Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evet mark&spensr ın sporcu sütyeninin 36C almış şuan kullanıyorum ve tam oturuyor ama bunun normal sütyen bedenine tekabül ettiginde ne olacagını bilmiyorum 75 mi 80 mi oluyor normal sütyende onu anlamadım mesela bu şuan 80 ise şişlikler inince 75 mi olmuş olacak o zaman bunlar konusunda hala kafam karışık
slm,
ben carsamba gunu koltuk altindan kas alti gogus operasyonu gecirdim.300 cc'lik serum fizyolojik takviyesi yapildi.basarili bir operasyondu ve bu kadar agrisiz,sizisiz gececegini onceden tahmin etseydim cok daha once olurdum.
Su an gogusun ust bolumunde bitim yerinden baslayan sirtimida kaplayan 2 parmak kalinliginda bir bandaj var.
Hicbir sekilde dayanilmaz agrim olmadi,sadece ilk gun hafif bir sizi (koltuk altinda) o kadar.
Operasyon oncesi bu platformda ki tum yazilanlari okumustum,sanirim bunye ile ilgili bu agri durumu ! Yazilanlari okuyup korkmadim desem yalan olur ancak hic umdugum gibi olmadi.
Sislikler dun itibariyle inmeye basladi,masaja 7.gunden itibaren baslayacagim.
Operasyonumu dr. Nuri battal gerceklestirdi.
Ayrintilari sizlerle paylasmaya devam edecegim.