• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benim ameliyatımada 4 gün kaldı kızlar yarın sabahtan gidip tahlillerimi yaptıracagım bakalım benimki nasıl olacak:)

meraba kızlar;

Ben yeni yeyim ama bayadır bu sayfadan ameliytları okuyup kah heycanlanıp korkuyor kah rahatlıyordum.Şimdi ameliyatımı oldum ve benm gibi diğer arkadaşlara yazmak istiyorum.
Ankarada ameliyat oldum bugün altıncı günüme uyandım.Yani tam kandil cuma günü ameliyat oldum.

Doktorum Yücel Bey e bırakmıştım ben herşeyi ameliyata girerken tek bildiğim sola 260 sağa 300 cc high kullanıcağıydı.Benim göğüslerim arasında bir simetrik prblem vardı anladığınız gibi.
Hastaney doktoruun kendi aneztezistini kullanabileceği şekilde seçtim.Yani doktor kadar anestezist de ço önemli.Benimi özel olarak ameliyattan önce ve sırasında başımdaydı.Ameliyattan önce bi ilaç verdiği için ameiyattan sonra hiç miğde bulantı ve baş dönmem olmadı.
Doktorum 260ı sola kas üstüne sağa 300 ü kas altına koymuş.İki taraf da göğüs altı kesi.Yni ben de ikisi de var.Bi kere göğüs üstü çok çabuk iyileşiyo.Aralarında iki gü fark var iyileşme sürecinde sanırım ama göğüs üstü daha az hissettiriyo kendini.Ben ilk iki gün yatatan klkarken flan zorlandım durduğu yerde pek ağrımıyodu.Yatağın başucuna yastık yığdık gündüz dik oturuyodum ve sırt ağrısı var tabi.Üçüncü gün sol elimi ve biraz da sağı kullanmaya başladım.Otururken kendim kalkıyodum falan.
Dördüncü gün ağrısı olan biri şeklinde hareketlerim iyiyiydi.Sol kolum açılı hareket de edebilyodu.Tabiki tedirginli var ve ağrı biraz.Beşinci gün banyo yaptım dayanamadım artık, çok rahatladım(tabi yardım aldım)
Sabah kalkarken gösüm gergin ve ağrılı oluyo biraz hareket edince açılıyo.Dün dışarı da çıktım kısa süreli çok zorlanmadım.
Pazartesi işe gitcem o zamana çok iyi olmam lazımki anlaşılmsın zaten herkes çatladı meraktan ne ameliyat diye.

İşte böyle aklıma gelenleri yazdım.Sorularınıza cevap verebilirim herşey tazeyken ameliyathane olayları falan.Bu arada doktorum Yüksel Erk son derece tasye ediyorum.Pimpirik derecesinde detaycı ve dikkatli kendisi.Ben hemen sonraki gün göğüslerimi gördüm sargıları açıp pansuman yapı, ne bir şişlik ne de morluk oldu ki iki hafta önce aldırdığım kanın morluğu hala kolumda:)

ya kusura bakmayın klavyem yeni ve sert biraz kelimelerin sonuna basmışım kendimce ama çıkmamış.

gecmiş olsun papatyam nasipse bende ctesi yada pazar günü olacagım ama benimkiler kas altı olacak kas altı daha agrılı oldugunu biliyordum zaten şimdi 1 kez daha anladım inşallah istedigin gibi olmuştur canım darısı başıma :)

iyi bayramlar herkeseeee. :1rolleyes: sevgili fashion -doğal- demek -anormal olmayan- demektir? de mi? küçük demek değildir. biz çok memnunuz büyüklüklerinden cnm. -anormal bi büyüklüklemi mutlu olurum acaba?- sorunun cevabını da ancak sen bilebilirsin? ama için rahat olsun cnm ince bi kazak ya da t-shirt le git muayeneye aynanın önünde değişik boylar konuyor ve neyle tatmin olacağını sen de doktor da görüyo a.s :teselli:

canım yaa.. haklısın doğal olan abartısız olandır ama..Ben Barış Çakır'ı düşünüyordum,o doğal ameliyat yapmaktan yana ve araştırdığıma göre,onun oluşturduğu doğal sonuçlar ilerleyen zamanlarda (şişlikler indikten sonraki zamanlarda) tatminsizlik oluşturuyo(büyüklük bakımından) :( buna inanmak istemiyorum aslında..çünkü ben ona ameliyat olmak istiyorum..Beni bu düşüncemden vazgeçirebilecek olan var mı arkadaşlarr:çok üzgünüm:

Fashion Star vücudumun kaldiracagi en büyük protezi istiyorum dersin,benim büyüklügü secerken 310 ve 345 arasinda kaldik ama doktor gögsümün alttan gögüsucuna olan kismin fazlasini kaldiramayacagini belli olacagini söyledi,bir de bana da mantikli gelen bisey kücük gögsü oldugundan büyük gösterebilirsin ama cok büyük olursa daha sorunlu olur dedi.
Elenyacim sana simdiden gecmis olsun diyorum ,ben önümüzdeki 2 hafta forumu takip edemiycem umarim hersey istedigin gibi olur ve sorunsuz agrisiz gecer..

oncelıkle cok gecmıs olsun :)
birinin kas altı dıgerının kas ustu olması dolayısıyla sen bu forumda bı ılksın sanırım pampam :)
doktorun nıcın boyle bı sey uygulama geregı gormus anlattı mı sana? merak ettım neden boyle yaptı acaba?
ben bu sekılde olsun ıstemezdım ama ,
cokkkk coook gecmıs olsun tekrardan , hoscakal

Teşekür ederim.Sebebi sağ göğsümde daha az doku olduğundan kas üstünün kendini belli edeceği; simetriye birini kas altına koyarak ulaşmış.Buna ameliyatta karar verdi.Ne yalan söyliim ben bile bu kadar güzel olcağını düşünmemiştim ama sonuçta benimki zorunlu bi ameliyattı ve estetik olarak mükemmele yaklaşması ikinci planda zor bi ihtimaldi, sıkıntısını uzun seneler çektim bu sorunun normale dönmesiydi gerisi hiç önemli değildi.
Ağrısından hiç korkmayın öyle rahatsız edici bi ağrı değil bu, dayanılır o açıdan.Bugün onikiden beri dışardaydım mesela maşallah.
Doktor çok önemli iyi araştırın.Mesela benm vücudum hemen morarır ve çok güç iyileşir iz kalır.Doktorum da kan alımından kalan izi başka bi ameliyattan kalan izimi görünce tüh morarcak mı dedi ama.Nasıl titiz çalıştıysa ne şişliğim oldu ne morluğum.Ameliyattan önce kan yolunu da aşırı şişmeden bi kaç kere açtılar bu arada düşünün.
Kendisi kanser hastaları içinde meme dokusu yapımında çalışmış süper bir insan:)

Teşekür ederim.Sebebi sağ göğsümde daha az doku olduğundan kas üstünün kendini belli edeceği; simetriye birini kas altına koyarak ulaşmış.Buna ameliyatta karar verdi.Ne yalan söyliim ben bile bu kadar güzel olcağını düşünmemiştim ama sonuçta benimki zorunlu bi ameliyattı ve estetik olarak mükemmele yaklaşması ikinci planda zor bi ihtimaldi, sıkıntısını uzun seneler çektim bu sorunun normale dönmesiydi gerisi hiç önemli değildi.
Ağrısından hiç korkmayın öyle rahatsız edici bi ağrı değil bu, dayanılır o açıdan.Bugün onikiden beri dışardaydım mesela maşallah.
Doktor çok önemli iyi araştırın.Mesela benm vücudum hemen morarır ve çok güç iyileşir iz kalır.Doktorum da kan alımından kalan izi başka bi ameliyattan kalan izimi görünce tüh morarcak mı dedi ama.Nasıl titiz çalıştıysa ne şişliğim oldu ne morluğum.Ameliyattan önce kan yolunu da aşırı şişmeden bi kaç kere açtılar bu arada düşünün.
Kendisi kanser hastaları içinde meme dokusu yapımında çalışmış süper bir insan:)

Bu arada kas altına koyuğu protez diğerinden 40 cc kadardaha büyük olduğundan ve benim protezlerim yan elips şekilli olduğundan bi anormallik olmamış.

Aslında anormallik bendeydi doktorum onu mucizevi şekilde düzeltti diyebilirim yoksa çok zordu işi.

pampam güle güle kullan canım em önemliside senin mumnun olmuş olman darısı benim başıma 3 günüm kaldı :(( ve fashion cum cok teşekkürler güzel dileklerin için 2 haftaya kadar benimde herşey düzelmiş olur inşallah nebil bey e o kadar cok güveniyorum ki korku olarak hiçbir duygum yok sadece heyecan var

ayyy kızlar cok teşekkür ederim,ve ameliyatım yarın saat 5 te olacakmış az önce nebil bey aradı öyle konuştuk,narkoz konusunu sordum o da bu ameliyat vücüdun dışında olan bi ameliyat oldugu için sadece acı ve paniklemeyecek kadar az olacagını tamamen narkozlu degilde hafif bi baygınlıkla olacagını söylemeside cok mutlu etti daha öncede yazdıgım gibi eşimi yada 1 tanıdıgımıda ameliyata isterse girebilecegini söyledi ama girmesini istemedigimide söyledim nasipse yarın dan sonra bende silikonlanıyorum:))

fashıon cım , senı bu dusuncenden ne ben ne de burdan konunun uzmanı olmayan baska bırısı gecirebilir. senı bu dusuncenden anca tecrubeli bı doktorun yapacagı konusma vaz gecırebılır. o yuzden sana mutlaka baska bı doktorla daha gorusmenı oneriyorum ki net kararını verebil .. egriyle dogruyu ayırdedebil ..
Tugrul Turan la da gorus mutlaka, hatta o senı kas zarı altından vaz gecmen konusunda bile ikna eder diye dusunuyorum :) kendısı her hastaya kas zarı olayını hıııcc ama hiiiiç tasdiklemiyo ,her yontemın hastası farklıdır dıyo .. gerekıyosa yapılır dıyo

eVet canım,öyle yapıcam.iki doktorla görüşüp,istediğim büyüklüğü anlatıp(hoşş,bunu ben de tam bilmiyorum ama :)) iki doktorun söylediği cc leri ve yaklaşımı karşılaştırıcam :enbuyukkk: ve doktorumu ona göre belirliycem,inşaallah düşündüğüm gbi olumlu olur herşey
Tuğrul Turan'a bir maill atayım o zamann bennfisfisfis

ELENYA'cım çok şanslısınn canım,hep olumlu şeyler düşün artık.Bak Nebil Bey de sana o güveni vermiş,gayet rahatsın boşuna strese girmeye çalışma :) heyecan olucak tabi,bu bizim hepp istediğimiz bişeydi dimii,heyecan olmasa olmaz zatenn,ben de çokk heyecanlandım şimdiii :):)

ABCDE nin dediği gibi yapıpp moralleri yüksekk tutuyoruzz hihoyyyt Arkadaşlar hepbirlikte olumlu düşünelim ki sinerji yaratalım :D Ben şimdikten inandımm,sanki az kaldı gibi geliyooo kaydirigubbakcemile3 (kendimi mi kandırıorum ne!)

Ya acaba hiç İstanbul'u falan karıştırmasamda,direk burda Ufuk Bilkay'a mı gitsemmfisfisfis İzmir'de çok tanınmış bir doçent doktor,Ege Üniversitesi'nde çalışıo,ameliyatlarını da orda yapıoo,4000 ytl di ücret,maaliyet de düşük olacak o zaman.Ne yapsamm kızlarr??

fashion cum cok teşekkürler güzel desteklerin için ve şunu belirteyim sana ben daha önce denizlide yaşıyordum ve ege ünv. de ameliyat olacaktım sonra ist. a geldik o yüzden burada yaptırıyom ama ege ünv. estetik cerahisinde gercekten güvenebilecegin bi yer bence hiç buralara kadar ugraşma derim ben hem operasyondan sonra evine gider rahatca dinlenirsinüstelik burada fiyatlar cok pahalı 5-6 milyardan bahsediliyor bunlar silikon parası degil dr un cebine kalan paralar hastane ücreti en fazla 500 milyon tutuyor o da 5 yıldızlı olanları anlayacagın sonuc aynı olacaksa ki ben olacagına inanıyorum maddi manevi yorma kendini derim ben bütün ege hemen hemen ege ünv. ameliyat oluyor benim cok arkadaşım deniliden orada oldu ve inan şaştım kaldım inşallah benimde öyle olur ama yinede sen bilirsin tabiki

evet haklısın inatcı civciv ama şuda var ki istanbuldaki dr lar işi ticarete dökecek kadar cok fazla ameliyat yapıyorlar şunuda unutmamalıyız istanbuldaki pek cok estetisyen ege ünversitesi mezunu evet cok hastanın olması tecrübe acısından önemli ama ben istanbullu bi dr a ameliyat olmuyorum ankaradaki bi dr a oluyorum dolayısı ile dr a güvende cok önemli diye düşünüyorum

Bende önümüzdeki ay ameliyat olmayı düşünüyorum ancak fiyatların çok uçuk olmasından da çekiniyorum. uygun fiyata istanbulda ameliyat yapan hangi doktorlar var yazabilirmisiniz. nebil beyin methini çok duydum ama istanbulda ameliyat yapıyormu bilmiyorum

yapıyo impulse.. bı kac sayfa oncesını karıstırırsan gorebılırsın . elenya istanbulda ve nebıl beye ameliyat olacak yarın 5 te :)
darısı bekleyen herkesın basına ..
ya bu arada silikonun zararıyla ılgılı ıkı gun once nette bı yazı okudum .. korktum , ama ben yıne de fıkrımden vaz gecmedım :)

teşekkür ederim elenyaya özel msj gönderdim ama cevap gelmedi
ücretini çok merak ediyorum dediğin gibi msjlarına bakayım tek tek belki yazmıştır.
en azından yarın telefon eder müsaitse bir görüşme ayarlayabilirim

sevgili inatcı civciv nebil bey e evet ben 3700 e ameliyat oldum ama ben ücretimi agostos başında ödedim (o dönem olacaktım fakat deniz havuz meselesinden dolayı eylüle erteledim sonrasındada malum ramazan girdi) 1 de ben nebil ney ile 2 yıldır dürekli görüşüyordum adam eger birinden cektiyse kesin benden cekmiştir artık sesimi bildigi için direk ismimi söylüyordu o yüzdende belli bi samimiyet oldu herkeze aynı fiyatamı yapıyor onuda bilmiyorum ama dedigim gibi benim onunla gecmişim 2 yıla dayanıyordu arada barış bey naci bey inci hanım gibi başka başka dr larlada görüştüm nebil bey in şu anki fiyatını bilmiyorum ama cok karına bu işi yapmadıgınıda biliyorum

kızlar yaa saat 5 te ameliyata girecegim buraya yazılanları baştan itibaren tekrar okudum(keşke okumasaydım)telaş yaptım bunu yaptırmak isteyenler bence cok iyi düşünsün inanın iş o noktaya geldiginde insan tırsıyo buraya yazan herkez acıyo diyo gegecek inşallah cıktıktan sonra yazarım, şimdilik hoşcakalın arkadaşlar

kızlar dün 6.30 gibi ameliyata girdim dün gece hastanede kaldım aslında kalmamaı grektirecek 1 durum yoktu ama nebil bey gözümün önünde ol dedi neyse sabah 10 gibi eve geldim inanınşu bandjlar olmasa cok sancım var desem yalan olur bakın ilk gün pc başında yazabilecek kadar iyiyim şükür sorularınız olursa cevaplarım iyi dilekleriniz içinde cok teşekkürler görüşürüz kızlar

Back