Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, cevabınız için teşekkürler, yalnız ben yaptıralı bir ay olduğundan belki de biraz şişlik vardır diye düşünüyorum,yuvarlak silikon konuldu.anatomik olması için zaman geçmesi gerekiyormuş,siz ne zaman yaptırdınız,zamanla oturdu mu?
hoşgeldin ahbuben..uzun zamandır yoktun sitede...slm, uzun zamandır aranızda yoktum, bi geldim ki mertçim ameliyat olmuş da aktif hayata geçmişsin bile, çok geçmiş olsun...sezaryenle karşılaştırman gerekse ne derdin? ben gerçi normal doğum yaptım ama yine de bi fikrim olucak, ablam sezaryenle doğum yapmıştı,onun o hallerini gördüm...ayrıca sen de şehirdışında yaptırdın dimi?Senin de bi ufaklık vardı galiba, onu kime bıraktın?evde sana yardım eden falan oldu mu,ufaklıkla ilgili sıkıntıların oldu mu?
bi de hastane sonrası ilk yaşadıkların benim gözümü fena hale korkuttu. ben kaldırabilirmiyim acaba bilmiyorumki,üstelik benim cildim çok hassastır.
üstelik ben de 1.5 yaşındaki çocuğumu evde bakıcıyla bırakıp başka bi şehirde yaptırabilirim ancak, bu da gözümü korkutuyor, aynı gün eve gecikmeden dönmem lazım... ayrıca benim ufaklık da kucağı çok seviyor,napmalıyım bilmiyorum...
sana da geçmiş olsun oliviay,senin protez nasıl,ne şekilde konuldu?kramp olduğunu yazıyorsun.bu kramp nerde oluyor,göğüslerde mi.ben de hiç kramp olmadı...benim göğüslerde şuan da çok aşırı hassasiyet oldu.yani dokununca hemen sertleşiyorlar..kaşıntı da var sürekli ..iyilşmeye sürecine girdiğindendir herhalde..Merhaba arkadaşlar ben de ayın 23 ameliyat oldum. ameliyat öncesi çok gergin ve düşünceliydim nasıl olur doğrumu yapıyorum felan diye şimdi iyiyim çok fazla bir ağrım olmadı en büyük sıkıntı kendi başıma yatıp kalkamamak ve hafif şişlikler var ve his kaybım devam ediyor ameliyat olan arkadaşlar da bunları yaşadılar mı? ameliyat olmayı düşünenler için ameliyat sonrası önemli kendinize işe başlamak için en az 2 hafta verin derim.şimdi ince bir sızı giriyor bazen de kramp oluyor
sezeryan ameliyat acısı biraz daha fazlaydı sanırım.ama o mecburen çekilmesi gerekli bir sıkıntıydı.estetik ise kendi isteğimiz sonucu çekilen bir acı olunca bedava acı çekiyormuşuz gibi geliyor.üstelikte üstüne para ödüyoz ....
gys,senin durumun nasıl şuan da?ikimizdeki sistem aynı olduğu için merak ediyorum..yumuşamaya başladımı senin kiler?ani bir hareket yada baskı ile içlernde acı oluyor mu?benimkilerde azalmasına rağmen acı var hala..
senin protezin koltuk altından konulması ve daha büyük protez olmasından dolayı acı nın fazla olduğunu düşünüyorum.Merhaba mert evet kramp oluyor göğüslerimde ani ağrılar felan oluyor benim koltuk altından kas altına protez kondu sağ göğsüme 250cc soluma 225cc kondu çünkü arada fark vardı doktor ameliyat sırasında kardeşimi ameliyata alıp büyüklüklerini sordu hatta çok büyük olmasını istemiyordum çünkü. göğüs uclarımda his kaybı var hala düzelmedi sende oldu mu his kaybı? Benim doktorumda çok ilgili ve sıcak biri bir hafta sonra felan mail atıcam masaj yapmıyorum ben. mailden sonra doktor karar verecek. sen masaj yapıyor musun ve nasıl yapılıyor?
15 gün sonra yataktan daha rahat kalkacaksın..benim de öyle olmuştu.aynen dediğin gibi her geçen gün biraz daha rahat oluyorum..sızlama ,kaşıntı,gerginlik yine var.Her geçen gün bir öncekinden daha iyi oluyorum ama hala acı var tabii... Arada sırada sızladığı oluyor, bazen yan taraflarıma ağrı giriyor. Hala sabah uyandığımıda sanki vücudum tutulmuş gibi göğüslerimde acı hissediyorum. Ama dediğim gibi her geçen gün azalıyor. Şimdilik çok hafif yumuşama var, o ilk zamanlardaki gerginlik azaldı.:1rolleyes:
15 gün sonra yataktan daha rahat kalkacaksın..benim de öyle olmuştu.aynen dediğin gibi her geçen gün biraz daha rahat oluyorum..sızlama ,kaşıntı,gerginlik yine var.