cnm cok fazla düşünülcek bişi diil kii bence.. göğüslerden memnun diilseniz, daha güzelini istiosanız ve durumunuzda yerindeyse gidip yaptırcaksınız yani.. hıı ben nie rahattımm çünkü begenmesem tek koltuk altlarımdaki izler kalcaktı ve cıkarttırcaktım.çünkü ilk 1 sene deforme olmuyormuş.yani ne kaybederim ki.. içimde kalmaz die düşündüm en azından.. benim aklımda kalcagına param yansın daha iyi dedim ve aklıma sokmamla gidip yaptırmam bir oldu:) ve de cooook memnunumm..ohhh vallaaa :)))
ayşem daha ameliyatına cok var bence dr un sana önerecektir zaten net e sporcu sütyeni yazıp girersen cıkıyor hepsi sıkıyor insanı benimde bildigim bu kadar canım bende bayramdan sonra ameliyat olacagım nasipse
ya fashıon 'cım ya :) tam aklımda artık hıc bı soru kalmamıstı . doktorumu da secmıstım , nerden buldun sımdı bu yazıyı ama :)
fashion- starrr arkadaşım merhaba..bayadır seninle yazışamadım.benim ameliyat şansım çok az ama yinede ısrarla konuyu takibe ve araştırmaya uğraşıyorum .benim emin olamadığım birşey var.ben üç doktora muayene olmuştum.onur bey kas altı yada üstü diye açıklama yapmadı bana.bende acemilik işte sormadım.çünki fiyatı duyunca orada ameliyat olamıyacağımı anladım.sonra naci beye muayene oldum o kesinlikle kas altı dedi.çünki emzirmiş bir bayansınız dedi.göğüs dokunuz çok az dedi.üçüncü olarak doktor nuri soysal beye muayene oldum oda bana göğüs dokunuz yeterli eğer protezi kas altı koyarsam zamanla memeniz sarkar ama protez kasın altında sabit kalır dedi.buda son derece kötü bir görüntü oluşturur dedi.şimdi sorumu soruyorum ..HANGİSİ DOĞRU YA....bu aşamada devreye başka bir yöntem giriyor.kas zarı arkasına protezi koymak.yani kimsenin değil benim dediğim olsun bari.tabi oda belki..sevgiyle kal
gerçi bu forumda kas zarı olarak ameliyat olan birinin tecrübelerini okuduğumu hatırlamıyorum..
Evet canım,çok rastlanan bi durum değil,anladığım kadarıyla konusunda tecrübe gerektiren ve uğraştıran birşey protezi kas zarına koymak.. Ama ben forumda bu bölümde, protezi kas zarına koyulan birilerini tanıyorum; Mia,BlackAngel,Blauschatz bu kişilerden bazıları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?