Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cok teşekkür ederim pridecigim evet nebil bey e oldum şuan hala şişlikler var hareketlerimde kısıtlı ama ilk günler ki gibi degil şükürler olsun canım

arkadaşlar 80 b takıyorsanız 75 e inme gibi birşey söz konusu diil şişlikler inince ancak 80 c yi dolduran 80 b ye düşebilir vs.. 80 sizin göğüs altı ölçünüz. ama gözünüz korkmasın size en uygununu takmıştır drunuz..

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben yardımcı olursanız sevinirim....
Ameliyatını meme ucundan olan varmı?
Varsa bi kaç sorum olucak bana özelden ulaşabilirmisiniz?

Elenyacim gecmis olsun tatildeyken bile akima geldin merak ettim nasil oldugunu :)Nasilsin agrilarin ne durumda kendin yatip kalkabiliyormusun,kollarini rahat kullanabiliyormusun?
Kizlar benimkine 2 hafta kaldi carcabuk gecer simdi baslar yakinda bende heyecan :)

denizcim ctesi tam 2 hafta oldu olalı ve artık masajada başladım,kollarımı rahat tam havaya kaldıramıyorum ama diger türlü rahat hareket edebiliyorum bu hafta masajımda bitiyor artık cok daha iyi olacak inşallah,canım cok korkma ama şu varki ilk 1 hafta gercekten bakacak birinin olması şart desem yalan olmaz şuan 80 beden biraz dar geliyor ama şişlikler inince tam oturur sanırım inşallah seninde cok iyi olur bende merakla senin sonucunu bekliyorum canım

kızlar 1 de impulse arkadaşımız vardı o oldu ctesi günü nebil bey e ameliyat o gün benimde konturolüm vardı gitmişken onuda ameliyattan sonra gördüm konuştuk ailesine gögüslerimi gösterdim begendiler inşallah o da nasıl oldugunu tez zamanda yazar güle güle kullan impulse cim,1 hafta falan sonra 1 ay dolacak benim inşallah resimlerimi koyacagım bende.

bu hafta masajim bitiyor derken?ne kadar yapilmasi gerekiyorki?
senin 2 hafta oldu Elenya mesela su an kücük bir cocugu kaldiracak kadar rahat mi kollarin?esim bana 2 hafta bakabilecek kolay yatip kalkabiliyormusun?

denizcim 2 hafta yeterli ama 1 hafta boyunca bence bebegini kucaklayamazsın en azından ben yapamazdım ama şuda var benimki koltuk altı ve kas altı oldu biraz daha agrılı ve hareket kısıtlılıgı saglıyor bu ama 2. haftadan sonra kaldırabilirsin,masaj a gelince 2 hafta sonra 1 hafta kadar yapacagım 1 masaj verdi dr o kadar onuda acırsa falan yapma zorunlu degil sadece yumuşamasını cabuklaştırır diye verdi senin neye karar verildi kc cc ve nereden olacakmış?

benim de kasalti ve koltukalti olucak cnm,büyüklük olarak 310 a karar verdik,benim doktorum da 10 gün sonra cocugu kucagina alabilirsin dedi,ne zmn sonra dus alabildin ?

Bi de koltukaltindan takildiginda ayriklik olabiliyor deniyor ya nasil görünüyorlar ayriklik var mi en önemlisi sen sonuctan memnunmusun?

arkadaşlar nebil bey sanırım ankarada bir dr.bende yaptırmak istiyorum ama nolurrr fiyat yazarmısınız

denizcim sargılar benim 3.gün cıktı sargıların cıktıgı gün alabilirsin yani ameliyattan sonra 3. gün banyo sorunu ortadan kalkıyor evet sende benim gibi koltukaltı ve kas altı olacaksa kesin 10. günden falan sonra rahatca kucagına alabilisin ama 1 hafta sonra falan eger bebek kiloluda degilse kısa süreliginede pek sorun olmayabilir ama yinede alma derim ben,ayrıklık konusuna gelince o vücuduna göre degişiyor mesela benim gögüslerim kücükkende ayrıktı ameliyattan önce bende sen gibi düşünerek ayrıklıgı mümkün oldugu kadar kapatmaya calışalım dedim şimdi kücükkenden daha kapalı ama tam kapalı degil bu vücuduna göre degişiyor yani canım inşalah istedigin gibi olacaktır rahat ol denizcim

batıncım ben 15 gün önce nebil bey e oldum ameliyatımı evet ankarada ama ben istanbulda yaşadıgım için buraya gelip yaptı ameliyatımı fiyat konusuna gelince ben agostosta ödedim ekimde oldum ameliyatımı 3700 e oldum ama şimdide pek fak yoktur bence sen kararını verince yardımcı olacagım bişey olursa elimden geleni yaparım canım.

elenyacım ilgin için tşk.ederim tatlım ilgin için:1hug:.ama ist.geldiği için sanki fiyat daha fazla olabilirmi yani çok istiyorum ama bu kadar parayı nasıl çıkaracam bilmiyorum.hani bazı arkadaşlar diyor ya devlet hastanesinde de yapıyolar fark ödeyerek diye bird eonu araştırayım bakayaım belki daha uygun olursa hemen yaptırayım.çünki çooookkk istiyorum çoookkkk senağlama

batıncım istersen kendin bi konuş zaten dr kendi iletişime girmiyo fiyatla ilgili saniye ve nurcan hanımlar ilgileniyor fiyatla ilgili bende fiyat konusunda sen gibi cok düşünmüştüm ama cok kolaylıklar sagladırlar karamsar olma yinede bi görüş bakalım en azından kafanda netleştirmiş olursun başka görüştügün yerlerlerde kıyaslama yapma şansın falan olur ben tam 2 yıl araştırdım :)

Elenya nasil oldun normal hayata tam olarak dönebildin mi,nasil yatiyorsun sirtüstü yatmak zorunda kalmakta zordur sanirim ?

ne kdr ücret ödediniz?

denizcim 2 hafta sonra dr um yan yatabilirsin dedi artık yan yatabiliyorum sorun olmuyor fakat dokundugun zaman acı degilde ince bi sızı olmuyo desem yalan olur mesela dün bi aile toplantısındaydık bi arkadaş bana sıkıca sarıldı içim kıyıldı desem yalan olmaz ama bastırılmadıgı sürece bişey yok :) sadece ince bisızı oluyor o da bu hafta sonuna kadar yavaş yavaş gececek inşallah,gün gectikce rahatlama daha fazla oluyor dr şişlik olmadıgını şimdi hangi beden takıyorsan 2-3 ay sonrada aynısını takacaksın dedi cünkü beni şişlikler inince kücülüyor endişesi korkutmuştu hayırlısı bakalım :))

elenya yeni göğüslerini güle güle kullankaydirigubbakcemile3ben de düşünüyorum daha da ötesi 3 ay içinde olmam lazım.ist da yapıyor madem nbl bey ben de ona olabilirim dedim.maille görüştük resimler gönderdi.senin sonucunu da özeldengörmek isterim.ille de iz kalmasın istiyorum.sıvı sıllıkon korkutuyor beni.bir de koltuk altından girilince yer değiştiriebiliyormuş.böle bişii var mıfisfisfisşimdiden sağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…