• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ddreamer, ameliyatın bugün oldu bitti herhalde, insallah super olmustur, sonuctan memnun olmani ve fazla agri sizi cekmemeni diliyorum cnm, toparlaninca bize yaz.

elenya, tuğrul bey dedi ki arkadaslar sure tutmus ben bilmiyorum ortalama 27 dakikada bitiyor dedi, hatta ben sok oldum teki mi dedim :) hayır ikisini de 27 dakkada takiyormus. ayrica hic aklimdan cikmayan bir ayrinti da su: ameliyatta 1 paket gazli bez acilirmis, ama 2 minik parca gazli bez bile kan olmazmis. yani kasüstü olunca cok basit bir operasyonmus. tabii ki anestezi vs. genel toplamda girip cikman belki 1,5-2 saat sürüyordur...

hakikaten bu sıra çok ameliyat olacak var bayağı hareketlendi forum :)

selgili dulce kas altı olunca ameliyat daha uzun sürüyordur sanırım,sen naptın ne zaman olacaksın şimdi en erken olacak kim var acaba kanalda benden önce olacak başka birisi varmı ki?

inatcı civciv o kadar kısa sürmesine cok sevindim benimde ameliyat zamanıma az kaldıkca telaşımda artıyor desem yeridir senin ne zaman ?

koltukaltindan takilan silikonlar yine ayni yerden cikartilamiyor di mi,cikartirkende gögüsaltinda iz olucak:çok üzgünüm:
Iz demisken 3 ay sonrasindaki görünümleri nasil cnm?bari izlerinin resmini koysanayerimsenibenhic farkeden oldu mu izlerini?

yok cnm yine koltukaltından çıkarılıyor:)) yani iz filan yok.. benim koltuk altımdaki izler incecik çizgi.yanii bu zamana kadar görüpte ameliyat izimi diyen olmadı..:)) suan bahsettiğim gibi yumşadılar ve hafif kıvrmlar oluştu.açıp göstermeme rağmen anlaan bi kişi bile çıkmadı:))

Arkadaşlar,kas altına damla protezin görüntüsüyle kas altına yuvarlak protezin görüntüsünün arasındaki farkı çokk merak ediyorum..Bana bu farkı anlatabilecek veya resim gösterebilecek birileri varr mı fisfisfis :ecrin_bebek:lütfeen..

ddreamer 2 gün oldu hala ses seda yok merak ediyorum canım ne oldu canın cokmu yanıyor nasılsın iyimisin hiç olmazsa evet yaz merak ettim durumunu

kızlar mrk etmişsiniz tşk.ayın 20sinde ameliyatımı oldum teoamn beye.280 damla protez dual plane olarak yaptı.meme altı.yani ne kas altı ne kas üstü,ikisininde avantajlarını taşıyormuş.teoman bey çok şeker biri öncelikle ve çok ilgili.ameliytım ayılmamla filan beraber 1.5 saat sürmüş.uyandığımda göğsümde sanki beton var gibiydi,çok sancım vardı.ve göğsüm sıkıca bantlarla sarılmıştı.iki tarafındada kan için hortumlar salınmıştı.serum takıldı,iğne vurdular.yataktan ilk kalktığında ise baya zor oluyor.hemşire ve annem yardımıyla kallktım ve tabi narkoz etkiside olduğu için baş dönmesi oluyor ilk etapta.çok zorlandım yani kızlar.ilk 3 gün ağrıya,sızlamaya hazırlıklı olun ve sabırlı olun.bugün kontrole gittim ve bantlarımı aldı,bi sorun yok şükür gayet ii dedi.şimdi 80 b takıyorum ama basık ve sıkışık tabi.şişlik çok olmamış bende. 3 ay kadar sürermiş şekil alması ozaman dahada irileşecek şekli belli olacak.ben çok memnunum.size tavsiyem çok büyük yaptırmayın kızlar vücudunuza göre olsun.doktorunuza bırakın.çünküü gerçekten büyük göğüs her açıdan daha riskli ve kapsüllenme olayı daha fazla oluyoumş.umarım herkesin istediği gibi olur.umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir.zorda olsa yazdım,bilgilendirmek istedim,daha sonra yine yazarım.

gecmiş olsun canım yaa merak etmiştim gercekten kas üstü oldugu halde bu kadar agrın varsa ben kas altı olacagım onu düşüemiyorum bile zaten korkuyodum şimdi temelli tırstım ama kararlıyım zaten benimde cok az kaldı tekrar gecmiş olsun arkadaşım

fashion cım kas altı damla olan sevgıllı quanneydı :) gayet guzeldı hatırlıyosun , kas altı yuvarlak olan da aslıselendı , valla o da cok guzeldı :)
teoman dogan uzmantv dek ıvıdeosunda, goruntunun doktorun teknegıne baglı oldugunu soylemıs..

Ama ben aslıselen'İn fotoğrafını görmedim kii :a015:

kızlar herkese merhaba. Sonunda benim de oldu bitti çok şükür çok da kolay oldu. Dün sabah gittim ameliyata inip çıkmam toplam 1 saat sürdü. Narkoz olmadığı için çok rahattım, sedasyon ile sanki tatlı bir uyku uyudum, ve çok güzel bir şekilde uyandım. Lokal anestezinin etkisinden olsa gerek göğsümde hiçbir ağrı hissetmedim uyandığımda. Eve gitmek için 2.kez ayağa kalktığımda başım döndü, neyse eve geldim. Hiçbirşey yiyemedim ne yediysem ne içtiysem kustum bende olan tek sorun bu oldu. Neyse gece 10 gibi uyudum sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan çay içtim peynir ekmek yedim ve kendime geldim. Ağrı kesici aldım 1 tane gün içinde rahat olayım diye. Şu an çok iyiyim hiç bir ağrım yok, sadece bazı kol hareketlerini yaparken göğsümde sanki spor yapmaktan tutulmuşum gibi bir his var. o kadar.

benim kas üstüne 260 cc kondu şu an bandajlı ve 1 hafta böyle kalacak o yüzden göremedim ama bence bandajlı haliyle bile süper oldu. büyüklüğü ideal benim vücuduma göre cuk oturdu bence. Gerçeken doktora bırakın.

ddreamer sana da çok geçmiş olsun canım, iyi haberleini aldığıma sevindim.
Darısı herkesin başına kızlar, ağrı çekmekten korkanlara Tuğrul bey'le mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim, gerçekten burda yazılanlar gibi hiç ağrım olmadı benim inşallah da bundan sonra olmaz.

sevgiler,

ddreamer ve dulce her ikinize de gecmisler olsun...
Dulce anladagim kadariyla sen hastanede de kalmadan hemen eve gelmissin ve cok rahatsin ne güzel ya insallah hepimizinki böyle gecer,cok sevindim senin adina..sedasyonla narkozun farki ne kizlar ya bu konuda cahilim sonucta narkozdan hepimiz korkuyoruz böyle bir yol varsa niye diger doktorlar da bunu kullanmiyor acaba??

dulce cim gecmiş olsun rahat bi operasyon gecirdigine cok sevindim inan ben olmuş kadar rahatladım ddremear ve sen de oldunuz ne güzel sanırım yakın zamanda olacak olan tek ben kaldım ne olur banada dua edin benimde rahat gecsin 10 günüm kaldı benimde ama ikinizinde sancısınız az olmasının en büyük sebebi kas üstü olması olabilir kas altı olanlar daha cok agrılı oluyormuş bakalım benim adrı sancı evram nasıl olacak tekrar gecmiş olsun iyi günlerde kullan canım

Dulce ve Ddreamer ikinize de çok geçmiş olsun,inşaallah kısa zamanda iyileşip cici bici kıyafetler giyebilirsiniz...Elenya sana da ameliyatında şimdiden bol şanslar,inşaallah ağrısız,acısız,sızısız istediiğin göğüslere kavuşursun... Kızlar darısı inşaallah başımıza ...:Saruboceq:
sositososito

Hepinizin geçmiş olsun dileklerinize tşk ederim kızlar. Bitezkızı , hele sana ekstra tşk ediyorum senin sayende Tuğrul Bey'i keşfettim ben. Hakkaten acayip kolay oldu , şu an en büyük derdim beni sıkan bandajlarım başka hiç bir sıkıntım yok:nazar:

Elenya'cım ne diren takıldı ne birşey, nerdeyse dişçiye tedaviye gitmek gibi desem abartmış olmam yani. Tansiyonum düşük olmasa midem bulanmasaydı ilk gün - ki bu herkese olan bişey değil - daha da basit olacaktı.

İşte ben de onu dedim ya zaten ilk Bitezkızı'ndan duyunca narkozsuz ve acısız bir yöntem varsa neden bunu araştırmayayım dedim. Diğer doktorlar neden bunu yapmıyor anlamıyorum bu bir devrimdir belki dedim...bakın eski yazışmalara.

Kendi işimi kendim görebiliyorum, çocuklara yemek bile yedirdim dün, normal hayata hemen döndüm. Kendi kardeşimden biliyorum normale dönmesi daha uzun sürmüştü.

Bandajların açılış gününü iple çekiyorum bayramda açılacak sonrasında yine yazarım size.
Darısı herkesin başınahihoyyyt

yaaaa... bendee istiorumm ama olmuyor olamıyor birtürlü yaa sizi çok kıskanıyorum kızlar valla ama kötü niyetli değilim inanınki .. sizin adınıza çok sevindim ççok çok geçmişler olsun ikinizede sevgiler

kızlar herkese merhaba. Sonunda benim de oldu bitti çok şükür çok da kolay oldu. Dün sabah gittim ameliyata inip çıkmam toplam 1 saat sürdü. Narkoz olmadığı için çok rahattım, sedasyon ile sanki tatlı bir uyku uyudum, ve çok güzel bir şekilde uyandım. Lokal anestezinin etkisinden olsa gerek göğsümde hiçbir ağrı hissetmedim uyandığımda. Eve gitmek için 2.kez ayağa kalktığımda başım döndü, neyse eve geldim. Hiçbirşey yiyemedim ne yediysem ne içtiysem kustum bende olan tek sorun bu oldu. Neyse gece 10 gibi uyudum sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan çay içtim peynir ekmek yedim ve kendime geldim. Ağrı kesici aldım 1 tane gün içinde rahat olayım diye. Şu an çok iyiyim hiç bir ağrım yok, sadece bazı kol hareketlerini yaparken göğsümde sanki spor yapmaktan tutulmuşum gibi bir his var. o kadar.

benim kas üstüne 260 cc kondu şu an bandajlı ve 1 hafta böyle kalacak o yüzden göremedim ama bence bandajlı haliyle bile süper oldu. büyüklüğü ideal benim vücuduma göre cuk oturdu bence. Gerçeken doktora bırakın.

ddreamer sana da çok geçmiş olsun canım, iyi haberleini aldığıma sevindim.
Darısı herkesin başına kızlar, ağrı çekmekten korkanlara Tuğrul bey'le mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim, gerçekten burda yazılanlar gibi hiç ağrım olmadı benim inşallah da bundan sonra olmaz.

sevgiler,

canım cok gecmıs olsun sana darısı basıma:)
tugrul beyın soyadını solermısın netden ulasıyımm

merhaba elenya uzun zaman geçti üzerinde evet şimdi bomba gibiler:) ama sanki ben hep böyleymişim gibi geliyo bana insan çabuk alışıyor başarılı bir operasyonla senin de öyle olacağına inanıyorum. Evet Nebil Bey dr gibi değil çok tatlı bir insan

canım cok sevındım senın adına.. amelıyat ucretı nekdr yazarmısın bana lutfenn

Back