Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Elenyaaa kutlarımm...:sm_cool: korktuğun gibi olmadı çokkk şükürrkaydirigubbakcemile5 inşaallah herşey çok güzel olurr,sevgilerr a.s.

Merakla senin gelmeni bekliyordum beni inanılmaz rahatlattın bu yazınla inşallah Nebil beyle görüşebilirsem bende olmayı çok istiyorum. Geçmiş olsun darısı başımıza :)

elenya geçmiş olsun.iyi olmana sevindim..kaç cc protez konuldu?kas altı kas üstü?hangi kesi yapıldı canım?

kızlar cok teşekkür ederim ilginiz için 250cc kas altı ve koltuk altı kesisi uygulandı bugün 2. günüm ama kısaca şunu söyleyeyim tekrar büyütmek istersem hiç düşünmeden büyütecek kadar rahatım ameliyatımla ilgili detaylara gelince nebil bey zaten ankaradan buraya ekibiyle gelmiş anestezisti yardımcısı ve hemşiresiyle 4 kişi gelmişler ben hastane personelini kullanır sanıyordum ama ekibiyle gelmesi zaten beni acayip rahatlattı 6 da ameliyatahaneye indik ama ben tabiki panikledim ve vazgectim falan dedim o da zorlamadı ok kızım deditekrar olacagım tamam falan dedim ameliyathanede bile 1000 dereden su getirdim sonra 6.30 gibi serumu verdiler zaten verilen anestezi sandıgımızdan degildi sadece acı hissetmeyip hafif uyku durumu direk uyudum ve emeliyatım biter bitmez daha ameliyathanede uyandım odama cıkardırlar özel hemşiresini başımda bırakıp geceye dogru nebil bey ankaraya döndü dün tam 4 kez aradı bugünde az önce yine aradı valla hayatımda verdigim 2. dogru karardı diye düşünüyorum bu konuda (1. si eş secimim) şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar

elenya geçmiş olsun ....göğüslerinin görünümü nasıl yani morluk, fazlaca şişlik , göğüslerin yukarı doğru şiş olması , ayrıklık falan gibi durumlar varmı..gerçi daha bandajlı olduğunu ve tam anlamı ile göremediğini tahmin ediyorum ama en azından sonrasında bu sorularımı cevaplarmısın lütfen..birde nebil bey kontrollerini nezaman ve nekadar ara ile yapıcak..koltuk altından göğüslerin simetrisini ayarlamak daha zormuş ya onun için görünümünü merak ediyorum ..ileride nebil beye yada tuğrul beye ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden bu kadar meraklıyım seni yordum kusura bakma tekrar geçmiş olsun

elenya geçmiş olsun ....göğüslerinin görünümü nasıl yani morluk, fazlaca şişlik , göğüslerin yukarı doğru şiş olması , ayrıklık falan gibi durumlar varmı..gerçi daha bandajlı olduğunu ve tam anlamı ile göremediğini tahmin ediyorum ama en azından sonrasında bu sorularımı cevaplarmısın lütfen..birde nebil bey kontrollerini nezaman ve nekadar ara ile yapıcak..koltuk altından göğüslerin simetrisini ayarlamak daha zormuş ya onun için görünümünü merak ediyorum ..ileride nebil beye yada tuğrul beye ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden bu kadar meraklıyım seni yordum kusura bakma tekrar geçmiş olsun:enbuyukkk:

öykücüm iyi dileklerin için cok teşekkürler morluk falan kesinlikle yokdirende takılmadı ve sadece meme cevremde bandaj var mememde bandaj yok anlayacagın gögüslerim meydanda bana 250 cc kondu c tesi ameliyat oldum dün 4 kez aradı bugünde 4-5 kez eşimi aramış ve yarın bandajımı alacak valla simetrisini ameliyata girmeden önce cetivelle cm,cm ölctü cizdi böyle konulacak dedi gögüslerimi cizep ameliyata girdi yani ve korktugum gibi biri bi tarafa biri bi tarafa bakmıyo şükürve gördügün gibi ameliyata girdigim ilk günden beride yazabiliyorum tugrul bey bilmiyorum ama hakkında cok duyum aldım fakat ben nebil beyden başkasını hiç düşünmedim ve şimdi yanılmadıgımı anlıyorum bandajlardan sonra ilerleyen günlerde remimide koyarım bugün arkadaşım gördü sütyen bile kullanmazsın artık genc kız gögsü gibi olmuş şaşrdım dedi harbidende sütyen kullanmayı falan düşünmüyorum

benimde morluk hiç olmadı..zaten işin en zor tarafı o bandajlarla durmak,onlar çıkınca epey bi rahatlıyor insan.ama bikaç gün yatıp kalkarken sızlamalar oluyor tabi,buda normal tabi.sonuçta bi operasyon geçiriyoruz.
elenyacım sanada geçmiş olsun.valla nebil bey her hastasını böle 4-5 kez arıyosa ne iyiymiş,herkese nasıl yetişiyorki??şaşırdım valla.benim doktorum teoman bey bende çok memnunum kendisinden ama çok yoğun kendisi
kızlar benimde cmts günü 3.haftam bitmiş olacak.sporcu sutyenini takıyorum ama bazen çok bunaldığımda biraz çıkarıyorum ama geceleri takıyorum hep.sizde takıyomusunuz sürekli,4 hafta yeterli sanırım değilmi sutyen için??

impulse cim özele yazmışsın ama oradan cevap yazamadım nebil bey ile ilgili bilmek istedigin neyse yardımcı seve seve olurum ve ddreamer cim eve inan bana bugün bandajlarım alındı ve ve gece gündüz sürekli arıyor zaten ondaki o arkadaşlıgı görmemiş olsaydım kesinlikle olmazdım dr um degil arkadaşım gibi burada bunları yazarken dogru karar verdigimi anlatmak için yazıyorum başta cok korktum felaket derecede hemde ameliyatan sonra cok acı cektim desem yalan olur acıkcası korktugum kadar degilmiş hepimiz hangi dr a olursak olalım önemli olan sonuc degilmi yaza cok var bi an önce bikini giymek istiyorum hemde desteksizinden :))

ddreamercigim burada nebil bey e ameliyat olan cok arkadaşımız var bak onlarda aynı şeyleri yazmışlar nebil bey sürekli arıyor bunu o meşgulüyetin içinde nasıl unutmadan başarıyor bilmiyorum ama bi şekilde başarıyor, ve ben bu hafta içinde sporcu sütyenine başlayacagım ay sonunda kurtulacagım sonrasında normala döner inşallah

ewt bende cicili bicili çamaşırlar giymek için sabırsızlanıyorum.zaten yaz ayı gelince benim için büyük bir sıkıntı oluyordu resmen kabus gibi..belli olmasın die destekler filan...gerçekten insanın psikolojisini bozuyor.
elenyacım yanlış hatırlamıyorsam sen evliydin değilmi,senindemi hiç yoktu yoksa azda olsa varmıydı.benim full desteklide bile boşluk vardı baya.şuan kaç takıyorsun?

evet evliyim canım benimkilerde kücüktü ve 70 bdene ancak sıgıyordu 75 bedende süngerli kullanıyordum yani destekli ama eşim büyütmemi hiç istemedi o hep karşıydı ben istedim :)) şuan henüz sütyene başlamadım ama 80 beden full doldurdu sen şimdi kac takıyorsun yada takacaksın senin silikonların kac cc idi?

elenyacım bana 280 cc takıldı.minyonum.1.65 53 kiloyum..şuan sporcu sutyeni 80 b takıyorum ama diğer sutyenlerden denediğimde dar geldi c anca olur heralde.doktorum kalıba göre 85 te takabileceğimi söledi.tabi oturması için 3-4 ay gerekiyor.ilk başta biraz dahamı büyük olsalardı diyodum çünkü bunca sene sıkıntı çekmiş biri olarak ama şimdi gayet iyiler.doktorum 300leri bana önermedi minyon olduğum için.zaten ameliyatta denemiş bundan fazlasını vücudun taşıyamazdı dedi.
şu 3 ayda bi geçse hayırlısıyla :)

dremear sende kapsüllenme oldumu ve kac gün sonra kendin yatıp kalkabildin agrıların acıların şişligin kac gün sonra gecti şuan rahat hareket edebiliyormusun bugün benim 4. günüm 1 hafta sonra rahatlarım heralde 1 de ikimizinkide cok farklı benim koltuk altı ve kas altı 250 cc ama iyileşme sürecini yazarmısın lütfen

elenyacım 1 haftayı buluyor.bende kendim yatıp kalkamadım zaten kendin kalkma 1 hafta geçene kadar.ya en zoru zaten yataktan ilk kalktığımda acayip bi sızlama yanma gibi oluyordu.çünkü sonuçta yatıyoruz silikon o rahatlığa alışıyor sonra kalkınca birden kendini toplayamıyor sanırım.ama şuan öle sıkıntım bir sıkıntım yok çok şükür.kendim rahatlıkla kalkıyorum yatıyorum.sızlamalarımda geçti.ama hala vücudum yabancı bi maddeye alışamadı bu biraz daha zaman alıcak tabi.benim cmts 3.haftam dolacak canım.
bende şişlik fazla olmadı canım,kapsüllenmede yok çokşükür.zaten bu riski aza indirmek için ilk gün diren takıldı.ama şuan hala sertler tabi,üst taraflarda biraz yumuşama var,hissizlikte yok fazla.biraz uçlarında var okadar.
ama senin koltuk altı olmuş bunun iyileşme sürecinin biraz daha uzun olduğunu duymuştum ama bünyeye görede değişir sanırım.en kısa zamanda rahatlarsın umarım canımsende.

Teşekkür ederim gerek kalmadı senin bilgilendirmenden sonra Nebil beyi aradım konuştum 17 ekim için anlaştık. Korkmaya başladım biraz ama senin yazdıkların beni rahatlatıyor. Ameliyattan ne kadar sonra işe gidebilirim acaba en yakın zamanda işe girmem lazım çünkü.

fashion star uzun zamandır siteye girememiştim bugün okumaya fırsatım oldu ve senin yazını okuyunca cevaplamadan duramadım.. bn yaptıralı 3 ay oldu ve gerçektende cc olayını iyi düşünüp karar vermek lazım.. benim göğüslerim yok denecek durumdaydı ve 295 cc damla uygulandı. burda konuşulan cclere baktığım zman çok şaşırıyorum açıkcası tabi ki bu işin boy kilo ve minyonlukla alakası var ama hiç göğsü olmayan birinin 300 cc nin altında pek tatmin olcağına inanmıorum.. bn selin (Quenna) sayesine bilgilendim bu konu hakkında saolsun çok yardımcı oldu bana.. aynı doktora yaptırdık hatta en son kontrole beraber gittik:) ama çok uzun zaman boyunca keşke 330 cc taktırsaydım dedim.. bn çok büyük istemiodum doğal olsun biraz büyüsün yeter diodum o yüzden bnm için ideal bi boyut şuanda memnunun ama anlatmak istediğim yaptırınca öle olmuo okadar sene bunu yaptırmk için uuraştım onca para döktüm ve keşke biraz daha büyük olsaydı demyeye başlıosun:) sana tavsiyem doktorunla görüş tavsiyelerini al ama sakın 300 cc den ufak taktırma:) bana taktığı protezin 300 u yok 295 cc den sonra 330 cc olanı var dr bnmkini 300 olarak düşün dedi çk az bir farkı var ama işte şimdiki aklım olsa 330 cc taktırırdım:=)
yeni olan arkadaşlar var hepinizee geçmiş olsunn.. hihoyyyt

elf'cim tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.. Bunları anlatman iyi oldu, çünkü çoğu doktor doğal görüntüden yana olduğu için büyük cc lerden kaçınıyolar.Ben de doğal istiyorum ama doğallıktan kaçmadan da dolgun olmalarını istiyorum(ay ne zor şey şu istedediğin boyutu anlatmak,neyse anlamışsınızdır siz ) şişlikler inince küçülmessinden de korktuğum için biraz büyük protez istiycem ama bakalım yakışacak mı,kişiden kişiye farklılık gösteriyo ne de olsa cc lerin duruşu.Bu çok ince bi konu,en doğrusu resimlerle falan doktora ne istediğimizi açıklamak sanırım,o da uygun cc yi söyleyecektir... inşaallahh:Saruboceq:
:çok üzgünüm:zor işşş!!!

impulse senin adına cok sevindim canım ameliyattan ne kadar sonra işe girersin emin degilim ama bence 1 hafta calışamayacagını düşünüyorum ve cok korkmanı gerektirecek bir şey yok pozitif düşün,büyüklük konusunda teredüte düşen arkadaşlar ilerde cocuk istiyorlarsa cok büyük düşünmesinler derim ben cünkü gögüslerine süt dolunca büyüyecek birde silikonun büyüklügü var ikisi beraber pamela gibi olur sanırım:) süt olayı bitincede sarkmayıda göz önüne alırsanır silikon sarkmış olarak cok yapay duracaktır nebil bey bana bunları anlatınca cok mantıklı buldum cünkü bende cocuk düşünüyorum dr lar için büyük kücük fark etmiyo ki kac cc istiyorsak onu takıyorlar olmuşken tam olsun diyede maf etmemek te lazım inşallah sonuclar hepimizin istedigi gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…