meme basından yapılınca, meme ucunda hissizlik olduunu duydum, geciciymis ama cok uzun sürüomus bzen kalıcı oluyormus, ..süt bezlerinin zarar görme ihtimalide büyükmüş, bunlarıda sor ve garantisini al..
ben bu burun ameliyatı olayında doktorun tavsiyesi doğru değil, cünkü böyle bi düzmece rapor ile ameliyat olmak iyi bişi değil, en azından etik değildiye düsünüyorum canım..hem burun hem gous ameliyatı cok zorlu gecebilir...sen bilirsin ben fikrimi söledim cancagizim mucunk :)
yazdıkların için çok teşekkür ederim.çok aydınlatıcı oldu.benim de bu konuda bilinçlenmemi sağladın.
benim de aklıma damla şekli geliyor.yusyuvarlak çok yapmacık durur gibime geliyor.ayrıca öne doğru hafif sivri meme görüntüsü de daha seksi olur bence.ben de öyle olsun istiyorum zaten.
hastayı yatırıp da ameliyat ediyorlar ya.bana biraz tuhaf geliyor.ideal şeklin nasıl duracağını anlamak için ben ce oturarak yerleştirilmiş olsa şekli daha belirgin olmazmı.çünkü yatınca ister istemez göğüsler yayılıyor ya..bilmiyom yani benim fikrim tabi.
benim de ssk güvebncem var.demek röntgen vs..bundan karşılanacak.acaba ameliyat günü yada bir gün önceden hallediliyor muki?
sen şimdi kasaltı mı yaptıracağın,anlayamadım.
canim ben ne söylesem yalan olur benim arastirdigim kadariyla meme basi his kaybi olma olasiligi daha yüksekmis.benim dr.un dedigi su meme alti olursa doktorlar daha rahat yerlestiriyorlarmis.yani alan daha genis oldugu icin.ama sen bence icindeki sesi dinle,herkeste problem cikacak diye birsey yok.ins.istedigin gibi olur.
nutellamm, ağrım kalmadi dikis yerlerim iyilesio ya kasınıo :) onnar war, bide tabiki halaa tam normal bi gous gibi yumusak deiller, ..o b akmdan yumusamalaırnı bekliom :)
ama halimden memnunumyarım atlet gibi hafif bi sütyenler gesiom gogsumu gere gere dimdik we formundalar :dance:
sen naslsn canımcımm :)
ben dort yil oldu bu ameliyati olali, ilk yildan sonra artik varligini unutmaya basladim protezin , sanki kendimden bi parca gibi gelmeye basladi.. ayni ameliyati ayni zamanlarda kuzenimde oldu.. ikimizde cok memnunuz. tek sIkIntImiz yuzustu yatamamak. bazende dokundugumda gogsume biraz sogukluk geliyo. kuzenimde ayni seyi soyluyo.. bilmiyorum yaptiran diger arkadaslar ne der buna.. ama ben usudugum zamanlarda dokundugumda gogsumun buz gibi oldugunu farkediyorum..arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı ve artık bende ameliyat olmaya karar verdim. Bana cesaret verdiniz. Benim birtek sorum olacak yaptıran arkadaşlara, silikon maddeyi göğsünüzün içinde hissediyormusunuz arkadaşlar? yani elleyince veya sıkınca elinize geliyor mu?? aklıma takılan tek şey bu kaldı. fisfisfis
Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyorum. Ben izmirden Hande. Çarşamba günü ben de ameliyat olucam ve o kadar heyecanlıyım ki 3 gündür uyuyamıyorumbu başlığı belki 10 kere baştan sona okumuşumdur heralde. ama yine de kafama takılan bazı şeyleri sormak istedim. göğüslerim 75i bile doldurmuyor. 90-95 olsunlar istiyorum. yaptıran arkadaşlar bilebilir diye düşünüyorum kaç cc taktırmamı önerirsiniz? doktorum 225 cc iyi olur diyor ama bana az gibi göründü. bir de sutyenin içine yerleştirip baktım küçük gibi geldi gözüme. karar aşamasındayım ve çok zorlanıyorum bana yardım eder misiniz?
merhaba bende iki ay sonra yaptırmayı planlıyorum küçük çocuğum var onunla nekadar ilgilenemem onu merak ediyorum kucağıma almam nekadar sürer çevreme söylemicemiz için eşim işinden izin alacak birtek çocuk için endişeliyim şu an nasılsın iyileştinmi
açıklaman için teşekkürler kleopatra.bu hafta silikon ameliyatı oluyorum .heyecanlıyım.aynı zamanda son hazırlıklarımı yapmam lazım.hastaneye yatış esnasında,ameliyat sonrasında ne gibi eşyalara ,kıyafetlere ihtiyaç duydunuz bayanlar.?
burda bahsederseniz ben de son hazırlıklarıma bunları da eklerim.
ağrı kesiciyi doktor size hap olarak mı yoksa iğne olarak mı verdi mesela?
ameliyata tamamen çıplak olarak mı giriliyor..vs...
benim bir arkadaşım burnundan estetik oldu.ameliyat öncesi 54 kiloydu.ameliyattan sonra ki 2-3 gün sonrasında tartıya çıktığında inanamadı.tartı42 kilo gösteriyordu..
tüm gardolabını değiştirmek zorunda kaldı..yıllarca da kilosunu korudu...