sevgili xxdenizxx. sakın hiç merak etme cnm. :1hug: ben gözlerimle gördüm. ikinci gün yollardaydı ve kızı da kucağında kuzenimin. benim rahat etmem 3 gün aldı ama dikleştirme oldum o göğüs büyütme oldu. benle kıyaslandıında ameliyat olmamış gibiydi sanki. fisfisfis hastanede hiç kalmadı ve etesi günde ortalardaydı cnm. kızıda kucağındaydı dediim gibi. için rahat olsun hiiiç merak etme. öööle 10 gün falan ne? hiç zor olmayacak cnm. a.s
merhaba elenya ben şu an 80b kullanıyorum ama kalıba göre 85b de olabiliyor. merak etmene gerek yok eğer iyi bir doktor seçersen gerçek gibi oluyor hiç anlaşılmıyor silikon ele felan gelip hissedilmiyor. Arası ayrık değil benim ideal :) ama dediğim gibi bunda gögüs kafeinin ölçüsü önemli doktor bey bu konuda sana bilgi verir. Arkadaşlar bi de şunu sölemek istiyorum ameliyat olmadan önce bu sitede çok yorum okudum bazı kişiler ertesi gün kalktım alış veriş yaptım yada ağırlık kaldırabiliyordum yazmışlar evet herkesin ağrı eşiği farklı ama unutmayın ki ameliyat oluyoruz yani baya ciddi bir şey aslında hele bi de kas altı ise daha da sancılı bir süreç oluyor benim anladığım birşey varsa ameliyat olduktan sonra bazı yorumların çok abartıldığı ben ağrı kesici hiç kullanmadım ama öle çocuk kucaklamak felan en az 2 hafta sonra olur bence
oliviya 225 cc 80 bendene 250 cc de 85 bedenemi tekabül ediyor canım?
anladım denizcim ben gögüs ölcümü bilmedigim için kac takılırsa ne cıkar bilmiyorum sen ne yaptım nasıl gidiyor araştırmaların rahatladınmı biraz
Inatcicivciv soylediklerine katiliyorum. Ben de insallah tam 1 hafta sonra bu saatlerde Tugrul Bey'e ameliyat olmus olacagim, iple cekiyorum. Aysem07 ben Tugrul bey'le gorusmeye gittigimde bana yaptigi diklestirmeleri göstermişti, gözlerime inanamadım. Göbeğe kadar sarkmış her biri nerdeyse 2'şer kiloluk memeleri hiç silikon kullanmadan özel bir teknikle Barbie bebeklerin memesi gibi yapmış. Özellikle dikleştirme konusunda iddiali. Görüşmeni öneririm bende.
Benimki sadece büyütme olacak.
xxdeniz, elenya - yakında ameliyat olacak kim vardı başka- hepinize bende kolay ve başarılı bir operasyon diliyorum. İnşallah çok yakında hepimiz atlatmış ve burdan sıra bekleyen arkadaşlara moral veriyor olacağız.
Sevgiler,
Inatcicivciv soylediklerine katiliyorum. Ben de insallah tam 1 hafta sonra bu saatlerde Tugrul Bey'e ameliyat olmus olacagim, iple cekiyorum. Aysem07 ben Tugrul bey'le gorusmeye gittigimde bana yaptigi diklestirmeleri göstermişti, gözlerime inanamadım. Göbeğe kadar sarkmış her biri nerdeyse 2'şer kiloluk memeleri hiç silikon kullanmadan özel bir teknikle Barbie bebeklerin memesi gibi yapmış. Özellikle dikleştirme konusunda iddiali. Görüşmeni öneririm bende.
Benimki sadece büyütme olacak.
xxdeniz, elenya - yakında ameliyat olacak kim vardı başka- hepinize bende kolay ve başarılı bir operasyon diliyorum. İnşallah çok yakında hepimiz atlatmış ve burdan sıra bekleyen arkadaşlara moral veriyor olacağız.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?