selam sbilgin. bu arada muhabbet ikimizin arasında dönmeye başladı farkında mısın :))
sanırım ağrılarımın az olmasının nedeni şansımın yanısıra doktorumun iyi olması.öyle çok ilgili alakalı değil. hani diğer kızların anlattığı gibi cepten arayıp beni nasılsın falan diye sormuyor ama sanırım ameliyat sırasında yapabileceğinin en iyisini yaptı.
benim ameliyatta diren kullanılmadı. naci hoca özellikle kullanmadığını söylemişti. kapsül oluşma riskini arttırıyormuş diren kullanmak. zaten gerek de kalmadı. kanama olmadı bende.
ben rahat geçti falan diyorum ama tabi ki herşey süper değildi. yani ağrılarım oldu benim de. yani yatmak problem, doğrulmak problem. ilk 2-3 gün kollarıma en ufak bi ağırlık veremedim. yavaş yavaş açıldı kollar. bugün işe gittim. çok rahattım valla. gerçi 11 gün oldu ameliyat olalı :)
bugün kontrolüm vardı. doktor banyo yapmadım diye kızdı bana. banyo yapılması şartmış meğer. vücuttaki yağlanma yaranın iyileşmesini engellermiş. o yüzden banyo yapılmalıymış.
bi de benim sütyen altında kalan yan taraflarımda morarma oldu. yan yatmaya başladım. ondan mı acaba dedim. doktor ona da normal dedi. aslında o morlukları görünce nazar değdirdim kendime demiştim. neyse ki normalmiş :)
bi de cc meselesi var. bendeki 330 cc medium profil. ameliyattan önce 330 cc medium yerine belki 260 cc high profil kullanabilirim demişti. birbirlerinden çok farkları yok. o yüzden cc olayına pek takılmayın. cc kadar profil tipi de önemli. benim kilo ameliyat sonrası yan gelip yattığığım için arttı. 65 kiloyu geçtim.
ama kilonun çoğu alt bedende. şu an şiş oldukları için vücudumda eğreti duruyor. ya da bana öyle geliyor. ama zamanla biraz daha düzgün görünüyor gözüme :))
bu arada sigarayı tam olarak bırakamadım. gün de 2-3 tane içiyorum. ona da şükür :))