Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün 6.30 gibi ameliyata girdim dün gece hastanede kaldım aslında kalmamaı grektirecek 1 durum yoktu ama nebil bey gözümün önünde ol dedi neyse sabah 10 gibi eve geldim inanınşu bandjlar olmasa cok sancım var desem yalan olur bakın ilk gün pc başında yazabilecek kadar iyiyim şükür sorularınız olursa cevaplarım iyi dilekleriniz içinde cok teşekkürler görüşürüz kızlar
elenya geçmiş olsun.iyi olmana sevindim..kaç cc protez konuldu?kas altı kas üstü?hangi kesi yapıldı canım?kızlar dün 6.30 gibi ameliyata girdim dün gece hastanede kaldım aslında kalmamaı grektirecek 1 durum yoktu ama nebil bey gözümün önünde ol dedi neyse sabah 10 gibi eve geldim inanınşu bandjlar olmasa cok sancım var desem yalan olur bakın ilk gün pc başında yazabilecek kadar iyiyim şükür sorularınız olursa cevaplarım iyi dilekleriniz içinde cok teşekkürler görüşürüz kızlar
benimde morluk hiç olmadı..zaten işin en zor tarafı o bandajlarla durmak,onlar çıkınca epey bi rahatlıyor insan.ama bikaç gün yatıp kalkarken sızlamalar oluyor tabi,buda normal tabi.sonuçta bi operasyon geçiriyoruz.öykücüm iyi dileklerin için cok teşekkürler morluk falan kesinlikle yokdirende takılmadı ve sadece meme cevremde bandaj var mememde bandaj yok anlayacagın gögüslerim meydanda bana 250 cc kondu c tesi ameliyat oldum dün 4 kez aradı bugünde 4-5 kez eşimi aramış ve yarın bandajımı alacak valla simetrisini ameliyata girmeden önce cetivelle cm,cm ölctü cizdi böyle konulacak dedi gögüslerimi cizep ameliyata girdi yani ve korktugum gibi biri bi tarafa biri bi tarafa bakmıyo şükürve gördügün gibi ameliyata girdigim ilk günden beride yazabiliyorum tugrul bey bilmiyorum ama hakkında cok duyum aldım fakat ben nebil beyden başkasını hiç düşünmedim ve şimdi yanılmadıgımı anlıyorum bandajlardan sonra ilerleyen günlerde remimide koyarım bugün arkadaşım gördü sütyen bile kullanmazsın artık genc kız gögsü gibi olmuş şaşrdım dedi harbidende sütyen kullanmayı falan düşünmüyorum
elenyacım bana 280 cc takıldı.minyonum.1.65 53 kiloyum..şuan sporcu sutyeni 80 b takıyorum ama diğer sutyenlerden denediğimde dar geldi c anca olur heralde.doktorum kalıba göre 85 te takabileceğimi söledi.tabi oturması için 3-4 ay gerekiyor.ilk başta biraz dahamı büyük olsalardı diyodum çünkü bunca sene sıkıntı çekmiş biri olarak ama şimdi gayet iyiler.doktorum 300leri bana önermedi minyon olduğum için.zaten ameliyatta denemiş bundan fazlasını vücudun taşıyamazdı dedi.evet evliyim canım benimkilerde kücüktü ve 70 bdene ancak sıgıyordu 75 bedende süngerli kullanıyordum yani destekli ama eşim büyütmemi hiç istemedi o hep karşıydı ben istedim :)) şuan henüz sütyene başlamadım ama 80 beden full doldurdu sen şimdi kac takıyorsun yada takacaksın senin silikonların kac cc idi?
impulse cim özele yazmışsın ama oradan cevap yazamadım nebil bey ile ilgili bilmek istedigin neyse yardımcı seve seve olurum ve ddreamer cim eve inan bana bugün bandajlarım alındı ve ve gece gündüz sürekli arıyor zaten ondaki o arkadaşlıgı görmemiş olsaydım kesinlikle olmazdım dr um degil arkadaşım gibi burada bunları yazarken dogru karar verdigimi anlatmak için yazıyorum başta cok korktum felaket derecede hemde ameliyatan sonra cok acı cektim desem yalan olur acıkcası korktugum kadar degilmiş hepimiz hangi dr a olursak olalım önemli olan sonuc degilmi yaza cok var bi an önce bikini giymek istiyorum hemde desteksizinden :))
Tuğrul Turan'a veya başka bir doktora uzun süre önce göğüs ameliyatı olan arkadaşlar,merak ediyorum;uzun süre geçmesine rağmen göğüslerinizin boyutundan memnun musunuz? Bu cc meselesi beni çok düşündürüyor.. Doğallıktan kaçmadan dolgun göğüslerim olsun istiyorum ben... ama bazı doktorlar doğal yapayım derken hastayı tatmin etmeyen büyüklükte göğüsler yapıyolar(yani küçük)..(estetik ameliyatın başarısı,doğal gözükmesi ve dışarıdan anlaşılmamasıyla doğru orantılıymış! o zaman hep küçükk ollmalıı)
Doktora nasıl güvenicem benn? doğal yapıcam,bana bırak deyip ilerleyen zamanlarda(ŞİŞLİKLER DE İNİNCE) beni tatmin etmeyen boyutta olursa memişlerim senağlama
fashion star uzun zamandır siteye girememiştim bugün okumaya fırsatım oldu ve senin yazını okuyunca cevaplamadan duramadım.. bn yaptıralı 3 ay oldu ve gerçektende cc olayını iyi düşünüp karar vermek lazım.. benim göğüslerim yok denecek durumdaydı ve 295 cc damla uygulandı. burda konuşulan cclere baktığım zman çok şaşırıyorum açıkcası tabi ki bu işin boy kilo ve minyonlukla alakası var ama hiç göğsü olmayan birinin 300 cc nin altında pek tatmin olcağına inanmıorum.. bn selin (Quenna) sayesine bilgilendim bu konu hakkında saolsun çok yardımcı oldu bana.. aynı doktora yaptırdık hatta en son kontrole beraber gittik:) ama çok uzun zaman boyunca keşke 330 cc taktırsaydım dedim.. bn çok büyük istemiodum doğal olsun biraz büyüsün yeter diodum o yüzden bnm için ideal bi boyut şuanda memnunun ama anlatmak istediğim yaptırınca öle olmuo okadar sene bunu yaptırmk için uuraştım onca para döktüm ve keşke biraz daha büyük olsaydı demyeye başlıosun:) sana tavsiyem doktorunla görüş tavsiyelerini al ama sakın 300 cc den ufak taktırma:) bana taktığı protezin 300 u yok 295 cc den sonra 330 cc olanı var dr bnmkini 300 olarak düşün dedi çk az bir farkı var ama işte şimdiki aklım olsa 330 cc taktırırdım:=)
yeni olan arkadaşlar var hepinizee geçmiş olsunn.. hihoyyyt