Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yaww sende saniyelikmi koyup kaldırıyon be bacım akşam koyacam dedin akşam koyup hemen kaldırdınmı yine göremedim neyse canım sagolsun:) güle güle kullan inşallah bende bittikten sonra sen gibi memnun kalırım

dün öğleden sonra koydum, bugün öğlen baktım kimse bakmıo kaldırdım:)

kızlar kas altı silikon konuldugunda çatlak olmuyormuş.nebil bey bana bunu söylemişti. Nedeni kası kaldırması ve normal göğüs yapımızda bir deişiklik yapmıyor olmasıymış.

sevgili mademoiselle ve fashion_starrr mesajlarınıza teşekkür ederim..ne yalan söyliyim yazdıklarınızı bildiğim halde birilerinden duymak iyi hissettiriyor insana.buradaki herkez hemen hemen aynı durumda herhalde.ben 32 yaşındayım artık ve çok uzun süre bekledim bunun için.bunu yapabilen okadar çok insan okudumki bu forumda neden benim için bukadar basit olamadı diyorum.belkide çok fazla istedim de ondan.hayatta en büyük korkum Allaha karşı gelmek ve ben dualarımda hep hayırlı ise olsun derim.demekki benim için doğru zaman değil.inşallah sizler içinde en iyisi olur arkadaşlar.belki birgün benimde sıram gelir.umarım bu arada çoktaa yaşlanmam.sevgiler...

şimdiden hayrlı olsun aslıselen :) foruma gelcegın gunu beklıyoruz:)

arkadaşlar teşekkür ederim sabah hastanden çıktım...evdeyim. ve çok mutluyum. kendi başım yürüyebiliyorum sadece oturup kaklarken zorlanıyrum. kollarımı hareket etirebiliyorum ama kısmen. dün gece çok ağrım olmadı....şu an bi sorunum yok 300 cc çok güzel durmuş:)))) ama şu an çok şişler. pasparlak duruyorlar.doktordan çok memnun kaldım . çok süper olmuş arkadaşlar. aret beyi herkese tavsiye ediyorum.. diren takıldı ve direnlerin takılması daha da rahatlattı beni.direnler şişlikleri alıyor... şu an oturup kalkmakta zorluk çekiyorum o kadar.dathless 300 cc büyük gelir diye düşündük ama şu an için pek büyük durmuyor tam istediğim gibi. şu an bandajlar var c. tesi günü bandajlar alınacak. :))))))))):dance:Arkadaşlar herkese tavsiye ederim . çok zor biş ameliyat değil.Yani benim için .sadece uyandığımda göğüslerimin üstüne tuğla koymuşlar gibi ağırlık hissediyordum . ama şimdi hiç sorun yok..bilgisayarım dizlerimin üstünde yazı bile yazabiliyorum....herşey çok güzel...

aslısen merakla sonucunu bekliyordum cok gecmiş olsun inşallah bende cesaretimi toplayıp yaptırabilirim güle güle kullan canım darısı benim başıma :)

aslısen merakla sonucunu bekliyordum cok gecmiş olsun inşallah bende cesaretimi toplayıp yaptırabilirim güle güle kullan canım darısı benim başıma :)

elenya teşekkür ederim canım :)))) inan ki korkulacak bir ameliyat değil. gerçi herkesin acı eşiği farklı.kas altı olmasına ragmen çok fazla acı yok.rahatsız edici bir acı yok.ağrı kesici alıyorum sürekli tabi.sadece bandajlar çok kötü yapıştı derime .onlar rahatsız ediyor.birde öksürme yada hapsurma durumu olunca kötü oluyor.Şu an aşırı şişler ve taş gibi sertler .ama şiş olmasına rağmen çok güzeller:))))

ayy cnm bnm geçmiş olsun tekrar:) o bandajlar çok feci sıkar 2 gün sonra..zaten o yapıo sıkıntıyı..ama olsun taş gibi oldun işte:) o yumşuyacaaaaaaaaaaak, sonaaaaaaa şişi inceeeeek, sonaaaaaaaa fıstık gibi olcak:) dikkat et kendine:)a.s.

tatlım sölediğim gibi 300 ün büyük durmaması yapıyla alakalı..ben minyon olunca işster istemez büyük dururdu..güle gülee kullann:)

tatlım sölediğim gibi 300 ün büyük durmaması yapıyla alakalı..ben minyon olunca işster istemez büyük dururdu..güle gülee kullann:)

dathless canım teşekkür ederim. bişey soracağım 2 saat uyudum uyandığımda sol göğsüm diğerine göre biraz daha şişti.biraz sancı yapıyor seninde öyle olmuşmuydu.

dathless canım teşekkür ederim. bişey soracağım 2 saat uyudum uyandığımda sol göğsüm diğerine göre biraz daha şişti.biraz sancı yapıyor seninde öyle olmuşmuydu.

evet güzelim yaa.. olduu..benimde sol tarafta olmuştuu o şişlik ve ağrı..o da sol tarafta kalp var ya ondan kaynaklanıyormuş.daha sert hissedersin üstelik onu 1 hafta içinde..sancılardan diil ama o bandajlardan dolayı 3.gün filan biraz rahatsız olabilirsin.ama 4.günden sonraa kollarını oynatabilirsin..kalkarken otururken rahatlrsın tatlım..bişe sormak istersen ben burdayım:)

bide ödem oluşması normal, o yüzden birisi birindn daha şiş ve ağrılı olur. merak edilcek bişi diil ama.çünkü ben çok korkmustum.doktorumu günde 10 kez arıodum.. cok doğalmış sonra anladım..doktorumda öle sölüyordu..ama sana tavsiye bandajlardan sonra sıkı bir südyen kullan ve cıkarma hiç.ben cabuk cıkardım..sen cıkarma..

bişi daha sorcam aslıselen.. üzerinde acıdan ziyade, sanki hamlamış, dayak yemiş gibi bir agırlık var diil mi?

Merhaba arkadaslar bi tatile gittim geldim baktim ki bircok kisi ameliyat olmus hepinize gecmis olsun,ben temmuzda düsünüyordum ama isteyipte erteleyenler grubundayim su an artik sonbaharda insallah..
Deatless yazdiklarini okudum ne güzel istedigin gibi sonuclanmasi sizin gibileri okuyunca daha da cesaretleniyorum resmini göremedim ama malesef bi daha koyman mümkün mü?
Ben su sertlikle ilgili bisey sormak istiyorum bir arkadasimiz tas gibi yazmisti gercekten o derece mi sert óluyorlar ameliyattan sonraki günlerde?

tabi koyarımm tatlım..:) yarın öğlen sitede olur:) sertlik filan inan hiç yok.tekrar diorumkas altında sertlik hiç olmuor.dokundugunda kendi göğsün gibi oluyor:)hafif alt kısımda sertlik var oda sertlik denemicek kadar az:) ameliyattan sonra 10 gün sertti.15.ci bikini giydim ben:)) ama denize girmedim tabi:) şimdi sürekli elliorum filan annem ee yeter kafayı yicen dio:) cok güseller yaa:)masallah

slm kızlar bende cok ıstıyorum yaptırmak göğüslerimiii ... yazdıklarınız bana cok cesaret verdı bu sene yaptırmaya karar verdım Deatless senın doktorunu araştırcam bende ,umarımmmm senin gibi olumlu olur benım ameliyatımda gerçi daha yaptırmama cok var:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:

nebil beye yaptıran bi çok kişi ile tanıstım hepside memnunlar güzelim..bence tercih etmen gerekir..harika birisi yani...koyuyorum resimleri kızlar tekrardan.aman kaçırmayın bu defa gözünüzü sevim:))
doktorumun bana ameliyat öncesi yolladığı resmide koyucam..düşünün benimki o resimdekinden daha güzel oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…