Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bayramlar herkeseeee. :1rolleyes: sevgili fashion -doğal- demek -anormal olmayan- demektir? de mi? küçük demek değildir. biz çok memnunuz büyüklüklerinden cnm. -anormal bi büyüklüklemi mutlu olurum acaba?- sorunun cevabını da ancak sen bilebilirsin? ama için rahat olsun cnm ince bi kazak ya da t-shirt le git muayeneye aynanın önünde değişik boylar konuyor ve neyle tatmin olacağını sen de doktor da görüyo a.s :teselli:
oncelıkle cok gecmıs olsun :)
birinin kas altı dıgerının kas ustu olması dolayısıyla sen bu forumda bı ılksın sanırım pampam :)
doktorun nıcın boyle bı sey uygulama geregı gormus anlattı mı sana? merak ettım neden boyle yaptı acaba?
ben bu sekılde olsun ıstemezdım ama ,
cokkkk coook gecmıs olsun tekrardan , hoscakal
Teşekür ederim.Sebebi sağ göğsümde daha az doku olduğundan kas üstünün kendini belli edeceği; simetriye birini kas altına koyarak ulaşmış.Buna ameliyatta karar verdi.Ne yalan söyliim ben bile bu kadar güzel olcağını düşünmemiştim ama sonuçta benimki zorunlu bi ameliyattı ve estetik olarak mükemmele yaklaşması ikinci planda zor bi ihtimaldi, sıkıntısını uzun seneler çektim bu sorunun normale dönmesiydi gerisi hiç önemli değildi.
Ağrısından hiç korkmayın öyle rahatsız edici bi ağrı değil bu, dayanılır o açıdan.Bugün onikiden beri dışardaydım mesela maşallah.
Doktor çok önemli iyi araştırın.Mesela benm vücudum hemen morarır ve çok güç iyileşir iz kalır.Doktorum da kan alımından kalan izi başka bi ameliyattan kalan izimi görünce tüh morarcak mı dedi ama.Nasıl titiz çalıştıysa ne şişliğim oldu ne morluğum.Ameliyattan önce kan yolunu da aşırı şişmeden bi kaç kere açtılar bu arada düşünün.
Kendisi kanser hastaları içinde meme dokusu yapımında çalışmış süper bir insan:)
fashıon cım , senı bu dusuncenden ne ben ne de burdan konunun uzmanı olmayan baska bırısı gecirebilir. senı bu dusuncenden anca tecrubeli bı doktorun yapacagı konusma vaz gecırebılır. o yuzden sana mutlaka baska bı doktorla daha gorusmenı oneriyorum ki net kararını verebil .. egriyle dogruyu ayırdedebil ..
Tugrul Turan la da gorus mutlaka, hatta o senı kas zarı altından vaz gecmen konusunda bile ikna eder diye dusunuyorum :) kendısı her hastaya kas zarı olayını hıııcc ama hiiiiç tasdiklemiyo ,her yontemın hastası farklıdır dıyo .. gerekıyosa yapılır dıyo
yapıyo impulse.. bı kac sayfa oncesını karıstırırsan gorebılırsın . elenya istanbulda ve nebıl beye ameliyat olacak yarın 5 te :)
darısı bekleyen herkesın basına ..
ya bu arada silikonun zararıyla ılgılı ıkı gun once nette bı yazı okudum .. korktum , ama ben yıne de fıkrımden vaz gecmedım :)