• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

öykü76 nebil bey istanbula geliyor mesela ben istanbulda oturuyorum ve ameliyatım burada olacak nasipse sorunun cevabı olarak evet geliyor sekreterini yada kendi cebini ararsan gelecegi günü ögrenirsin yada ne zaman gelmesini istiyorsan ona göre randevu alırsın canım

ELENYACIM beni ameliyatının nerede olacağı ücreti ameliyat sonrası kontrollerinin nasıl ve nerede olacağı konusunda bilgi verirmisin..nebil bey seni bu konularda bilgilendirmiştir..sakıncası yoksa banada aktarabilirmisin..sevgiler

arkadaşım yaa benim acı katsayım oldukca yüksektir dayanıklıyımdır ama 1 kez kürtaj nedeniyle (düşük yapmıştım)narkoz yemiştim ondan sonra narkozdan cok korkuyorum başkada korkum yok zaten nebil beyde korkaz kız olarak biliyo:)) inşallah atlatırımda kurtulurum ne zaman sonra resimlerimi falan koyabilirim buraya?

cnm o olay kürtaj olması nedeniyle bence seni bu kadar korkutmustur. zaten öyle dayanılmaz bir acıda olmuyor..hatta cidden hiç acı olmuyor ama bir sıkıntı oluyor kafeste ister istemez. inan bana hiç korkulcak tarafı yok ya. rahat ol bence..ben güle oynaya girdim inan bana.. fakat ameliyathaneye gecerken beyin cerrahisinde ameliyat olan birini görmem biraz heycanlandırdı beni o kadar yani..:)) ne kadar güzel olacagını düşün ve rahat ol. şişkinliklerinin inmesi 15 günü buluo..sonrasında koyarsın hemen:)) ama en güzel haliyle 2.aydan itibaren koyulur:))

tabiki öylücüm ameliyatım istanbulda olacak burada anlaşmalı calıştıgı bi hastanesi var orada yapacak ameliyatımı ama hastanenin adını unuttum şimdi hatta benim muayenemide orada yapmıştı(muayeneden ücret almıyor)ameliyat ücreti ise 3700 hastane masrafları falan içinde sadece tahlilleri ben yaptıracagım seni özel arabasıyla aldırıyor ve hastanesine getiriyor hatta almaya kendide gelmişti beni evimden aldırlar cok memnun kaldım ben naci celik inci hanım vs olmak üzere pek cok dr la görüştüm ama gercekten nebil bey cok profösyonel ama sen yineden gez dolaş dr ları istiyorsan başka bilgilenmek istediklerin varsa yardımcı olurum öykücüm

evet bende deatlesin cesaretine ve kararlıgına hayranım ama cok güzel cesaret veriyor onunla konuşunca bende rahatlıyor ve cesaretleniyorum bir de ikimizde aynı dr a olacagımızdan dolayı 1 kat daha fazla rahatlıyorum

cnm rahat olmanı tekrar tavsiye ediyorum. ya kolay diil bir deişim yaşamak çünkü en basitinden bir kuuaföre giderken bile telaşlanıyoruz. sacımız kesitirirken acaba olcakmı diye.. bu renk yakıscakmı diyee. sen duydunmu hiç silikona giripte narkozdan zarar gören? ben duymadım sahsen.. yasayacagın o harika duyguyu düşün 1-2 ay sonra.. daha kadınsı, daha bir kendine güvenen olcaksın..demişti dersin:)

sen ne kadar rahatsin deathless hayranlikla saskinlikla okuyorum :)ben nerdeyse 1 yildir arastiriyorum nihayet karar verebildim,aslinda senin gibi yaklasmak lazim olaya yoksa takildin mi herseye takiliyorsun..

cnm cok fazla düşünülcek bişi diil kii bence.. göğüslerden memnun diilseniz, daha güzelini istiosanız ve durumunuzda yerindeyse gidip yaptırcaksınız yani.. hıı ben nie rahattımm çünkü begenmesem tek koltuk altlarımdaki izler kalcaktı ve cıkarttırcaktım.çünkü ilk 1 sene deforme olmuyormuş.yani ne kaybederim ki.. içimde kalmaz die düşündüm en azından.. benim aklımda kalcagına param yansın daha iyi dedim ve aklıma sokmamla gidip yaptırmam bir oldu:) ve de cooook memnunumm..ohhh vallaaa :)))

cok haklısın deatless bugun nebil bey i arayacagım ve bayramdan sonra gün alacagım uzadıkca sacmalayorum evet aslında uzadıkca telaş büyüyor kafama koydugum zaman 2 yıl önce yaptırsaydım şimdiye bitmişti bile ve sanırım bu silikonlar ömür boyunca kullanılabiliyormuş birde kaliteli silikon olayı var dr piyasada 100 dolarada cin malı silikonlar var demişti o konudada dr a güveniyorum

cnm cok fazla düşünülcek bişi diil kii bence.. göğüslerden memnun diilseniz, daha güzelini istiosanız ve durumunuzda yerindeyse gidip yaptırcaksınız yani.. hıı ben nie rahattımm çünkü begenmesem tek koltuk altlarımdaki izler kalcaktı ve cıkarttırcaktım.çünkü ilk 1 sene deforme olmuyormuş.yani ne kaybederim ki.. içimde kalmaz die düşündüm en azından.. benim aklımda kalcagına param yansın daha iyi dedim ve aklıma sokmamla gidip yaptırmam bir oldu:) ve de cooook memnunumm..ohhh vallaaa :)))

koltukaltindan takilan silikonlar yine ayni yerden cikartilamiyor di mi,cikartirkende gögüsaltinda iz olucak:çok üzgünüm:
Iz demisken 3 ay sonrasindaki görünümleri nasil cnm?bari izlerinin resmini koysanayerimsenibenhic farkeden oldu mu izlerini?

Kızlar merak edenler için(özellikle abcde) ,kas zarı yerleşim yeriyle ilgili kısa bir yazı buldum şöyle diyor..
Kas üstü yerleşim ve anatomik protez kullanılması kısa dönemde çok daha naturel görünüm sağlar, ancak zaman içinde yine natürellik gereği sarkma görülebilir. Yine meme dokusu hiç yok denecek kadar az olanlarda zamanla protez hissedilir hale gelebilir. Protezin sarkmaya katkısının en az olması için kas üstü protezlerde en iyi yerleşim alanı kas fasyasının yani kası örten zarın altıdır. Kas fasyası altına konan protezler ayrıca çok daha doğal dururlar ancak bu işlem biraz daha fazla emek ister.

Doktorlarla ilgili başka bir siteden de açıklayıcı bir yazı buldum,Zekeriya KUL çok güzel anlatmış;hemen alıntı yapıyorum..cokacimcoook

"Meme büyültme ameliyatını farklı kılan şeyler, protez seçimi ve protezin yerleştirileceği bölgedir. Bugüne kadar silikonlar ya meme glandı(meme bezi) altı, ya da kas altı bölgeye yerleştirilirdi. Ancak meme bezi altına yerleştirilen protezlerin doğal olmayan sonuçlarının olması, kas altı protezin ise yetersiz meme büyütme sağlamaması ve omuz hareketleri sırasında protezin yer değiştirmesi gibi dezavantajları vardır. Fasya denilen zar, kas ile meme bezi arasında bulunur ve bu “subfascial” yöntem ile zar altına protez yerleştirilmesi, bu dezavantajların önüne geçer. Yani fasya, hem protezin doğal olmayan görünüm vermesine engel olur, hem de protez üzerinde koruyucu bir örtü görevi görerek protezin yer değiştirmesi gibi bir ihtimali ortadan kaldırır. Meme altı kıvrımından oldukça küçük bir kesiden kamera ve ışık yardımı ile girilerek, fasya altı bölgede proteze uygun bir cep hazırlanır. Bu teknik aynı zamanda meme silikonlarını çıkarttırıp yenilemek isteyenler için de ideal bir seçenektir. Memede sarkma mevcut ise aynı anda meme başı dikleştirilip dolgunluğa ilaveten dik ve canlı göğüsler elde etmek mümkündür. Fasya altı özel eğitim ve deneyim gerektirmesi nedeniyle dünyada çok az plastik cerrah tarafından uygulanmaktadır. Silikon ameliyatının korkulan şeylerinden biri de kapsül oluşup oluşmayacağıdır. Kapsül oluşumunun nedeni artık bilinmektedir ki bu ameliyat sırasında oluşacak kanama miktarı ile ilişkilidir. Subfascial meme büyütmede bu ihtimal yok denecek kadar azdır, nitekim fasya denilen zar altı bölge kansız bir bölgedir.

Protezin gireceği bölge olarak, meme başı, koltuk altı bölgesi veya meme alt kıvrımı kullanılabilir. Sıklıkla tercih edilen bölge; meme alt kıvrımıdır. Bunun birkaç avantajı vardır; hem meme başı gibi anatomik bir organ bozulmamış olur, hem de ameliyat sırasında cerrahın görüş sahası oldukça genişletilmiş olur."

Kızlar merak edenler için(özellikle abcde) ,kas zarı yerleşim yeriyle ilgili kısa bir yazı buldum şöyle diyor..
Kas üstü yerleşim ve anatomik protez kullanılması kısa dönemde çok daha naturel görünüm sağlar, ancak zaman içinde yine natürellik gereği sarkma görülebilir. Yine meme dokusu hiç yok denecek kadar az olanlarda zamanla protez hissedilir hale gelebilir. Protezin sarkmaya katkısının en az olması için kas üstü protezlerde en iyi yerleşim alanı kas fasyasının yani kası örten zarın altıdır. Kas fasyası altına konan protezler ayrıca çok daha doğal dururlar ancak bu işlem biraz daha fazla emek ister.

Sevgili Fashion star bu maili sanki benim için koymuşsun. Benim göğüs dokum az buna rağmen kas üstü yaptıracağım yani burda söylenen hafifçe sarkma ve protezin hissedilmesi olayını yaşayacak mıyım bakalım. Yaşayacak olsam da bunlar benim için önemli değil, güzel ve doğal bir görüntü verdiği sürece. Operasyondan sonra devamli buraya girip yazacagim ki arkadan yaptiracaklara fikir olsun. Ben de cok merak ediyorum nasil olacak catliycam hatta! Ya sabir, ya sabir kaldi 13 gun şurda....

.......Operasyondan sonra devamli buraya girip yazacagim ki arkadan yaptiracaklara fikir olsun. Ben de cok merak ediyorum nasil olacak catliycam hatta! Ya sabir, ya sabir kaldi 13 gun şurda....

dulce'cim çok az bir zamanın kalmış,muayeneni olmuş,tekniklerine bile karar vermiş ameliyat gününü bekliyorsun,bundan güzel mutluluk ancak ameliyat sonrasında isteğine kavuştuğun andaki mutluluğun olacaktır herhalde.. Şanslısın yakında çok güzel göğüslerin olacak:dance: Ameliyatında doktoruna ve sana bol şanslar,inşaallahh beklediğinden çok çok daha güzel olurlar canım.. Darısı bizim başımıza :1rolleyes:

fashion-star evet bilgilerin cok güzel bende cok mantıklı buldum ama bende nebil bey e paramı bile yatırdım artık bu yöntem bizler için cok gec sanırım cünkü bu konuda nebil bey in uzman olup olmadıgını bilmiyorum böyle istedigimi söylesem ne der mantıklımı onuda bilmiyorum ne yapsak acaba yaa?

fashion-star evet bilgilerin cok güzel bende cok mantıklı buldum ama bende nebil bey e paramı bile yatırdım artık bu yöntem bizler için cok gec sanırım cünkü bu konuda nebil bey in uzman olup olmadıgını bilmiyorum böyle istedigimi söylesem ne der mantıklımı onuda bilmiyorum ne yapsak acaba yaa?

Tatlım,istemeyerek de olsa kafanı karıştırmış oldum :(
Ben bu yöntemi Barış Çakır'ın sitesinde okuduğumda etkilenmiştim..Daha sonra burda yöntemlerle ilgili yazılar yazılırken,bir arkadaşımız kas zarı yöntemin hataları saklamak için kullanıldığını yazmıştı (bir doktorun yazısından alıntı yapmıştı) ve abcde arkadaşımız bu yöntemin iyi bir yöntem olup olmadığını merak ediyordu,onunla bu konu hakkında baya konuşmuştuk.. ben de bu yazıyı görünce ekleyeyim,kafamızda bu yöntemle ilgili soru işareti kalmasın istedim,yani kötü bir yöntem olmadığını göstermek istedim.
Nebil Bey mutlaka senin için sonucu en iyi olacak yöntemi düşünmüş ve sana söylemiştir eminim..koltuk altından yapıyor olmasına gelince,koltuk altı girişli ameliyatlar çok zor ve konusunda uzmanlık gerektiren ameliyatlar(her doktor yapamaz ve yapmayı tercih etmiyosa da ısrar edilmemeli diye düşünüyorum) Nebil Bey koltuk altından ameliyat yapan doktorlar arasında en üst sırada yer alıyor.Bu forumda okuduklarım arasında,koltuk altından ameliyat yaptıran her 10 kişiden 7si Nebil Bey'in hastası :) Bu yüzden bence için rahat olsun elenyacımyerimseniben

teşekkür ederim fashion haklısın koltuk altından ameliyat konusunda nebil bey cok iyi naci bey ile konuştugumda o koltuk altı yöntemini kötülemiş meme altını övmüştü ama bende cok araştırdım en iyinin koltuk altı oldugunu gördüm ama başka arkadaşlarımızında başka yöntemleri mantıklı bulmasıda normal herkeze her yöntem uygun gelmeyebiliyormuş cünkü sonuc olarak faysa yöntemini degilde kas alti yapıyor nebil bey bildigim kadarıyla

arkadaşlar izninizle bende gördüğüm birşeyi aktarayım size.belki konuyu değerlendirirken faydası olur.kuzenim 5 sene önce onepte meme büyütme operasyonu oldu.kas üstü damla protez kondu 260 cc. operasyonundan bir sene sonra göğüsleri muhteşemdi.ayrıklığı sertliği büyüklüğü duruşu süperdi.dördüncü sene gördüğümde ise şok oldum.göğüsleri sarkmıştı ayrılmıştı protez ele geliyordu.sırt üsts uzandığında göğüs kafesinin üstünde iki adet protez duruyordu.çok zayıf ve göğüs dokusu yetersiz olduğundan zaman içinde bu sonuçlar çıktı ortaya şimdi tekrar ameliyat olacak ve kesinlikle kas altı düşünüyor..kas üstünde sarkmanın daha çabuk gerçekleştiği bir gerçek.hepinize sevgiler ve umarım hepiniz en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz ....

ben 5 yıl önce oldum bu ameliyatı. doktorum protezin ömrünün 10-15 yıl kadar olduğunu söylemişti. belki de 5 yılda teknoloji değişmiştir, bilemiyorum ...

protez üreticileri ömür boyu garanti veriyorlar ama doktorlar da 10-15 yil sonra degistirilmesini öneriyorlar,zaman icinde yercekimine protezler de karsi koyamiyor sekilleri bozuluyor

buradada su cıkıyor demekki büyük gögüs degilde dr un ve vücüdün kaldırabilecegi büyüklük olmalı dr bana 225 önermişti bense 250 istemiştim şimdi 225 te karar kıldım daha gec sarkar belki :)

merhaba arkadaslar,ben kasim ayi gibi gogus estetigi olucam,benimde gogsum kucuk ve biraz buyutmek istiyorum,haliyle iki cocuktan sonrada biraz sarkti,ama anlamadigim bir sey var,sporcu sudyen giyiliyormrus bir kac hafta dr oyle oneriyormus,nasil birsey bu sporcu sudyeni tarif ederseniz almak istiyorum...tesekkurler arkadaslar...a.s.

Back