• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bnde 1 ay önce meme protezi yaptırdım 250 cc serum fizyolojık koltukaltından çok fazla agrım olmadı yara izi ztn yok koltukaltı olmasını tavsiye ederim ..tek sıkıntım gözüme ufalmış gelmesi yumuşamasından mıdır nedir bi kaç gundur kafamı buna takıyorum küçülen varmı arkadaşlar ?yada mumkkunmu

Geçen pazar günü ameliyatımı oldum ben de. Buraya gelip tecrübemi yazmak istemedim çünkü kimseyi korkutmak istemiyorum. Nebil bey gerçekten işini bilen birisi ancak kendi bahtsızlığımdan mıdır nedir gerçekten hayatımdaki en kötü tecrübemi yaşadım, yaşıyorum. Bünyeye göre değişiyor diye düşünüyorum artık, pişman mısın diyorlar evet diyorum.

iyileşme sürecinin ağır geçmesinden mi bahsediyosun?yoksa sonucu mu beğenmedin?ama daha çok erken.umarım herşey bir an önce yoluna girer.başka dr olsaydı da bunları der miydin?benneyaptımki

gecmis olsun impulse,noldu neden pismansin istedigin gibi mi olmadi cok mu agrin var??

iyileşme sürecinin ağır geçmesinden mi bahsediyosun?yoksa sonucu mu beğenmedin?ama daha çok erken.umarım herşey bir an önce yoluna girer.başka dr olsaydı da bunları der miydin?benneyaptımki

Yok hayır doktorla hiçbir sorunum yok.
Hergün telefon etti ilgilendi durumumu sordu göğüslerim de baktığım zaman harika oldu ellerine sağlım diyip önerebileceğim bir doktor.
Sorun bendim ameliyatı olduğum gece sabaha kadar kustum öksürdüm narkozu üzerimden birtürlü atamadım tabi her öksürüp öğürdüğümde göğüs kafesimin ve dikişlerimin ne kadar acıdığını tahmin edebilirsiniz.
Koltukaltı kesisi ve kasaltı protez olduğu için zaten fazlasıyla ağrım oldu ve inanın bugün 5günüm ama hala annem yatıp kalkmama yardım etmesine rağmen inanılmaz ağrım var.
Göğüslerim cayır cayır yanıyor acaba vücut protezi mi kabul etmiyecek diye çok korkuyorum.
Dün adet oldum ve onun sancıları da iyice tuttu göğüslerim iyice şişti fazlasıyla sırt ağrım var.
Elenyaya inanılmaz özeniyorum bu kadar çabuk toparladığı için keşke bende aynı şeyleri söyleyebilseydim.
Geceleri uyuyamadığım için uykusuzluktan ölüyorum bütün gece hem sinirden hem ağrımdan dolayı ağlıyorum ben ağladıkça annem daha çok ağlıyor uykusuz kalıyor.
Simetri sorunum olduğundan dolayı bana 275 ve 300cclik protezleri uygun gördü Nebil bey, ki aslında ben ameliyat öncesinde çokca yalvarmıştım daha büyük olsun diye ama iyiki yapmamış şuanda bunları bile taşıyamıcakmışım gibi hissediyorum.

Yan yatmayı çok özledim yastığıma sarılmayı çok özledim yorganımı bacaklarımın arasına sıkıştırıp ayaklarımı birbirine kenetlemeyi çok özledim. Bunca acıya değer sıkıntıya katlanmak delilik diye düşünüyorum bana şimdi deselerki elif bütün ağrılarını sızılarını alıcaz senden ama silikonlarını da alıcaz razı mısın hemen evet derim. Hemde yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken derim bunu. 3 ay sora bu yazılarımı dalga geçerek okurum eminim şimdi adet olmanın da verdiği aşırı bir sinir gerginlik var.

Dediğim gibi ben doktorumda sorun olduğunu sanmıyorum. Sorun tamamen ben ve bünyem ve zamanlama hatam. Siz siz olun iyice düşünün taşının.

impulse canım yaaa bırakma kendini biraz dirayetli ol ben 3. günden itibaren kendim yattım kalktım o gün sende gördün beni gayette iyiydim annene o gün tel numaramı vermiştim eger yardıma ve psikolojik destege falan ihtiyacın olursa yanındayım yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ama inan bende ilk 1 hatta 1.5 hafta sen gibi düşünüyordum ama bugün 1 arkadaşla kadıköye gezmeye gittik 80 beden desteksiz iç camaşırı aldım arkadaşta hani 75 kullanıyordum dedi bende silikon taktırdım demedim kıvırdım yani ama inanki cok hoş oldu benimkiler 2 hafta sabırlı ol pozitif düşün senin kulak ameliyatıda olmuştu o gün o yüzdende iyice agır gecmiştir sancıların fakat 1 günden güne daha iyi oldugunu göreceksin canım.

herkese merhaba, ben yeni üyeyim.. sizden maliyet ve ankara ya da daha doğu bir ilde tanıdıgınız bildiğiniz bir cerrah ismi sormak isityorum.. lütfen cevap verin , yardım edin.. çok mutsuzum

impulse çok geçmiş olsun... göğüslerim yanıyor demişsin içten gelen bi yanma hissi mi bu yoksa dışardan derinin yanması gibi bişey mi? sana dren falan takıldı mı? ameliyatın daha yeni annenin yardımıyla yatıp kalkman doğal şimdilik benim de öyle olmuştu zamanında ama sonra geçiyo, sırt ağrısı da uzun süre sırt üstü yatmaktan kaynaklanıyo canım bünye alışık olmayınca sırt feci tutuluyo ve göğüslere de vuruyor bu ağrı.. 1 ay sonra falan yan dönmene izin verir doktorun bu arada ağrı kesici falan almana rağmen mi oluyor bu ağrılar? hem regline de denk gelmiş onun da şişliği ve ağrısı vurmuş bi yandan baya ağır olmul durumun ama kısa sürede geçicektir eminim, bu arada doktorun ne diyor bu duruma?

kızlar bu arada aklıma takılan birşey var benim de... benim ameliyattan önce göğüslerimde hafif bi asimetri vardı biri diğerinden daha ufaktı, ama doktorum ikisine de aynı oranda protez takmayı uygun görmüş... ameliyattan sonra şişlikler hafiften kaybolmaya başlayınca acaip bi orantısızlık oldu gerçi sonra toparladı, çok çok dikkatli bakılmayınca belli olmuyor bu orantısızlık, ama kontrolde doktoruma sordum neden eşitlemediniz diye, doğal göğüslerde de %10luk bi fark olur diye cevap verdi.. şimdi dediim gibi belirgin bir fark yok ama eğer dikkatle bakarsan anlaşılıyo az bir fark.. neden böyle bişi yaptı anlamadım yani eşitlesene sen.. canım sıkılıyor bu duruma, bunun gibi bişi yaşayan var mı aranızda?

kızlar bu arada aklıma takılan birşey var benim de... benim ameliyattan önce göğüslerimde hafif bi asimetri vardı biri diğerinden daha ufaktı, ama doktorum ikisine de aynı oranda protez takmayı uygun görmüş... ameliyattan sonra şişlikler hafiften kaybolmaya başlayınca acaip bi orantısızlık oldu gerçi sonra toparladı, çok çok dikkatli bakılmayınca belli olmuyor bu orantısızlık, ama kontrolde doktoruma sordum neden eşitlemediniz diye, doğal göğüslerde de %10luk bi fark olur diye cevap verdi.. şimdi dediim gibi belirgin bir fark yok ama eğer dikkatle bakarsan anlaşılıyo az bir fark.. neden böyle bişi yaptı anlamadım yani eşitlesene sen.. canım sıkılıyor bu duruma, bunun gibi bişi yaşayan var mı aranızda?

merhaba nerde ameliyat oldun sen.. ne zaman.. hangi hekim??

herkese merhaba, ben yeni üyeyim.. sizden maliyet ve ankara ya da daha doğu bir ilde tanıdıgınız bildiğiniz bir cerrah ismi sormak isityorum.. lütfen cevap verin , yardım edin.. çok mutsuzum

hoşgeldin öncelikle, ankara'dan doktor ismi istemişsin, buradan pek çok insan nebil bozdoğan'ı tercih etti, aynı şekilde ferruh bingül, orhan murat özdemir, murat emiroğlu gibi isimler de var, google'dan isimlerini aratabilir ve sormak istediklerini maille ya da telefonla da sorabilirsin. maliyet 5 milyar-7 milyar arasında değişiyor, daha doğu illeri bilmiyorum ama ankara'dan bildiğim kadarıyla böyle. inşallah bir an önce kavuşursun sen de istediğin göğüslere :1hug:a.s.

çok teşekkür ederim.. peki bu ücretler taksit şeklinde mi yoksa nakit mi ödeniyor.. ya cok kötü hissediyorum kendimi.. ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası. kendime güvenim 0

doktora bildiğim kadarıyla tek ödeme yapılıyor, veya anlaşılırsa 2 taksit yapabiliyor doktor. ama bunun kolayı şöyle,taksitle kredi çekebilirsin bankadan, doktora da ödemeyi o şekilde yaparsın, kredini de banka kaç taksit yaptıysa o şekilde ödersin. yani akıl vermek bana düşmez tabi, biz böyle yapmıştık o nedenle söyledim.
bu arada ameliyatın fiyatını aslında operasyonun yapılacağı hastane belirliyor yani x hastanesinde 5 milyara maliyet çıkarken y hastanesinde 7 milyar olabiliyor, en iyisi bir doktor belirleyip onunla konuşmak bunları tabi.
kendini de kötü hissetme lütfen, ameliyata karar verirsen ve doktorunu seçersen büyük bi yük kalkar üstünden, sen en iyisi doktorlarla temasa geçer seni en iyi onlar aydınlatır:)

mademoisella çok teşekkür ederim sanırım en zoru doktor seçimi.. gunlerdir araştırıyorum.. bana biri bi isim verse arasam ne ii olur diyorum.. çünkü çlok yorucu...ama teşekkür ederim.

rica ederim, bu başlık altında baya bi doktor ismi ve tavsiye bulacağına eminim ve mutlaka aklına yatan biri olacaktır... kolay gelsin şimdiden

kızlar bu arada aklıma takılan birşey var benim de... benim ameliyattan önce göğüslerimde hafif bi asimetri vardı biri diğerinden daha ufaktı, ama doktorum ikisine de aynı oranda protez takmayı uygun görmüş... ameliyattan sonra şişlikler hafiften kaybolmaya başlayınca acaip bi orantısızlık oldu gerçi sonra toparladı, çok çok dikkatli bakılmayınca belli olmuyor bu orantısızlık, ama kontrolde doktoruma sordum neden eşitlemediniz diye, doğal göğüslerde de %10luk bi fark olur diye cevap verdi.. şimdi dediim gibi belirgin bir fark yok ama eğer dikkatle bakarsan anlaşılıyo az bir fark.. neden böyle bişi yaptı anlamadım yani eşitlesene sen.. canım sıkılıyor bu duruma, bunun gibi bişi yaşayan var mı aranızda?[/QUOTE

Bende de daha cok sag tarafimdan emzirdigim icin hafif bir asimetri olustu ama benim doktorum da farkli protezler kullanmaya yanasmadi,ikisine de 310 takilacak,tam esitleyememekten cekindi sanirim serum fizyolojikte esitlemek herhalde daha kolay olur bana koltukaltindan takilacak öyle tak degistir sansi da olmayacak

impulse canım yaaa bırakma kendini biraz dirayetli ol ben 3. günden itibaren kendim yattım kalktım o gün sende gördün beni gayette iyiydim annene o gün tel numaramı vermiştim eger yardıma ve psikolojik destege falan ihtiyacın olursa yanındayım yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ama inan bende ilk 1 hatta 1.5 hafta sen gibi düşünüyordum ama bugün 1 arkadaşla kadıköye gezmeye gittik 80 beden desteksiz iç camaşırı aldım arkadaşta hani 75 kullanıyordum dedi bende silikon taktırdım demedim kıvırdım yani ama inanki cok hoş oldu benimkiler 2 hafta sabırlı ol pozitif düşün senin kulak ameliyatıda olmuştu o gün o yüzdende iyice agır gecmiştir sancıların fakat 1 günden güne daha iyi oldugunu göreceksin canım.

Teşekkür ederim desteğin için. İnşallah toparlarım çok moralim bozuluyor. Dediğin gibi kulak ameliyatı da olduğum için ağrım çok olur diye düşünüyodum ama açıldı sargılarım kulaklarımda hiçbir sorun ağrım yok.

impulse çok geçmiş olsun... göğüslerim yanıyor demişsin içten gelen bi yanma hissi mi bu yoksa dışardan derinin yanması gibi bişey mi? sana dren falan takıldı mı? ameliyatın daha yeni annenin yardımıyla yatıp kalkman doğal şimdilik benim de öyle olmuştu zamanında ama sonra geçiyo, sırt ağrısı da uzun süre sırt üstü yatmaktan kaynaklanıyo canım bünye alışık olmayınca sırt feci tutuluyo ve göğüslere de vuruyor bu ağrı.. 1 ay sonra falan yan dönmene izin verir doktorun bu arada ağrı kesici falan almana rağmen mi oluyor bu ağrılar? hem regline de denk gelmiş onun da şişliği ve ağrısı vurmuş bi yandan baya ağır olmul durumun ama kısa sürede geçicektir eminim, bu arada doktorun ne diyor bu duruma?

Göğüs derimdeki şişkinlikler yanıyor. İçten gelen bir yanma hissi değil yani. Dren takılmadı göğsümle boynum arasındaki kısımda su toplaması olmuş sanırım doktorum yakın bir doktor arkadaşına görünmemi istedi ve o böyle söyledi. Dokununca bile çok acıyor. Ağrı kesici alıyorum sürekli ama gene de en fazla 2 saat uyuyabiliyorum sonra gene ağrılarla uyanıyorum :( Doktorum normal olduğunu başarılı ve güzel bir estetik operasyonu geçirdiğimi söyledi. İnşallah geçer bu ağrılarım. Resmimi koyuyorum karnım göğsüm feci şiş belli zaten

dsc01467fm3.th.jpg

sevgili dokdor doktor bana özelden yazmışsın cevap verdim ama yine burayada yazayım ben nebil bey e agostosta ödedigim ücret 3700dü şimdi en kötü ihtimalle 4 olmuştur yardımcı olacgınada eminim dert etme ücretini konuş bakalım ne diyecek

sevgili impulse ahmet bey e gideceksin sanırım sende benim bandajlarımıda o almıştı ama benimkinde su toplaması falan yoktu cok normal ilerliyo dert edilecek bişey yok demişti sende su toplaması olmasıda acılarını arttırıyo olabilir mesela ben 2 haftalıkken yan yatabiliyordum artık ve gögüslerin cok güzel görünüyo bende şişlik olmamıştı bak sende olmuş kişiden kişiye degişiyo olabilirmi acaba bilmiyorum ki ve sporcu sütyenini ben 1 hafta kadar taktım sonra nebil bey gerek yok normal takabilirsin dedi 2 haftadır normal takıyorum ben bozma moralini harika görünüyo gögüslerin en fazla 2 hafta sonra bu yazılarını okuyup kötü günlerdi ama şimdi memnunum diyeceksin canım

Back