kızlar kucuk olanlar 300 cc den az yaptrmasın dıyorsunuz ama bir ayrıntı atlıyorsunuz . okuduklarım kadarıyla( bu konuya cok vakıf değilim bilen biri aydınlatsın lütfen , bitezkizi sen bilirsin :) ) ortta profildeki 300 cc ile yuksek profildeki 300 cc aynı buyuklukte degil . . o yuzden elf cim seninki 295 vee orta profılse kucuk olmus olabilir evet .. tabi i bir de boy kilo vs vs var
abcd ewtt bnm orta profil..dediğin dooru tabi ki bnde yüksek profil 300 ile orta profil 300un nekadar farkı olduunu bilmiorum ama ozman dediğimi şöle düzeltiim hiç göğsü olmayan arkadşlar orta profil damla taktıracaksanız 300 cc den aşağı taktırmayın:) ve şunu sölemeyi unuttum ilk zmanlar büyüklük konusunda çok ii olmuş ya bundan büyük olsa kötür olur diodum ama şişlikler indikten sonra baya bi farkedio.. hatta en son dr gittiğimde bunlar biraz daha küçülmicek dimi eski haline dönmesinden korkuorum die de şakalaştıkartık protez tam olarak olmasa da şeklini aldı iice yumuşadılarrr ve asla silikon takılmış gibi diil.. damlanın bu avantajı olduunu düşünüorum inanılmaz doğal duruo..
evet kesinlikle katılıyorum.kendimi bildim bileli 70 beden sütyen takıyordum oda destekli ... hiç göğsü olmayan arkadaşlar çok ufak tefek değillerse 300 den aşağı taktırmasınlar.high profil olsun .protezin belli olmaması içinde kas altı öneririm.ben ameliyat olduğum günden beri forumdaki arkadaşlara en az 300 300 deyip duruyorum. ve şu an biraz daha küçüldüler iyiki 300 olmuş diyorum.
250 yada 200 koydurupta sonradan keşke biraz daha büyük protez kullansaydım diyen tanıdıklarım var kızlar.
bu arada bayağı oldu foruma bakmayalı bir sürü kişi ameliyat olmuş.ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun yeni göğüslerinizi güle güle kullanın.
abcd sıra sende bekliyoruz...
sevgiler.
sevgili dulce evet ilk gün cok rahat olmuş olabilirsin ama şu cok önemli ameliyatın nereden oldugu ve nereye kondugu kas altı cok daha agrılı olur meme başı,koltuk altı yada meme altı yerine görede agrı şideti degişirbunu bütün dr lar kabul ediyor kas altına konulanın hareket kabiliyetiyle üstüne konulan arasında coook fark oluyor agrı acısından mesela ben normal dogum yapmış biri olarak ve ömrüm boyunca sadece adet dönemimde vermidondan başka agrı kesici kullanmayan biri olarakta 5 gün önce kas altından oldum hareketlerim var ama agır oluyor agrıda cok olmamasına ragmen geceleri hapımı alıyorum dolayısı ile bunun agrı yada acının olması dr la alakalı olmayıp ameliyat yeri ve kişinin agrı eşigi ile ilgisi cok daha fazla etken canım.
elenya sen sporcu sutyeni kullanmıyormusun,ordanda belli olur az buçuk kaç takacağın.çünkü sporcu sutyeni birazda toplayıcı özellik taşıyor.ya ben bu küçülme olayını doktoruma sordum sonuçta silikonun belli bir boyutu var o boyut neyse o olacak tabiki.aksine zamanla göğüsteki basıklık gidecek yerini bulacak dedi.benim ilk zamanla şimdiki zaman arasında fark var mesela ozaman daha basıktı şimdi daha ii.ben mesela şuan 80b kullanıyorum ama doktorum 3 ay sonra 85 te takabilirsin yumuşamalarınada bağlı diyor.kalıbada bağlı tabi.iyileşmek için bol zamanı olmayanlar kesinlikle koltuk altı ve kas altına koydurmamalılar bunu dr una acıkca cabuk iyileşecek şekilde olsun diye not düşmeliler cünkü kas üstü ile kas altı veye yapılan yer arasında cok agrı farkları oluyor dulce cim ben orada öyle yazmamdaki sebep insanlar sanki tugrul bey ameliyat edince daha az acıyor veya acı,agrı daha kısa sürüyor başka dr yapınca daha fazla agrı ve uzun süreli agrı oluyor diye düşünmesinler istedim agrı acının veya bunların süresinin dr la ilgisi olmadıgını belirtmek istedim. evet yaa şişlikler inince cok kücülüyor diyorlar bana high profil 250 takıldı şişlikler inince kac beden sütyen takacagım ben o zaman şişler inince cokmu kücülecek bunlar? bilen arkadaşlar high 250 cc cok beden sütyene tekabül ediyo?
heleşükür fikrime katılan biri çıktı:) senin kasaltı mı oldu aslıselen?? ben yaşadım ve kendi fikrimi sölemek istedim.. yeni yaptıracak arkadaşlar ve cc konusunda kafası karışık olan arkadaşlara biraz yrdımcı olabilmek açısından yoksa tabi ki bir sürü ayrıntısı var bu olayın onu kendiniz doktorunuzla konuşup netleştireceksiniz.. şişlikler indikten sonra yani en az 3 aydan sonra memnunum diyebilirsiniz..
aslıselen senin süre olarak nekadr oldu??
sevgili elenya; sanırım burada benim yaşadıklarımı başka yaşayan olmadığından benden başka kimse bu konuda yorum yapmayacak. Kas altı ve kas üstü veya yapılan yerler arasında ağrı acı farkı olduğu gibi doktordan doktora da fark olduğunu yaşayarak gözlerimle gördüm ben. hiçkimse benim çektiklerimi çekmez inşallah! :Saruboceq: kas üstü konan ve ciddi bi acısı olmuş kimse yok gibi de yazmışsın ama onlar da var. o nedenle doktorlar arasında fark yok demek pek doğru olmaz ve bu ameliyatı olmak isteyenler için de yanıltıcı olur bence. elmalarla armutları neden aynı kefeye koymaya çalıştığını bilmiyorum. doktorlar arasında da fark olduğunu çekinmeden sölemeliyiz bence. ben ilk ameliyatımdan sonra acılar içinde kıvranırken aynı kişiye ameliyat olanlarla konuşuncada kendimi bu iş böle diye avutmuştum ama sonra öle olmadığını gözlerimle gördüm arkadaşlar.
cok teşekkür ederim olivyacım ve sevgili bitekizi dr dan dr a fark olmasa zaten ben ilk yazdıgım günden beri 3 dr a gittim bunda karar kıldım demem ayrıca burada pek cok kişiyle sırf silikon yüzünden neredeyse sohbet edede ede fikir alışverişi ede ede kardeşten yakın olduk hepimiz en iyisi olsun istedik ama burada kimsede şu dr un yada bu dr un propogandasını yapmadan 100 sayfadır konuşuyoruz ne deb tugrul bey e naci bey e barış bey e vs vs vs dr a olmayın dedim nede onlar bana nebil bey e olma dediler ama şunu artık hepimiz biliyoruz ki agrı eşigi silikonun yeri ve dr a olan güvenle aşılıyor bunlar önceki yazılarımın hepsini okursanız ben başka dr lara ameliyat olmuş arkadaşlarıda merakla bekledim ama 300 cc kişiye göre degişir fakat güzelini istiyorsan şöyle yapın diye cok güzel fikir veren arkadaşlarıda hep önemsedim ki defalarca aynı soruları sorduk hepimiz şimdi kalkıpta siz neyi anlatmak istediginizi ben anlamış degilim dogrusu burada konuşulan dr ların hepsi zaten profosyonel dr lardı hepsi estetikte isim yapmış kişilerdi kimse kimseyi kötülemedi siz hangi dr a ameliyat oldunuz bilmiyorum sorunlarınızıda bilmiyorum ama bu dr un sucu birbirimize burada fikir vermek dışında elinden tutupta şu dr a git diyemeyiz hiçbirimizde demedik zaten sanada gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?