Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

15 gün sonra yataktan daha rahat kalkacaksın..benim de öyle olmuştu.aynen dediğin gibi her geçen gün biraz daha rahat oluyorum..sızlama ,kaşıntı,gerginlik yine var.

İyi ki bu paylaşım sitesi varmış, gün ve gün bizi nelerin beklediğini birbirimizden öğreniyoruz. Zaten ameliyata karar vermemde yine burada okuduklarım sayesinde olmuştu. a.s.

Ya kızlar, kaçıncı haftadan sonra yan yatabileceğiz acaba? Birde ben sırtüstü yatarken gece sürekli kollarımın uyuştuğunu farkediyorum, sizde de öyle olmuşmuydu?

ben 4 haftanın içinde yan yatmaya başladım.ama öyle uzun süreli değil.
sürekli sırtüstü yatmak ta insanı yoruyor.
kollarım benim de yataktan kalakarken biraz tutulmuş gibi oluyor.
çünkü gece boyunca rahat edemeyince yorgunluğu atamıyoruz galiba..
ama ilk günlere kıyasla çok iyiyim.ameliyatı unuttum gibi.zaten dışardan hiç birşey anlaşılmaıyor.

ben annemlere ya da başkalarına söylemiycem ve annemler illaki 15-20 gün içinde benimle görüşmek isteyeceklerdir, kimseye çaktırmamak mümkün mü?o ilk 15-20 gün boyunca benim iyi olmadığımı anlarlar öyle değilmi, yani iki büklüm duruyormuşsunuz ya?
bir de oğlum bu kadar küçükken işin üstesinden gelebilirmiyim onu merak ediyorum daha çok...mert bi de sen şehirdışında mı yaptırdın yoksa aynı şehirdemiydin?

Bende babama söylemedim, 5.gün onlara gittiğimde çok üşüttüm bütün vücudum tutuldu dedim. Zaten kırk yıl düşünse aklına gelmez benim silikon taktırmış olduğum. Bugüne kadar hep destekli sütyen kullandığım için dışarıdan da anlaşılmadı. Ben iki büklüm yürüdükçe acıyarak bana baktı ama ne yapalım söyleyemezdim. Ahbuben bu durumda eşine epey iş düşecek, seni yalnız bırakmaması lazım, tek başına üstesinden gelemezsin.

benim ameliyatım şehirdışında denizli de oldu.bir arkadaşım o doktoru tavsiye etmişti.yolculuk biraz rahatsız edici oldu.
özel arabalar malum bir de yollarda hoplatıveriyor insanı.
az da olsa göğüs bölgesini sarsıyor ve ağrı yapıyor.
benim ameliyatı kimse anlamadı.özel arkadaşlarıma söyledim doğrusunu.fakat komşu ve iş arkadaşları kist ameliyatı olduğumu biliyorlar.o şekilde söyledim yani.
annemlere iş gezisine gittiğimi söyledim. ve çocuğu bıraktım.
10 gün sonra annem geldi fakat direkt göğüs bölgesinden rahatsız olduğumu anlamadı.sadece kambur duruyordum ve yavaş hareket ediyordum.kolllarımı hemen hiç kullanmıyordum.kist aldırdığımı söyledim.o da inandı.yani bu şekilde durumu atlattım anlayacağın...
mutlaka bir şey söylemek gerekir.yani tamamaen h,iç bir şey olmamaış gibi davranamıyorsun.
ben de aslında hiç duyurmak istemiyordum.
ama insanın duruşundan hemen anlaşılıyor
dinlenme döneminde eşim yanımdaydı.yardımcı oldu.
ama çocuğunla ilgilenmen gerçekten zor olacak..kesin yardım alman gerekiyor.hele de 25 kilodan fazla olduğu içihn.

hanımlar kardeşim de silikonlandı çok kızdım çok tartıştık istemiyordum ameliyat olmasını ama oldu,doktoru Osman Latifoğlu, gazi hastanesinde oldu ve 2 milyar civari bir para ödedik, hem de özel! aneztezisini bu alanda uzman bir profesör yapmış,doktorlar çok ilgili ve kibar, Osman hoca bir tane! Çok çok iyi bir doktor ve hastasını düşünerek hareket ediyor, uzun uzun anlatıyor ve hastayı dinliyor ayrıca paragöz de değil, gazi plastik cerrahi deki doktorları göreceksiniz hepsi ayrı bir güzellik ,hepsini çok sevdik:1hug: elleri dert görmesin
bence başka şehirlerdeki arkadaşlar da eğer büyütme istiyorsa ankaraya gitsin ve Osman hocaya ameliyat olsunlar, nası iyi nası iyi anlatamam, kasın altına koymamış çünkü o kas kesiliyormuş ve kas kesilince iptal oluyor demiş hoca..
yani tavsiye etmiyor ayrıca armut şeklindeki-damla şeklindeki silikonlar malesef dönüyormuş sakın yaptırmayınyerimseniben

yani doktorla görüşme sürecinde 1-2 gün otelde kalsanız, 2 gün de yatırıyor, refakatçiniz de hastanede kalıyor özel odada, toplam masrafınız yine 3 milyar ya eder ya etmez en azından doktor süper,ekip süper hastane çok iyi

ameliyathane ultra hijyenik ve acaip teknolojikmiş, kardeşim 2 gün yattı,kanın akması için 2 tane serum borusu gibi bişey vardı göğüslerinde, ve iplik izi yok çok ince bi kesi var, 3-4 cm göğüs altında, oraya da yara iyileşince benev silicone spray kullanacağız iz kalmasın diye

oldu da bittisırnaşık şey darısı isteyenlerin başına

elif 13 benim ameliyatım da kas zarından olacak. Nasıl ağrısı kas altı kadar çokmu oldu acaba???

mia canım kas altı yaptırma Osman hoca demiş ki kas altı olunca inanılmaz ağrı oluyormuş, ve kasın kesilmesi demek o kasın artık ölmesi gibi bişeymiş, sanırım çalıştırılabilen bir kas olmadığı için, ayrıca ebat için gördüğünüz o 180 cc, 220 cc silikonlar kas altına konulunca olduğundan küçük duruyormuş bilginize..

mert sporcu sutyenı nerde bulunuyor ozel bir adı var mı? ben de alacağım farkı ne acaba

sporcu südyeni modellerini internetten bulabilirsin.normal iç çamaşırı mağazalarında bulabilirsin.medikal mağazalarda100 ytl civarında olduğundan normal iç çamaşırı mağazalarından alabilirsin.
markalı da var markasız da.ben markasız olarak 7 ytl ye aldım.sporcu südyenin askıları erkek atletler gibi kalın olur,kimilerin sırtında çapraz olur askılar.sporcu südyeni göğüsleri sıkı tutmak için kullanılır.sallanmalarını engellemek için.

mertcim çok teşekkürler:1hug:benim göüğslerim zaten büyü ama önlem olarakalacağım,fakat göğüslerine silikon oyduranlar da bu sütyenlerden mi kullanmalı? kardeşim yeni silikon koydurdu ya acaba onun da mı alması lazım? önden fermuarlı bi sütyen giydirmişlerdi ameliyattan sonra..

sporcu südyenin modeli önemli değil.önemli olan göğüsleri sarıp yeteri kadar sarması.eğer doktorun kardeşine verdii fermuarlı südyen bu işlevi görüyorsa o zaman sorun yok.yeniden sporcu siüdyeni alması gerekmez.

merhabalar.. öncelikle belirteyim hemşireyim ve 1yıl boyunca estetik ameliyatların olduğu serviste çalıştım ve bir çok drun yaptığı ameliyatın sonrasını görme imkanım oldu.bu tür ameliyatlarda dr seçmek çok önemli.acıları sızıları bir kenarı bırakın onlar geçici şeyler.ya birde kalıcı şeyler bırakırsa sizde? bazı dr yapıyordu çok güzel çok doğal duruyor bazısı yapıyor iki göğüs iki ayrı yerde biri anyada diğeri konyada hesabı... eğer bu ameliyatları olmak isteyen birileri varsa ankaradan 1-2dr önerebilirim..

merhaba,sana bir sey sormak istiyorum ankaradaki önerdigin dr.lar burun operasyonu da yapiyorlarmi yapiyorlarsa sonuclar nasil oluyo.rica etsem isimleriyle beraber yazarmisin.simdiden tesekkürler.

herkese merhabalar inanın 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum herkese geçmiş olsun güle güle kullanın memişlerinizi kızlar bende gögüs var yok degil 85 c kullanıyorum amma malesef yerçekimine karşı koyamadılar birde emzirmeden dolayı foooossss diye söndüler bende düşünmüyo degilim ama ikinci bebegimden sonra ben silikon degilde toplattırırım felan diyodum yani olursa bu konuda hiç bi bilgim yok toparlama konusunda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :uhm:a.s.a.s.

merhaba,sana bir sey sormak istiyorum ankaradaki önerdigin dr.lar burun operasyonu da yapiyorlarmi yapiyorlarsa sonuclar nasil oluyo.rica etsem isimleriyle beraber yazarmisin.simdiden tesekkürler.

nutella sanirim sen gogus ameliyatini fatih dagdelene yaptirmistin burun estetigini neden ona yaptirmiyosun?

nutella sanirim sen gogus ameliyatini fatih dagdelene yaptirmistin burun estetigini neden ona yaptirmiyosun?

canim burun kendim icin degil ankaraya tatile giden bir arkadas icin ögrenmek istiyorum.ben dr.fatih beyden kesinlikle vazgecmem.her hangi bir operasyon olmayi düsünürsem tekrar kendi dr.uma giderim.tabiiki baska cerrahlar da iyidir ama güven meselesi.

Neyra dr. Barış Çakır, benimkileri kas altına yerleştirmeyecek. Kas ve göğüs dokusu arasında kas zarı var onun arasına koyacak. Yani benim kaslar kesilmeyecek ve iki yöntemin de olumlu taraflarını taşıyor dedi. Kas altı kadar ağrılı olmayacağını umuyorum :) yinede ilgine teşekkür ederim canım :)

:teselli:Çektiğin acıya değer inşallah anlattığın kadarıyla bayağı zor birşey..ben bir arkadaşımdan yağ enjekte yöntemiyle göğüs bütüüldüğünü duymuştum mesela karından yada basenden alınan göğse konuyor..vücut fazla reaksiyon göstermiyormuş...bence silikondansa kendi dokunun vücudunda sadece yer değiştirmesi daha mantıklı gibi..düşünenler bununda araştırın derim...paylaşımın için sağol hoşçakal..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…