yaww sende saniyelikmi koyup kaldırıyon be bacım akşam koyacam dedin akşam koyup hemen kaldırdınmı yine göremedim neyse canım sagolsun:) güle güle kullan inşallah bende bittikten sonra sen gibi memnun kalırım
Canım çok haklısın ameliyat öncesi0 bende çatlakların oluşmasından korkuyordum.. Bandajlar açılır açılmaz da onu kontrol ettim.. Bende herhangi bir çatlak oluşmadı, biraz da o deri yapısıyla alakalı sanırım, esneklerde zaten sorun olmaz.. Hatta benim derim çok sıkıydı, buna rağmen bişey olmadı, herhangi bir kre filan da kullanmadım.. Doktor Aret Çerçi Özcan hakkında bir fikrim yok.. Ben Nebil Bozdoğan'a olmuştum, zaten Kutlu Sevin ve Nebil beyle görüştüm bir tek.. Çok fazla doktor ve yöntem var, fazla sayıda doktorla görüşüp kafamı çok fazla karıştırmak istemedim.. Nebil beyi önerebilirim.. Eğer kas altı ve kol altı kesisi ile olursan 2 hafta gerekebilir, bende bugün iş başı yaptım, 14 gün dinlendim.. Ama diğer yöntemlerde iyileşme süreci daha farklı olabilir, hatta kişiden kişiye de değişiyor.. Ama ayarlayabilirsen 15 gün izin kullan güzelim yine de.. Sonuçta ameliyat yani, hiç kolay değil, istenmeyen sonuçlar oluşabilir.. İyi haberlerini bekliyorum, umarım bir an önce kafa karışıklığın gider ve aramızakatılırsın
elenya Elenya temmuz 15 inde Oluyorum.umarım istediğim gibi olur.Umarım sende kafandaki karışıklıkları en kısa zamanda atarsın canım.[/QUOTE .!.:aslıselen bugün ameliyat oluyor..umarım kolay geçmiştir ve iyi hissediyordur kendini.beklediği sonucu alması dileklerimle şimdiden hayırlı olsun:)
şimdiden hayrlı olsun aslıselen :) foruma gelcegın gunu beklıyoruz:)
aslısen merakla sonucunu bekliyordum cok gecmiş olsun inşallah bende cesaretimi toplayıp yaptırabilirim güle güle kullan canım darısı benim başıma :)
elenya teşekkür ederim canım :)))) inan ki korkulacak bir ameliyat değil. gerçi herkesin acı eşiği farklı.kas altı olmasına ragmen çok fazla acı yok.rahatsız edici bir acı yok.ağrı kesici alıyorum sürekli tabi.sadece bandajlar çok kötü yapıştı derime .onlar rahatsız ediyor.birde öksürme yada hapsurma durumu olunca kötü oluyor.Şu an aşırı şişler ve taş gibi sertler .ama şiş olmasına rağmen çok güzeller:))))
arkadaşlar teşekkür ederim sabah hastanden çıktım...evdeyim. ve çok mutluyum. kendi başım yürüyebiliyorum sadece oturup kaklarken zorlanıyrum. kollarımı hareket etirebiliyorum ama kısmen. dün gece çok ağrım olmadı....şu an bi sorunum yok 300 cc çok güzel durmuş:)))) ama şu an çok şişler. pasparlak duruyorlar.doktordan çok memnun kaldım . çok süper olmuş arkadaşlar. aret beyi herkese tavsiye ediyorum.. diren takıldı ve direnlerin takılması daha da rahatlattı beni.direnler şişlikleri alıyor... şu an oturup kalkmakta zorluk çekiyorum o kadar.dathless 300 cc büyük gelir diye düşündük ama şu an için pek büyük durmuyor tam istediğim gibi. şu an bandajlar var c. tesi günü bandajlar alınacak. :))))))))):dance:Arkadaşlar herkese tavsiye ederim . çok zor biş ameliyat değil.Yani benim için .sadece uyandığımda göğüslerimin üstüne tuğla koymuşlar gibi ağırlık hissediyordum . ama şimdi hiç sorun yok..bilgisayarım dizlerimin üstünde yazı bile yazabiliyorum....herşey çok güzel...
tatlım sölediğim gibi 300 ün büyük durmaması yapıyla alakalı..ben minyon olunca işster istemez büyük dururdu..güle gülee kullann:)
dathless canım teşekkür ederim. bişey soracağım 2 saat uyudum uyandığımda sol göğsüm diğerine göre biraz daha şişti.biraz sancı yapıyor seninde öyle olmuşmuydu.
Merhaba arkadaslar bi tatile gittim geldim baktim ki bircok kisi ameliyat olmus hepinize gecmis olsun,ben temmuzda düsünüyordum ama isteyipte erteleyenler grubundayim su an artik sonbaharda insallah..
Deatless yazdiklarini okudum ne güzel istedigin gibi sonuclanmasi sizin gibileri okuyunca daha da cesaretleniyorum resmini göremedim ama malesefbi daha koyman mümkün mü?
Ben su sertlikle ilgili bisey sormak istiyorum bir arkadasimiz tas gibi yazmisti gercekten o derece mi sert óluyorlar ameliyattan sonraki günlerde?
İŞTE ARKADAŞLAR..BAKIN BU SON:)
resim kaldırıldı arkadasşar
slm kızlar bende cok ıstıyorum yaptırmak göğüslerimiii ... yazdıklarınız bana cok cesaret verdı bu sene yaptırmaya karar verdım Deatless senın doktorunu araştırcam bende ,umarımmmm senin gibi olumlu olur benım ameliyatımda gerçi daha yaptırmama cok var:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?