanlara sormak istiyorum...Tam olarak protezlerin şekline kavuşması ve aralarındaki farklılıkların gitmesi, yumuşaması ne kadar sürüyor?? Benim 3 hafta olacak yarın, biri super oldu, ama sol taraf daha sert, ve birazcık daha büyük..Normaldir değil mi??? Çok küçülmesinlerrrrr :)))))

Kızlarrrr,
selam...Ben aramızda deneyimli olanlara sormak istiyorum...Tam olarak protezlerin şekline kavuşması ve aralarındaki farklılıkların gitmesi, yumuşaması ne kadar sürüyor?? Benim 3 hafta olacak yarın, biri super oldu, ama sol taraf daha sert, ve birazcık daha büyük..Normaldir değil mi??? Çok küçülmesinlerrrrr :)))))

3 ayda aa oldu galiba diyorsun, 6. ayında işte şimdi oldu diyosun, lakin 1 sene sonra bakıyorsun ki asıl şimdi olmuş:)
Benim 2 sene olacak 3. - 6. ayda ve 1. senede resimlerim doktorum tarafından çekilmişti. En güzeli 1. sene dolunca çekilen resimlerimdi..

canım protezler küçük degil aksine büyük...90 95 bedene cıktı gögüslerim maalesef...ve hala sarkık durumda olarak...ben 3 ayı doldurdum ameliyat olalı sarkık olmaması gerekiyor suan degilmi?ve cok büyükler ya... ve tekrar ameliyat olacam galiba daha zor olurmu bu izler cok belirgin kalırmı bilmiyorum... bide gögüs ucundan girerek yapılmazmı acaba küçültme felan...oranın izleri dahamı hafif oluyor ?

3 ayda aa oldu galiba diyorsun, 6. ayında işte şimdi oldu diyosun, lakin 1 sene sonra bakıyorsun ki asıl şimdi olmuş:)
Benim 2 sene olacak 3. - 6. ayda ve 1. senede resimlerim doktorum tarafından çekilmişti. En güzeli 1. sene dolunca çekilen resimlerimdi..

yaa demek öyle canım, gerçekten dr um da öyle demişti :lepi:

merhaba arkadaslar,ben amaliyat olalai tam 1 ay oldu,doktorumu gozum kapali herkese tavsiye edebilrim,ben gogus ve burun amaliyati gecirdim birergun arayla,gogsum resmen iki cocuktan sonra ici bosalmisti,kucuktu ve bos bir balon gibiydi,once diklestirme yapti sonra 250cc damla protez kas zari altina koydu,su anda biraz yumusadi sanirim 2.aydan sonra iyice guzel olucaklar,goguslerimden cok memnunum,hic agrim sizim olmadi,ne burnumda ne gogsumde,bu kadar agrisiz gecicegini bilseydim yillarca beklemzedim,26 yasindayim iki cocuk annesiyim ama kendimi 20 yasindaki yeni ewlenmis kiz gibi hissediyorum ,doktorum bu iste bence en iyisi tabiki dr.baris cakir baska kim olabilir canim doktorum benim onu cok seviyorum,degil 5000 ytl 7000 ytl bile olsa sonuna kadar hak ediyor,saygilar herkese....:1hug:

Selam ark.lar, ameliyattan sonra E vitamini kullanan arklar var mı? Varsa nezaman basladıgınızı ve gunluk dozajını yazar mısınız? Sevgiler..

merhaba arkadaslar,ben amaliyat olalai tam 1 ay oldu,doktorumu gozum kapali herkese tavsiye edebilrim,ben gogus ve burun amaliyati gecirdim birergun arayla,gogsum resmen iki cocuktan sonra ici bosalmisti,kucuktu ve bos bir balon gibiydi,once diklestirme yapti sonra 250cc damla protez kas zari altina koydu,su anda biraz yumusadi sanirim 2.aydan sonra iyice guzel olucaklar,goguslerimden cok memnunum,hic agrim sizim olmadi,ne burnumda ne gogsumde,bu kadar agrisiz gecicegini bilseydim yillarca beklemzedim,26 yasindayim iki cocuk annesiyim ama kendimi 20 yasindaki yeni ewlenmis kiz gibi hissediyorum ,doktorum bu iste bence en iyisi tabiki dr.baris cakir baska kim olabilir canim doktorum benim onu cok seviyorum,degil 5000 ytl 7000 ytl bile olsa sonuna kadar hak ediyor,saygilar herkese....:1hug:

çok çok geçmiş olsun ama ben birşeyi merak ettim birer gün arayla narkoz nasıl aldınız ben yanlışmı aanladım yoksa

Sğolun arkadaşlar,loLLyPoP'um benim neler demek istediğimi çok güzel anlamış, bunları yaşamamda onun çok büyük katkısı oldu.Bu yüzden loLLyPoP'cum sana kocaman bi teşekkürü borç biliyorum ve öpüyorum canım

pnr_'cım sana da çoook geçmiş olsun canım,ben de sütyene geçersem rahatlarım diyordum demek sütyende çok sıkıyo..ne yapalım dayanıcaz artık,Allaha çok şükür bu günlere de gelebildik,ağrı sızı olsa da dert etmiyorum o kadar,kambur kambur geziniyorum evde :) nedense dik yürüyemiyorum...onun içinde ayrıca kafama kitap koyup alıştırma yapıcam sonra...

Başta Kalem1981,abcj,öykü76,ddreamer canıum arkadaşlarımı da öpüyorum,dularını benden esirgemediler çok teşekkür ediyorum onlara....
İnşallah ameliyat olmayı çok isteyen ve zamana ihtiyacı olan arkadaşlar da hayırlısıyla herşeyi yoluna koyup ameliyatlarını olup tecrübelerini burdan yazabilirler,ben de onlar için bol bol dua edicem,herşey gönlümüzce olsun hanımlarr!!!(:CüvCüv:belki tanıdık gelmiştir he!)

fasion ameliyat olmana çok sevindim. uzun süredir foruma giremedim.çok geçmiş olsun arkadaşım.

bende 3 hafta dik yürüyememiştim:) bunlar geçici şeyler.sabretmek lazım.yeni memişlerini güle güle kullan.

sevgiler

canım protezler küçük degil aksine büyük...90 95 bedene cıktı gögüslerim maalesef...ve hala sarkık durumda olarak...ben 3 ayı doldurdum ameliyat olalı sarkık olmaması gerekiyor suan degilmi?ve cok büyükler ya... ve tekrar ameliyat olacam galiba daha zor olurmu bu izler cok belirgin kalırmı bilmiyorum... bide gögüs ucundan girerek yapılmazmı acaba küçültme felan...oranın izleri dahamı hafif oluyor ?

Canım demen meme dikleştirme ve silikon ameliyatının beraber yapılması gerekiyod. Çünkü silikon sarkmış bi memeyi dikleştirmiyo genelde. Dr.una bi görün bakalım ne dicek. Benim bildiğim dikleştirme ve küçültme ameliyatlarının sonrası büyütme ameliyatından daha rahat geçiyomuş. O kadar ağrı olmuyomuş..Ama izler konusunda bişey diyemicem. Sen kendi dr.unla görüş eğer tatmin olmazsan benim dr.um Naci Çelik ti telefonunu veririm onla da görüşürsün..

Neden iki ameliyatı aynı gün yapmadı da o kadar narkoz aldınız ki acaba. Benim bi ark. ikisini tek seferde olmuştu..:uhm:

sevgili fasion bende uzun zamandır girmiyordum sende ameliyat olmuşsun güle güle kullan yeni gögüslerini benim 2.5 ay oldu inan cok güzeller kimse anlamadı bile silikon oldugunu gececek canım bu acılı günlerin ve buraya ben gibi yeni yaptıran arkadaşlara sende bunları yazacaksın bana hep böyle diyorlardı destek alıyordum onlardan sende öyle düşün

Kızlar kızlar kızzlaaaaar,yaa bu silikon beni çok düşündürüyo.sıkı olmayan bi cildin o plastik topları nasıl taşıyacağı,yaşlanınca alacakları görüntü,izler,annemin çemkirmeleri..ama muhtacım bu merete..bu kız galiba yaptırmıycak dediğim feşınn bile yaptırdı.(güle güle kullan canım)en önemlisi de doğallık...normal göğüs dokusundan daha ağır bu meretleri taşırıs taşımasına ama doğal olsa bari..yaptıran arkadaşlarrr fotolarını kısa süreliğine albüme koysalar olmaz mı?cesaretinize dişilik aşkınıza BRAVOOO

sevgili fasion bende uzun zamandır girmiyordum sende ameliyat olmuşsun güle güle kullan yeni gögüslerini benim 2.5 ay oldu inan cok güzeller kimse anlamadı bile silikon oldugunu gececek canım bu acılı günlerin ve buraya ben gibi yeni yaptıran arkadaşlara sende bunları yazacaksın bana hep böyle diyorlardı destek alıyordum onlardan sende öyle düşün

ELENYA CIM ÖZELLİKLE SENDEN BEKLİYORUM LÜTFEEN....Bir de jel silikon olmuşsun koltuk altından.nasıl mümkün oldu bu.o daracık kesiden nasıl içeri tıkabildi nebil bey helal olsun..sonucunu çoook merak ediyorum

arkadaşlar bende dün ameliyat oldum bugün 2. günüm hiç ağrım yok ama inanılmaz bir gerginlik hissi ve şişlik var. inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılar da biter. ama değer sanırım bunlarıda çekmeye şimdiden giyeceğim kıyafetlerin hayalini kurmaya başladım :)

g dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar benim bi kızım var ve doğumdan sonra sarktılar ve çok yumuşadılar bende düşünüyorum olmayı çok kafama takıyorum bu ameliyatın maliyeti nekadar acaba bide ameliyattan sonra doğum yapılabilirmi bi bebek daha yapmayı düşünürsem ilerde sorun olurmu acaba lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın çok üzülüyorum nekadar isterdim dimdik ve sert göğüslerimin olmasını bazen filimlerde görüyorum dimdik g kadınları sinirim bozuluyor

Merhaba arkadaşlar,merakta bıraktığım arkadaşlardan özür diliyorum hayatımda bazı problemler olduğundan internete girecek morali de kendimde bulamadım... Sargılar çıktıktan sonra buraya yazamadım,kısaca özetleyeyim..sargılarım çıktı,şişlik yok,sadece yumuşak değiller ameliyattan sonra taktığım sütyeni doktorum 1 hafta sonra çıkarabileceğimi söylemişti ama sargıların çıkmasından 7.gün sonra çıkarıp normal sütyen giyip 8.gün tekrar aynı sütyeni giydim,gerekmedikçe normal sütyen takmıyorum,aslında bunu doktoruma tekrar sormam gerek,doğru olanı yapmalıyım..hepinizi öpüyorum,sevgiler arkadaşlar
:1hug:

Arkadaşlar benim memişlerin yapısı şöyle;göğüs uçlarım karşıya değil yanlara bakıyo ve ortası biraz ayrık,silikon konulunca da bu durumda bi değişme olmadı.Üçgen bi sütyen denedim yanlardan yuvarlakça çıktılar teyzem,sütyen küçük olduğundan böyle oluyo dedi..toplayan telli sütyenlerden takarsam ortaya doğru gelirmiş..bide spor yaparsam,ağırlık kaldırırsam falan yanlara doğru gidiyo ya ortaya gelirmiş biraz daha.. Göğüs ucu benimki gibi hafif yana bakan ve böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu aranızda? Acaba yuvarlak protez konmasının etkisi olabilir mi bu,söylenildiği gibi spor yapınca ve sütyenle değişebilir mi bu durum? Aslında "bu senin göğsüünün yapısı o yüzden değişme olmaz" dediğinizi duyar gibiyim :çok üzgünüm:

Back