• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bişi daha sorcam aslıselen.. üzerinde acıdan ziyade, sanki hamlamış, dayak yemiş gibi bir agırlık var diil mi?

evt dathless aynen öyle. dün gece uyuyamadım . sabah doktora gittim gayet normal dedi. birinden biri daha fazla ödem yapar dedi. ben ilk gün iyiyim diye zorladım sanırım ondan oldu..şu an kaşıntı var koltuk altımın bittiği yerde.bandajlarıda çıkardık bu arada..

evt dathless aynen öyle. dün gece uyuyamadım . sabah doktora gittim gayet normal dedi. birinden biri daha fazla ödem yapar dedi. ben ilk gün iyiyim diye zorladım sanırım ondan oldu..şu an kaşıntı var koltuk altımın bittiği yerde.bandajlarıda çıkardık bu arada..

aa erken cıkarmıs bandajları..hayatım daha olur bi hafta merak etme.korkuda yapma kendine..ben cok yaptım bosuna yapmısım.4.günden sonra rahatlığı hissedeceksin..as kaldı 1-2 gün daha sabret:) bölee deişik bi kaşıntı olur.benim sol göğüste olmustu..talı tatlı kasınıo kasıyıncada hissetmessin:) o yüzden bekle sadece..

nebil beye yaptıran bi çok kişi ile tanıstım hepside memnunlar güzelim..bence tercih etmen gerekir..harika birisi yani...koyuyorum resimleri kızlar tekrardan.aman kaçırmayın bu defa gözünüzü sevim:))
doktorumun bana ameliyat öncesi yolladığı resmide koyucam..düşünün benimki o resimdekinden daha güzel oldu..

sonunda gördümm sırnaşık şey canım super olmuş çok geçmiş olsun tekrar... umarım isteyen herkez böyle memnun kalır

deatheless cok güzel olmuş arkadaşım ama aradaki ayrıklık sende normaldedemi vardı silikonlarmı öyle gösterdi cünkü benim gögüs aralıgım o kadar ayrık degil silikon takınca ayrıkmı olur acaba diye merak ettim ben yakın olmasını istiyorum da silikondan önce ve sonrası ayrıklık degişiyomu acaba yaa?

ela_ela da nebil beye amelıyat olmustu.. ayrıklıgından bıraz sıkayetcıydı ama. nerelerde acaba su an . gorunmuyo bayadır..

ela_ela sesimi duyuyor msuuuuuuuuuuuuuun:) nasılsııııııııııııııııııınnnnnnnn??? :)

Canııımm burdayımm :) Ama işler öyle çok ki vakit bulup giremedim günlerdir.. Benimkiler yumuşamaya başladıkça yakınlaşmaya başladılar biraz daha, ama yine de var biraz ayrıklık, zamanla yakınlaşıcaklar umarım.. Nebil beyi bende şidetle öneriyorum kızlar.. Biraz daha sertlikler ve şişlikler var, onlar geçsin bende koyucam resmimii :))

deatheless güzel olmuşlar canım, iyi günlerde kullan.. Sen ameliyat olalı ne kadar olmuştu ve kaç cc idi? Ben çok takip edemedim afedersin.. Benimkiler hala çok havada şeker yaa, bende seninkiler gibi sarkmasını istiyorum biraz.. Bu pazar kontrole gidicem, son gelişmeleri yazarım kızlar.. Bu arada ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun diyorum, umarım istenilen sonuçlar alınır..

çok geçmiş olsun bravo çok cesaretlıymışsın..takdır ettım doğrusu...ya arkadaşlar göğüsleri büyütmek için illa amaliyatmı lazım yani haplarla yağlarla vs. buyutulemezmı bi bilgisi olan varmı?. ben amalıyata cesaret edemem..internette bı çok urun var ama çokta guvenemıyorum bılgınız varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

deatheless güzel olmuşlar canım, iyi günlerde kullan.. Sen ameliyat olalı ne kadar olmuştu ve kaç cc idi? Ben çok takip edemedim afedersin.. Benimkiler hala çok havada şeker yaa, bende seninkiler gibi sarkmasını istiyorum biraz.. Bu pazar kontrole gidicem, son gelişmeleri yazarım kızlar.. Bu arada ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun diyorum, umarım istenilen sonuçlar alınır..

canım benim göğüs aralarım kendi hali..öncedende 2 parmak ayrılıklık vardı şimdide öyle.ameliyattan diil yanii...ameliyat olalı 2 ay oldu hayatım.resimlerde 15.günde çektirmiştim..benimki baya cabuk iyileşti. sadece şişlik vardı sol tarafımda..bide hafif bi kayma.çamasır takmadım ondan oldu oda:) masaj yaptım düzeldi.nebil bey yerçekimiyle sarkma olur doğal bi şekilde demişti.oldu gercektende..zaten kendi göğüslerimde sekilliydi.şekli hiç deişmedi.ben 225 cc lik kullandırdım tatlım..hadi sende koyda görelim:):)

çok geçmiş olsun bravo çok cesaretlıymışsın..takdır ettım doğrusu...ya arkadaşlar göğüsleri büyütmek için illa amaliyatmı lazım yani haplarla yağlarla vs. buyutulemezmı bi bilgisi olan varmı?. ben amalıyata cesaret edemem..internette bı çok urun var ama çokta guvenemıyorum bılgınız varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

tatlım haplar işe yaramaz.bide üstüne yan etki yaaparlar..yurtdısında domuz yagıyla silikon yerine kullanılcak baska bir madde üretiliyormus ama oda ameliyatla olur..ayrıca sunu söyleyeyim haplar adet dönemindeki şişkinlik kadar etki yapıyor..test edip onaylanmıstır:))

ela ela resmi bekliyoruz .. benimkilerde şu an füze gibi.bakalım ne zaman inecekler şişlikler.inince bende koyacağım.

deathless göğüslerin güzel olmuş ne güzel atlattın
yalnız bu göğüsler bana küçük göründü ben daha daha büyük istiyorum
zaten şu an ki göğüslerime çok benziyor fotodakiler ben bayağı büyük olsun istiyorum

aa erken cıkarmıs bandajları..hayatım daha olur bi hafta merak etme.korkuda yapma kendine..ben cok yaptım bosuna yapmısım.4.günden sonra rahatlığı hissedeceksin..as kaldı 1-2 gün daha sabret:) bölee deişik bi kaşıntı olur.benim sol göğüste olmustu..talı tatlı kasınıo kasıyıncada hissetmessin:) o yüzden bekle sadece..

dathlees buz koysak rahatlatırmı biraz şişliklere iyi gelirmi?. göğüslerimin arası mosmor benim..bu sıkı süyten de allerji yaptı su topladı..licralı kumaş ... bunun penyesini diktireceğim bakalım belki bi fayda görürüm.Bu kaşıntıya bi çare lütfen:((

dathlees buz koysak rahatlatırmı biraz şişliklere iyi gelirmi?. göğüslerimin arası mosmor benim..bu sıkı süyten de allerji yaptı su topladı..licralı kumaş ... bunun penyesini diktireceğim bakalım belki bi fayda görürüm.Bu kaşıntıya bi çare lütfen:((

benimkinde morarma olmadı tatlım.. doktorum morarmaısnında beklenebilir oldugunu sölemişti ama.. Bende buz koymustum. işe yaramıyor çünkü ödem içerde tatlım..pek bir çare olmuyor o. kaşıntılar içinse yumşak bir bez ile sürterek kaşımanı tavsiye ederim.hem tahriş etmes hemde iyi geior..normal kasınma olmuyor zaten..çamasırınıda 1 saatlik cıkarabiliosun biliosan? o zamanda alttan yukarı doru masaj yaparak sarkmasını önlersin..kaşıntı için kremler var onlarıda uygulayabiliosun.bana nebil bey kullanbilceğimi sölemşti.sende sor bir doktoruna.

deathless göğüslerin güzel olmuş ne güzel atlattın
yalnız bu göğüsler bana küçük göründü ben daha daha büyük istiyorum
zaten şu an ki göğüslerime çok benziyor fotodakiler ben bayağı büyük olsun istiyorum

güzelim ben 48 kiloyum ve üst tarafım baya bi ince..ondan cok küçük görünüolar.ama bikinidende kaynaklanıyor. fakat zaten cc olrak da büyük istemedim. sen büyük protez tercih edebilirsin elbette..benimki orta profil 225 cc lik.daha büyüğünü koydursam kafam görünmezdi heralde:))

güzelim ben 48 kiloyum ve üst tarafım baya bi ince..ondan cok küçük görünüolar.ama bikinidende kaynaklanıyor. fakat zaten cc olrak da büyük istemedim. sen büyük protez tercih edebilirsin elbette..benimki orta profil 225 cc lik.daha büyüğünü koydursam kafam görünmezdi heralde:))

dathless bence vücuduna göre çok orantılı olmuş . biraz daha büyük olsaydı kesinlikle yapay dururdu sanırım.

Nihayet ben de görebildim resimleri :)) gayet dogal görünüyorlar Deathless büyüklügü de cok iyi tam benim istedigim gibi,ben silikonum diye bagirmayan orta karar,sevindim senin adina darisi basimiza..
Diger yaptiran arkadaslar sizlerde resim koysaniz ne güzel olurdu..

Back