ay canım .büyük geçmiş olsun.ameliyatı geride bıraktın ne güzel.ameliyat gerçekten zor.helede keyfi olunca insanın çekmesi belaymış gibi geliyordur...
ben sezaryan ameliyatı olduğumda da çok zorlanmıştım.bir daha tövbe diyordum.
emzirmeden dolayı benimkilerin içi boşaldı.o yüzden yaptırmak istiyorum.kışın daha iyi olur diye düşünüyorum.zaten ancak o zamana kadar masrafları biriktiririm.
sen şimdi bü silikonlarını ömürboyu kullanabilecek misin.yani ilerde bir komplikasyon çıkmasın.
doktor değişik yöntemlerin avantaj ve dezavantajlardan bahsatti mi sana?
ben ne şekilde yaptıracağımı bilemiyorum.bu konuda çok cahilim.yani damla olayı,kist olayı,koltuk altı,meme ucu...falan .hangi yöntem ne şekilde olur bilmiyom.
ben doğal görünümlü ,hani öne doğruhuni şeklinde olsun istiyorum.dekoltesi iyi dursun diyorum.
bu konularda fikirlerini paylaşırsan memnun olurum.
canım gecmıs olsun ama senınkı cok agır gecmıs ablamda yaptırdı gecen sene ama okdar agrı cekmedı 2. gun hemen ayaga kalkabıldı ama yavas yavas agrısı olmadı
ivycan ağrılarına rağmen sorularımıza cevap verdiğin için teşekkür ederim...
umarım en yakın zamanda ağrılarından kurtulursun...
benim göğüslerim de yok gibi sönmüş balon gibi asılıyorlar.zaten 75 bile dolmuyor.bu durumu düşünürsek kesinlikle yaptırmak gerek...çok iğrenç duruyor çünkü..
şu300cc likler ne kadar oluyor peki.yani beden olarak.ben 80 olsa yeter.
ben de yuvarlak top gibi olmasını istemem.şu playboycu güzellerin öyle ya hani. çok iğrenç duruyor.
öyle olmazlar değil mi estetik sonucu?
peki ilerde çocuk emzirirsen ne olur ,ne dedi doktor?
ameliyattan sonra hortumları çıkartıyorlar dedin ya.orada delik falan yara ne oldu?
kapsüllenme çok oluyor mu ki.en suık rastlanan yan etki ne olabilir.
pürüzlü ve pürüzsüz silikon arasındaki fark ne oluyor.
kusura bakma çok soru sordum.ama ben de bıçak altına yatıacağım için insan sordukça soruyor..
cevaplar için sağol.kafamda bir takım şeylerin şekillenmesine yardımcı oluyor.yerli yabancı bir çok siteye bilgi amaçlı girdiğini yazdın.önereceğin siteleri verirmisin?peki kendi araştırmalarının etkisi oldu mu ne şekilde ameliyat olacağına.yoksa tamamen doktorun istediği gibi oldu?yani doktor seni bir şekilde yönlendir dimi .yoksa saNA Mİ BIRAKIYOR.
ben de burda öğrendiklerimi saonra doktora bir bir sormayı düşünüyorum.umarım subfascial alanında tecrübelidir.ona göre karar veririm elbet.
anladığım kadarı ile sen son model yöntemlere göre yaptırmışsın o zaman.peki sen doktora kendi fikirlerini anlattınmıydın?nasıl karşıladı.onun bu yöntemi bilmesi tesadüfmü oldu yoksa adam zaten tüm yöntemleri biliyordur elbett...
pekim evlenince emzirebilicekmisin :uhm: çok paraymış yaaa benim ailem izin vermez ancak eşim isterse
canim öncelikle gecmis olsun.bir an önce agrilarinin gecmesini diliyorum.eminim cok daha mutlu olacaksin.ben de bir hafta sonra istanbulda olacagim ameliyat icin ,dogrusunu istersen az da olsa cesaretimi kirdin,agrilar cok diyorsun.ama kendimi mutlu hisedecegimden eminim sonrasi ,senin yasadigin problemleri ben de yasiyorum.daha kötüsü dogumlardan once cok dolgun gögüslere sayiptim simdi 75b bile degil.doktorumla görüstum bana da 300cc oneriyo ama ben yuvarlak sekili olandan yaptiracagim .neyse canim seni de fasla yormayayim capuk iyiles olurmu.ve benim icin de dua et.
cok gecmıs olsun ıvy vedeee hayırlı olsunn.
aynı sorun bendede var babam
ben annemın ıstenbulda babamın ise yazlıkta ya da yurtdısında oldugu bır zamanı kolluyorum.ve benım senın gıbı bır rahatsızlıgım oldugunu soylemem imkansız cunku babam aşırı pipiriklidir gider doktorumla konuşur hastalıgımı arastırır ve hersey ortaya cıkar.babam goguslerımın kucuk oldugunu bılıyordur denız havuz...
sence yaptrdıktan sonra normal hayata donunce yanı amelıyattan 2 hafta sonra acılarım bıtınce goruntuden ccoook sey anlarmı bol seyler gıyınsem.cook buyuk sorun dımı?
bırde bende bu cumartesı bır gorusmeye gıttım ısmaıl kuran doktorun adı.ben kas altı ve gogusun altından ıstıyordum kendısıde bunu uygun gordu.bende resımler gotrmustum ve cook dogal gorunmelerını ıstedgım konusunda ısrar ettım.oda yenı cıkan sılıkonları anlattı.yanı kas altındada kullanılabılen anatomık yapıdakı memory si olan sılıkonlar.eskıden bu anatomık yapıdakı (yanı damla seklındekıler )kas altına konulamıyormus cunku hareket ettıkce sılıkon donup damla seklı alt ust oluyormus.bu yenılerın memorys var ve ıcındekı jel farklı ve daha pahalı dedı.sen boyle bır sey duydunmu?
bırde benım gogus olcumde cook kucuk 75 dolmuyor .şisman olmasamda balık etlıyım bana 85 B dedı. ama ben c ısterdım ?cc olarak sormadım sızce 85 B nasıl kucukmu buyukmu?
canim ya umarin bandajlardan sonra biraz da olsa rahatlarsin.dr dan sonra yaz olurmu.lütfen capuk iyiles de bana da örnek ol canim.kendine iyi bak
merhaba arkadasim nasilsin agrilarin azalmisdir umarim.k.i.b
arkadasim nasilsin agrin varmi iki hafta sonra nasil bir durumda oluyorsun yüz uztü yatabiliyormusun hala sertlermi .ya ben delirecegim tas gibi bunlar inecege de bensemiyo .lütfen bana yaz olurmu ,öptüm canim.
Her ikinize de geçmiş olsun canım....Umarım en kısa zamanda çok çok iyi olursunuz....
Ben de 6-7 ay önce karar verip ameliyat olucaktım hatta doktordan gün de almıştım ama son anda cesaretim kırıldı vazgeçtim.Sizlerin bu cesareti beni de cesaretlendirdi bugün doktorumu aradım salı günü gidip ayrıntılarını tekrar konuşup ameliyat için gün alacağım..
Benim göğüslerim çok küçük değildi ama bebeğimi emzirince içleri boşaldı aynaya baktığım zaman kendimi kötü hissediyorum.Hiç göğüsü olmamak veya olupta içi boşalmış bir duruma gelmesi bence aynı şey..kızlar sizlerin cesareti sayesinde sonunda ameliyat olacağım...:sm_cool:
nutella , ivycan 300 cc taktırmış senin protezin ölçüsü nedir sıvı silikon jel silikon mu? damla protez mi ?bilgi verirsen sevinirim..
nutella,canım hala türkiyedemisin.?yani yurtdışına döndün mü,sürecin nasıl geçiyor.tekrar doktor kontrolüne gittin mi?
benim göğüsler de boşalıp sarktığı için en ideal protez olarak doktorunuz hangisini tavsiye etti?
ayrıca kızlar hastanede yanınızda refakatcı bayana ihtiyaç duydunuz mu?ben şehir dışında ameliyat olacağım için yanıma sadece eşimi alabilirim.acaba eşim refakatcı olarak kalsa işimi görür mü.sizler refakatcıya ne kadar ihtiyaç duydunuz?
teşekkür ederim nutella.dikişlerin ne zaman alındı senin .ameliyat dan sonra göğüslerden ince hortum gibi bir şey sarkıttılar mı?hastanedeki günlerin nasıl bir süreçten geçti?
inşallah ben de bir gün sizler gibi bu ameliyatı arkamda bırakırım.
kendine iyi bak.
yeni memişlere de.
Sağol canım benimde aklıma geliyordu aslında damla protez doğal ama sarkık durursa diye de aklıma geldi bi de onu dikleştirmek için mi uğraşıcam :uhm: çok haklısın bunu değerlendireceğim..
Bi de sende kullanılan protez hani bu içini jelle vey serumla doldurdukları cinsten mi yoksa hazır yuvarlak şekilli jel protezden mi? markası ne idi ben mentor marka düşünüyordum dünyada en fazla kullanılan bu imiş?
Biliyorum çok fazla soru soruyorum seni de yoruyorum ama salı günü doktoruma gidicem bu bilgiler benim için çok önemli...Çok çok öpüyorum seni
Her ikinize de geçmiş olsun canım....Umarım en kısa zamanda çok çok iyi olursunuz....
Ben de 6-7 ay önce karar verip ameliyat olucaktım hatta doktordan gün de almıştım ama son anda cesaretim kırıldı vazgeçtim.Sizlerin bu cesareti beni de cesaretlendirdi bugün doktorumu aradım salı günü gidip ayrıntılarını tekrar konuşup ameliyat için gün alacağım..
Benim göğüslerim çok küçük değildi ama bebeğimi emzirince içleri boşaldı aynaya baktığım zaman kendimi kötü hissediyorum.Hiç göğüsü olmamak veya olupta içi boşalmış bir duruma gelmesi bence aynı şey..kızlar sizlerin cesareti sayesinde sonunda ameliyat olacağım...:sm_cool:
nutella , ivycan 300 cc taktırmış senin protezin ölçüsü nedir sıvı silikon jel silikon mu? damla protez mi ?bilgi verirsen sevinirim..