koltukaltindan takilan silikonlar yine ayni yerden cikartilamiyor di mi,cikartirkende gögüsaltinda iz olucak:çok üzgünüm:
Iz demisken 3 ay sonrasindaki görünümleri nasil cnm?bari izlerinin resmini koysanayerimsenibenhic farkeden oldu mu izlerini?
fashion cım kas altı damla olan sevgıllı quanneydı :) gayet guzeldı hatırlıyosun , kas altı yuvarlak olan da aslıselendı , valla o da cok guzeldı :)
teoman dogan uzmantv dek ıvıdeosunda, goruntunun doktorun teknegıne baglı oldugunu soylemıs..
kızlar herkese merhaba. Sonunda benim de oldu bitti çok şükür çok da kolay oldu. Dün sabah gittim ameliyata inip çıkmam toplam 1 saat sürdü. Narkoz olmadığı için çok rahattım, sedasyon ile sanki tatlı bir uyku uyudum, ve çok güzel bir şekilde uyandım. Lokal anestezinin etkisinden olsa gerek göğsümde hiçbir ağrı hissetmedim uyandığımda. Eve gitmek için 2.kez ayağa kalktığımda başım döndü, neyse eve geldim. Hiçbirşey yiyemedim ne yediysem ne içtiysem kustum bende olan tek sorun bu oldu. Neyse gece 10 gibi uyudum sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan çay içtim peynir ekmek yedim ve kendime geldim. Ağrı kesici aldım 1 tane gün içinde rahat olayım diye. Şu an çok iyiyim hiç bir ağrım yok, sadece bazı kol hareketlerini yaparken göğsümde sanki spor yapmaktan tutulmuşum gibi bir his var. o kadar.
benim kas üstüne 260 cc kondu şu an bandajlı ve 1 hafta böyle kalacak o yüzden göremedim ama bence bandajlı haliyle bile süper oldu. büyüklüğü ideal benim vücuduma göre cuk oturdu bence. Gerçeken doktora bırakın.
ddreamer sana da çok geçmiş olsun canım, iyi haberleini aldığıma sevindim.
Darısı herkesin başına kızlar, ağrı çekmekten korkanlara Tuğrul bey'le mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim, gerçekten burda yazılanlar gibi hiç ağrım olmadı benim inşallah da bundan sonra olmaz.
sevgiler,
merhaba elenya uzun zaman geçti üzerinde evet şimdi bomba gibiler:) ama sanki ben hep böyleymişim gibi geliyo bana insan çabuk alışıyor başarılı bir operasyonla senin de öyle olacağına inanıyorum. Evet Nebil Bey dr gibi değil çok tatlı bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?