Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhametli ben doktorumla bu yöntemi konuştum hatta başka doktorlara da danıştım ama tavsiye etmiyorlar belli bir süre sonra bu yağların büyük kısmı yok oluyor. Fiyat olarak hiç ucuz değil silikon ile aynı nerdeyse ama yılda 1 tekrar ettirmek demek gerçekten büyük para.

haklısın.bakmamak lazım belki de.ben de hiç dayanamam.ameliyat olmama rağmen.
hele doğum aqmeliyatları daha da berbat..allah hemşire ve doktorlara kuvvet versin.kolay değil.

merhaba,sana bir sey sormak istiyorum ankaradaki önerdigin dr.lar burun operasyonu da yapiyorlarmi yapiyorlarsa sonuclar nasil oluyo.rica etsem isimleriyle beraber yazarmisin.simdiden tesekkürler.
aklımda benim önereceğim 1-2 dr var her türlü estetik op yapıyorlar ve ben diğer doktorlara göre çok başarılı buluyorum.benim 1.sıramda MUSTAFA ŞENGEZER var. google.dan da araştırabilirsin bu kişiyi çok başarılı. aklımdaki diğer isim de HIFZI VELİDEDEOĞLU.

:teselli:Çektiğin acıya değer inşallah anlattığın kadarıyla bayağı zor birşey..ben bir arkadaşımdan yağ enjekte yöntemiyle göğüs bütüüldüğünü duymuştum mesela karından yada basenden alınan göğse konuyor..vücut fazla reaksiyon göstermiyormuş...bence silikondansa kendi dokunun vücudunda sadece yer değiştirmesi daha mantıklı gibi..düşünenler bununda araştırın derim...paylaşımın için sağol hoşçakal..:1hug:

merhametli kardeşim o yöntemi dr osman latifoğluna sormuş dr demiş ki bu teknigi ilk yapan bi amerikalı doktormuş, gittik izledik nasıl yapıyor fılan demıs, tamam koyuyor ama sonra eriyor o yag demis bir de yag hücresinin bbüyük miktarda bır yere enjekte etmek dogru degıl demıs,yag hucrelerı kan damarlarıyla temas kuramıyormus ve beslenemedıklerı ıcın o enjekte edıldıklerı yerde ölüyorlarmıs ve ölünce de iltihap oluyormus,o amerikalı bundan hıc bahsetmiyor demiş, alıp koyuyor ee peki sonra demis osman hoca

yani önerilmiyor yakup ... neydi soyadı o plastık cerrah da oyle demıstı bize
yag orda erırken düzgün erimiyormuş,pütürlü bi acaip eriyormus, yani öbek öbek erime oluyormus ve fındık kadar sislikoler kalıyormus o yagdan

ben naci çelik ile görüştüm ameliyat için. onep te olacağım operasyonu. kaç cc falan sormadım doktora. sorsam da kaç cc neye denk gelir bilmediğimden birşey anlamayacaktım zaten.
ben de göğüsten eser yok arkadaşlar. o yüzden kaç cc olursa olsun şu halimden iyi olacağı kesin. a.s doktor da sıfır göğüs dedi zaten bana. düşünün artık halimi. :sm_cool:
benim kas üstünden damla protez olacak. meme altından girilecek. sporcu sütyeni için 80B al dedi. B den biraz büyük olacakmış gerçi. sıksın diye onu demiş.
ameliyat hazırlıklarına başladım. sütyenimi aldım. bugün tahlilleri yaptırdım. sonuçlarını alacağım bu akşam. pazartesi de ameliyat öncesi görüşmemiz var.
naci hoca ameliyattan sonra 1-3 hafta arası dikkat etmemi söyledi.o gerekli program ve talimatları verecekmiş zaten.3 haftadan sonra istersem kürek bile çekebilirmişim naniknanik
herşey bi yana ağrı acı falan o kadar gözümde büyümüyor da. şu sigarayı bırakma düşüncesi kasıyor beni. 1 haftadır azalttım. ama bırakamıyorum :1no2:

Demeterercim, bende de aynı sorun 10 gün önce sigarayı borakacaksın dedi ve benim 4 günüm kaldı hala bırakamadım, tek yaptığım 1,5 paketi günde 5-6 ya düşürdüm bu da benim için büyük gelişme ama tamamen bırakamadım malesef ki... bakalım ne ise cezası çekeceğiz. Ama birçok arkadaşım farklı ameliyatlar oldular hepsi de sigarayı söndürüp ameliyata girdiler ama birşey olmadı... İnşallah biz de onlar kadar şanslı oluruz canım...

ıvvcan bende bu yazın başında ameliyat oldum şu an 6 ay oldu. Dışarıdan inanılmaz güzel duruyor. ama dokunduğum zaman soğuk ve sert senin nasıl?

bir arkadaşım dr.naci çelik'e oldu.kendisini tavsiyeediyorum.com'dan bulmuştuk.gerçekten sonuş muhteşem olduço kadar doğal ki ayrıca soğukluk ve sertlik yokmuş onun göğüslerinde.

acaba oğlum büyüyene kadar beklesemmi, mert 25 değil 17 kilocuk...ayrıca eşim de ikna olmuyor bir türlü, istemiyorum diye tutturdu.Bizimki biraz da kıskançtır,çarşıya yalnız çıktığımda bile tedirgin olur,bana bakmalarından hoşlanmaz, beni birilerinin rahatsız edeceğini düşünüyor hep, sanırım göğüslerim büyüynce kendini bu şekilde hiç güvende hissetmeyecek. Ben tabi ona operasyondan sonra dekolte falan giymeyeceğim dediğim halde, ben neysem yine o olacak ama kompleks yapmamış olucam...beklemek de istemiyordum, çünkü işe başlamadım henüz, o yüzden başlayna kadar iyileşirdim en azından, ama işe başlarsam kolay kolay izin alamam...yani kafam karışık kızlar yaaa...

ameliyat olma kararını sen vereceksin elbett.tabi eşinin desteği de önemli.ameliyattan sonra mutlaka 10 gün dinlenmen gerek.bana doktor 20 gün dinlen demişt. ama ben de sadece 10 gün yattım evde.daha sonra işe de gittim..yaklaşık 3 hafta kollarıma yüklenemedim ama.
şuan herşey geçti artık.göğüsler istediğim şekle geldi.ameliyat sonrası ilk görüntüsünü görünce çok endişelenmiştim...çok berbat görünüyorlardı.ama şuanda tam formundalar.
düşün..ilk 10 gündden sonra hiç bir şey belli olmuyor.kalabalık bir ailem var mesela..hala kimse bir şey anlamadı.eski südyenimi giyiyorum yine.
tek fark eskiden o südyenin içi boştu..şimdi ise dolu.
yani dışardan hiç bir farklılık yok.
yaşantımızın da değişeceğini sanmıyorum.yani normal günlük kıyafetler de yine aynı yaşıyoruz.sadece gece yatak kıyafetlerini daha bir hoş ve dolgun taşıyabiliyoruz.
bence eşinin endişelenmesi yersiz..seni tanıyorsa yanlış şeyler düşünmemesi gerekir..sonuçta kendin için yaprtırıyorsun....

Bende merte katılıyorum, görüntümün eskisinden pek farkı yok. Eskiden içi süngerdi şimdi kendi göğüslerim. Hiç kimse birşey anlamadı. Ama benimkiler hala sertler, hep böyle sert kalmalarından korkuyorum. Mert seninkiler yumuşadı mı, normal sütyen giymeye başladın mı?

gys canım,benim göğüsler iyice yumuşadı.bundan daha da yumuşayamaz diyorum.ellerimle kavrayıp avuçlayabiliyorum.dolu dolu olmaları hoşuma gidiyor.son zamanlardaki acı hissi de kayboldu artı.içleri acımıyor daha.sporcu südyeni giymeye devam ediyorum.masaj ve krem de sürmeye devam ediyorum.bayramdan sonra tekrar kontrole gidecem doktora.yeni iç çamaşırı alacam,fakat biraz daha zaman geçsin diyorum.
aklıma gelmişken söyliym..ben de silikonların göğüsü soğuk tutacağını düşünmüştüm ilk başta.fakat hiç bir sıcaklık farkı yok bedenimle aynı..zaten şuanki görüntüsü ile kesinlikle silikonlu görüntüsü vermiyor.
için rahat olsun gys .senin dönemini ben de yaşadım.ve hep acaba..diye kendimi sorgulardım.ama sonuç güzel olacak..biraz zamana bırak sadece.

sağol canım içimi rahatlattın. Şu anda benimkilerde soğuk değil, sertliklerde zamanla geçecek inşallah. Benim doktorum masaj önermedi, zaten dokunmaya bile korkuyorum, yanlış birşey yapmayayım diye...

zaten masj da öyle abartılacak derecede yoğun bir masaj değil.sadece göğüsü alttan yukarıya doğru destekleyerek yukarı doğruitiyorum arada bir yapıyorum bunu.zaten acının hafifleyip kaybolduğunu da bu şekilde takip ettim.bir nevi malzeme kontrolü yapıyorum yani.bu masajı her doktor vermiyormuş zaten.görüştüğünde sen de doktoruna sorabilirsin.dikiş izine baktığım zaman göğüs altında ince pembe bir çizgi var.karşıdan bakıldığında gözükmüyor zaten.ilk zamanlar ben de dokunmaya korkuyordum .kıyafet bile değdirmezdim.ama artık normal kullanıyorum.sadece henüz yüz üstü yatma denemem olmadı .

selam neyracım kardeşinin ameliyat olduğunu söylemişin.bende ankaradayım.doktorun özel muayenehanesi varmı.nasıl görüşebilirim.biraz daha aydınlatırsan sevinirim.bende olmaya kesin olarak karar verdim özellikle bu yazılanları okuduktan sonra ama doktor çok önemli biliyorsun.araştırıyorum.tereddütlerim var.senden bilgi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

selam kızlar. ben perşembe günü ameliyat oldum. naci çelik yaptı ameliyatı. bugün 3. günüm. tabi öyle rahat hareket edemiyorum ama yine de korktuğum gibi olmadı. morluk falan bişi yok. göğüslerim şu an çok sert. dün kontrole gittim. doktor gayet iyi dedi. salı günü tekrar kontrol var. sigara içememek ve sırt üstü yatmak konusunda nasıl yaparım diyordum. ama her ikisi de hiç problem olmadı. 2 gecedir sırtüstü yatıyorum. 4 gündür de sigara içmedim. ameliyat yerlerindeki sızıdn başka bi problemim yok. hatta çok mutluyum bile diyebilirim :)))))

2 tane serum borusu gibi bişey vardı göğüslerinde, ve iplik izi yok çok ince bi kesi var, 3-4 cm göğüs altında,

neyracım daha önce ameliyat olan arkadaşlar bu yöntemden bahsetmedi.serum borusu olayını tvde çok görmüştüm ama burda neden yapılmadığını merak etmiştim.ilk defa senden duydum şimdi.:dance:sanırım kapsül olayını engellemek için yapılmış bir hortum.bana bu konuda daha detaylı bir bilgi verir misin?

demeterer,büyük geçmiş olsun canım,en kısa sürede iyileşeceksin.sadece zaman gerekiyor.ama gün ve gün bunu hiddesedeksin zaten.
göğüslere dren takılması olayı doktorun isteğine göre değişiyor.her doktorun kendine göre yöntemleri var.
benim doktor kullandırmadı mesela.onun yerine masaj önerdi.yine kapsüllenmesini önlemek için.ayrıca pütürlü yüzeyli silikonlar kapsüllenmeyi önlüyormuş..

sağolun kızlar. dediğim gibi düşündüğüm hiç bir problem olmadı. o kadar çok söylüyorum ki bunu nazar değecek diye korkuyorum :)
tek sıkıntım bandajların sıkması.o yüzden dik duramıyorum pek. bandajların altında bazı yerler su topladı. o rahatsız ediyor birazcık. sanırım önemli bişi değildir. yani inşallah.
mert sen amelihyattan sonra su sesi gibi bi ses olduğunu söylemiştin. ben de de var o. bazen garip bi ses geliyor. doktora sordum.ameliyat sonrası normal dedi. vücuttaki kalan havaymış. zamanla çıkarmış.
bana ameliyatta diren takılmadı. şu serum hortumları yani.doktor ameliyattan sonra birkaç saat bekleyip gerek olursa yine ameliyathaneye girebileceğimi söylemişti. ameliyat sonrası kan birikmesi olursa onu almak içinmiş. diren in de amacı oymuş zaten. hortumlar kalıyor ki biriken kan hemen dışarı atılıyor. naci hoca bu yöntemi kapsül oluşma riskini arttırdığı için kullanmadığını söylemişti. ben de de kan birikmesi olmadı zaten. gerek kalmadı yani
şu şişliklerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. şu an bi şekle benzetemedim göğüslerimi. eskiden tahta gibi olan gövdemde 2 tane şiş bişiler var artık. :)

X