öykü76 nebil bey istanbula geliyor mesela ben istanbulda oturuyorum ve ameliyatım burada olacak nasipse sorunun cevabı olarak evet geliyor sekreterini yada kendi cebini ararsan gelecegi günü ögrenirsin yada ne zaman gelmesini istiyorsan ona göre randevu alırsın canım
arkadaşım yaa benim acı katsayım oldukca yüksektir dayanıklıyımdır ama 1 kez kürtaj nedeniyle (düşük yapmıştım)narkoz yemiştim ondan sonra narkozdan cok korkuyorum başkada korkum yok zaten nebil beyde korkaz kız olarak biliyo:)) inşallah atlatırımda kurtulurum ne zaman sonra resimlerimi falan koyabilirim buraya?
evet bende deatlesin cesaretine ve kararlıgına hayranım ama cok güzel cesaret veriyor onunla konuşunca bende rahatlıyor ve cesaretleniyorum bir de ikimizde aynı dr a olacagımızdan dolayı 1 kat daha fazla rahatlıyorum
sen ne kadar rahatsin deathless hayranlikla saskinlikla okuyorum :)ben nerdeyse 1 yildir arastiriyorum nihayet karar verebildim,aslinda senin gibi yaklasmak lazim olaya yoksa takildin mi herseye takiliyorsun..
cnm cok fazla düşünülcek bişi diil kii bence.. göğüslerden memnun diilseniz, daha güzelini istiosanız ve durumunuzda yerindeyse gidip yaptırcaksınız yani.. hıı ben nie rahattımm çünkü begenmesem tek koltuk altlarımdaki izler kalcaktı ve cıkarttırcaktım.çünkü ilk 1 sene deforme olmuyormuş.yani ne kaybederim ki.. içimde kalmaz die düşündüm en azından.. benim aklımda kalcagına param yansın daha iyi dedim ve aklıma sokmamla gidip yaptırmam bir oldu:) ve de cooook memnunumm..ohhh vallaaa :)))
Kızlar merak edenler için(özellikle abcde) ,kas zarı yerleşim yeriyle ilgili kısa bir yazı buldum şöyle diyor..
Kas üstü yerleşim ve anatomik protez kullanılması kısa dönemde çok daha naturel görünüm sağlar, ancak zaman içinde yine natürellik gereği sarkma görülebilir. Yine meme dokusu hiç yok denecek kadar az olanlarda zamanla protez hissedilir hale gelebilir. Protezin sarkmaya katkısının en az olması için kas üstü protezlerde en iyi yerleşim alanı kas fasyasının yani kası örten zarın altıdır. Kas fasyası altına konan protezler ayrıca çok daha doğal dururlar ancak bu işlem biraz daha fazla emek ister.
.......Operasyondan sonra devamli buraya girip yazacagim ki arkadan yaptiracaklara fikir olsun. Ben de cok merak ediyorum nasil olacak catliycam hatta! Ya sabir, ya sabir kaldi 13 gun şurda....
fashion-star evet bilgilerin cok güzel bende cok mantıklı buldum ama bende nebil bey e paramı bile yatırdım artık bu yöntem bizler için cok gec sanırım cünkü bu konuda nebil bey in uzman olup olmadıgını bilmiyorum böyle istedigimi söylesem ne der mantıklımı onuda bilmiyorum ne yapsak acaba yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?