iyileşme sürecinin ağır geçmesinden mi bahsediyosun?yoksa sonucu mu beğenmedin?ama daha çok erken.umarım herşey bir an önce yoluna girer.başka dr olsaydı da bunları der miydin?benneyaptımki
Yok hayır doktorla hiçbir sorunum yok.
Hergün telefon etti ilgilendi durumumu sordu göğüslerim de baktığım zaman harika oldu ellerine sağlım diyip önerebileceğim bir doktor.
Sorun bendim ameliyatı olduğum gece sabaha kadar kustum öksürdüm narkozu üzerimden birtürlü atamadım tabi her öksürüp öğürdüğümde göğüs kafesimin ve dikişlerimin ne kadar acıdığını tahmin edebilirsiniz.
Koltukaltı kesisi ve kasaltı
protez olduğu için zaten fazlasıyla ağrım oldu ve inanın bugün 5günüm ama hala annem yatıp kalkmama yardım etmesine rağmen inanılmaz ağrım var.
Göğüslerim cayır cayır yanıyor acaba vücut protezi mi kabul etmiyecek diye çok korkuyorum.
Dün adet oldum ve onun sancıları da iyice tuttu göğüslerim iyice şişti fazlasıyla sırt ağrım var.
Elenyaya inanılmaz özeniyorum bu kadar çabuk toparladığı için keşke bende aynı şeyleri söyleyebilseydim.
Geceleri uyuyamadığım için uykusuzluktan ölüyorum bütün gece hem sinirden hem ağrımdan dolayı ağlıyorum ben ağladıkça annem daha çok ağlıyor uykusuz kalıyor.
Simetri sorunum olduğundan dolayı bana 275 ve 300cclik protezleri uygun gördü Nebil bey, ki aslında ben ameliyat öncesinde çokca yalvarmıştım daha büyük olsun diye ama iyiki yapmamış şuanda bunları bile taşıyamıcakmışım gibi hissediyorum.
Yan yatmayı çok özledim yastığıma sarılmayı çok özledim yorganımı bacaklarımın arasına sıkıştırıp ayaklarımı birbirine kenetlemeyi çok özledim. Bunca acıya değer sıkıntıya katlanmak delilik diye düşünüyorum bana şimdi deselerki elif bütün ağrılarını sızılarını alıcaz senden ama silikonlarını da alıcaz razı mısın hemen evet derim. Hemde yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken derim bunu. 3 ay sora bu yazılarımı dalga geçerek okurum eminim şimdi adet olmanın da verdiği aşırı bir sinir gerginlik var.
Dediğim gibi ben doktorumda sorun olduğunu sanmıyorum. Sorun tamamen ben ve bünyem ve zamanlama hatam. Siz siz olun iyice düşünün taşının.