• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tuğrul turan beyin meme büyütme için ne kadar ücret aldığını bilen varmı acaba aranızda. çok pahalı olduğunu yazmış bazı arkadaşlar ama fiyat veren yok galiba .onur bey bana 10 milyar demişti dahamı pahalı yoksa ..inşallah değildir...

ben tanımıyorum canım o dr u ben nebil bey e ameliyat olacagım ve gecen ay 3700 ödedimama bu ay zamlanacaktı şimdiki fiyatını bilmiyorum

burada bi arkadaş kas altından ameliyatlarda silikonu cıkarma işleminin meme altından oldugunu yazmıştı hayır ben nebil beyle bu konuyuda konuştum yine koltuk altından 15 dk da cıkartılıyormuş yani ayrıyetten meme altından kesi olmuyormuş 1 de silikonun içindeki dolgu maddeside cok önemli artık serum fizyolojik degil koheziv dolu olmasını isteyin cünkü son cıkan protezmiş bu ve kesilse bile akma olmuyormuş

koltukaltindan protez takilinca gögüsalti kesisiyle mi cikarilir ki gibilerinden ben yazmistim cnm,bu cevabina Nebil Beyin sevindim ben de koltukalti olucam degistirmek gerekirse baska biyerden daha iz istemem cünkü..

sevgili aysem07. silikonsuz, normal sütyen görünümünde, balensiz, askıları ayarlı sporcu sütyeni kullandım ben. ailemde 3 kişi 3 farklı göğüs ameliyatı ve hep aynı sütyen aynı süre. 2 hafta. ama sen başka bi doktora olacaından bence doktoruna sorup ondan bilgi almalısın cnm? dediin gibi hayırlısı a.s ben kafanı karıştırmak istemem ama başka birine ameliyat olacak olsan da yinede tuğrul beyle görüş derim göğüsle ilgili. buraya kadar gelmişken. ne de olsa ömür boyu bu göğüslerle yaşıyacağız walla. dulce hiç abartmamış yani. öle aynen. bide ben hepsini gördüm ya. sen bi uğrasan ii olur cnm tuğrul beye. ısmarlama gözü kara deilde görüp konuşarak karar ver bence?[/QUOTE
selam inatcicivciv,tesekkur ederim bana yardimci oldugun icin,sen hangi dr amaliyat oldun ogrenebilirmiyim,burda dr.baris cakira gogus estetigi olan yokmu arkadaslar?eger varsa memnun olup olmadigini lutfen bana yazarmisiniz,ayrica inatcicivciv,amaliyattan sonra hastaneden cikarken nasil bir sey giymemi tavsiye edersin,kontrollere gidince dr ofisine,elbise giyindigin zaman cokmu belli olouyor sudyen ogrenebiirmiyim?a.s.

26 eylülde ameliyat oluyorum.kas altı anatomik yapıda .mühendis olduğum için ofiste birsürü erkek var ve hepside çok meraklı tipler.
ameliyattan 1 hafta sonra sizce cok fark edilir mi?
Koyu renk bol gömlekler almayı düşünüyorum 2-3 hafta onları giyerim sonrada gözleri alışır sanırım.

aysem07 burdan bildigim kadariyla mia ve blackangel Baris Cakira ameliyat oldular ve ikiside memnundular,kaszarina takildigi icin fazla da agri cekmediler

ben ikinizden de sonra olucam sizleri soru yagmuruna tutarim artik sizde nasildi fln :1rolleyes:..umarim fazla agri sizi cekmeden sorunsuzca atlatiriz hepimiz,büyüklüge karar verdiniz mi dulce,kasalti mi kesi nerden olucak?

sevgili xxdenizxx, benim kasüstü memealtı kesisi olacak canım. (Bu anlamda herkese bir rol model olacağım bakalım göğüs dokusu az olan birine nasıl olacak kas üstü.)Büyüklüğü biraz Tuğrul beye bıraktım ben, doğal ama olduğuna da değecek kadar olması taraftarıyım dedi zaten. Bana 240-260 cc olabilir dedi ama ameliyata 5 farklı boyda protezle giriyo ve en güzel olanını takıyor gerekirse değiştiriyormuş. Benim protezim silikon, sıvı jel değil, pürtüklü yuvarlak ve high profile olacak.

Operasyonu etiler hattat'ta olacağım bekleyemiyorum Allahım salı gününüüüüüü sırnaşık şey Salı öğleden sonra eve gelince ciddi bir ağrım olmazsa yazacağım size merak etmeyin.:dance:

merakla bekliyorum dulcecim simdiden gecmis olsun diyorum insallah fzla aci cekmeden -ki kasüstü daha agrisiz-güzel bir sonucla dönersin..

peki size bir sorum daha olacak . tuğrul bey meme büyütmeyi sadece sedasyon yöntemi ile mi yapıyor.bu yöntemin güvenilirliği hakkında neler anlattı.cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

peki size bir sorum daha olacak . tuğrul bey meme büyütmeyi sadece sedasyon yöntemi ile mi yapıyor.bu yöntemin güvenilirliği hakkında neler anlattı.cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar

Evet kasaltına bile koysa sedazyon ile yaptığını bende burda bitezkızından öğrenmiştim. Sonra biraz internetten araştırdım ve Amerika'da da özellikle kasüstü yapılan ameliyatlarda ağırlıklı bu yöntemin uygulandığını öğrendim. Yöntem aslında lokal anestezi + sedazyon yani meme bölgesi tamamen uyuşuyor ancak sakinleşmen için, bilincin tamamen açıkken operasyon zorlaşabileceği için sedazyon yapılıyor. Tamamen hastanın paniklememesi için anladığım kadarıyla. Böylece operasyon anında mantığın açık olmadığı için olayı hatırlamıyorsun ama baygın da olmuyorsun. Bence süper bir yöntem niye durduk yere narkoz yiyesin ki. Kendim tecrübe edince nasıl birşey olduğunu daha detaylı anlatabilirm.

merhaba dulce,ama ben dr baris cakirdam amaliyat randevumu aldim,simdi burun ve gogus amaliyatini her ikisini ayni zamanda olacagim icin birini bir dr birinide baska dr olmaz,ben dr.barisla yuz yuze daha gorusmedim,yurt disinda yasadigim icin,ama yolladigi resimlerle ve ilgisiyle beni tatmin etti,hayirlisi diyelim ben ona burun konusunda ne kadar cok guvendiysem gogus konusundada guveniyorum,yolladigi resimlerde superdi,ayrica ben sporcu sudyeni alicam ama yarim atlet seklinde sanirim,ama siz sanirim ondan kullanmadiniz,nasil birsey bana anlatabilirmisiniz,yani normal slikonsuz sudyenmi kullandiniz?birde amaliyattan sonra goguste o sargilar 1 hafta kaliyormu?tesekkurler.....a.s.

aysem07, özel mesajlaşman kapalı olduğu için mesaj atamadım sana,mail adresimi yazacaktım.. Bana Barış Çakır'ın gönderdiği resimleri gönderebilir misin? Özel mesaj ayarlarıyla oynarsan mail adresimi yazabilirim sana..

merhaba arkadaşlar kusura bakmayın yoğun çalışıyorum cevap yazamadım yorumlarında çoğunu okuyamadım. Elenya cım benim çok ağrım olmadı o yüzden ağrı kesici almaya gerek duymadım sadece ameliyat olduğumun ilk günü sabah ağrı kesici bir iğne oldum o kadar hatta şunu diyebilirim ki ağrı kesici iğneyi ilk gün arkamı dönemeyeceğim diye bacağımdan vurmuştu hemşire bacağımın ağrısı daha çok oldu. Ağrıdan çok korkma ama en kötü ihtimalle ağrı kesici alırsın ben şu an 80b kullanıyorum ama ölçüyü doktora sorman daha doğru olur sporcu sütyeni dedikleri öle sıradan sıkı tutmayı sağlayan bi sütyen büyütülecek bişey değil bş arkadaş kime ameliyat olduğumu sormuş ben nebil beye ameliyat oldum çok memnun kaldım doktorumdan benimle sütyen almak için mağazaya bike geldi saolsun:) doktor konusunda hiç pişman olmadım iyi de onu seçmişim. Bi de ameliyat giysisi veriyolar onu giyiyorsun zaten 1 gece kalıp çıktığın için hastaneden kendi kıyafetlerini giyebilirsin. Öle belli felan olmuyoo kıyafetten rahat ol benim kışa deng gelmişti bide kalın kıyafetlerden kimse anlamadı zaten ameliyat olacaklara başarılı olmasını diliyorum soruları yanıtlarım severek ama geç yazıyorum kusura bakmayın ben de çok araştırma yaptım ameliyat önce onun için sizi çok iyi anlıyorum

kızlar benimde ameliyatım yarın..teoman beye oluyorum.cvp yazarım daha sonra kızlar,dua edin...

inşallah istediğin gibi göğüslere kavuşursun canım...haydi hayırlısı bakalım . bir ameliyat görecez sonunda desene. .sıradaki dulce sanırım..bi kaç kişi ameliyat olunca forum hareketleniyor.

dreamer ameliyatının ilk günü yazamasın belki ama 2. günü olsun bizi haberdar et benimde cok az kaldııııııı bayramdan sonraki ilk pazar oluyorum nasipse.inşallah istedigin gibi olur canım merakla bekliyorum şimdiden gecmiş olsun

oliviay canım biliyosun ki bende nebil bey e olacagım nebil bey konusunda bende sana katılıyorum drgibi görmüyorum ben onu artık arkadaş gibi sanki adam 2 kez sırf benim için 2 kez ankaradan buraya geldi sorularımı cevaplamaya ve panigimi gidermeye ve 1 kuruşta para vermedim gecen telde konuştuk yine bugünlerde yine gelecekmiş benimle konuşmaya ondan sen gibi bende cok memnunum başka dr larada gittim naci celik barış bey falan ama bende onda karar kıldım inşallah sonuc istedigim gibi olur canım senin gögüslerin nasıl artık cok güzel duruyordur bende gelsem bi o günlere ahhhhhh ah.

merhaba elenya uzun zaman geçti üzerinde evet şimdi bomba gibiler:) ama sanki ben hep böyleymişim gibi geliyo bana insan çabuk alışıyor başarılı bir operasyonla senin de öyle olacağına inanıyorum. Evet Nebil Bey dr gibi değil çok tatlı bir insan

Back