• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım o zaman senın kendı gogusn de o zman cok kucuk degılmıs sanırım .. belkı de o yuzden guzel olmustur.. benm gogsum cok kucuk mesela... o yuzden yapay durabılır dye korkuyorum :(

önceden 75 a kullanıodum çamaşırı şimdi 75 b..80 de oluo.. ama vardı zaten göğüslerim..fakat hiç olmayan bir arkadaşımda yaptırdı..inan bana daha güzel oldu..çünküü ona şekil verio doktor.. doğal görünmesi için kıvrım filan

kızlar bende yaptırmak istiyorum goguslerimi çok küçük değil ama olsun rahatsız oluyorum:p aslında benım amcam cok unlu bır estetık doktoru , ben burnumu yaptırdım ama gogus oldugu ıcın cekınıyorum aılede herkez duycak fln.. onun ıcın karar verdım kendım baska bır doktora yaptırcam, çok pahalı ama :( onerıcegınız hastahane doktor adı var mııı

çooook güzel olmuş canım ben de çok beğendimm (maşallah diyelim nazar değmesin;))
15 günlük halinde bile baya toplamış kendini benim 15 gün sonra hala füze gibilerdi ve çok sertlerdi
çok da doğal olmuş gerçekten senin de kas altına yapıldı sanırım dimi? ben de şubatta kas altından 250cc lik yaptırdım

kızlar bende yaptırmak istiyorum goguslerimi çok küçük değil ama olsun rahatsız oluyorum:p aslında benım amcam cok unlu bır estetık doktoru , ben burnumu yaptırdım ama gogus oldugu ıcın cekınıyorum aılede herkez duycak fln.. onun ıcın karar verdım kendım baska bır doktora yaptırcam, çok pahalı ama :( onerıcegınız hastahane doktor adı var mııı

canım dr. serhat tuncer'i kesinlikle önerebilirim.. nişantaşı'nda muayenehanesi var hem çok başarılı hem de operasyon sonrasında ağrın sızın veya herangi bi komplikasyon olmuyo.. hastane olarak da kadıköy şifa'yı önerebilirim hem çok temiz hem de hemşireler vs çok güleryüzlü ve ilgili

anladım canım .. peki ona da mı aynı doktor yapmıstı ..bi de bu yakınlık meselesı kişinin gogus yapısıyla mı alakalı yuoksa tamamen doktora baglı bı durum mu .. fıkrın var mı ??

hayır cnm aynı doktor diil..o kıbrısta yaptırdı.. adem ademoğluna.. ayrıklığı doktor düzleyebiliyor. yani şşekilendirebiliyor göğüsü..bu arada doktorum izin vermedi zaten denize girmeme..girmedimde:) ama yaptırmışım o kadar bi güneşleniiim dedimsırnaşık şey

ben çağ hastanesinde nebil bozdoğanı yada prof.murat türegünü önerebilirim:) nebil bey benimkini devlet hastanesinde yaptı özel olarak hastaneye para ödedim.. 3000 ytl ye üstelik..benimkini sadece annem ve kardeşlerim biliyor bide sevgilim..başka kimseyede söylemedim..bellide olmuyor zaten:)

çooook güzel olmuş canım ben de çok beğendimm (maşallah diyelim nazar değmesin;))
15 günlük halinde bile baya toplamış kendini benim 15 gün sonra hala füze gibilerdi ve çok sertlerdi
çok da doğal olmuş gerçekten senin de kas altına yapıldı sanırım dimi? ben de şubatta kas altından 250cc lik yaptırdım

teşekkür ederim tatlım:) benimkide kas altı oldu evet.. benimki ilk haftadan itibaran inmeye başlamıştı zaten.. ödemler vardı ama çabuk geçti..

deathless, peki masaj olayını naptın? benim 5 ay oldu her gün 10 dk masaj yapıyorum sen de mi hergün yapıyosun? ve de bu masaja daha ne kadar devam etmek lazım bi bilgin var mı?

deathless, peki masaj olayını naptın? benim 5 ay oldu her gün 10 dk masaj yapıyorum sen de mi hergün yapıyosun? ve de bu masaja daha ne kadar devam etmek lazım bi bilgin var mı?

yasakkelime bana masaj vermedi hiç.kas altınaa konulanda masaja ihtiyacım olmadığını söledi.bide pütürlü yüzey olmasından, silikonun içindeki maddeden dolayı sanırım bide..sadece sağ tarafta bi cm lik bi aşağı kayma olmuştu..(çamaşırı erken takmayı kestiğim için) onu tekrar kaldırmak için sağ tarafa 15 gün masaj yaptım sadece. masajla yerine geldi..başkada masaj yapmadım hiçç

hmm ben de pütürlü yüzey istemiştim ama doktorum düz yüzey tercih etti pütürlünün pek bi farkı olmadığını söylemişti.. ben operasyondan 1 ay sonra masaja başladım anca öyle yumuşadı zaten. ama artık sıkıldım ya hergün hergün masaj yapmaktan..
demek her doktor farklı şey öneriyo

canım dr. serhat tuncer'i kesinlikle önerebilirim.. nişantaşı'nda muayenehanesi var hem çok başarılı hem de operasyon sonrasında ağrın sızın veya herangi bi komplikasyon olmuyo.. hastane olarak da kadıköy şifa'yı önerebilirim hem çok temiz hem de hemşireler vs çok güleryüzlü ve ilgili

canım çok teşekkürler ,duymustum zaten bu doktoru hemenn araştırmaya başlıcam :dance:

ben çağ hastanesinde nebil bozdoğanı yada prof.murat türegünü önerebilirim:) nebil bey benimkini devlet hastanesinde yaptı özel olarak hastaneye para ödedim.. 3000 ytl ye üstelik..benimkini sadece annem ve kardeşlerim biliyor bide sevgilim..başka kimseyede söylemedim..bellide olmuyor zaten:)

:dance: ya süper canım çok geçmiş olsun.. hemen araştırmaya başlıcam 3000 ytl gayet iyi bir fiyat tşk

Back