• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba elenya ben de farklılık olduğu için biri 250 diğeri 225cc canım 1.72 boy ve 55 kiloyum bedenime göre 250 ideal benim için vücut ölcülerine göre karar ver evet tabikii herşey güllük güliztanlık olmuyoo 1 ay felan ancak kendine geliyosun ben 2 hafta boyunca babam sabahları kaldırdı beni ama kardeşim mesela beni 9 aydır görmemişti. bana abla çok doğal senin gibi duruyor sanki dedi zamanla oturuyo zaten ama dayanılamayacak acılar değil tabii kollarını kullanmakta biraz zorlanıyosun ilk zamanlar ama şimdi çok iyiyim iyi ki de yaptırmışım diyorum hiç korkma cesaretini topla zamanla herşey daha da güzelleşiyor

oliviay sen de hic his kaybi oldu mu ve izlerin bilmeyenler tarafindan farkediliyor mu nasillar??

bi de 2 hafta yalniz kalkamamissin yataktan beni yine sikintilar kapladi simdi,esim bana 10-14 gün kadar bakabilecek sonrasinda oglumla basbasa kalicam oof ooof bayagi zor olacak anlasilan doktorum 10 gün sonra dikkatlice kucagina alabilirsin demisti ??

sevgili xxdenizxx. sakın hiç merak etme cnm. :1hug: ben gözlerimle gördüm. ikinci gün yollardaydı ve kızı da kucağında kuzenimin. benim rahat etmem 3 gün aldı ama dikleştirme oldum o göğüs büyütme oldu. benle kıyaslandıında ameliyat olmamış gibiydi sanki. fisfisfis hastanede hiç kalmadı ve etesi günde ortalardaydı cnm. kızıda kucağındaydı dediim gibi. için rahat olsun hiiiç merak etme. öööle 10 gün falan ne? hiç zor olmayacak cnm. a.s

herkeste farkli olacagini bildigim halde moral oldu valla :sm_cool: peki kuzenin kasalti mi olmustu cnm ?

olivya canım yaaa 225 ve 250 cc ler cak beden sütyene tekabül ediyor ben şimdi 77 ve süngerlisinden kullanıyorum 225 veya 250 taktırırsam kac beden takacagım o zaman ve arası ayrıkmı ben ona cok dikkat ediyorum biri bi tarafta digeri bi tarafta olmasın veee :)) ellenince belli oluyormu malum evliyim:)

merhaba elenya ben şu an 80b kullanıyorum ama kalıba göre 85b de olabiliyor. merak etmene gerek yok eğer iyi bir doktor seçersen gerçek gibi oluyor hiç anlaşılmıyor silikon ele felan gelip hissedilmiyor. Arası ayrık değil benim ideal :) ama dediğim gibi bunda gögüs kafeinin ölçüsü önemli doktor bey bu konuda sana bilgi verir. Arkadaşlar bi de şunu sölemek istiyorum ameliyat olmadan önce bu sitede çok yorum okudum bazı kişiler ertesi gün kalktım alış veriş yaptım yada ağırlık kaldırabiliyordum yazmışlar evet herkesin ağrı eşiği farklı ama unutmayın ki ameliyat oluyoruz yani baya ciddi bir şey aslında hele bi de kas altı ise daha da sancılı bir süreç oluyor benim anladığım birşey varsa ameliyat olduktan sonra bazı yorumların çok abartıldığı ben ağrı kesici hiç kullanmadım ama öle çocuk kucaklamak felan en az 2 hafta sonra olur bence

deniz merhaba evet his kaybı sağ tarafımda oldu ama zamanla geçiyor bi de kas altı yaptırmanızı öneririm kesinlikle

merhaba elenya ben şu an 80b kullanıyorum ama kalıba göre 85b de olabiliyor. merak etmene gerek yok eğer iyi bir doktor seçersen gerçek gibi oluyor hiç anlaşılmıyor silikon ele felan gelip hissedilmiyor. Arası ayrık değil benim ideal :) ama dediğim gibi bunda gögüs kafeinin ölçüsü önemli doktor bey bu konuda sana bilgi verir. Arkadaşlar bi de şunu sölemek istiyorum ameliyat olmadan önce bu sitede çok yorum okudum bazı kişiler ertesi gün kalktım alış veriş yaptım yada ağırlık kaldırabiliyordum yazmışlar evet herkesin ağrı eşiği farklı ama unutmayın ki ameliyat oluyoruz yani baya ciddi bir şey aslında hele bi de kas altı ise daha da sancılı bir süreç oluyor benim anladığım birşey varsa ameliyat olduktan sonra bazı yorumların çok abartıldığı ben ağrı kesici hiç kullanmadım ama öle çocuk kucaklamak felan en az 2 hafta sonra olur bence

Ne kadar kendimizi iyi hissedersek hissedelim doktorlar da hemen agirlik kaldirilmasini önermiyorlar ztn benim doktrum 10 gün sonra cocugunu kaldirman gerektiginde kaldirabilirsin demisti,agri sizi olmasa da silikonlarin yerlesmesi icin icten tam olarak iyilesme söyle bir 6 haftayi buluyor arastirdigim kadariyla,ama haftalarca kollarimi kullanamadim kalkamadim bisey kaldiramadim türünden yazilar da abartili geliyor bana,umarim ben yazmam o tarz seylerşutarafagitti

agrı kesici kullanmadan nasıl dayanabildin o agrılara yoksa benmi abartıyorum o kadar cok agrı olmuyormu canım yaa? ben şimdiden agrı olayına alıştırdım kendimi ama narkoz olayına hala alıştıramadım narkozdan acayip korkuyorum

oliviya 225 cc 80 bendene 250 cc de 85 bedenemi tekabül ediyor canım?

Elenyacim 225 cc 80 bedene denk gelir diye birsey yok cnm oliviyanin daha önceki ölcüsünü bilmiyorsun ki,mesela gögüs ölcüsü 90 cm olan birine 225 takilirsa farkli ölcü cikar 75 olan birine takilirsa farkli ölcü cikar

anladım denizcim ben gögüs ölcümü bilmedigim için kac takılırsa ne cıkar bilmiyorum sen ne yaptım nasıl gidiyor araştırmaların rahatladınmı biraz

kızlar nebil beyle az önce uzun uzun konuştum ameliyatım bayramdan sonraki ilk pazar günü sabahtan olacak

anladım denizcim ben gögüs ölcümü bilmedigim için kac takılırsa ne cıkar bilmiyorum sen ne yaptım nasıl gidiyor araştırmaların rahatladınmı biraz

Ben su an beklemedeyim ayin 30 unda randevum var büyüklüge karar vericez sonrasinda 5 kasimi bekliycem,hadi hayirlisi günün de belli olmus ben ameliyat olana kadar sen herseyi arkanda birakmis olucaksin,dilerim hepimizin ki güzel gecer söyle 3-4 ay sora biz diger arkadaslara tecrübelerimizi anlatiriz korkmayin diye a.s

selam oliviay,oncelikle gecmis olsun dr kim oldugunu ogrenebilirmiyim canim,bende gogus diklestirme ve gogus buyutme olacagim,atrica bir sorum daha olacakti,hastanede kaldigin gece oranin elbisesiylemi yattin yoksa kendi getirdigin kiyafetlemi yattin?kontrollere gidince doktora,ilk haftalar,spor sudyeni giyilmesi gerekiyor sanirim bir kac hafta sik tutmasi icin,badi yada elbiseyle sporcu sudyeni icinde cokmu belli oluyor ogrnmek istiyorum,amaliyat olmus arkadaslar lutfen beni bu konuda aydinlatabilirmi?tesekkurler.....a.s.

Inatcicivciv soylediklerine katiliyorum. Ben de insallah tam 1 hafta sonra bu saatlerde Tugrul Bey'e ameliyat olmus olacagim, iple cekiyorum. Aysem07 ben Tugrul bey'le gorusmeye gittigimde bana yaptigi diklestirmeleri göstermişti, gözlerime inanamadım. Göbeğe kadar sarkmış her biri nerdeyse 2'şer kiloluk memeleri hiç silikon kullanmadan özel bir teknikle Barbie bebeklerin memesi gibi yapmış. Özellikle dikleştirme konusunda iddiali. Görüşmeni öneririm bende.
Benimki sadece büyütme olacak.
xxdeniz, elenya - yakında ameliyat olacak kim vardı başka- hepinize bende kolay ve başarılı bir operasyon diliyorum. İnşallah çok yakında hepimiz atlatmış ve burdan sıra bekleyen arkadaşlara moral veriyor olacağız.
Sevgiler,

evet dulce senin daha az zamanın kalmış olur olmaz ne olur bizede haber ver şimdiden gecmiş olsun diyorum kararlaştırdınızmı ne tip olacagına serum fizyolojikmi olacak içleri?benimde cok az kaldı bayramdan sonraki ilk pazar inşallah şimdiden ameliyattan mutlu 1 şekilde cıkmasını diliyorum canım

Inatcicivciv soylediklerine katiliyorum. Ben de insallah tam 1 hafta sonra bu saatlerde Tugrul Bey'e ameliyat olmus olacagim, iple cekiyorum. Aysem07 ben Tugrul bey'le gorusmeye gittigimde bana yaptigi diklestirmeleri göstermişti, gözlerime inanamadım. Göbeğe kadar sarkmış her biri nerdeyse 2'şer kiloluk memeleri hiç silikon kullanmadan özel bir teknikle Barbie bebeklerin memesi gibi yapmış. Özellikle dikleştirme konusunda iddiali. Görüşmeni öneririm bende.
xxdeniz, elenya - yakında ameliyat olacak kim vardı başka- hepinize bende kolay ve başarılı bir operasyon diliyorum. İnşallah çok yakında hepimiz atlatmış ve burdan sıra bekleyen arkadaşlara moral veriyor olacağız.
Sevgiler,

ben ikinizden de sonra olucam sizleri soru yagmuruna tutarim artik sizde nasildi fln :1rolleyes:..umarim fazla agri sizi cekmeden sorunsuzca atlatiriz hepimiz,büyüklüge karar verdiniz mi dulce,kasalti mi kesi nerden olucak?

Sevgiler,

merhaba dulce,ama ben dr baris cakirdam amaliyat randevumu aldim,simdi burun ve gogus amaliyatini her ikisini ayni zamanda olacagim icin birini bir dr birinide baska dr olmaz,ben dr.barisla yuz yuze daha gorusmedim,yurt disinda yasadigim icin,ama yolladigi resimlerle ve ilgisiyle beni tatmin etti,hayirlisi diyelim ben ona burun konusunda ne kadar cok guvendiysem gogus konusundada guveniyorum,yolladigi resimlerde superdi,ayrica ben sporcu sudyeni alicam ama yarim atlet seklinde sanirim,ama siz sanirim ondan kullanmadiniz,nasil birsey bana anlatabilirmisiniz,yani normal slikonsuz sudyenmi kullandiniz?birde amaliyattan sonra goguste o sargilar 1 hafta kaliyormu?tesekkurler.....a.s.

burada bi arkadaş kas altından ameliyatlarda silikonu cıkarma işleminin meme altından oldugunu yazmıştı hayır ben nebil beyle bu konuyuda konuştum yine koltuk altından 15 dk da cıkartılıyormuş yani ayrıyetten meme altından kesi olmuyormuş 1 de silikonun içindeki dolgu maddeside cok önemli artık serum fizyolojik degil koheziv dolu olmasını isteyin cünkü son cıkan protezmiş bu ve kesilse bile akma olmuyormuş

Back