öykücüm sana daha öncede yazmıştım sanırım kacırmışsın ben de nebil bey e olacagım nasipse ve bende senin gibi istanbulda oturuyorum buraya sık sık gelip gidiyor telefonlaşır randevu alırsan senin içinde gelir muayene ücretsiz zaten ameliyatımda burada olacak zaten burada anlaşmalı hastanesi var beni oraya götürüp muayene etmişti
Selam ben sitenize yeni katıldım. Öncelikle ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Benim merak ettiğim acaba bu ameliyat olan arkadaşlar ve olmayı planlayan arkadaşlar estetik için mi ? yoksa meme ca nedeni ile mi yaptırdılar. Ben meme ca geçirdim memem alındı ve artık yerine bir meme istiyorum. Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
Sevgilerime.
herkese tşkler arkadaşlar..elenyacım ben kasüstü olmadım dual plane oldum,ne kas üstü ne kas altı.teoman beyin uyguladığı bir yöntem.şimdi daha iyiyim arkadaşlar yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı.sızlamalarım geçti sayılır ama arada oluyor tabi.antibiyotik ve ağğrı kesici kullanıyorum ilaç olarak.ya ilk 2-3 gün biraz zor oluyor.özellikle ilk gün üstünde bi beton var gibi oluyor çünkü bantlar okadar sıkı sarılıki ve direnlerde var tabi.direnleri çıkarırken biraz sızı oldu,ama bandaj çıkarırken acımıyor korkmayın arkadaşlar.gecmiş olsun canım yaa merak etmiştim gercekten kas üstü oldugu halde bu kadar agrın varsa ben kas altı olacagım onu düşüemiyorum bile zaten korkuyodum şimdi temelli tırstım ama kararlıyım zaten benimde cok az kaldı tekrar gecmiş olsun arkadaşım
merhaba dulce,acaba dr tugrul bey hangi hastaneye bagli ve ofisi nerde ogrenebilirmiyim canim,ben dr.baris cakirdan hem randevumu hemde amaliyat gunumu almistim ama su kas zari altina kafam karistiCADIARZUInatcicivciv soylediklerine katiliyorum. Ben de insallah tam 1 hafta sonra bu saatlerde Tugrul Bey'e ameliyat olmus olacagim, iple cekiyorum. Aysem07 ben Tugrul bey'le gorusmeye gittigimde bana yaptigi diklestirmeleri göstermişti, gözlerime inanamadım. Göbeğe kadar sarkmış her biri nerdeyse 2'şer kiloluk memeleri hiç silikon kullanmadan özel bir teknikle Barbie bebeklerin memesi gibi yapmış. Özellikle dikleştirme konusunda iddiali. Görüşmeni öneririm bende.
Benimki sadece büyütme olacak.
xxdeniz, elenya - yakında ameliyat olacak kim vardı başka- hepinize bende kolay ve başarılı bir operasyon diliyorum. İnşallah çok yakında hepimiz atlatmış ve burdan sıra bekleyen arkadaşlara moral veriyor olacağız.
Sevgiler,
fashıon starr , nerelerdesin cnm?
doktor arastırmaların ne alemde , yenı bıseyler buldun mu :)
ben doktorumu sectım rahatladım , (en azından kafamda sectım ), buldugum ılk fırsatta da istanbula gıdıp gorusucem inşallah Tugrul beyle
bence sen de Tugrul beyle gorusmeyı asla es gecmemelsin fashıon cım
Selam ben sitenize yeni katıldım. Öncelikle ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Benim merak ettiğim acaba bu ameliyat olan arkadaşlar ve olmayı planlayan arkadaşlar estetik için mi ? yoksa meme ca nedeni ile mi yaptırdılar. Ben meme ca geçirdim memem alındı ve artık yerine bir meme istiyorum. Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
Sevgilerime.
sevgili dulce. çoook geçmiş olsun cnm kaydirigubbakcemile5 umarım herşey kolay geçmiş ve istediğin gibi olmuştur.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?